Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
113 darab jegy várja szurkolóinkat Szolnokontájékoztatás
2018-12-13

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 18 órakor kezdődő Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend mérkőzésre a házigazda klub 113 darab vendégbelépőt biztosít 1500 forintos egységáron. A jegyeket, amelyek a megszokott vendégszektorba szólnak, a mérkőzés előtt, a helyszínen lehet majd megvásárolni.

Ma is nyitva van a szurkolói shop!tájékoztatás
2018-12-07

Már ott vannak a csarnokban a Sport36 munkatársai, akik ma 17:30-ig várják az érdeklődőket!

Győzni akar az Egis Körmend új vezetőedzőjeinterjú
2018-11-26

Matthias Zollner Bécsig vonattal tette meg az utat, de nem számított az ausztriai vasutasok sztrájkjára, ami miatt két órával később érkezett meg az osztrák fővárosba. Innen már sima volt az útja új munkahelyére, Körmendre.

Alig egy órával később már arról beszélt, hogy milyen gondolatokkal érkezett.

Matthias Zollner az Egis Körmend új vezetőedzőjetájékoztatás
2018-11-26

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy Antonis Constantinides távozása után Matthias Zollner veszi át a vezetőedzői feladatokat csapatunknál.

Az edzői karrierjét 2004-ben megkezdő 37 éves német szakember aláírta szerződését, így már hivatalos, hogy az ő irányításával folytatja a munkát az Egis Körmend.

Matthias Zollnert ismerhetik azok, akik figyelemmel követték a Körmendtől kevesebb, mint 30 kilométerre, Németújváron működő csapat, a Güssing Knights fénykorát, hiszen a gárda az ő irányításával nyert kétszer bajnokságot és egyszer osztrák kupát. (2014-ben és 2015-ben) Ebben a két évben a legjobb edző címet is megkapta Ausztriában.

Nemzetközi színtéren is megmutatták magukat, és az Eurochallenge sorozatban a legjobb 16 közé jutottak.

Matthias Zollner 2013-ban dolgozott a német válogatott másodedzőjeként, majd németújvári szerepvállalása után osztrák szövetségi kapitányként is.

Ezt a szezont Prishtinában kezdte, de ott alig két hónap után megszűnt a szerződése.

Az új vezetőedző hétfőn délután megérkezett a városba, ahol szerdán kezdi meg a munkát az Egis Körmend játékosaival.

Elővétel és pénztárnyitás
2018-11-23 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődéssel várt holnapi, vasi rangadó előtt ma, pénteken este 19 és 20 óra között lesz lehetőség arra, hogy elővételben vásárolják meg belépőjegyeiket.
A mérkőzés előtt a pénztárak 16 órakor nyitnak ki majd.

Magyarország egyik legpopulárisabb szurkolói szolgáltatását hozza el az Egis Körmend a szurkolóinak
2018-11-14 tájékoztatás

Büszkén osztjuk meg szurkolóinkkal a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazás elérhető lesz szombattól a csapatunkat biztatóknak.

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül szurkolóink, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosainkat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

Együtt a győzelemért! A Seyu már Körmenden is!
2018-11-14 tájékoztatás

Csinálj szelfit, válassz személyes üzenetet és posztold a meccsen a Seyu‐val!

Akár a helyszínről, akár az ország vagy a világ bármely pontjáról küldhetsz képet és szurkolói üzenetet kedvenc csapatod számára.

Ehhez nem kell más, mint hogy letöltsd az ingyenes Seyu alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból.

Gyors regisztráció után már csak a csapatodat kell kiválasztanod és küldheted a fotód, a támogatásod, amely megjelenik a csarnokban elhelyezett ledes felületeken!

https://www.facebook.com/seyuapp/

 

Gyászol a körmendi kosárlabdázás, Tahin „Buci” elment
2018-11-12 tájékoztatás

Szomorú szívvel fogadtuk a mai hírt, amely szerint csapatunk egykori technikai vezetője és azóta is kitartó „szerelmese”, szurkolója, Tahin Gyula örökre itt hagyott bennünket.

„Buci”, ahogyan a legtöbben ismertük, még néhány évvel az NB I-be jutás, 1975 előtt került a kosarasokhoz. Kézilabdás múlttal érkezett, hiszen akkoriban férfi kézilabda csapat is volt a főiskolán, ahol Kristóf László edzősége mellett büszkén viselte az FMGT 7-es mezét.

Aztán – edzőjével együtt – végleg a kosarasokat választotta, hogy segítse, szolgálja az egyre sikeresebb csapatot.

Részese volt a legendás Palazzo del Gango kialakításának a mai színházterem falai között, ahol végleg eldőlt, hogy a körmendi legények 1976-tól a legjobbak között szerepelnek majd. És szolgálta a csapatot egészen az újabb óriási sikerig, az első bajnoki cím megszerzéséig.

Ezt követően – bár nem dolgozott a csapat mellett – az utolsó pillanatig a mindenkori Körmend híve, szurkolója maradt. Családja mellett ez volt az élete.

A Kecskemét vendégjátékakor még velünk szurkolt, de a TF elleni kosáresőt már nem láthatta a csarnokban.

Az éjjel pedig végleg elköszönt.

Emlékét, odaadását megőrizzük, mint ahogy kézírását is, amelyet 1987. április 12-én oly végtelen boldogsággal jegyzetelt kockás füzetébe, az első bajnoki sikerről, amelyért ő is oly sokat tett…

Nyugodjék békében!

Jegyelővétel a SERCO - TF-BP elleni mérkőzésre
2018-11-09 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 18 órakor kezdődő SERCO – TF-BP elleni mérkőzésre ma, pénteken este 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.

A pénztárak a találkozó előtt 15 órakor nyitnak majd.

Ma is kinyit a szurkolói shop
2018-11-09 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a főpénztár melletti szurkolói shop a jövőben minden pénteken, így ma is nyitva lesz 15 és 17 óra között.

Ebben az időpontban, illetve a mérkőzések előtt várják az érdeklődőket, hogy leadják megrendeléseiket illetve átvegyék a korábban megrendelt ajándékokat.

Tájékozódjanak, érdeklődjenek a termékekről, hiszen minden egyedi megrendelést teljesítenek a Sport36 munkatársai!

Továbbra is ingyenes marad a mindiGO Sport regisztráció!
2018-11-08 tájékoztatás

A mindiGO Sporttól kapott tájékoztatás alapján az eddigiekhez hasonlóan a kosárlabda mérkőzések továbbra is előfizetés nélkül lesznek követhető a mindiGO Sport felületein, egy helyen, élőben és visszanézhető tartalommal.

A szakemberek az egyesületekkel és a Magyar Kosárlabdázók Szövetségével közösen azon dolgoznak, hogy a mérkőzések zavartalan és megfelelő minőségben történő megjelenítéséhez biztosítsák a helyszíni műszaki és technikai feltételeket.

A HUNBASKET csomag értékesítését – tehát a fizetős regisztrációt – a fentiek rendelkezésre állását követően fogják elindítani, amiről tájékoztatni fogják a közvéleményét.

Ma nem lesz jegyelővétel!
2018-10-25 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai napon technikai okok miatt nem tudunk jegyelővételi lehetőséget biztosítani szurkolóink számára. 
A holnap, 17 órakor kezdődő Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt mérkőzés előtt a pénztárak 15:30-kor nyitnak majd.
Megértésüket kérjük és köszönjük!

Indul a szurkolói shop!
2018-10-19 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Sopron KC elleni találkozó alkalmával hivatalosan is megkezdi működését a szurkolói shop a főbejáratnál lévő pénztár melletti helyiségben.

A Sport36 munkatársai a kapunyitástól várják az érdeklődőket, egészen a nagyszünet végéig.

A shopban méretpróbára biztosítanak mintadarabokat, illetve tájékoztató szórólapokat is a termékekkel és azok áraival.

A termékek dekorációit mindenki egyénileg igényelheti, amelynek árát előre kérik kifizetni.

 

Egyedi, saját fotós termékek rendelésére is van lehetőség, amelyeknek csak a fantázia szabhat határt.

A jövőben a termékek a sport36.hu weboldalán is rendelhetők lesznek, egy külön felületen.

A bérleteseknek járó kedvezményhez szükséges bemutatni a bérletet, webshopos rendelés esetén a bérlet száma és a tulajdonos neve lesz szükséges.

Az Egis Körmend szurkolóinak minden Zeus termékből 40% kedvezményt biztosítanak.

Keressék a szurkolói shopot már szombaton!

Jegyelővétel a Sopron elleni mérkőzésre
2018-10-19 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 14:45-kor kezdődő Egis Körmend – Sopron KC mérkőzés előtt ma, pénteken 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

A mérkőzés napján a pénztárak 13:30-kor nyitnak majd.

Bérletárusítás ezen a héten is
2018-10-16 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szerdán 18 és 20 óra, valamint pénteken 10 és 12 óra között lehetőséget biztosítunk bérletek érvényesítésére.

Ezeken a napokon át lehet venni az időközben elkészült új bérleteket is.

Antonis Constantinides gondolatai a szezon első Alpok Adria Kupa mérkőzése előtt
2018-10-15 tájékoztatás

Kedden, 20:15 perctől megkezdi szereplését az Egis Körmend az Alpok Adria Kupa idei kiírásában, a sorozat A csoportjában. A piros-feketék az UBSC Raiffeisen Graz vendégei lesznek a vadonatúj Raiffeisen Sportpark Graz falai között.

A csapat vezetőedzője, Antonis Constantinides a Göcsej Kupán az osztrák csapat ellen elért nagy arányú siker ellenére sem számít könnyű mérkőzésre:

Centert cserél az Egis Körmend
2018-10-13 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk szakmai okokból felbontja Jonas Zohore Bergstedt szerződését és helyette egy korábbi horvát válogatott játékost igazol Mario Delaš személyében.

A döntést a cseréről csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides hozta meg. A legfőbb indoka az volt, hogy olyan játékos kerüljön a csapatba, aki az ötös mellett a négyes poszton is tudja erősíteni a gárdát.

Antonis Constantinides büntetéséről
2018-10-13 tájékoztatás

Tegnap adtuk közzé a hírt, hogy az MKOSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén egy havi eltiltással és pénzbírsággal büntette vezetőedzőnket a 2018. szeptember 28-án lejátszott DEAC – Egis Körmend F1AF-0014 számú mérkőzésen történtek és az azt követő nyilatkozata miatt. A pénzbüntetés mértéke 150 ezer forint.

A Fegyelmi Bizottság az érvényben lévő Fegyelmi Szabályzat alapján hozta meg határozatát, amely kimondja, hogy aki az elmúlt két esztendőben már kapott fegyelmi büntetést, az visszaesőnek számít.

20:15-kor kezdünk a Graz otthonában
2018-10-10 tájékoztatás

Csapatunk, az Egis Körmend jövő kedden, október 16-án kezdi meg szereplését az Alpok Adria Kupa idei sorozatában. Az első találkozón az UBSC Raiffeisen Graz vendégei leszünk. A találkozót 20:15-től rendezik meg. A mérkőzésre szurkolóink akciós áron, öt euróért vásárolhatnak belépőt, amely egy ital fogyasztását is magában foglalja.

Várjuk drukkereinket az első Alpok Adria mérkőzésre is!

Az U20-as csapat pénteken játszik, 19 és 20 óra között jegyelővétel
2018-10-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az U20-as csapatunk nem szombaton, a felnőtt mérkőzés előtt, hanem ma, pénteken, 19:15-től lép pályára az Alba Fehérvár korosztályos együttese ellen, hazai pályán.

Szeretnénk ismét felhívni szurkolóink figyelmét arra, hogy a holnapi felnőtt mérkőzésre ma, pénteken, 19 órától 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

1. oldal1. oldal 1./76 oldal 2. oldal76. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /