A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Hírek
Jegyelővétel
2017-10-19

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a szombati vasi rangadóra egy nappal korábban, pénteken este 19 és 20 óra között lehet elővételben jegyet váltani a sportcsarnok főpénztárában.
A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak majd. 

Az Egis Körmend mérkőzései a FIBA Europe Cup D csoportjában
2017-10-16

2017. október 18. 17:30 BC Balkan – Egis Körmend

2017. október 24. 18:45 Egis Körmend – Basic-Fit Brussels

2017. november 1. 20:00 Egis Körmend – Keravnos

2017. november 8. 19:00 Egis Körmend – BC Balkan

2017. november 15. 20:30 Basic-Fit Brussels – Egis Körmend

2017. december 6. 18:00 Keravnos – Egis Körmend

 

Kaposvárra induló szurkolóink figyelmébe!tájékoztatás
2017-10-13

Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy a holnapi mérkőzés alkalmával a korábban is használt, jégcsarnok felőli bejáraton lépjenek majd be a sportcsarnokba. Ezt a kaput a helyi szervezők elkülönítve biztosítják a vendégdrukkerek számára.

Jegyelővétel Kaposvárratájékoztatás
2017-10-13

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik szeretnék elkísérni a csapatot szombaton Kaposvárra, hogy a jegyeket ma, pénteken, 19-20 óra között vásárolhatják meg a főpénztárban, 1300 forintos egységáron.

Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre
2017-10-03 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este 18 és 20 óra között elővételi lehetőséget biztosítunk a szerdai, FIBA Europe Cup mérkőzésre. Ezen kívül a megrendelt bérleteket is át lehet venni a főpénztárban. Ez azért is fontos, mert szerdán már nem lehet bérletek nélkül belépni a találkozóra.

Ülőbérletet már nem lehet igényelni
2017-09-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ülőbérletekre már nem tud igénylést elfogadni klubunk, valamennyi hely elkelt. Akik ülőhelyet vásároltak, őket a klub telefonon értesíti az átvétel lehetőségéről.

Az eddig igényelt új állóbérleteket hétfőn délelőtt 9 és 12 óra, illetve kedden 18 és 20 óra között lehet átvenni. Ugyanezekben az időpontokban a korábbi bérletek érvényesítésére is lesz lehetőség azok számára, akik ezt még nem tették meg.

Akik ezután szeretnének még új állóbérletet igényelni, azok a kitöltött adatkezelői nyilatkozatot bedobhatják a klub sportcsarnoknál lévő postaládájába, illetve elküldhetik a vilicsmarietta@bckormend.hu e-mail címre. Ha ezt a hétvégéig megteszik, akkor a fenti két időpontban ők is átvehetik új bérleteiket.

Jövő szerdán, 19 órakor érkezik a Steaua
2017-09-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a FIBA Europe Cup második selejtezőkörében jövő héten szerdán, október 4-én játszik itthon az Egis Körmend a román Steaua CSM EximBank együttese ellen. A találkozó 19 órakor kezdődik.

Itthon szeretne még jobb kosaras lenni
2017-09-25 tájékoztatás

Interjú Németh Ákossal

Az elmúlt évben – pályafutása során először – Németh Ákos vehette át a Mogyorósy család elismerését. A fiatal játékos az idén is elszántan készül a bajnoki és kupasorozatokra és nagyra becsüli az egy éve átvett díjat.

Még egyszer a bérletek árusításáról, érvényesítéséről
2017-09-18 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ezen a héten keddtől péntekig a korábban megadott időpontban, 18 és 20 óra között lesz lehetőség a bérletek érvényesítésére illetve újak igénylésére. A jövő keddi, FIBA Europe Cup selejtezőre csak azoknak tudjuk biztosítani a bérlettel való bejutást, akik ezt legkésőbb péntekig megteszik. Tehát kérjük, hogy akik még ezt követően szeretnék leadni adatközlő lapjukat, ők is tegyék ezt meg péntekig, hogy bérletesként érkezhessenek a szezon első hivatalos mérkőzésére.

A FIBA kupa mérkőzések közvetítésével kapcsolatban klubunk több éve együttműködik már a DigiSport csatornával, így lesz ez az új idényben is, a felek örömmel újították meg a megállapodást. A Digi Sport valamennyi hazai FIBA kupás mérkőzésünket közvetíteni fogja. Fontos információ, hogy a jövő keddi, Boras Basket elleni visszavágó kezdési időpontja 20 óra lesz!

Megszületett Justin Tuoyo gyermeke
2017-09-16 tájékoztatás

Az előzetes terveknek megfelelően pénteken megszületett a kislánya csapatunk centerének, Justin Tuoyonak.

A pici – aki egészségesen jött a világra – a Nova nevet kapta szüleitől.

Ez úton kívánok jó egészséget, sok-sok boldogságot az egész családnak!

Ahogy Gasper Potocnik a Mogyorósy Szilárd Kupát felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, Justin Tuoyo személyesen is jelen lehetett az örömteli eseményen.

Az édesapa a tervek szerint hétfőn visszatér és csatlakozik társaihoz, az Egis Körmend csapatához.

Beharangozó a Mogyorósy Szilárd Kupa előtt
2017-09-14 tájékoztatás

Csütörtökön reggel az Egis Körmend sajtótájékoztatón számolt be a szeptember 15-én és 16-án, pénteken és szombaton rendezendő Mogyorósy Szilárd Kupáról.

Az eseményen Zsebe Ferenc, a klub ügyvezetője és Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője beszélt a részletekről. Utóbbi a felkészülési időszakról is elmondta gondolatait.

Hivatalos alapszakasz sorsolás
2017-09-12 tájékoztatás

Íme, az Egis Körmend Versenyiroda által elfogadott és megküldött alapszakasz programja:

Mi történt Prievidzában?
2017-09-11 tájékoztatás

Az Egis Körmend csapata szeptember 7-én és 8-án a Prievidza vendége volt két edzőmérkőzésre. Mint ismert, az első meccset nagy küzdelemben a házigazdák megnyerték 86-80-ra. A második találkozó idő előtt, a 4. negyed elején véget ért, 60-65-ös állásnál. A szlovákiai vendégjáték után két nap pihenőt kapott a csapat illetve a stáb, ezért a hétfői edzés után kérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Gasper Potocsnikot arról, hogy tulajdonképpen hogyan zajlott ez a két meccs és miért zárult le idő előtt a második találkozó.

Indul a bérletárusítás
2017-09-10 tájékoztatás

Szeretnénk emlékeztetni szurkolóinkat arra, hogy hétfőn, szeptember 11-én megkezdjük a bérletek árusítását a következő szezonra.

 Ezen a héten – kedd kivételével – szombatig minden nap lesz lehetőségük érvényesíteni kártyájukat. Akik új bérletet szeretnének vásárolni, azok kérjük, hozzák magukkal a kitöltött adatkezelői lapot. 

Ezen a héten tehát hétfőn, szerdán és csütörtökön 18 és 20 óra között, pénteken és szombaton, a Mogyorósy Szilárd Kupa ideje alatt 16:30-tól 21 óráig várjuk szurkolóinkat a főpénztárban.

A korábban megjelentetett részletekről a Facebookon illetve a következő linken tájékozódhatnak:

 

http://bckormend.hu/index.php?op=hirek&hirop=egyhir&sid=1533

Eric Fanning, aki diplomájával többet kereshetne
2017-09-09 tájékoztatás

Eric New Jersey állam fővárosában, Trentonban született és ott is nőtt fel két nővérével és bátyjával együtt. Méghozzá ugyanabban a kertvárosi negyedben, ahol Sterling Gibbs is, aki ugye az előző szezonban nálunk játszott és azóta komoly szerződést mondhat magáénak…

Justin Tuoyo, akit megleptek az elődei
2017-09-06 tájékoztatás

Amikor bejelentette klubunk, hogy próbajátékosként a kerethez érkezik Justin Tuoyo, már jeleztük, hogy vele pozitív energiák megjelenését remélhetjük nem csak a pályán, de az öltözőben is. Olyan játékos, akit minden edzője, csapattársa kedvelt, valóban pozitív személyiség. De kosárlabdázóként is szép erényeket csillogtat, hiszen magasságához, méreteihez képest gyors, atletikus játékra képes. Elsősorban négyes poszton bevethető, de tud az ötös pozícióban is játszani.

Maradnak a légiósok
2017-09-01 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk szakmai stábjának döntése alapján – Justin Tuoyo után – a többi négy amerikai idegenlégiós szerződését is véglegesítjük. Marad tehát az Egis Körmend keretében Andre Hollins, Steven Davis, Marquis Wright és Eric Fanning is. A hatodiként érkezett idegenlégiós, Sebastian Koch szerződése a többi külföldiétől eltérő feltételekkel köttetett, azt két hónap múlva vizsgálják majd felül a felek.

Szurkolóink szombaton már személyesen is láthatják a formálódó csapat tagjait – természetesen az Európa-bajnokságon szereplő Ferencz Csaba kivételével – a Léva elleni felkészülési mérkőzésen, 19 órától.

Steven Davis, az „Istenadta” atléta tehetség
2017-08-30 tájékoztatás

Miután kiderült, hogy csapatunkhoz érkezik, már megírtuk Steven Davisről, hogy igazi atléta, aki remek fizikummal, rugókkal bír, erőssége a zsákolás, de a lepattanók megszerzésénél is számíthatunk rá. Az előzetes hírek alapján a sokoldalú kosaras méltán pályázhat a „közönségkedvenc” posztra, persze ehhez ő és a jó teljesítménye is kell.

Justin Tuoyo szerződését véglegesítette a klub
2017-08-29 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a próbajátékra érkezett idegenlégiósok közül elsőként Justin Tuoyo kapott szezonra szóló szerződést, próbaideje lejárta után. A 208 centiméter magas, 107 kilogramm súlyú center meggyőzte a szakmai stáb tagjait és a klub vezetését arról, hogy csapatunk erőssége lehet az előttünk álló feladatok megoldásában.

A bérletek árusításáról
2017-08-29 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk szeptember 11-én, hétfőn kezdi meg a bérletek árusítását, a főbejáratnál található pénztárban. Az érvényesítésre illetve új bérletek megvásárlására hétköznapokon 18 és 20 óra között lesz lehetőség.

1. oldal1. oldal 1./69 oldal 2. oldal69. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /