Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
A mérkőzés napján, pénteken 16:30-tól kinyitnak a pénztáraktájékoztatás
2019-06-20

A mai elővétel során sokan vásárolták meg belépőjüket a bajnoki döntő pénteken, 18:30-kor kezdődő harmadik mérkőzésére, de maradt még kiadható jegy, így holnap, a meccs előtt két órával kinyitnak majd a pénztárak, lehet még belépőt venni a találkozóra.

Felhívás szurkolóink felétájékoztatás
2019-06-20

Tisztelt Szurkolóink, Közönségünk!

Holnap meccsnap!

Pénteken nálunk folytatódik az idei férfi kosárlabda bajnoki döntő, a harmadik találkozóval.

Az előző két mérkőzésen szurkolóink megmutatták, hogy a mérkőzés állásától illetve végeredményétől függetlenül, teljes mellszélességgel kiállnak a csapat mellett és hatalmas energiával, sportszerűen tudják buzdítani a piros-feketéket.

Ez úton is köszönjük mindenkinek, aki részese volt ezeknek a példamutató eseményeknek!

Megérkeztek a vendégjegyek a keddi mérkőzésretájékoztatás
2019-06-15

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a tegnapi nap folyamán megkaptuk Szombathelyről a bajnoki döntő második mérkőzésére szóló 500 darab vendégjegyet, amelyeket a mai mérkőzést követően fogunk árusítani.

Mivel a Falco által a rájátszásban rendezett valamennyi mérkőzésre a szombathelyi klub emelt áron értékesíti a belépőket mind a hazai, mind a vendégcsapatok szurkolói számára, ezért a korábban általunk kiadott tájékoztatástól eltérően mi is 2200 forintért kapjuk a jegyek darabját. Kérjük tehát, hogy szurkolóink ezzel az árral számoljanak a belépő megvásárlásakor.

Köszönjük megértésüket!

Nem kell sietni senkinek a mérkőzés végén a pénztárhoztájékoztatás
2019-06-14

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati mérkőzés után mindenkinek lesz ideje átérni a főpénztárhoz a B közép oldaláról is, ha szeretne vendégjegyet vásárolni a keddi találkozóra, mert a jegyárusítást csak a mérkőzést követő sajtótájékoztató után fogjuk megkezdeni.

Arra az időre mindenkitől türelmet kérünk, de így a másik oldalról is átérhetnek szurkolóink a jegyekért.

Megértésüket és türelmüket kérjük!

Jegyárusítás a bajnoki döntő mérkőzéseire
2019-06-13 tájékoztatás

A tegnapi napon csapatunk, az Egis Körmend – a Pécsi VSK-Veolia elleni harmadik győzelemmel – kiharcolta a bajnoki döntőbejutást.

Ez úton is köszönjük közönségünk, szurkolóink elképesztő támogatását, ami hatalmas segítséget jelentett a fiúk számára!

Felemelő, közös élmény volt, és a java még most következik.

A valamelyik csapat harmadik győzelméig tartó finálé 15-én, szombaton, Körmenden indul, 15:30-as kezdéssel.

A találkozó előtt szurkolóink elővételben is megvásárolhatják belépőjüket pénteken, 19 és 20 óra között, a főpénztárban. Amennyiben marad belépő, akkor a mérkőzés napján a pénztárak a találkozó előtt két órával, 13:30-kor nyitnak.

Elővétel és pénztárnyitás
2019-06-11 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdai, mindent eldöntő ötödik elődöntő mérkőzés előtt ma, kedden este 19 és 20 óra között lehetőséget biztosítunk arra, hogy elővételben váltsák meg belépőjüket.

A találkozó napján a pénztárak 16:30-kor nyitnak ki majd.

A mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

Mario Delas állapotáról
2019-06-02 tájékoztatás

Mint a szombati élő közvetítésben is látható volt, csapatunk horvát centere Mario Delas komoly térdsérülést szenvedett.

A csapat egészségügyi stábja és a mentőszolgálat helyszínen lévő munkatárai azonnal ellátták a játékost, majd a mentők a Markusovszky Kórházba szállították, természetesen munkatársunk kíséretében.

Az elsődleges vizsgálatok alapján törést nem állapítottak meg a játékosnál és műtétet sem tartottak szükségesnek az őt megvizsgáló orvosok. Ugyanakkor Mario térdében több sérülést is megállapítottak. A sérült végtagot rögzítették ezt követően a játékost hazaengedték, természetesen a szükséges terápia ismertetése után.

Jegyelővétel a Pécs elleni első, elődöntő mérkőzésre
2019-05-31 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 17:30 órától kezdődő, Pécsi VSK - Veolia elleni mérkőzésre ma, pénteken este 19 és 20 óra között elővételben vásárolhatják meg belépőjüket.

A mérkőzés előtt a pénztárak 15:30 órakor nyitnak majd.

Szeretnénk felhívni azok figyelmét, akik új bérletet vagy valamilyen okból pótlást kértek, hogy az elkészült bérleteket a pénztárban átvehetik az elővételkor és a mérkőzés előtt is.

Egyeztetett klubunk a biztonsági szolgálat vezetőjével
2019-05-29 tájékoztatás

A legutóbbi hazai meccsünk után több szurkolónktól kaptunk olyan jelzést, hogy a mérkőzés biztosítását végző személyzetnek volt olyan tagja, aki a találkozóra érkezőket zavaró módon végezte el a ruházatuk átvizsgálást.

Az ügyben megkerestük a cég vezetőjét, hogy tisztázzuk mindazt, ami ezzel kapcsolatos.

A legfontosabb az, hogy amennyiben történt ilyen, az nem volt szándékos a cég és munkatársai részéről, ha bárkit inzultus ért, azért elnézést kérnek.

Az Egis Körmend – Pécsi VSK – VEOLIA elődöntő párharc hivatalos programja
2019-05-27 tájékoztatás

1. mérkőzés: 2019.június 1. Szombat 17.30 / M4 Sport / Körmend

Egis Körmend - Pécsi VSK - Veolia

 

2. mérkőzés: 2019.június 4. Kedd 18.00 Pécs

Pécsi VSK - Veolia - Egis Körmend

 

3. mérkőzés: 2019.június 7. Péntek 18.00 Körmend

Egis Körmend - Pécsi VSK - Veolia

 

Ha szükséges:

4. mérkőzés: 2019.június 10. Hétfő 18.00 Pécs M4 online (M4 Sport TV élő közvetítés esetén: 18 óra helyett 20 óra a kezdés)

Pécsi - VSK - Veolia - Egis Körmend

 

5. mérkőzés: 2019.június 12. Szerda 18:00 (M4 Sport TV élő közvetítés esetén: 18.30 / M4 Sport / ) Körmend

Egis Körmend - Pécsi VSK – Veolia

Mivel a ma érkezett információk szerint a második, június 4-én, Pécsett rendezendő találkozóról az M4 Sport sem élő sem pedig online közvetítést nem tervez, klubunk azon dolgozik, hogy szurkolóink az interneten keresztül ezt a találkozót is mindenképpen követni tudják.

Segítsünk Gereben Líviának!
2019-05-26 tájékoztatás

Kedves Szurkolótársaink, Barátok, Ismerősök!

A kosárlabdát szeretők körében ismert, hogy a KSC Szekszárd és a magyar női válogatott 19 éves játékosa, Gereben Lívia leukémiával küzd. A sportolónak a gyógyuláshoz vérre van szüksége.

Mi is segíthetünk neki itt, Körmenden, hiszen 2019. 05. 30-án véradás lesz a Szociális Szolgáltató és Információs Központban.

Megkérünk mindenkit, aki véradó, vagy aki most válna azzá, mert kifejezetten a beteg Lívinek szeretne segíteni, hogy tartson az Egis Körmend szurkolói csoportjainak tagjaival, akik kezdeményezték ezt a felhívást, és akik ezen a napon irányított véradással segítik gyógyulását! Lívi vércsoportja 0+, így 0-ás vércsoportúak adhatnak számára vért. Az irányított véradáshoz az alábbi adatokra lesz szükség a helyszínen:

Név: GEREBEN LÍVIA Születési hely, idő: KECSKEMÉT, 1999.11.05. TAJ szám: 116614609 Intézmény: DÉL PESTI CENTRUMKÓRHÁZ ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET BUDAPEST, SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ, 22 ÉPÜLET 1097 ALBERT FLÓRIÁN ÚT 5.

Segítsünk együtt egy fiatal kosaras lánynak, hogy minél hamarabb, egészségesen térhessen vissza szerettei közé és a pályára!

Köszönjük mindenkinek!

Jegyelővétel a Sopron elleni harmadik mérkőzésre
2019-05-22 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a pénteken, 18 órától kezdődő, Sopron KC elleni mérkőzésre holnap, csütörtökön este 19 és 20 óra között elővételben vásárolhatják meg belépőjüket.

A mérkőzés előtt a pénztárak 16 órakor nyitnak majd.

Parkolási lehetőség a vendégszurkolók számára Sopronban
2019-05-20 tájékoztatás

A Sopron KC jelzése alapján az Egis Körmend szurkolói a Fűzfa sor utca murvás parkolójában tudnak parkolni, ami közel van a vendég szektorhoz, csak egy fahídon kell átsétálniuk a Novomatic Arénához. 

Még kettő darab vendégjegy vár gazdára, a korábban megadott e-mail címen lehet jelezni az igényt!

Ma vásárolhatók jegyek a keddi, soproni mérkőzésre!
2019-05-18 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben a Sopron KC kedden nem fog a helyszínen belépőket árusítani a vendégszektorba.

A mai napon elhozták a 200 darab vendégjegyet, amelyeket – hogy senkinek ne kelljen emiatt még egyszer Körmendre utaznia – a mai találkozó után lehet 1500 forintos egységáron megvásárolni a főpénztárban. (A három szurkolói csoport tagjai számára 60 darabot elkülönítünk, így 140 jegy lesz a pénztárban.)

A korlátozott jegyszám miatt egy fő ezúttal is három belépőt vásárolhat. A helyszínen már nem fognak vendégjegyet árusítani!

Minderről természetesen a mai találkozó folyamán hangosbeszélőn is tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a csarnokban.

Az Egis Körmend negyeddöntőinek időpontjai
2019-05-16 tájékoztatás

1. mérkőzés: Körmend, május 18. szombat, 18 óra, Egis Körmend – Sopron KC

2. mérkőzés: Sopron, május 21. kedd, 19 óra, Sopron KC – Egis Körmend

3. mérkőzés: Körmend, május 24. péntek, 18 óra, Egis Körmend – Sopron KC

4. mérkőzés: Sopron, május 27. hétfő, 19 óra, Sopron KC – Egis Körmend (ha szükséges)

5. mérkőzés: Körmend, május 29. szerda, 18 óra, Egis Körmend – Sopron KC (ha szükséges)

Jegyelővétel a Szolnok elleni mérkőzésre
2019-05-14 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdán, 20 órától kezdődő, Szolnoki Olaj KK elleni középszakasz mérkőzésre ma, kedden este 19 és 20 óra között elővételben vásárolhatják meg belépőjüket.

A mérkőzés előtt a pénztárak 18 órakor nyitnak majd.

Maradt még néhány vendégjegy vasárnapra
2019-05-10 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai elővétel során az ötszáz jegy nagy része elfogyott, de 27 darab még gazdára vár. Akik szeretnék megvásárolni, kérjük, a holnapi nap folyamán keressék technikai vezetőnket, Gál Lászlót. (Tel.: 30 77 30 864) Holnap is zajlik a sportcsarnokban az országos kadett B döntő, itt lesz lehetőség a jegyek átvételére.

A rájátszás programjának nem hivatalos tervezete
2019-05-10 tájékoztatás

Nagyon sok szurkolónk érdeklődik a rájátszás mérkőzéseinek időpontjairól.

Egyelőre hivatalos tájékoztatás nem tudunk adni, de van egy tervezet, amelyet mi is ismerünk, és amely szerint az M4 Sport is tervezi a közvetítéseit.

Időpontváltozás! 20 órakor kezdünk a Szolnok ellen.
2019-05-08 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a középszakasz számunkra utolsó, hazai mérkőzését, amely május 15-én, szerdán esedékes, az M4 Sport élőben közvetíti majd. Emiatt a kezdési időpont változik. Az Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK rangadón 18 óra helyett 20 órakor dobják majd fel a labdát.

Mint szurkolóink tudhatják, csapatunk játékosának, Németh Ákosnak a Jászberény elleni találkozón kifordult a bokája. Ákos minden szükséges kezelést megkap és mindent megtesz a gyógyulásáért. Napról napra figyeljük az állapotát, egyelőre nem tudjuk pontosan, mikor térhet vissza a pályára.

Jegyárusítás a Falco elleni mérkőzésre
2019-05-07 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnap, 18:30-kor kezdődő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend mérkőzésre a vendéglátó klub ezúttal is 500 darab vendégjegyet biztosít, 2000 forintos egységáron.

A belépőket – a legutóbbi szombathelyi vendégjáték előtt alkalmazott rend szerint – pénteken 19 és 20 óra között fogjuk értékesíteni a főpénztárban.

Egy fő számára legfeljebb három belépőt tudunk biztosítani.

A mérkőzés helyszínén további vendégjegyek vásárlására nem lesz lehetőség. Kérik, hogy szurkolóink a vendégszektort a Hadnagy utca irányából közelítsék meg.

1. oldal1. oldal 1./80 oldal 2. oldal80. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /