Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Antonis Constantinides marad az Egis Körmend vezetőedzőjetájékoztatás
2018-06-20

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon aláírta a 2018-19-es szezonra érvényes szerződését csapatunkhoz Antonis Constantinides, aki az idei évad közben vette át a kispadot klubunknál.

Ezzel eldőlt, hogy a ciprusi szakember alakíthatja ki az Egis Körmend keretét a következő évadra.

 

Az Egis Körmend vezetősége

Hene elköszön
2018-06-15

Sziasztok!

 

Szeretném tudatni az MTE Család minden tagjával, hogy a mögöttem álló hetekben, napokban egy nagyon nehéz döntést hoztam meg, de úgy éreztem, hogy ezt most meg kellett tennem.

Ahogyan az elmúlt években, úgy most is több ajánlatot kaptam, és most úgy döntöttem, hogy a következő szezonban máshol fogok dolgozni, más helyen próbálok új impulzusokat, tapasztalatokat gyűjteni.

Tíz éve dolgozom folyamatosan a csapatunk mellett edzőként. Ez idő alatt megszámlálhatatlanul sok élménynek lehettem részese és alakítója, amiért nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik segítették a munkámat.

Szeretnék ezért köszönetet mondani mindenkori munkatársaimnak, mindazoknak, akik a klubnál velem együtt dolgoztak ez idő alatt.

Köszönöm szépen a játékosoknak és edzőtársaimnak és nagy köszönetet szeretnék mondani a mellettünk mindig kitartó szurkolóinknak!

Külön szeretném megköszönni polgármesterünknek, Bebes Istvánnak a bizalmat és a lehetőséget, hogy az MTE edzője lehettem.

Őszintén remélem, hogy a jövőben is lesz még erre lehetőségem, hiszen nem szeretnék hátat fordítani szülővárosomnak és nevelő egyesületemnek, de most úgy éreztem, hogy új kihívásra, környezetváltozásra van szükségem.

A jövőben szerzett további tapasztalataimat szeretném majd egyszer újra a Körmend javára kamatoztatni!

A következő szezonban a MAFC csapatának vezetőedzőjeként fogok dolgozni, de továbbra is, amiben tudom, segítem a Körmendet.

Jó pár emlékezetes pillanatot őrzök magamban, amelyekért mindenkinek hálás vagyok!

 

Hencsey Tamás

Emlékezzünk együtt!tájékoztatás
2018-06-11

Kedves szurkolóink!

Kedden, június 12-én elérkezik egy hosszú kosárlabda szezon utolsó hazai mérkőzése.

Ez most nem csak arra lesz alkalom, hogy a csapat a nyári szünet előtt elköszönjön a „szentély” közönségétől, de sajnos arra is, hogy emlékezzünk.

Emlékezzünk egyik vezérszurkolónkra, Németh Zsoltira, aki tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket.

Szeretnénk ezt méltó módon megtenni, ezért mindazok, akik a csarnokban a szurkolói csoportok tagjaival és a klub képviselőivel együtt szeretnék jelezni együttérzésüket, azok a néma főhajtás mellett azzal is kifejezhetik ezt, hogy erre a mérkőzésre csapatunk színei közül ezúttal a feketét választják ruházatuk színéül.

Köszönjünk el együtt egy olyan társunktól, aki valóban a csapatért élt, velünk együtt állt ki mindig az MTE mellett!

Nyugodj békében Zsolti!

Horti Bálinttól megvált klubunktájékoztatás
2018-06-08

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy Horti Bálint sportolói jogviszonyát klubunk megszüntette, így a játékos a hátralévő találkozókon már nem lesz a keretünk tagja.

Köszönjük Bálint itt végzett munkáját, sok sikert kívánunk neki a jövőben.

Vendégjegyek az első bronzmérkőzésre
2018-06-08 tájékoztatás

Ahogy korábban jeleztük, csapatunk vasárnap, 18 órakor kezdi a mérkőzéssorozatot a harmadik helyért. A vendégszurkolók számára 149 darab belépőt biztosít a rendező klub, amelyeket 17 órától lehet megvásárolni a vendégpénztárban, 1800 forintos egységáron.

Időpontváltozás
2018-06-08 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a bronzcsata másik résztvevője, az Alba Fehérvár kérésére módosul a párharc korábban megadott menetrendje.

Az első mérkőzés vasárnap, 18 órakor kezdődik Székesfehérváron, a másodikat 12-én, kedden rendezzük Körmenden, 18 órai kezdettel. Ha szükség lesz rá, akkor a harmadik találkozó 14-én, csütörtökön, szintén 18 órakor kezdődik majd Székesfehérváron.

Vasárnap kezdődik a bronzcsata
2018-06-06 tájékoztatás

Bár csapatunk, az Egis Körmend még ellenfélre vár, hiszen a másik elődöntő ötödik mérkőzését holnap este rendezik Szombathelyen, de már tudható a harmadik helyért rendezendő három mérkőzés programja. Az elsőt június 10-én rendezik Székesfehérváron vagy Szombathelyen. A második meccs időpontja június 13., szerda, 18 óra, a helyszín Körmend. Ha szükséges, akkor a harmadik találkozón június 16-án, szombaton lépnek pályára a csapatok.

Marquis Wright számára véget ért a szezon
2018-06-01 tájékoztatás

Csapatunk irányítója, Marquis Wright a tegnapi, Szolnoki Olaj KK elleni mérkőzésen szenvedett kézsérülést.

A tegnapi vizsgálat eredményét a csapat orvosi stábja is megerősítette, mely szerint a játékos kézközépcsont törést szenvedett, ami műtéti beavatkozást nem igényel, de a teljes gyógyulási ideje így is 4-6 hét, így Marquis a bajnokságból hátralévő időben biztosan nem segítheti társait.

Ez úton is kívánunk neki mihamarabbi, teljes gyógyulást és köszönjük a csapatunkért végzett munkáját!

Thank You, and get well soon Quis!

Ferencz Csaba aláírta a következő két szezonra szóló szerződését
2018-05-27 tájékoztatás

Csapatkapitányunk a szóbeli megállapodás után születésnapja előestéjén kötelezte el magát írásban is nevelő egyesületéhez. Az általa szignált dokumentum értelmében Feput két szezonon át ismét körmendi piros-feketében láthatjuk majd a pályán.

Időpontok a folytatásra
2018-05-27 tájékoztatás

Tegnap este eldőlt, hogy az elődöntőben csapatunk, az Egis Körmend lesz a Szolnoki Olaj KK ellenfele. A mérkőzésnapok dátumai (és időpontjai) a következők:

2018. május 28. hétfő (18 óra)

2018. május 31. csütörtök (19 óra)

2018. június 3. vasárnap (15 óra)

2018. június 5. kedd (18 óra)

2018. június 7. csütörtök (18 óra vagy 20:30)

A kezdési időpontok az M4 Sport közvetítési tervét figyelembe véve alakulnak így.

Van még vendégjegy szerdára
2018-05-08 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a tegnap esti árusítás után maradt még a vendégszektorba szóló jegy a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni, szerdai találkozóra.

Aki szeretne még vásárolni, kérjük, hívja a következő telefonszámot:

+36 30 77 30 864

 

 

Jegyelővétel a Falco mérkőzés előtt
2018-05-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdai, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni, idegenbeli mérkőzésre klubunk 500 darab belépőt kapott a vendéglátóktól. A jegyeket az érdeklődők 1800 forintos egységáron vásárolhatják meg hétfőn este, 19 és 20 óra között, a főpénztárban.

Egy személy legfeljebb négy jegyet vehet. Megértésüket kérjük és köszönjük!

Jegyelővétel
2018-04-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, pénteken este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Alba Fehérvár elleni találkozóra. Szombaton a pénztárak 16:30-kor nyitnak majd.

Antonis Constantinides lesz az Egis Körmend vezetőedzője
2018-04-22 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a szezon hátralévő részére a ciprusi születésű szakember, Antonis Constantinides veszi át csapatunk szakmai irányítását.

Ferencz Csaba újabb két évig nevelőegyesületében folytatja
2018-04-21 tájékoztatás

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon sikerült megállapodnunk csapatkapitányunkkal a folytatásról.

Ferencz Csaba neve eggyé forrt a mindenkori körmendi csapatéval.

Feput ma már minden kosárlabdát szerető ember elsőként az Egis Körmenddel azonosítja. Hiszen itt nevelkedett, itt vált egyre meghatározóbb, egyre nagyobb tudású játékossá, aminek gyümölcsét minden magyar sportkedvelő élvezhette, amikor a nemzeti válogatottban játszott remekül és szerzett sorsdöntő kosarakat.

Ma már bátran állíthatjuk, hogy Ferencz Csaba nem csak egy a városunkban nevelkedett és meghatározóvá vált kosarasok közül, de méltán mondhatjuk rá, hogy a körmendi kosárlabdázás játékos ikonja.

És ez az ikon a következő két szezonban is a mi színeinkben, piros-feketében, nekünk fog ragyogni!

Köszönjük Fepu!

Szerződést bont a szlovén edzőpárossal az Egis Körmend
2018-04-21 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk, az Egis Körmend közös megegyezéssel felbontja Gasper Potocnik vezetőedző és Ziga Mravljak másodedző szerződését.

 

Justin Tuoyo hazautazott az Amerikai Egyesült Államokba
2018-04-21 tájékoztatás

A pénteki napon játékosunk jelezte a klubvezetés felé, hogy édesanyja súlyos betegséggel kórházba került, ezért szeretne minél hamarabb hazamenni. Justin Tuoyo ma reggel el is utazott haza. Visszaérkezésének időpontja édesanyja állapotának függvényében, később fog eldőlni.

Ma megszületett csapatkapitányunk kislánya
2018-04-17 tájékoztatás

Ez úton is szívből gratulálunk Ferencz Csabának, feleségének és valamennyi családtagjának ahhoz, hogy ma, nem sokkal déli 12 óra után megszületett Ferencz Zselyke.
A pici és édesanyja is jól van az örömteli esemény után. 
Kívánunk minden jót, sok boldogságot és egészséget az egész családnak! 
Legyenek nagyon boldogok együtt!

Jegyelővétel
2018-04-17 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni találkozóra.

 

Jegyelővétel
2018-04-17 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni találkozóra.

 

1. oldal1. oldal 1./73 oldal 2. oldal73. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /