Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Időpontváltozástájékoztatás
2018-02-18

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a február 23-án esedékes Alpok-Adria Kupa mérkőzés, amelyen csapatunk a KK Zlatorog Lasko együttesét fogadja, a korábban kiadott időponthoz képest fél órával később, 19 órakor kezdődik.

A FIBA Europe Cup nyolcaddöntőjének körmendi találkozója pedig, amelyen az olasz Umana Reyer Venezia lesz a vendégünk, március 14-én, 18:45-kor kezdődik majd.

Kedvezményes jegyek az Alpok-Adria Kupa hazai mérkőzésére
2018-02-14

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a korábban kiadott összegektől eltérően bérleteseink számára kedvezményes áron kínálunk belépőket a február 23-án, 18:30-kor esedékes Alpok-Adria Kupa mérkőzésre, amelyen a szlovén KK Zlatorog Lasko együttesét fogadja csapatunk.

A bérlettel rendelkező szurkolóink az alábbi összegekért válthatnak belépőt a találkozóra:

Ülőjegy: 2000 forint

Felnőtt álló: 1500 forint

Diák álló: 1200 forint

A mérkőzés előtti napon, a megszokott időpontban biztosítunk elővételi lehetőséget, amikor ülőbérleteseink saját helyeikre vásárolhatják meg belépőiket.

Fontos információk a szombati, Zalaegerszeg elleni mérkőzéssel kapcsolatban
2018-02-06

 

http://www.ztekosar.hu/hirek/szurkoloi-informaciok-a-kormend-elleni-merkozeshez-


Egyben tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozóra szóló vendég belépőket csütörtökön 19 és 20 óra között lehet megvásárolni a sportcsarnokunk főpénztárában, 1600 forintos egységáron. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat, köszönjük a megértésüket!

Jegy a VB selejtezőretájékoztatás
2018-02-03

Azok a szurkolók, aki szeretnének ott lenni a február 26.-án esedékes magyar - lengyel vb selejtező mérkőzésen Szombathelyen, a következő linken vásárolhatják meg belépőjegyeiket:

 

 

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ferfi-kosarlabda-vb-selejtezo-szombathely-arena-savaria-483188/event.html

Folytatódik a kedvezményes bérletárusítás
2018-01-31 tájékoztatás

Ahogy korábban jeleztük, klubunk ebben a szezonban is kínál kedvezményes áru bérleteket a magyar bajnokság hátralévő hazai mérkőzéseire. 
A bérletek megrendeléséhez az adatkezelői nyilatkozatot kell kitölteni és csütörtökig esténként, 19 és 20 óra között lehet leadni a főpénztárban.
Aki ma, szerdán, illetve csütörtökön ezt megteszi, ő szombaton már bérletesként nézheti meg a DEAC elleni hazai mérkőzést.

(Az adatkezelői nyilatkozat a bckormend.hu oldal LETÖLTÉS menüpontja alatt, illetve a következő linken érhető el. http://bckormend.hu/index.php?op=dokumentumok )

Az árak:
Diák álló: 8000 forint.
Felnőtt álló: 12000 forint.

Vielen dank, Sebi! Köszönjük Sebi!
2018-01-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk a Kaposvár elleni mérkőzésen búcsúztatja el osztrák idegenlégiósát, Sebastian Koch-ot.

Sebi a a nyári felkészülési időszaktól folyamatosan együtt dolgozott a társakkal, akik egy remek mentalitású embert, igazi sportembert ismerhettek meg személyében, aki mindig a legtöbbre, a legjobbra törekedett, igazi csapatember volt.

Klubunk nem szeretett volna hét külföldit foglalkoztatni, így Kevin Dillard érkezése és Marquis Wright felépülése után döntést kellett hoznunk arról, melyik hat légióssal folytatjuk a sűrű programot.

Sebastiannak január végéig van lehetősége arra, hogy Ausztriában csapatot találjon, amiben klubunk menedzsmenjte is a segítségére van. A Kaposvár elleni televíziós mérkőzés kiváló alkalom arra, hogy megköszönjük Sebi kiváló hozzáállását, mentalitását, az itt elvégzett munkáját, a közösségben betöltött szerepét.

Köszönjük Sebi!

És kívánunk még sok-sok sikert akár az osztrák válogatottban, akár későbbi klubjánál, illetve magánéletében!

További minden jót kívánunk a körmendi kosaras család minden tagja nevében!

 

Kedvezményes bérletárusítás és Alpok-Adria folytatás
2018-01-26 tájékoztatás

 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk ismét kínál kedvezményes áron bérleteket szezon közben.
Mivel az ülőhelyek elkeltek korábban, ezért csak álló bérleteket tudunk kiadni.
A bérletek megrendeléséhez az adatkezelői nyilatkozatot kell kitölteni és hétfőtől csütörtökig esténként, 19 és 20 óra között lehet leadni a főpénztárban.

Jegyelővétel szerdára!
2018-01-22 tájékoztatás

A csoportkör utolsó hazai FIBA Europe Cup mérkőzésére is elővételben vásárolhatják meg belépőiket szurkolóink.

A főpénztár a szokásos időben, kedden, 19 és 20 óra között lesz nyitva.

Reméljük, hogy Kevin Dillarddal megerősödve, egy látványos és eredményes játékot hozó mérkőzésen megtarthatjuk a lehetőséget a továbbjutásra!

Döntött a Versenybizottság
2018-01-17 tájékoztatás

Az MKOSZ Versenybizottsága a Versenyiroda felterjesztése alapján megvizsgálta a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Egis Körmend (F1AF 0183) és a ZTE KK– Egis Körmend (F1AF 0205) mérkőzések módosításainak vonatkozásában, az érintett sportszervezetek között kialakult mérkőzés módosítási problémákat és a mérkőzéseket az alábbiak szerint írja ki:

ZTE KK–Egis Körmend (F1AF 0205)

2018. február 10. szombat - Felnőtt: 18.00, U20: 15:00

 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Egis Körmend (F1AF 0183)

2018. március 3. szombat - Felnőtt: 18.00, U20: 15:00

 

 

 

Kevin Dillard az Egis Körmend új irányítója
2018-01-16 tájékoztatás

Ahogy korábban is jeleztük, több hete keresi klubunk azt a játékost, aki Marquis Wright hiányában, irányító poszton csapatunk erőssége lehet. Több jelölt után sikerült megállapodnunk egy tapasztalt, jó képességekkel bíró kosarassal. A 183 centiméter magas Kevin Dillard 1989 októberében született, az Amerikai Egyesült Államokban, Illinois államban.

Jegyelővétel a szerdai FIBA EC mérkőzésre
2018-01-16 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este 19 és 20 óra között, a főpénztárban ismét lehetőséget biztosítunk arra, hogy elővételben vásárolhassák meg belépőiket a szerdai, Alba Fehérvár elleni nemzetközi kupamérkőzésre.

Vendégbelépők a MAFC elleni mérkőzésre
2018-01-12 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, szombaton esedékes MAFC - Egis Körmend bajnoki mérkőzésre a vendéglátó klub 100 darab belépőt biztosít csapatunk szurkolói számára. Ezeket a helyszínen, a vendégpénztárban lehet majd megvásárolni, felnőtteknek 1200, diákoknak 700 forintért.

Marquis Wright állapotáról
2018-01-10 tájékoztatás

Tisztelt Szurkolóink!

Nehéz időszakon ment keresztül csapatunk az elmúlt hetekben, amelynek történéseihez hozzájárul a gárda elsőszámú irányítójának, Marquis Wrightnak a hiánya is. Nélküle a csapat többi tagjának is sokkal nehezebb a dolga a pályán. Az elmúlt napok sikerei között tarthatjuk számon vezetőedzőnk, Gasper Potocnik megtartását, ami fontos volt a munka folyamatossága szempontjából. Ugyanakkor a kezdő irányító hiánya továbbra is gondot okoz.

A Versenybizottság dönt, hogy mikor rendezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend mérkőzést
2018-01-10 tájékoztatás

A találkozó eredeti időpontja január 31., de ekkor a körmendiek Litvániában lépnek pályára a FIBA Europe Cup második csoportkörében, a BC Nevezis vendégeként.

A házigazda Falco szeretné február 9-én lejátszani a találkozót, amiről a klub tájékoztatta is a Versenybizottságot. Ugyanakkor a ZTE KK - Egis Körmend mérkőzés a Magyar Kupa döntője időpontjának változása miatt február 17-ről visszakerült az eredeti, február 10-ei időpontra, ezt viszont a ZTE jelentette be.

Az Egis Körmend a szombathelyi találkozó lejátszására a március 3-ai időpontot javasolta, a Falco viszont ekkor a Sopron KC elleni találkozóját rendezi meg.

A Magyar Kupa sorsolása előtt történt egyeztetésen nem sikerült mindenki számára megfelelő megoldást találni, és mivel két nap alatt két bajnoki találkozót nem lehet játszani, így a mérkőzés végleges időpontjáról a Versenybizottság fogja meghozni a döntést.

Gasper Potocnik folytatja munkáját az Egis Körmenddel
2018-01-07 tájékoztatás

Klubunk a vezetőedző lemondását bejelentő nyilatkozata óta azon az állásponton volt, hogy szeretné megtartani őt a posztján. Számos egyeztetést követően arról állapodtunk meg, hogy a Jászberény elleni mérkőzés után ülünk le egy utolsó megbeszélésére, amelyen végső választ ad arra kérdésre, hogy folytatja-e munkáját. Ennek következményeként örömmel tájékoztathatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sikerült Körmenden tartanunk a kiváló szakembert. Gasper Potocnik marad az Egis Körmend vezetőedzője!

Idén is kombinált jegyeket ad ki a klub a FIBA Europe Cup 2. csoportkörére
2018-01-05 tájékoztatás

A kombinált jegyet bérleteseink a szombati, Jászberény elleni mérkőzés után vásárolhatják meg első alkalommal.

Gasper Potocnik lemond posztjáról
2018-01-05 tájékoztatás

Tisztelt Szurkolóink!

Csapatunk az elmúlt hetekben mély gödörbe került, amelynek következményeként három fájó, köztük két nagy arányú vereséget szenvedett el.

Ez érthető, hogy indulatokat kavar, kérdéseket vet fel mindenkiben, akit érint az Egis Körmend szereplése.

Jegyelővétel!
2018-01-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a soron következő bajnoki mérkőzésünk, a Jászberény elleni találkozó előtt is biztosítunk lehetőséget a belépők elővételben történő megvásárlására. Ma, pénteken 19 és 20 óra között lesz nyitva a főpénztár.

19 órakor kezdődik az újesztendő első mérkőzése
2018-01-02 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 3. fordulóból elhalasztott Sopron KC - Egis Körmend mérkőzésre, amely holnap, szerdán, 19 órakor kezdődik, belépőjegyeiket a helyszínen vásárolhatják majd meg.

A vendégpénztár 17:30-kor nyit majd. Mintegy 250 darab belépőt biztosít a vendéglátó klub a drukkereink számára, 1500 forintos egységáron.

Boldog Újévet!
2017-12-31 tájékoztatás

1. oldal1. oldal 1./71 oldal 2. oldal71. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /