Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Magyarország egyik legpopulárisabb szurkolói szolgáltatását hozza el az Egis Körmend a szurkolóinaktájékoztatás
2018-11-14

Büszkén osztjuk meg szurkolóinkkal a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazás elérhető lesz szombattól a csapatunkat biztatóknak.

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül szurkolóink, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosainkat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

Együtt a győzelemért! A Seyu már Körmenden is!tájékoztatás
2018-11-14

Csinálj szelfit, válassz személyes üzenetet és posztold a meccsen a Seyu‐val!

Akár a helyszínről, akár az ország vagy a világ bármely pontjáról küldhetsz képet és szurkolói üzenetet kedvenc csapatod számára.

Ehhez nem kell más, mint hogy letöltsd az ingyenes Seyu alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból.

Gyors regisztráció után már csak a csapatodat kell kiválasztanod és küldheted a fotód, a támogatásod, amely megjelenik a csarnokban elhelyezett ledes felületeken!

https://www.facebook.com/seyuapp/

 

Gyászol a körmendi kosárlabdázás, Tahin „Buci” elmenttájékoztatás
2018-11-12

Szomorú szívvel fogadtuk a mai hírt, amely szerint csapatunk egykori technikai vezetője és azóta is kitartó „szerelmese”, szurkolója, Tahin Gyula örökre itt hagyott bennünket.

„Buci”, ahogyan a legtöbben ismertük, még néhány évvel az NB I-be jutás, 1975 előtt került a kosarasokhoz. Kézilabdás múlttal érkezett, hiszen akkoriban férfi kézilabda csapat is volt a főiskolán, ahol Kristóf László edzősége mellett büszkén viselte az FMGT 7-es mezét.

Aztán – edzőjével együtt – végleg a kosarasokat választotta, hogy segítse, szolgálja az egyre sikeresebb csapatot.

Részese volt a legendás Palazzo del Gango kialakításának a mai színházterem falai között, ahol végleg eldőlt, hogy a körmendi legények 1976-tól a legjobbak között szerepelnek majd. És szolgálta a csapatot egészen az újabb óriási sikerig, az első bajnoki cím megszerzéséig.

Ezt követően – bár nem dolgozott a csapat mellett – az utolsó pillanatig a mindenkori Körmend híve, szurkolója maradt. Családja mellett ez volt az élete.

A Kecskemét vendégjátékakor még velünk szurkolt, de a TF elleni kosáresőt már nem láthatta a csarnokban.

Az éjjel pedig végleg elköszönt.

Emlékét, odaadását megőrizzük, mint ahogy kézírását is, amelyet 1987. április 12-én oly végtelen boldogsággal jegyzetelt kockás füzetébe, az első bajnoki sikerről, amelyért ő is oly sokat tett…

Nyugodjék békében!

Jegyelővétel a SERCO - TF-BP elleni mérkőzésretájékoztatás
2018-11-09

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 18 órakor kezdődő SERCO – TF-BP elleni mérkőzésre ma, pénteken este 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.

A pénztárak a találkozó előtt 15 órakor nyitnak majd.

Ma is kinyit a szurkolói shop
2018-11-09 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a főpénztár melletti szurkolói shop a jövőben minden pénteken, így ma is nyitva lesz 15 és 17 óra között.

Ebben az időpontban, illetve a mérkőzések előtt várják az érdeklődőket, hogy leadják megrendeléseiket illetve átvegyék a korábban megrendelt ajándékokat.

Tájékozódjanak, érdeklődjenek a termékekről, hiszen minden egyedi megrendelést teljesítenek a Sport36 munkatársai!

Továbbra is ingyenes marad a mindiGO Sport regisztráció!
2018-11-08 tájékoztatás

A mindiGO Sporttól kapott tájékoztatás alapján az eddigiekhez hasonlóan a kosárlabda mérkőzések továbbra is előfizetés nélkül lesznek követhető a mindiGO Sport felületein, egy helyen, élőben és visszanézhető tartalommal.

A szakemberek az egyesületekkel és a Magyar Kosárlabdázók Szövetségével közösen azon dolgoznak, hogy a mérkőzések zavartalan és megfelelő minőségben történő megjelenítéséhez biztosítsák a helyszíni műszaki és technikai feltételeket.

A HUNBASKET csomag értékesítését – tehát a fizetős regisztrációt – a fentiek rendelkezésre állását követően fogják elindítani, amiről tájékoztatni fogják a közvéleményét.

Ma nem lesz jegyelővétel!
2018-10-25 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai napon technikai okok miatt nem tudunk jegyelővételi lehetőséget biztosítani szurkolóink számára. 
A holnap, 17 órakor kezdődő Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt mérkőzés előtt a pénztárak 15:30-kor nyitnak majd.
Megértésüket kérjük és köszönjük!

Indul a szurkolói shop!
2018-10-19 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Sopron KC elleni találkozó alkalmával hivatalosan is megkezdi működését a szurkolói shop a főbejáratnál lévő pénztár melletti helyiségben.

A Sport36 munkatársai a kapunyitástól várják az érdeklődőket, egészen a nagyszünet végéig.

A shopban méretpróbára biztosítanak mintadarabokat, illetve tájékoztató szórólapokat is a termékekkel és azok áraival.

A termékek dekorációit mindenki egyénileg igényelheti, amelynek árát előre kérik kifizetni.

 

Egyedi, saját fotós termékek rendelésére is van lehetőség, amelyeknek csak a fantázia szabhat határt.

A jövőben a termékek a sport36.hu weboldalán is rendelhetők lesznek, egy külön felületen.

A bérleteseknek járó kedvezményhez szükséges bemutatni a bérletet, webshopos rendelés esetén a bérlet száma és a tulajdonos neve lesz szükséges.

Az Egis Körmend szurkolóinak minden Zeus termékből 40% kedvezményt biztosítanak.

Keressék a szurkolói shopot már szombaton!

Jegyelővétel a Sopron elleni mérkőzésre
2018-10-19 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 14:45-kor kezdődő Egis Körmend – Sopron KC mérkőzés előtt ma, pénteken 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

A mérkőzés napján a pénztárak 13:30-kor nyitnak majd.

Bérletárusítás ezen a héten is
2018-10-16 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szerdán 18 és 20 óra, valamint pénteken 10 és 12 óra között lehetőséget biztosítunk bérletek érvényesítésére.

Ezeken a napokon át lehet venni az időközben elkészült új bérleteket is.

Antonis Constantinides gondolatai a szezon első Alpok Adria Kupa mérkőzése előtt
2018-10-15 tájékoztatás

Kedden, 20:15 perctől megkezdi szereplését az Egis Körmend az Alpok Adria Kupa idei kiírásában, a sorozat A csoportjában. A piros-feketék az UBSC Raiffeisen Graz vendégei lesznek a vadonatúj Raiffeisen Sportpark Graz falai között.

A csapat vezetőedzője, Antonis Constantinides a Göcsej Kupán az osztrák csapat ellen elért nagy arányú siker ellenére sem számít könnyű mérkőzésre:

Centert cserél az Egis Körmend
2018-10-13 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk szakmai okokból felbontja Jonas Zohore Bergstedt szerződését és helyette egy korábbi horvát válogatott játékost igazol Mario Delaš személyében.

A döntést a cseréről csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides hozta meg. A legfőbb indoka az volt, hogy olyan játékos kerüljön a csapatba, aki az ötös mellett a négyes poszton is tudja erősíteni a gárdát.

Antonis Constantinides büntetéséről
2018-10-13 tájékoztatás

Tegnap adtuk közzé a hírt, hogy az MKOSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén egy havi eltiltással és pénzbírsággal büntette vezetőedzőnket a 2018. szeptember 28-án lejátszott DEAC – Egis Körmend F1AF-0014 számú mérkőzésen történtek és az azt követő nyilatkozata miatt. A pénzbüntetés mértéke 150 ezer forint.

A Fegyelmi Bizottság az érvényben lévő Fegyelmi Szabályzat alapján hozta meg határozatát, amely kimondja, hogy aki az elmúlt két esztendőben már kapott fegyelmi büntetést, az visszaesőnek számít.

20:15-kor kezdünk a Graz otthonában
2018-10-10 tájékoztatás

Csapatunk, az Egis Körmend jövő kedden, október 16-án kezdi meg szereplését az Alpok Adria Kupa idei sorozatában. Az első találkozón az UBSC Raiffeisen Graz vendégei leszünk. A találkozót 20:15-től rendezik meg. A mérkőzésre szurkolóink akciós áron, öt euróért vásárolhatnak belépőt, amely egy ital fogyasztását is magában foglalja.

Várjuk drukkereinket az első Alpok Adria mérkőzésre is!

Az U20-as csapat pénteken játszik, 19 és 20 óra között jegyelővétel
2018-10-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az U20-as csapatunk nem szombaton, a felnőtt mérkőzés előtt, hanem ma, pénteken, 19:15-től lép pályára az Alba Fehérvár korosztályos együttese ellen, hazai pályán.

Szeretnénk ismét felhívni szurkolóink figyelmét arra, hogy a holnapi felnőtt mérkőzésre ma, pénteken, 19 órától 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

Az új bérletet igényelt szurkolóink szombaton átvehetik kártyáikat
2018-10-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a tegnapi árusítás után minden olyan bérletet érvényesítettünk, amelyet újként igényeltek szurkolóink, de csütörtökön este a tulajdonosoknak nem állt módjukban érte jönni.

Ezeket a bérleteket szombaton 15 és 17 óra között át lehet venni a főpénztárban.

Aki még szeretne új bérletet igényelni vagy régit érvényesíttetni, az a jövő héten ezt meg tudja majd tenni.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Tévés meccs lesz az Egis Körmend – KTE találkozó
2018-10-04 tájékoztatás

A Versenyiroda ma délután hivatalosan értesítette az érintett feleket arról, hogy az M4 Sport csatorna élőben közvetíti majd az Egis Körmend – KTE Duna Aszfalt mérkőzést. Emiatt a találkozó időpontja változik.

A tervezettnél egy nappal korábban, október 26-án, pénteken rendezzük meg a mérkőzést, 17 órai kezdettel.

Fontos információk a bérletekről és a jegyelővételről
2018-10-04 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati Egis Körmend – Alba Fehérvár mérkőzés előtt pénteken, 19 és 20 óra között jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.

A bérletárusítással kapcsolatban arra is szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy sem az elővétel idején sem pedig a mérkőzések alatt nem tudunk bérleteket kiadni, ezért – az első meccs előtt – erre már csak ma, csütörtökön este lesz még lehetőség 18 és 20 óra között.

Az új bérletet igényelt szurkolóinkat – ahogy ígértük – a mai nap folyamán kiértesítjük az átvétel mai lehetőségéről, de ez úton is kérjük, hogy ők is jöjjenek ma este a bérletekért.

Azon szurkolóink, akik korábbi bérletüket érvényesíttették, de még nem jöttek érte, kérjük, hogy ma mindenképpen vegyék át azokat, mert a bérletek hiányában csak jegy megvásárlása után tudnak részt venni az első hazai mérkőzésen!

110 ezer forint és 100 korsó sör a tét!
2018-10-04 tájékoztatás

Folytatódik a dobóverseny a Sport36 és a Szentély Büfé ajándékaiért!

Az idény első hazai mérkőzésének első kisszünetében folytatjuk az előző bajnokságban meghirdetett dobóverseny-sorozatunkat. Mivel tavasszal nem kelt el a főnyeremény, ezért most, az Alba Fehérvár elleni meccsen – 100 korsó sör mellett – már 110 ezer forint lesz a tét, amiért egy perc alatt tetszőleges sorrendben kell bedobni egy ziccert, egy büntetőt, egy triplát és egy félpályás kosarat.

Akinek sikerül, azonnal viheti a nyereményét!

Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.

Holnap 11 óra után kiderül, ki lesz a szerencsés, akik lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.

Dobásra fel!

Ismét lesz élő közvetítés az Egis Körmend mérkőzéséről
2018-10-03 tájékoztatás

Mivel október végéig még engedélyezik a nálunk korábban is rendszeres élő, internetes közvetítéseket, ezért az Egis Körmend első hazai mérkőzéséről, az Alba Fehérvár elleni találkozóról is láthatják az érdeklődők az MTE Tv HungarySporttal közös élő adását.

A meccset az alábbi linket követhetik majd, akik nem tudnak jelen lenni a találkozón:

https://www.youtube.com/watch?v=3eiQs43_4AA

1. oldal1. oldal 1./76 oldal 2. oldal76. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /