Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Indul a szurkolói shop!tájékoztatás
2018-10-19

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Sopron KC elleni találkozó alkalmával hivatalosan is megkezdi működését a szurkolói shop a főbejáratnál lévő pénztár melletti helyiségben.

A Sport36 munkatársai a kapunyitástól várják az érdeklődőket, egészen a nagyszünet végéig.

A shopban méretpróbára biztosítanak mintadarabokat, illetve tájékoztató szórólapokat is a termékekkel és azok áraival.

A termékek dekorációit mindenki egyénileg igényelheti, amelynek árát előre kérik kifizetni.

 

Egyedi, saját fotós termékek rendelésére is van lehetőség, amelyeknek csak a fantázia szabhat határt.

A jövőben a termékek a sport36.hu weboldalán is rendelhetők lesznek, egy külön felületen.

A bérleteseknek járó kedvezményhez szükséges bemutatni a bérletet, webshopos rendelés esetén a bérlet száma és a tulajdonos neve lesz szükséges.

Az Egis Körmend szurkolóinak minden Zeus termékből 40% kedvezményt biztosítanak.

Keressék a szurkolói shopot már szombaton!

Jegyelővétel a Sopron elleni mérkőzésretájékoztatás
2018-10-19

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 14:45-kor kezdődő Egis Körmend – Sopron KC mérkőzés előtt ma, pénteken 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

A mérkőzés napján a pénztárak 13:30-kor nyitnak majd.

Bérletárusítás ezen a héten istájékoztatás
2018-10-16

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szerdán 18 és 20 óra, valamint pénteken 10 és 12 óra között lehetőséget biztosítunk bérletek érvényesítésére.

Ezeken a napokon át lehet venni az időközben elkészült új bérleteket is.

Antonis Constantinides gondolatai a szezon első Alpok Adria Kupa mérkőzése előtttájékoztatás
2018-10-15

Kedden, 20:15 perctől megkezdi szereplését az Egis Körmend az Alpok Adria Kupa idei kiírásában, a sorozat A csoportjában. A piros-feketék az UBSC Raiffeisen Graz vendégei lesznek a vadonatúj Raiffeisen Sportpark Graz falai között.

A csapat vezetőedzője, Antonis Constantinides a Göcsej Kupán az osztrák csapat ellen elért nagy arányú siker ellenére sem számít könnyű mérkőzésre:

Centert cserél az Egis Körmend
2018-10-13 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk szakmai okokból felbontja Jonas Zohore Bergstedt szerződését és helyette egy korábbi horvát válogatott játékost igazol Mario Delaš személyében.

A döntést a cseréről csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides hozta meg. A legfőbb indoka az volt, hogy olyan játékos kerüljön a csapatba, aki az ötös mellett a négyes poszton is tudja erősíteni a gárdát.

Antonis Constantinides büntetéséről
2018-10-13 tájékoztatás

Tegnap adtuk közzé a hírt, hogy az MKOSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén egy havi eltiltással és pénzbírsággal büntette vezetőedzőnket a 2018. szeptember 28-án lejátszott DEAC – Egis Körmend F1AF-0014 számú mérkőzésen történtek és az azt követő nyilatkozata miatt. A pénzbüntetés mértéke 150 ezer forint.

A Fegyelmi Bizottság az érvényben lévő Fegyelmi Szabályzat alapján hozta meg határozatát, amely kimondja, hogy aki az elmúlt két esztendőben már kapott fegyelmi büntetést, az visszaesőnek számít.

20:15-kor kezdünk a Graz otthonában
2018-10-10 tájékoztatás

Csapatunk, az Egis Körmend jövő kedden, október 16-án kezdi meg szereplését az Alpok Adria Kupa idei sorozatában. Az első találkozón az UBSC Raiffeisen Graz vendégei leszünk. A találkozót 20:15-től rendezik meg. A mérkőzésre szurkolóink akciós áron, öt euróért vásárolhatnak belépőt, amely egy ital fogyasztását is magában foglalja.

Várjuk drukkereinket az első Alpok Adria mérkőzésre is!

Az U20-as csapat pénteken játszik, 19 és 20 óra között jegyelővétel
2018-10-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az U20-as csapatunk nem szombaton, a felnőtt mérkőzés előtt, hanem ma, pénteken, 19:15-től lép pályára az Alba Fehérvár korosztályos együttese ellen, hazai pályán.

Szeretnénk ismét felhívni szurkolóink figyelmét arra, hogy a holnapi felnőtt mérkőzésre ma, pénteken, 19 órától 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

Az új bérletet igényelt szurkolóink szombaton átvehetik kártyáikat
2018-10-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a tegnapi árusítás után minden olyan bérletet érvényesítettünk, amelyet újként igényeltek szurkolóink, de csütörtökön este a tulajdonosoknak nem állt módjukban érte jönni.

Ezeket a bérleteket szombaton 15 és 17 óra között át lehet venni a főpénztárban.

Aki még szeretne új bérletet igényelni vagy régit érvényesíttetni, az a jövő héten ezt meg tudja majd tenni.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Tévés meccs lesz az Egis Körmend – KTE találkozó
2018-10-04 tájékoztatás

A Versenyiroda ma délután hivatalosan értesítette az érintett feleket arról, hogy az M4 Sport csatorna élőben közvetíti majd az Egis Körmend – KTE Duna Aszfalt mérkőzést. Emiatt a találkozó időpontja változik.

A tervezettnél egy nappal korábban, október 26-án, pénteken rendezzük meg a mérkőzést, 17 órai kezdettel.

Fontos információk a bérletekről és a jegyelővételről
2018-10-04 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati Egis Körmend – Alba Fehérvár mérkőzés előtt pénteken, 19 és 20 óra között jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.

A bérletárusítással kapcsolatban arra is szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy sem az elővétel idején sem pedig a mérkőzések alatt nem tudunk bérleteket kiadni, ezért – az első meccs előtt – erre már csak ma, csütörtökön este lesz még lehetőség 18 és 20 óra között.

Az új bérletet igényelt szurkolóinkat – ahogy ígértük – a mai nap folyamán kiértesítjük az átvétel mai lehetőségéről, de ez úton is kérjük, hogy ők is jöjjenek ma este a bérletekért.

Azon szurkolóink, akik korábbi bérletüket érvényesíttették, de még nem jöttek érte, kérjük, hogy ma mindenképpen vegyék át azokat, mert a bérletek hiányában csak jegy megvásárlása után tudnak részt venni az első hazai mérkőzésen!

110 ezer forint és 100 korsó sör a tét!
2018-10-04 tájékoztatás

Folytatódik a dobóverseny a Sport36 és a Szentély Büfé ajándékaiért!

Az idény első hazai mérkőzésének első kisszünetében folytatjuk az előző bajnokságban meghirdetett dobóverseny-sorozatunkat. Mivel tavasszal nem kelt el a főnyeremény, ezért most, az Alba Fehérvár elleni meccsen – 100 korsó sör mellett – már 110 ezer forint lesz a tét, amiért egy perc alatt tetszőleges sorrendben kell bedobni egy ziccert, egy büntetőt, egy triplát és egy félpályás kosarat.

Akinek sikerül, azonnal viheti a nyereményét!

Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.

Holnap 11 óra után kiderül, ki lesz a szerencsés, akik lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.

Dobásra fel!

Ismét lesz élő közvetítés az Egis Körmend mérkőzéséről
2018-10-03 tájékoztatás

Mivel október végéig még engedélyezik a nálunk korábban is rendszeres élő, internetes közvetítéseket, ezért az Egis Körmend első hazai mérkőzéséről, az Alba Fehérvár elleni találkozóról is láthatják az érdeklődők az MTE Tv HungarySporttal közös élő adását.

A meccset az alábbi linket követhetik majd, akik nem tudnak jelen lenni a találkozón:

https://www.youtube.com/watch?v=3eiQs43_4AA

Antonis Constantinides megköveti a játékvezetőket
2018-10-02 tájékoztatás

Csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides az első félidő végét követően hevesen reklamált a Debrecenben lejátszott első bajnoki mérkőzésen, amelynek következménye két technikai hiba és ezzel együtt a mérkőzésről való kizárás volt. Sőt, emiatt a következő, Alba Fehérvár elleni találkozón sem ülhet majd le a kispadra.

Néhány nappal a történtek után a vezetőedző a következőket mondta minderről:

Másodszor az Olcsai volt a nyerő!
2018-10-01 tájékoztatás

Az Egis Körmend – BC Hallmann Vienna mérkőzésre is pályázatot hirdettünk az iskolák számára, hogy gyűjtsenek össze minél több diákbelépőt, egy későbbi meghívásért cserébe.

Ezúttal az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola volt a legaktívabb, így az október 20-án, szombaton, 14:45 perckor esedékes Egis Körmend – Sopron KC találkozóra onnan várunk majd 20 gyermeket, akik szervezett csoportban, a klub vendégeiként szurkolhatják végig a mérkőzést.

Most szombaton pedig, az első felhívás győzteseiként, somogyis diákok érkezhetnek az Alba Fehérvár elleni rangadóra, amely 18 órakor kezdődik majd.

A bérletárusításról
2018-10-01 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bérletvásárlásra, megújításra ezen a héten szerdán és csütörtökön 18-tól 20 óráig lesz lehetőség a sportcsarnok főpénztárában.

Tártkapus edzés és szurkolói ankét
2018-09-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk, az Egis Körmend október 2-án, kedden nyílt edzésre és azt követően szurkolói ankétra vár minden érdeklődőt, drukkert a Városi Sportcsarnokba.

A tréning 17 órától 19 óráig tart majd. Kérjük, hogy szurkolóink ez idő alatt a pályán zajló munka megzavarása nélkül kövessék a történteket.

Az edzést követően lesz lehetőség arra, hogy a csapat és a stáb tagjainak jelenlétében beszélgessünk az eddig elvégzett munkáról, az előttünk álló feladatokról, és természetesen bemutatkozhatnak az újonnan érkezettek is.

Várjuk szurkolóinkat, az érdeklődőket!

Az M4 Sport élőben közvetíti a Sopron KC elleni, hazai meccsünket
2018-09-26 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend október 20-án, hazai pályán esedékes mérkőzését, amelyen a Sopron KC lesz a vendég, műsorára tűzte az M4 Sport csatorna, emiatt a találkozó kezdési időpontja változik.

A labdát 14:45-kor dobják majd fel a mérkőzésre.

A sportcsatorna tervei szerint az alábbi mérkőzéseket közvetítik élőben októberben:

 

2018. szeptember 28. péntek 20.00

Alba Fehérvár—Pécsi VSK-VEOLIA (M4 Sport)

2018. október 12. péntek 18.00

Naturtex-SZTE SZEDEÁK—Atomerőmű SE (M4 Sport)

2018. október 13. szombat 17.00

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely—Kaposvári KK (M4 Sport)

2018. október 20. szombat 14.45

Egis Körmend—Sopron KC (M4 Sport)

Pénteken nem lesz bérletárusítás!
2018-09-26 tájékoztatás

Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy pénteken technikai okok miatt nem lesz bérletárusítás.

Akik még érvényesíttetni szeretnék bérletüket, azok ezen a héten még megtehetik csütörtökön 18 és 20 óra között. A jövő héten még biztosítunk erre lehetőséget, erről a hétvégén adunk részletes tájékoztatást.

Új bérlet igénylése esetén a kitöltött adatkezelői lapot bármikor elhelyezhetik a csarnok főbejáratánál lévő postaládában.

Megértésüket kérjük és köszönjük!

A mindiGO Sport közvetítéseiről
2018-09-25 tájékoztatás

Ma sikerült személyesen informálódnunk a tervezett online közvetítésekről.

Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára adott tájékoztatást, amely szerint a jogtulajdonos, az MTVA már csak a mindiGO Sport oldalán keresztül engedélyezi az online streamet, az élő netes közvetítést.

 

 

1. oldal1. oldal 1./76 oldal 2. oldal76. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /