Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Jegyek a szolnoki vendégjátékratájékoztatás
2019-04-23

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 17 órakor kezdődő Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend mérkőzésre a vendégszurkolók a helyszínen vásárolhatják meg belépőjüket, 1500 forintos egységáron, az ott biztosított külön pénztárban, amely 16 órától lesz nyitva.

Áldott, boldog Húsvéti ünnepet kívánunk!sajtóközlemény
2019-04-19

Jegyelővétel a Falco elleni mérkőzésretájékoztatás
2019-04-17

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a csütörtökön, 18 órától kezdődő, Pécsi VSK – VEOLIA elleni középszakasz mérkőzés előtt a pénztárak 16 órakor nyitnak majd.

A vasárnap, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellen 16 órakor kezdődő találkozóra csütörtökön, a nagyszünetben illetve a meccs után 21 óráig válthatják meg elővételben a jegyüket a sportcsarnok főpénztárában.

Jegyelővétel a Pécs elleni mérkőzésretájékoztatás
2019-04-14

Mint szurkolóink tudhatják, az előttünk álló héten, csütörtökön, 18 órától az M4 Sport csatorna kamerái előtt a Pécsi VSK – VEOLIA együttesét fogadjuk a bajnoki középszakaszban.

A hétfői, Alpok Adria Kupa visszavágó mérkőzés nagyszünetében illetve a találkozót követően 21 óráig szurkolóink elővételben megválthatják belépőjüket a csütörtöki mérkőzésre a sportcsarnok főpénztárában.

Kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek az elővétel lehetőségével!
2019-04-14 tájékoztatás

Ahogy korábban jeleztünk, holnap, hétfőn, 18 órától rendezzük meg az Alpok Adria Kupa döntőjének visszavágóját.

A mérkőzésre a diák és nyugdíjas belépő 500 forintba, a felnőtt jegy 1200 forintba kerül majd. Bérletes szurkolóink számára ezúttal is kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kínálunk, ők 900 forintos belépő megváltásával érkezhetnek a mérkőzésre.

 

Azért, hogy megelőzzük a találkozó előtti hosszabb várakozást, tumultust, ma este 19 órától jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a Városi Sportcsarnok főpénztárában.

 

Kérjük, minél többen éljenek ezzel, illetve ha nem tudnak, akkor hétfőn, a mérkőzés előtt a megszokottnál korábban érkezzenek meg a csarnokba.

Ekkor a pénztárak már 16 órától kinyitnak, hogy időben mindenki jegyhez jusson.

Aki teheti, kérjük, érkezzen pirosban, fogadja „vörös pokol” az ellenfelet!

Szurkoljunk együtt!

Április 15-én, hétfőn rendezzük az Alpok Adria kupa visszavágóját
2019-04-12 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a felek megállapodása alapján április 15-én, hétfőn, 18 órától rendezzük meg az Alpok Adria Kupa döntőjének visszavágóját, amelyen az Egis Körmend a KK Adria Oil Škrljevo együttesét fogadja.

Jegyinformációk a Jászberény elleni mérkőzésre
2019-04-11 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 18 órakor esedékes JP Auto - JKSE – Egis Körmend találkozóra a vendéglátó klub 100 darab belépőt biztosít a mérkőzésre érkező szurkolóink számára.

A jegyeket a helyszínen, a vendégpénztárban lehet majd megvásárolni 1300 illetve 900 forintos áron.

Az Alpok Adria Kupa döntőjéről
2019-04-11 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy folyamatosan zajlik az egyeztetés klubunk és az Alpok Adria Kupa döntőjének másik résztvevője, a KK Adria Oil Škrljevo valamint a sorozat szervezői között a döntő visszavágójának időpontjáról.

Programváltozás!
2019-04-09 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy változik a középszakaszra általunk frissen kiadott program.

Az M4 Sport csatorna megkereste klubunkat, hogy szeretnék élőben közvetíteni az Egis Körmend Pécsi VSK-VEOLIA mérkőzést, amelyet mi korábban 17-én, szerdára ütemeztünk.

A közvetítés viszont csak másnap, 18-án, csütörtökön lehetséges a csatorna részéről, ezért a találkozót ezen a napon, tehát 18-án, csütörtökön, 18 órától rendezzük meg.

Az Egis Körmend programjának tervezete a középszakaszban
2019-04-09 tájékoztatás

2019.április 13. Szombat 18.00
          JP Auto - JKSE - Egis Körmend

2019.április 17. Szerda  18.00
          Egis Körmend - Pécsi VSK - VEOLIA

2019.április 21. Vasárnap  16.00  /M4 Sport /
        Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

2019.április 24. Szerda  18.00
       Szolnoki Olaj KK - Egis Körmend

2019.május 5. Vasárnap 18.00
        Egis Körmend - JP Auto JKSE

2019.május 9. Csütörtök  17.00  / M4 Sport /
       Pécsi VSK - VEOLIA - Egis Körmend

2019.május 12. Vasárnap 18.30
       Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend

2019.május 15. Szerda 18.00
       Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK

Jegyinformációk Paksra
2019-04-05 tájékoztatás

Mint ismert, csapatunk, az Egis Körmend Pakson játssza az alapszakasz utolsó mérkőzését szombaton, 18 órától. A vendéglátó klub száz darab jegyet biztosít szurkolóink számára, amelyeket helyben lehet majd megvásárolni, a vendégpénztárban.

A belépők ára: diák, nyugdíjas 800, felnőtt 1400 forint.

Jegyinformációk a ©krljevo elleni mérkőzésre
2019-04-01 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az Alpok Adria Kupa döntőjének első mérkőzésére a vendéglátó klub első jelzése szerint harminc vendég drukkert fogadtak volna, de kérésünkre ezt a számot megemelték és ötven főnek biztosítják a belépést a találkozóra, háromeurós jegyáron.

Az általunk meghirdetett felmérésünkre előzetesen 42 vendégjegyre érkezett igény.

Az eddig jelzések alapján fenntartjuk az igényelt mennyiségű belépőt illetve a fennmaradó nyolc darabra még várjuk a jelentkezéseket, amelyeket érkezési sorrendben fogunk figyelembe venni.

Szeretnénk felhívni azon szurkolóink figyelmét, akik esetleg előzetes jelzés nélkül szándékoznak elindulni a találkozóra, hogy a vendéglátók által juttatott ötven darab jegyen felül nem biztosított a bejutás a mérkőzésre, ezért klubunk sem tudja azt számukra garantálni. Akik mégis elindulnak a találkozóra, ők csak saját felelősségükre tehetik meg, vállalva annak a kockázatát, hogy nem tudnak bejutni a találkozóra. Kérjük, ezt vegyék figyelembe, ha mégis útnak indulnak!

Kérjük jelezzék, ha indulnak a ©krljevo elleni mérkőzésre
2019-03-29 tájékoztatás

Tisztelt Szurkolóink!
Ahogy korábban megjelent, április 3-án, szerdán rendezik az Alpok Adria Kupa idei döntőjének első mérkőzését Mavrinciben.
Mivel az Adria Oil Škrljevo csapatának otthonát jelentő sportcsarnok befogadóképessége korlátozott, ezért szeretnénk felmérni azt, hogy szurkolóink részéről mekkora igény van vendégjegyekre.

Úgy értesültünk, hogy sokan szeretnének jelen lenni a találkozón, ezért kérjük, hogy akik komolyan szándékoznak indulni a mérkőzésre, ők a várható létszám feltüntetésével jelezzék ezt felénk! Legkésőbb szombaton, 17 óráig kérjük a tájékoztatást!
Az információt elküldhetik üzenetben a csapat hivatalos Facebook oldalán ( @EgisKormendOfficial ) illetve e-mailben az mte@bckormend.hu címen. 

Előre is köszönjük!

Elővétel és pénztárnyitás
2019-03-28 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Zalakerámia ZT KK elleni bajnoki mérkőzés előtt, pénteken este 19 és 20 óra között lehetőséget biztosítunk arra, hogy elővételben váltsák meg belépőjüket.

A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak ki majd.

 

Április 3-án rendezik az Alpok Adria Kupa döntőjének első mérkőzését
2019-03-28 tájékoztatás

Hosszas egyeztetés után eldőlt, hogy április 3-án, szerdán, 19 órától kezdődik az Alpok Adria Kupa döntőjének első felvonása, az Adria Oil Škrljevo – Egis Körmend mérkőzés.

A horvát csapat mérkőzéseinek helyszíne a következő:

Sportska dvorana Mavrinci (Mavrinci 2, 51219, Mavrinci, Croatia)

A visszavágó időpontja egyelőre még nem ismert, ez függ a magyar bajnoki középszakasz és azon belül az Egis Körmend programjától. Amint kiderül, természetesen arról is tájékoztatást adunk.

A 132. örökrangadó előtt
2019-03-27 tájékoztatás

Ahogy minden alkalommal, úgy most is mindkét városban nagy érdeklődés előzi meg a szomszédvári örökrangadót, az Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK mérkőzést.

Mivel decemberben a körmendi drukkerek is valamivel több jegyet kaptak Zalaegerszegre, mint a kötelezően biztosítandó mennyiség, ezért klubunk is a hivatalos kapacitás 5%-ánál több belépőt, összesen 130 darabot biztosít a vendégszurkolók számára.

Kérjük, hogy csak azok kísérjék el a ZTE együttesét, akiknek jut ezekből a belépőkből, mert csak így tudjuk garantálni a biztonságot a csarnokban. A vendégszektorba 130 főt léptetünk majd be, így a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, más belépővel ne próbáljanak oda bejutni.

Egyúttal kérjük mindkét tábor tagjait, hogy maradjanak a sportszerű szurkolás keretein belül, legyen a 132. örökrangadó a sportág valódi ünnepe! Hiszen nincsen még két olyan csapat a hazai élvonalban, amelyek ennyiszer találkoztak volna egymással.

Jó szurkolást mindenkinek!

Műsorváltozás!
2019-03-21 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az eredetileg március 31-ére kiírt Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK mérkőzést egy nappal korábban, 30-án, szombaton rendezzük meg.

A találkozó 18 órakor kezdődik. Előtte az U20-as meccsre 15 órakor dobják fel a labdát.

Elővétel és pénztárnyitás
2019-03-21 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Kaposvári KK elleni bajnoki mérkőzés előtt, pénteken este 19 és 20 óra között lehetőséget biztosítunk arra, hogy elővételben váltsák meg belépőjüket.

A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak ki majd.

Ma ismét meccsnap!
2019-03-20 tájékoztatás

Az alapszakasz egyik csúcs rangadója következik 18 órától, az M4 Sport kamerái előtt, hiszen az éllovas Szolnoki Olaj KK érkezik a második helyen álló csapatunkhoz, az Egis Körmendhez.

Az U20-as mérkőzés 15 órakor kezdődik, a pénztárak is ekkor nyitnak ki.

Szurkoljunk együtt egy(két) újabb MTE győzelemért!

Dragan Aleksic nélkül érkezhet Körmendre a Szolnoki Olaj KK
2019-03-18 tájékoztatás

https://www.m4sport.hu/kosarlabda/cikk/2019/03/18/a-szolnoki-kosarasok-edzojet-igazoltattak-amikor-elutottek-a-ket-rendort

A sérült rendőröknek mihamarabbi, teljes gyógyulást kívánunk, és Dragan Aleksicnek is azt kívánjuk, hogy minél hamarabb fel tudja dolgozni a történteket és túl tudjon lenni a lelki megrázkódtatáson! 
Ebben talán a sérültek állapotának javulásáról szóló hírek is segíthetnek.
Minden jót Dragan!

 

1. oldal1. oldal 1./79 oldal 2. oldal79. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /