A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Hírek
Marquis Wright kezébe kerülhet a karmesteri pálcahírek
2017-07-17
Ezekben a percekben érkezett meg az amerikai játékos és ügynöke által is aláírt megállapodás, melynek értelmében Marquis-nak két hét áll majd rendelkezésére, hogy meggyőzze az Egis Körmend szakmai vezetését szerződtetése megalapozottságáról.
Andre Hollins lehet csapatunk első légiósahírek
2017-07-16
Klubunk vezetősége megállapodott az amerikai Andre Hollins-szal, aki augusztus 9-én kezdi meg a felkészülést társaival és a hónap végéig lesz lehetőség meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy érdemes lesz őt a szezon végéig Körmenden tartani.
A 186 cm magas hátvéd 2015-ben fejezte be tanulmányait a Minnesota egyetemen, ahol már másodévesként felhívta magára a figyelmet a 34 egyetemi mérkőzésen mutatott játékával, hiszen nem kevesebb, mint 14.6 pont, 3.7 lepattanó és 3.4 gólpassz volt az átlaga.
Kialakult a FIBA Europe Cup első két körének programja
2017-07-14
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a FIBA megküldte klubunknak a FIBA Europe Cup idei selejtezőinek lebonyolítási rendszerét.
 
Gasper Potocsnik marad a vezetőedző
2017-06-26
Klubunk immár hivatalosan is bejelentheti, hogy a következő szezonban is Gasper Potocsnik lesz az Egis Körmend csapatának vezetőedzője.
Bán Tibor Körmendre igazolt
2017-06-23
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy fiatal, tehetséges kosarassal, Bán Tiborral bővül az Egis Körmend kerete.
Az Egis gratulált és köszöni a szezonban nyújtott teljesítményt
2017-06-12
Dr. Hodász István, a csapat névadó támogatója, az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója magyar és angol nyelvű levélben gratulált csapatunk legutóbbi szezonjában nyújtott teljesítményéért.
Doktor Péter csapatot cserél
2017-06-12
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy csapatunk fiatal játékosa, Doktor Péter a mai napon, menedzsere útján hivatalosan, írásban jelezte, hogy köszöni a klub szerződésajánlatát, de nem fogadja el azt, így más csapatnál folytatja a játékot.
Péter számos korosztályos sikernek és a felnőtt csapat munkájának is részese volt nevelőegyesületénél.
Köszönjük, amit a piros-fekete színekért, a klubért tett és kívánunk neki sok sikert a folytatásban, mind a sportban mind pedig a magánéletben!
Természetesen követni fogjuk pályafutását és visszavárjuk Körmendre, remélve azt, amit menedzsre is megfogalmazott levelében:
Bízunk abban, hogy sok sikeres szezont fog még Körmenden játszani a jövőben!
Halász Ákos rövid intejút adott klubunknak
2017-06-11
Minden játékos számára álom, hogy egy nagycsapat játékosa legyen, ezért nagyon örültem a Körmend megkeresésének! – mondta kérdésünkre válaszolva Halász Ákos.
Halász Ákos Körmendre igazolt
2017-06-11
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend kerete egy magyar játékossal bővült, hiszen csapatunkhoz igazol Halász Ákos, aki az elmúlt években a PVSK gárdájának irányítója volt.
Vendégparkoló Zalaegerszegen
2017-06-09
Szombaton 18 órától rendezik a bronzcsata második felvonását Zalaegerszegen. A házigazda klub külön vendégparkolót tart fenn, amely a mellékelt képen látható területen, a Jégcsarnok északi oldalán található. Ezt a területet már a mérkőzést megelőző estén szalagozással el fogják különíteni.
Doktor Péter is kapott szerződést
2017-06-07
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerződését ma aláírt három körmendi nevelésű fiatal mellett Doktor Péter is kapott szerződésajánlatot a klubtól. A játékos menedzsere jelezte a vezetőség felé, hogy péntekig kérnek türelmet, addig fognak választ adni a klub ajánlatára.
Hosszútávú együttműködés a fiatalokkal
2017-06-07
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend ma három saját nevelésű fiatal kosárlabdázóval kötött megállapodást a következő esztendőkre. Ma írta alá hosszabb távra szóló szerződését Németh Ákos, Oroszi Bence és Márton Ádám.
Klubunk számára kiemelten fontos, hogy a lehetőségekkel élve támaszkodjon azokra a kosárlabdázókra, akik szülővárosukként kötődnek Körmendhez, illetve nevelőegyesületükként az Egis Körmendhez.
A három fiatal kosaras maradása garancia arra, hogy csapatkapitányunk, Ferencz Csaba mellett a következő években is tapsolhatunk itt felnevelt játékosoknak, akik nagy elődök nyomdokain haladva lehetnek a körmendi kosárlabdázás értékei, sikereinek továbbvivői.
Jegyelővétel Zalaegerszegre
2017-06-07
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai mérkőzés szünetében, a főpénztárban lesz lehetőség megvásárolni elővételben a vendégjegyeket a szezon utolsó idegenbeli mérkőzésére, Zalaegerszegre. A belépők egységára 1600 forint, egy fő legfeljebb három jegyet vásárolhat. Megértésüket köszönjük!
Jegyelővétel az első bronzmérkőzésre
2017-06-06
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a korábbi gyakorlatnak megfelelően a szerdai, hazai mérkőzésre is kínál klubunk jegyelővételi lehetőséget. Ma 19 és 20 óra között a főpénztárban vehetik meg a holnapra szóló belépőjüket.
Mérkőzések a bronzéremért
2017-06-04
1. mérkőzés: 2017. június 7. szerda 18.00
Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK

2. mérkőzés: 2017. június 10. szombat 18.00
Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend

3. mérkőzés: (ha szükséges) 2017. június 13. kedd 18.00
Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK
A Fellebviteli Bizottság is elutasította az óvást
2017-06-03
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy ma megérkezett az MKOSZ Elnöksége által felkért Fellebviteli Bizottság határozata, amelyben a testület – részben érdemi vizsgálat nélkül, részben vizsgálat után – elutasítja az Egis Körmend által benyújtott óvást.
Lenzelle Smith és Terry Allen halálos baleset részese volt
2017-05-31
Ma délután kaptuk a hírt, hogy csapatunk két játékosa Ausztriában, Felsőpulya térségében autóbalesetet szenvedett az S31-es autóúton. Elsődleges információink szerint a járművük a sűrű esőben megcsúszott az úton és többször átfordult saját tengelye körül. A két kosárlabdázóval utazott egy húsz év körüli, osztrák állampolgárságú hölgy, aki a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Egis Körmend a tragédia miatt őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt hölgy családtagjai, barátai felé.

 

A Versenybizottság elutasította klubunk óvását
2017-05-31
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az MKOSZ Versenybizottsága ma érdemi vizsgálat nélkül elutasította az Egis Körmend délelőtt benyújtott óvását, amelyet a tegnap lejátszott bajnoki elődöntőn tapasztalt döntések okán nyújtottunk be, és a mérkőzés eredményét a pályán elért eredménnyel igazolja.
A döntés ellen holnap 14 óráig fellebbezésnek van helye, aminek lehetőségével klubunk élni fog, be fogja nyújtani fellebbezését a döntés ellen.
Klubunk jelezte óvási szándékát
2017-05-30
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai mérkőzés után csapatkapitányunk, Ferencz Csaba a jegyzőkönyvben hivatalosan jelezte klubunk óvási szándékát. Meg fogjuk vizsgálni a mérkőzés általunk leginkább vitatott jeleneteit, és amennyiben jogosnak látjuk, akkor a holnapi határidőig – természetesen a szükséges díj befizetésével – hivatalosan is benyújtjuk óvásunkat.
Van még vendégjegy a keddi mérkőzésre
2017-05-29
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati elővétel után még maradt vendégbelépő a keddi, szombathelyi elődöntő mérkőzésre, amelyeket délelőtt 8 és 10 óra között lehet megvásárolni a klubirodán.
1. oldal1. oldal 1./67 oldal 2. oldal67. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /