A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Hírek
Telt ház előtt rendezzük a vasi rangadót
2017-02-25
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a pénteken este megmaradt állóbelépők is gazdára találtak a szombat esti jegyelővétel alatt, így vasárnap már nem lesz lehetőség jegyvásárlásra. Kérjük, akinek nincs érvényes jegye, már ne jöjjön oda a csarnokhoz, mert nincs lehetőség további belépők kiadására.
Az Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzést garantáltan telt ház előtt rendezzük meg. Ugyanakkor itt lesznek az M4 Sport kamerái is, a sportcsatorna élőben közvetíti a történéseket, így senki sem maradt le a rangadóról.
 
Szurkolóink figyelmébe a biztonsági előírásokról!
2017-02-25
Fontos információ, hogy a jövőben a biztonsági szolgálat illetve a hatóság – az MKOSZ Biztonsági Bizottsága, illetve a Vas Megyei Rendőrkaptányság illetékeseivel történt sportrendezvény biztosítási felkészítő oktatáson elhangzottak alapján – kiemelten fogja ellenőrizni az alábbiakat:
Nagy az érdeklődés, csak a B-középbe maradt jegy vasárnapra
2017-02-24
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a ma esti jegyelővétel tapasztalatai alapján is nagy a várakozás a vasárnapi Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzés előtt.
Ennek következtében a belépőjegyek nagyobbik része már elkelt.

A pénztár a szombatra megadott időpontban is kinyit, de már csak a B-középbe szóló, álló belépőket lehet vásárolni.
Kérjük, vegyék ezt figyelembe, amikor holnap jegyért indulnak.
Köszönjük a megértést!
 
Cole Dickerson visszatér Körmendre
2017-02-22
A mai napon hivatalossá vált, hogy az előző szezon egyik meghatározó játékosa újra magára ölti az Egis Körmend mezét.
Cole Dickerson várhatóan pénteken megérkezik korábbi állomáshelyére, ezzel a piros-feketéknél is hat idegenlégiós áll majd a szakmai stáb rendelkezésére.
Jegyelővétel a Falco elleni mérkőzésre
2017-02-22
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnapi, Falco elleni bajnoki mérkőzésre pénteken és szombaton este, 19 és 20 óra között lesz lehetőség elővételben jegyet váltani, a főpénztárban.
Kérjük, hogy a jegyek miatt ne hívják a klubirodát, mert telefonos jegyfoglalásra nincs lehetőség, mint ahogy a csapat hivatalos Facebook oldalán sem tudunk erre lehetőséget biztosítani.
Megértésüket köszönjük!
Lasan Kromah lehet csapatunk ötödik idegenlégiósa
2017-02-18
Az elmúlt napok sem múltak eseménytelenül a klub háza táján, hiszen Jordan Loveridge távozása után a szakmai stáb folyamatosan figyelte a piacot és tárgyalt több játékossal is annak érdekében, hogy megerősítse a keretet, növelje a rotációs lehetőségeket a szezon hátralévő részében.
A Szeged elleni kupa bronz meccsel párhuzamosan hivatalossá vált, hogy Lasan Kromah lehet csapatunk ötödik idegenlégiósa. A 198 cm magas játékos 2009 és 2013 között a George Washington egyetem játékosa volt, de végzősként már a Connecticut egyetem csapatát erősítette (érdekesség, hogy ebben az intézményben fejezte be egyetemi karrierjét csapatunk másik játékosa, Sterling Gibbs is), mely csapattal 2014-ben NCAA (amerikai egyetemi bajnokság) bajnoki címet ünnepelhetett.
Fontos infó a meccsre érkező szurkolóink számára
2017-02-18
A Zsíros Tibor Magyar Kupa Döntő utolsó versenynapján -biztonsági okokból - némileg változik a szektorok elosztása. A körmendi drukkerek számára marad a pálya végében lévő két C szektor, ugyanakkor az oldalt lévő B szektorok helyett a szintén a pálya végében, a C mellett lévő D szektorokban kapnak még helyet. Belépni a körmendi drukkerek számára ezúttal sem a főbejáraton, hanem a számukra kijelölt szektorok mögött lévő bejáratnál lehet. Az eligazodásban hostessek is segítenek szükség esetén.
 A szervezők kérik szurkolóink megértését! 
Fontos információ Győrbe induló szurkolóink számára!
2017-02-16
A Magyar Kupa szervezői jelezték, hogy a körmendi tábor holnap is ugyanazokban a szektorokban kap helyet, amelyekben ma este szurkoltak, de holnap, a maitól eltérően nem a főbejáraton, hanem az Aréna körmendi szektorok felőli oldalán fogják beengedni őket.
Kérik, hogy figyeljék a jelzést és a számukra kijelölt bejáratot használják.
Köszönjük!
Jordan Loveridge már nem tagja az Egis Körmend keretének
2017-02-11
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk vezetősége úgy döntött: A továbbiakban nem tart igényt Jordan Loveridge játékára, így a csapat már Zalaegerszegre is nélküle utazik el. 
A klubvezetés felülvizsgálta a játékos mérkőzéseken nyújtott teljesítményét és edzésmunkáját, amit nem tart egyenlő értékűnek a számára biztosított juttatásokkal, ezért hozta meg ezt a döntést. 
A kosarast képviselő menedzseri iroda és a klub vezetése között megkezdődött az egyeztetés a szerződésbontás részleteiről, feltételeiről. Ez a folyamat a következő hetekben zárulhat le.
A Versenyiroda tájékoztatása alapján változik a Falco elleni mérkőzés időpontja
2017-02-07
Egis Körmend — Falco-Vulcano Energia KC Szombathely találkozót a korábbi időponthoz képes egy nappal később, február 26-án, 18 órától rendezik meg az M4 Sport kamerái előtt. Az U20-as mérkőzés 15 órakor kezdődik.
Jegyelővétel szerdára és Zalaegerszegre
2017-02-07
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este 19 és 20 óra között ismét lesz lehetőség jegyelővételre a szerdai, Chalon elleni FIBA Europe Cup mérkőzésre.
Szerdán 16:30-kor nyitnak majd a pénztárak.
Megérkeztek a vendégbelépők a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni találkozóra is. Ezeket a jegyeket – fejenként legfeljebb hármat – a szerdai találkozó szünetében és a mérkőzést követően lehet megvásárolni 1600 forintos egységáron.
A ZTE külön tájékoztatást küld majd a vasárnapi biztonsági rendszabályokról, amit természetesen közzé fogunk tenni.
Nem indul külön charter járat a Chalon elleni mérkőzésre
2017-02-03
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy nem indítunk különjáratot a Chalon elleni FIBA Európa Kupa mérkőzés visszavágójára.
Jegyigénylés a kosár EB mérkőzéseire
2017-02-03
A legfontosabb tudnivalókat külön nem írjuk ki, hiszen az alábbi cikkben minden fontos információ megtalálható.
http://kezdo5.hu/magyar-ferfi/hirek-pontos-jegyarak-csomagok-ulesrend-az-ebre-24810
A körmendi klubnál a következő mail címen lehet jelezni a jegyigényeket:
eurobasket2017.kormend@gmail.com
„32-es számmal: Lenzelle Smith!”
2017-01-31
Klubunk szándéka, hogy valamennyi új játékosunkat és szakemberünket a korábbinál részletesebben bemutassuk szurkolóinknak. Ennek jegyében a legutóbbi MTE Infóban már bemutatkozott Lenzelle Smith, a vele készült beszélgetést osztjuk meg most itt is.

Jegyelővétel a Chalon elleni mérkőzés előtt
2017-01-30
Csapatunk remek sikert elérve bejutott a FIBA Európa Kupa nyolcaddöntőjébe, ahol a francia Elan Chalon gárdája lesz az ellenfelünk. A párharc első mérkőzését Körmenden rendezzük, amelyre már ezen a héten meg lehet vásárolni elővételben a jegyeket.
Először csütörtök este, 19-től 20 óráig. Másnap, pénteken ugyanebben az időpontban, majd szombaton, a Kecskemét elleni mérkőzés előtt, a félidőben, valamint a találkozó után is. Eddig az időpontig tartjuk fent a bérleteseinknek az ülőhelyeket.
Kedd estétől (szintén 19 és 20 óra között) pedig már az esetleg fennmaradó ülőhelyeket is bárki megvásárolhatja.
Jegyárak: Ülő: 2400 ft. Felnőtt álló: 1900 ft.  Diák álló: 1500 ft.
A klub repülős túrát szervez(ne) Chalonba
2017-01-26
Amennyiben megfelelő létszámú jelentkező jelzi szándékát, úgy a tervek szerint klubunk önálló charter járatot indítana február 22-én, a Chalon elleni FIBA Európa Kupa visszavágóra.
 
Februárban két rangadónkat is közvetíti az M4 Sport
2017-01-25
A sportcsatorna műsorra tűzte a 2017. február 12-én, 18.00-kor esedékes Zalakerámia ZTE KK - Egis Körmend találkozót, valamint február 25-én az Egis Körmend - Falco Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzést, amely 20.30-kor kezdődik majd.
Szerdán is számít a csapat a diákok támogatására
2017-01-24
Szerdán zárul a FIBA Európa Kupa második csoportkörének mérkőzéssorozata, amelyben a Egis Körmendnek van esélye csoportelsőként vagy akár másodikként is továbblépni a legjobb 16 közé.
Ennek első feltétele, hogy csapatunk itthon is legyőzze a Bnei Herzliya együttesét.
A csapat ezúttal is számít fanatikus szurkolói támogatására!
Köztük ismét várjuk az általános iskolák felsőseit és a középiskolásokat.
A megszokott módon, csoportosan érkezhetnek a diákok, de senki ne feledje, hogy ezúttal a megszokottól korábban, 17:30-kor kezdődik a találkozó!
Szurkoljunk együtt a körmendi kosárlabdázás újabb sporttörténeti sikeréért!
Megérkeztek a kaposvári vendégjegyek
2017-01-23
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a január 28-án, 18 órakor esedékes Kaposvári KK – Egis Körmend találkozóra klubunk 70 darab vendégjegyet kapott 1300 forintos egységáron.
Ezeket a belépőket kedden este, a FIBA kupa mérkőzés előtti jegyelővétel idején, 19 és 20 óra között, illetve ha marad, akkor a szerdai találkozó szünetében és azt követően lehet megvásárolni a főpénztárban.
Csak sportszerűen!
2017-01-20
Tisztelt Szurkolóink!

Két nagyon fontos mérkőzés előtt áll csapatunk.
Vasárnap, a bajnokság alapszakasza második körének nyitányán a már idegenben sem nyeretlen Szeged, szerdán, a FIBA Európa Kupában pedig a Bnei Herzliya együttese lesz a vendégünk.
Mindkét találkozón újra szükség lesz szurkolóink mérkőzések sorsát meghatározó buzdítására, reméljük, ezúttal is számíthatunk erre!
Ugyanakkor tudjuk, hogy az izraeli csapatok érkezése mindig nagyobb biztonsági kockázattal jár, mint ahogy az a többi országok gárdái esetében van.
A rendőrséggel egyeztetve és velük együtt kérjük szurkolóinkat, hogy a Herzliya vendégjátéka kapcsán is tartózkodjanak mindenféle rasszista, politikai töltetű megnyilvánulástól.
1. oldal1. oldal 1./64 oldal 2. oldal64. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /