A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Hírek
Még egyszer a bérletek árusításáról, érvényesítésérőlhírek
2017-09-18

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ezen a héten keddtől péntekig a korábban megadott időpontban, 18 és 20 óra között lesz lehetőség a bérletek érvényesítésére illetve újak igénylésére. A jövő keddi, FIBA Europe Cup selejtezőre csak azoknak tudjuk biztosítani a bérlettel való bejutást, akik ezt legkésőbb péntekig megteszik. Tehát kérjük, hogy akik még ezt követően szeretnék leadni adatközlő lapjukat, ők is tegyék ezt meg péntekig, hogy bérletesként érkezhessenek a szezon első hivatalos mérkőzésére.

A FIBA kupa mérkőzések közvetítésével kapcsolatban klubunk több éve együttműködik már a DigiSport csatornával, így lesz ez az új idényben is, a felek örömmel újították meg a megállapodást. A Digi Sport valamennyi hazai FIBA kupás mérkőzésünket közvetíteni fogja. Fontos információ, hogy a jövő keddi, Boras Basket elleni visszavágó kezdési időpontja 20 óra lesz!

Megszületett Justin Tuoyo gyermekehírek
2017-09-16

Az előzetes terveknek megfelelően pénteken megszületett a kislánya csapatunk centerének, Justin Tuoyonak.

A pici – aki egészségesen jött a világra – a Nova nevet kapta szüleitől.

Ez úton kívánok jó egészséget, sok-sok boldogságot az egész családnak!

Ahogy Gasper Potocnik a Mogyorósy Szilárd Kupát felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, Justin Tuoyo személyesen is jelen lehetett az örömteli eseményen.

Az édesapa a tervek szerint hétfőn visszatér és csatlakozik társaihoz, az Egis Körmend csapatához.

Beharangozó a Mogyorósy Szilárd Kupa előtthírek
2017-09-14

Csütörtökön reggel az Egis Körmend sajtótájékoztatón számolt be a szeptember 15-én és 16-án, pénteken és szombaton rendezendő Mogyorósy Szilárd Kupáról.

Az eseményen Zsebe Ferenc, a klub ügyvezetője és Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője beszélt a részletekről. Utóbbi a felkészülési időszakról is elmondta gondolatait.

Hivatalos alapszakasz sorsolás
2017-09-12

Íme, az Egis Körmend Versenyiroda által elfogadott és megküldött alapszakasz programja:

Mi történt Prievidzában?
2017-09-11

Az Egis Körmend csapata szeptember 7-én és 8-án a Prievidza vendége volt két edzőmérkőzésre. Mint ismert, az első meccset nagy küzdelemben a házigazdák megnyerték 86-80-ra. A második találkozó idő előtt, a 4. negyed elején véget ért, 60-65-ös állásnál. A szlovákiai vendégjáték után két nap pihenőt kapott a csapat illetve a stáb, ezért a hétfői edzés után kérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Gasper Potocsnikot arról, hogy tulajdonképpen hogyan zajlott ez a két meccs és miért zárult le idő előtt a második találkozó.

Indul a bérletárusítás
2017-09-10

Szeretnénk emlékeztetni szurkolóinkat arra, hogy hétfőn, szeptember 11-én megkezdjük a bérletek árusítását a következő szezonra.

 Ezen a héten – kedd kivételével – szombatig minden nap lesz lehetőségük érvényesíteni kártyájukat. Akik új bérletet szeretnének vásárolni, azok kérjük, hozzák magukkal a kitöltött adatkezelői lapot. 

Ezen a héten tehát hétfőn, szerdán és csütörtökön 18 és 20 óra között, pénteken és szombaton, a Mogyorósy Szilárd Kupa ideje alatt 16:30-tól 21 óráig várjuk szurkolóinkat a főpénztárban.

A korábban megjelentetett részletekről a Facebookon illetve a következő linken tájékozódhatnak:

 

http://bckormend.hu/index.php?op=hirek&hirop=egyhir&sid=1533

Eric Fanning, aki diplomájával többet kereshetne
2017-09-09

Eric New Jersey állam fővárosában, Trentonban született és ott is nőtt fel két nővérével és bátyjával együtt. Méghozzá ugyanabban a kertvárosi negyedben, ahol Sterling Gibbs is, aki ugye az előző szezonban nálunk játszott és azóta komoly szerződést mondhat magáénak…

Justin Tuoyo, akit megleptek az elődei
2017-09-06

Amikor bejelentette klubunk, hogy próbajátékosként a kerethez érkezik Justin Tuoyo, már jeleztük, hogy vele pozitív energiák megjelenését remélhetjük nem csak a pályán, de az öltözőben is. Olyan játékos, akit minden edzője, csapattársa kedvelt, valóban pozitív személyiség. De kosárlabdázóként is szép erényeket csillogtat, hiszen magasságához, méreteihez képest gyors, atletikus játékra képes. Elsősorban négyes poszton bevethető, de tud az ötös pozícióban is játszani.

Maradnak a légiósok
2017-09-01

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk szakmai stábjának döntése alapján – Justin Tuoyo után – a többi négy amerikai idegenlégiós szerződését is véglegesítjük. Marad tehát az Egis Körmend keretében Andre Hollins, Steven Davis, Marquis Wright és Eric Fanning is. A hatodiként érkezett idegenlégiós, Sebastian Koch szerződése a többi külföldiétől eltérő feltételekkel köttetett, azt két hónap múlva vizsgálják majd felül a felek.

Szurkolóink szombaton már személyesen is láthatják a formálódó csapat tagjait – természetesen az Európa-bajnokságon szereplő Ferencz Csaba kivételével – a Léva elleni felkészülési mérkőzésen, 19 órától.

Steven Davis, az „Istenadta” atléta tehetség
2017-08-30

Miután kiderült, hogy csapatunkhoz érkezik, már megírtuk Steven Davisről, hogy igazi atléta, aki remek fizikummal, rugókkal bír, erőssége a zsákolás, de a lepattanók megszerzésénél is számíthatunk rá. Az előzetes hírek alapján a sokoldalú kosaras méltán pályázhat a „közönségkedvenc” posztra, persze ehhez ő és a jó teljesítménye is kell.

Justin Tuoyo szerződését véglegesítette a klub
2017-08-29

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a próbajátékra érkezett idegenlégiósok közül elsőként Justin Tuoyo kapott szezonra szóló szerződést, próbaideje lejárta után. A 208 centiméter magas, 107 kilogramm súlyú center meggyőzte a szakmai stáb tagjait és a klub vezetését arról, hogy csapatunk erőssége lehet az előttünk álló feladatok megoldásában.

A bérletek árusításáról
2017-08-29

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk szeptember 11-én, hétfőn kezdi meg a bérletek árusítását, a főbejáratnál található pénztárban. Az érvényesítésre illetve új bérletek megvásárlására hétköznapokon 18 és 20 óra között lesz lehetőség.

Elkészültek a plakátok
2017-08-28

Íme, a Mogyorósy Szilárd Kupa magyar és német nyelvű plakátja, amelyekkel hamarosan a közterületeken is találkozhatunk.

Szombaton 19 órakor kezdődik a nyilvános edzőmérkőzés
2017-08-28

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szeptember 2-án, szombaton 19 órakor kezdődik csapatunk idei első nyilvános edzőmérkőzése a Levice (Léva) gárdája ellen, a városi sportcsarnokban. A találkozóra belépőjegyet nem kell váltani. 

Bán Tibor régi vágyát váltotta valóra
2017-08-25
Lehet, hogy voltak, akik meglepődtek a híren, amikor a klub bejelentette, hogy leigazolja Bán Tibort, aki Debrecenből került Szombathelyre, Sopronba majd Szegedre. Mondhatnánk, hogy korábban semmi nem utalt arra, hogy a következő állomása az Egis Körmend kerete lesz. Ezt rajta kívül bárki gondolhatja így, ő viszont már ifjú kosarasként megfogalmazta magának és szüleinek, hogy ez a pillanat be fog következni pályafutása során…
Néhány információ az Alpok Adria Kupával kapcsolatban
2017-08-25
A sorsolást Bécsben, szeptember 5-én rendezik, ezt követően alakul ki a pontos menetrend.
Búcsú Bodor Ferenctől
2017-08-24
A tegnapi napon végső búcsút vettünk Szombathelyen Bodor Ferenctől, a Feleki- és Életműdíjas újságírótól, akinek érdemeit hosszan sorolhatnánk.
A kosaras, aki nem a statisztikát nézi
2017-08-23
Egy újabb játékost mutatunk be a következő sorokkal. Sebastian Koch története következik.
Borasban sem kell jegyet venniük a magyaroknak
2017-08-18
A két klub egyeztetése után eldőlt, hogy a Boras Basket elleni idegenbeli, FIBA Europe Cup mérkőzést is ingyen nézhetik meg azon szurkolóink, akik elutaznak a szeptember 21-én esedékes találkozóra.
Kérjük, hogy akik ott szeretnének lenni, szándékukat jelezzék a következő mail címen:
hajbaadam@gmail.com
Köszönjük!
Halász Ákos a százszázalékos munkában hisz
2017-08-17
Halász Ákos neve koránt sem ismeretlen a körmendi szurkolók körében, és nem csak azóta hangzik el gyakran, amióta kiderült, hogy a fiatal irányító a Rába partján folytatja karrierjét.
1. oldal1. oldal 1./68 oldal 2. oldal68. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /