A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Hírek
Parrish Petty Minszkben nem lesz ott társaival
2017-01-17
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk irányítója, Parrish Petty – saját döntéséből – nem utazott el a Minszk elleni mérkőzésre, így a csapat nélküle kénytelen kiállni a fehérorosz együttes elleni sorsdöntő találkozón.
Parrish Petty családi okokkal magyarázta a távolmaradását.
A klub Parrish Petty részére a vele kötött szerződésben foglaltakat teljes mértékben betartotta, és ezen kívül is megadott, és megad minden támogatást. A vezetőség minden feltételt biztosított és biztosít a játékos részére, hogy zavartalanul tudjon felkészülni a soron következő mérkőzésekre.
A klub a fentiek miatt tegnap délután úgy határozott, hogy Hencsey Tamás nem utazott el Minszkbe, hanem itthon felügyeli a játékos edzéseit és felkészülését a soron következő bajnoki mérkőzésre.
Ismét vásárolhatók szezon közben kedvezményes árú bérletek
2017-01-17
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk ismét kínál kedvezményes áron bérleteket az alapszakasz félidejében.
A bérletek megrendeléséhez az adatkezelői nyilatkozatot kell kitölteni és személyesen (hétköznapokon 8 és 12 óra között) vagy email-ben eljuttatni a klubirodára. ( vilicsmarietta@bckormend.hu )
 (Az adatkezelői nyilatkozat a bckormend.hu oldal LETÖLTÉS menüpontja alatt, illetve a következő linken érhető el. http://bckormend.hu/index.php?op=dokumentumok )
 Az árak:
Diák álló: 7 500 forint.
Felnőtt álló: 11 500 forint.
Néhány ülő bérlet is vásárolható még, 17 000 forintos áron.
 A bérletek a szezonból hátralévő magyar bajnoki mérkőzésekre lesznek érvényesek.
Bár a kártyák elkészítéséhez idő kell, de aki péntekig eljuttatja az adatkezelői nyilatkozatot a klubhoz, az vasárnap már bérletesként lehet ott a Szeged elleni találkozón.
Parrish Petty nem játszik Szolnokon
2017-01-14
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk irányítója, Parrish Petty nem lesz ott a mai mérkőzésen, Szolnokon.
Mint ismert, a kosaras felesége a terhesség utolsó napjaiban van második gyermekükkel, a játékos emiatt, családi okokra hivatkozva nem utazott el a találkozóra.

Az Egis Körmend vezetősége
116 jegyet küldött a Szolnoki Olaj KK
2017-01-10
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 18 órakor esedékes Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend mérkőzésre a rendező klub 116 darab belépő küldött, 1000 forintos egységáron.
Félretetetni, lefoglalni jegyet nem lehet, ez ügyben kérjük, senki ne hívja a klub munkatársait.
A belépőkből 55 darabot a klub biztosít a szervezetten, autóbusszal utazó szurkolók számára.
A többi jegyet a holnapi, szerdai mérkőzés alkalmával lehet megvásárolni.
Ezúttal is számít a klub az iskolásokra
2017-01-06
Ismét két fontos hazai mérkőzés vár az Egis Körmendre, négy napon belül, amelyeken újra várjuk az iskolásokat!
Az Egis Körmend vasárnap tiszteleg Luxl Péter emléke előtt
2017-01-06
Ahogy már korábban, hivatalos közleményben is jeleztük, az Egis Körmend is gyászolja a közelmúltban elhunyt Luxl Pétert, aki a biztonsági szolgálat vezetőjeként, irányítójaként rengeteget tett a körmendi kosárlabdáért, sokunknak személyesen is barátja volt. 
Az interneten alakult egy közösség, amely már jelezte szándékunkat, hogy mi is csatlakozunk ahhoz a kezdeményezéshez, amely Péter szeretteinek kíván anyagi támogatást gyűjteni, akik komoly támaszukat vesztették el az ő halálával.
Ismét jegyelővétel a következő bajnoki előtt
2017-01-06
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szombaton este 19 és 20 óra között ismét lesz lehetőség előzetes jegyvásárlásra, és nem csak a vasárnap esedékes bajnokira, hanem a második csoportkör hátralévő hazai FIBA kupa mérkőzéseire is. Akár napijegyet, akár a bérleteseknek kiadott kedvezményes belépőjüket is megvásárolhatják.
Fél órával később kezdődik a utolsó hazai csoportmeccsünk a FIBA kupában
2017-01-05
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a január 25-én esedékes, Bnei Herzliya elleni hazai FIBA Európa Kupa mérkőzés, a Digi Sport csatorna kérésére, a kiadott időponttól eltérően fél órával később, 18:30-kor kezdődik.
Megértésüket köszönjük!
Újabb időpontváltozás
2017-01-04
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 2017. január 21-re kiírt Egis Körmend - Naturtex SZTE-Szedeák mérkőzés új időpontja:
2017. január 22. vasárnap 18.00
Sterling Gibbs ma még nem léphet pályára
2017-01-04
Néhány perce vált bizonyossá, hogy a ma esti (magyar idő szerint 18 órakor kezdődő) Bnei Hezliya elleni FIBA Európa Kupa mérkőzésen még nem erősítheti új csapatát Sterling Gibbs. Az újonc kosaras szabad játékjogát, szerződtethetőségét visszaigazoló „letter of clearance” csak ma érkezett meg az Egyesült Államokból. Bár a klub munkatársai és az MKOSZ illetékesei mindent megtettek azért, hogy a FIBA kiállítsa Sterling Gibbs játékengedélyét, a nemzetközi szövetség ezt a késői időpont miatt nem tette meg, így ma négy idegenlégióssal kell kiállnia a csapatnak az idegenbeli találkozóra.
A Versenyiroda módosította a Magyar Kupa sorsolásának időpontját
2017-01-03
Az MKOSZ Versenyiroda a Férfi Magyar Kupa Döntő sorsolásának a Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és a 2016/2017. évi Zsíros Tibor Magyar Kupa Versenykiírásban rögzített időpontját módosítja.
A sorsolás új időpontja és helyszíne:
Időpont: 2017. január 17. kedd - 11:00
Helyszín: Magyar Sport Háza - II. emeleti ovális tárgyaló
A klubokhoz eljuttatott hivatalos levelében a Versenyiroda jelezte még azt is, hogy a SYMA Sport- és Rendezvényközpont foglaltsága miatt vizsgálják a Férfi Magyar kupa Döntő időpontja megváltoztatásának lehetőségét. Amennyiben ez valóban módosul, arról a sportszervezeteket azonnal értesíteni fogják.
Luxl Péter emlékére
2016-12-28
Az Egis Körmend vezetősége és csapata is megrendülten értelsült Luxl Péter halálhíréről.
 
Péter nélkülözhetetlen résztvevője volt az Egis Körmend hazai mérkőzéseinek, hiszen ő szervezte, irányította a biztonsági szolgálat munkáját.
Tette ezt mindig kiválóan. Kimagasló szakszerűséggel, emberséggel.
 
De Péter számunkra nem csupán egy közreműködő volt a mérkőzéseinken.
Nem csak munkatársunk volt, aki felelősségteljesen szervezte a találkozók biztosítását, de barátunk is, akiben feltétlenül megbízhattunk, aki részévé vált a körmendi kosaras családnak. Úgy érezzük, közénk is tartozott.
 
Ezért mi is gyászoljuk őt.
 
Együttérzésünket, részvétünket szeretnénk kifejezni mindazok felé, akiket Péter túl korai távozása bánattal, szomorúsággal tölt el.
Minket is!
 
Isten Veled Péter, mindent köszönünk Neked!
Nyugodj békében!
Sterling Gibbs veheti át Devon Saddler helyét csapatunkban
2016-12-27
Nem teltek események nélkül az ünnepek a klub háza táján.

Az elmúlt hetek tapasztalatai és a mutatott játék képe alapján a szakmai stáb és a klub vezetősége úgy döntött, hogy kihasználva a két hetes bajnoki szünetet megpróbálja a keretet egy új hátvéddel megerősíteni.

Néhány perccel ezelőtt vált hivatalossá az egyezség az amerikai Sterling Gibbs-szel, melynek értelmében a játékos a január 15-ig tartó próbajátéka során győzheti meg a szakmai stábot arról, hogy méltó utódja lehet a távozó Devon Saddler-nek, akivel a klub közös megegyezéssel szerződést bontott.
Boldog Ünnepeket!
2016-12-23
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és (sport)sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánunk!
Köszönjük!
2016-12-22
Kedves Szurkolóink!
 
December 21-én játszotta utolsó mérkőzését a 2016-os évben az Egis Körmend kosárlabda csapata.
 
Ha visszanézünk erre az esztendőre, akkor elmondhatjuk, hogy régen élhettünk át együtt ennyi felemelő, örömteli pillanatot.
Igaz voltak hullámvölgyek, esetleg nem várt vereségek, de ahogy az élet, úgy a sport is ilyen. Nem lehet mindig a csúcson lenni, maximálisat teljesíteni. De törekedni lehet, és kell is rá!
A mi csapatunk is ezt tette, aminek a gyümölcse a klub történetének hetedik Magyar Kupa trófeája volt, no és egy olyan rájátszás, amit nem fogunk elfelejteni.
Már 16 órától lehet ma jegyet venni
2016-12-21
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai FIBA Europe Cup mérkőzés előtt két órával, már 16 órakor kinyitnak a pénztárak, hogy elkerülhessük a torlódásokat. Várjuk szurkolóinkat az MTE Sportkarácsonyra!
 
MTE Sportkarácsony 2016-ban is!
2016-12-20
Ahogy korábban már jeleztük, klubunk az idén is megrendezi az elmúlt évben jól sikerült sportkarácsonyt az esztendő utolsó mérkőzéséhez kötődően.
A december 21-én esedékes FIBA Europe Cup találkozó közben és azt követően is számíthatnak szurkolóink meglepetésekre, szórakoztató programokra.
Karácsonyig még a Spalding termékek is elérhetők
2016-12-19
Megérkeztek shopunkba az eredeti, a csapat által is viselt Spalding ruházati termékek!
 
Egyelőre csak mintadarabok jöttek, de a mai napon 17-től 18:30-ig lehetőség van ezek felpróbálására és a rendelés leadására. Ugyanezt meg lehet tenni holnap, a jegyelővételi időszakban, 19-től 20 óráig.
Aki ma vagy holnap leadja a rendelését, az még számíthat arra, hogy karácsony előtt megérkezik a termék.
Tehát ma 17-18:30-ig, illetve kedden 19-től 20 óráig van lehetőség a rendelés leadására.
(További esetleges információkért kérjük írjanak a danizsebe@gmail.com e-mail címre.)
Szakmai erősítés érkezik az Egis Körmendhez
2016-12-19
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a csapatunk mellett működő stáb egy újabb szakemberrel erősödik.
A közelmúltban kinevezett Gasper Potocsnik kérésére érkezik hozzánk Zsiga Mravljak, aki már évek óta közvetlen munkatársa vezetőedzőnknek.
Mivel az előttünk álló időszakban is folyamatosan heti két mérkőzés vár a csapatunkra, ezért a vezetőedző úgy látta, hogy szükség van a stáb bővítésére.
 
További termékek érkeztek a shopba
2016-12-16
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy megérkeztek az első, klub címerrel ellátott termékek shopunkba, amelyet a főpénztár mellett találnak, a sportcsarnokban.
 

A kínálat:

Sál, bögre, műanyag kulacs, alumínium kulacs, sima póló, galléros póló, kapucnis pulóver, hátizsák, csapatzászló, baseball sapka, snapback sapka, bevásárlótáska, öngyújtó és toll. 
A termékeket az idei utolsó hazai mérkőzés alkalmával, illetve egy nappal korábban, 20-án, a jegyelővétel ideje alatt, 19 és 20 óra között lehet. Szükség esetén rendelések leadására is lesz lehetőség.

Információk a következő mail címen érhetők el:
danizsebe@gmail.com
1. oldal1. oldal 1./63 oldal 2. oldal63. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /