Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Változások az Egis Körmend keretében
2021-05-28

Szeretnénk tájékoztatást adni szurkolóinak számos játékosunkkal kapcsolatban arról, hogy ki marad az Egis Körmend keretének tagja és ki folytatja máshol pályafutását.

 

Szeretnénk megköszönni eddigi munkáját Németh Ákosnak, aki a következő idényben már másik csapatnál fog kosárlabdázni. Ákos most először vált klubot. Itt nőtt fel, Körmenden járta végig a korosztályos csapatokat, ezzel párhuzamosan az aktuális UP nemzeti válogatottakat is. Itt lett az első csapat kerettagja és érett, felnőtt kosaras. Május végén lejár a szerződése, és Ákos az itt felajánlott kontraktus helyett egy másik együttes ajánlatát fogadta el. Köszönjük neki a nevelőegyesületében eltöltött éveket, az eredményeket, amelyek az ő részvételével születtek. Kívánjuk, hogy sikeresen, eredményesen folytatódjon a pályafutása!

 

Tóth Norbert, aki az utolsó kupagyőztes csapatunknak is kerettagja volt és az előző szezonra szerződött vissza hozzánk, a következő idényben már szintén nem marad Körmenden. Neki is köszönjük az itt elvégzett munkát! További sikeres pályafutást kívánunk neki is, és sok boldogságot a magánéletben!

 

Csapatkapitányunknak további egy évig szól a szerződése, így Ferencz Csaba a következő idényben is nevelőegyesületének csapatát, az Egis Körmendet erősíti.

 

Takács Kristófnak 2024-ig szóló szerződése van, így rá is bátran számíthatunk a következő idényben is.

 

Ahogy Durázi Krisztoferre is, akinek még 1+1 éve van nálunk.

 

Mócsán Bálint szerződése is érvényes a következő idényre, így ő is meghatározó magyar játékosa lehet az Egis Körmendnek.

 

Balogh Máté szerződésében szerepelt plusz egy év, amelynek lehetőségével élt klubunk, így ő is marad Körmenden a következő idényre.

 

Kiss Mátyás esetében is élt a klub a plusz egy év lehetőségével, és erre a szerződése a 2022/23-as idény esetében is lehetőséget ad majd.

 

 

Kenéz Csabának is még 1+1 éve van szerződésben, így ő is marad az Egis Körmend játékosa.

 

Új játékosként csatlakozik keretünkhöz Krivacevic Marko, aki legutóbb a PVSK-Veolia színeiben játszott. Az 1996-ban született, 206 centiméter magas kosaras elsősorban négyes poszton bevethető, de ötösként, a palánk alatt sem jön zavarba, ha az ottani játékára van szükség.

Marko a Vasasnál nevelkedett, majd négy évet töltött Amerikában, ahol három különböző egyetem csapatában is megfordult. (Miami Dade College, Duquesne Dukes, Indiana University of Pennsylvania)

Hazatérte után a Falco játékosa lett, majd Pécsre igazolt.

Édesapja, Dragoljub Krivacevic nem csak vendégjátékosként fordult meg Körmenden, hiszen csapatunk vezetőedzőjeként is dolgozott.

Marko, aki hamarosan videóval köszönti csapatunk drukkereit, 2+1 évre szóló szerződést írt alá az Egis Körmendhez.
Törpördög hírek


"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /