Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Edzőmérkőzést játszik az Egis Körmend
2021-05-12

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy május 14-én, pénteken, 18 órától hazai környezetben lép pályára csapatunk, az Egis Körmend, amely a Sopron KC együttesét fogadja edzőmérkőzésen.

A találkozón a keret magyar tagjai lesznek jelen, az idegenlégiósok már nem lépnek pályára.

 

A mérkőzésre a belépés díjtalan, de a fennálló szabályozások értelmében 18 év felettiek csak akkor lehetnek részesei annak, ha már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Fontos tudni, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. 18 év alatti személy csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő jelenlétében léphet be a sportcsarnokba, és életkorát neki is igazolnia kell arcképes igazolvány felmutatásával.

 

A kormányzati intézkedések értelmében a szervezőknek meg kell tagadniuk a belépést attól, aki életkorát vagy a védettségi igazolvány érvényességéhez személyazonosságát nem tudja igazolni a jogszabályban előírt módon!

Gyakran felmerülő kérdés, hogy a védettségi igazolvány megérkezése előtt az oltási igazolás is elegendő-e a belépéshez. Ebben a tekintetben egyértelmű a szabályozás, az igazolás önmagában nem jogosít részvételre.

 

Az MKOSZ döntése alapján a játékosokon, edzőkön és játékvezetőkön kívül mindenki más számára továbbra is kötelező a maszk használata a mérkőzés teljes ideje alatt, kérjük ezt tartsák be az érkezők.

A korábbi, még nyitott kapuknál bevezetett intézkedéseknek megfelelően ezúttal sem engedélyezett az érintkezés a nézők és a mérkőzés hivatalos résztvevői – játékosok, stábtagok, játékvezetők, stb. – között.

 

Várjuk szeretettel szurkolóinkat!
Törpördög hírek


"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /