Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
Van még vendégjegy szerdáratájékoztatás
2018-05-08

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a tegnap esti árusítás után maradt még a vendégszektorba szóló jegy a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni, szerdai találkozóra.

Aki szeretne még vásárolni, kérjük, hívja a következő telefonszámot:

+36 30 77 30 864

 

 

Jegyelővétel a Falco mérkőzés előtttájékoztatás
2018-05-05

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdai, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni, idegenbeli mérkőzésre klubunk 500 darab belépőt kapott a vendéglátóktól. A jegyeket az érdeklődők 1800 forintos egységáron vásárolhatják meg hétfőn este, 19 és 20 óra között, a főpénztárban.

Egy személy legfeljebb négy jegyet vehet. Megértésüket kérjük és köszönjük!

Jegyelővételtájékoztatás
2018-04-27

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, pénteken este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Alba Fehérvár elleni találkozóra. Szombaton a pénztárak 16:30-kor nyitnak majd.

Antonis Constantinides lesz az Egis Körmend vezetőedzőjetájékoztatás
2018-04-22

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a szezon hátralévő részére a ciprusi születésű szakember, Antonis Constantinides veszi át csapatunk szakmai irányítását.

Ferencz Csaba újabb két évig nevelőegyesületében folytatja
2018-04-21 tájékoztatás

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon sikerült megállapodnunk csapatkapitányunkkal a folytatásról.

Ferencz Csaba neve eggyé forrt a mindenkori körmendi csapatéval.

Feput ma már minden kosárlabdát szerető ember elsőként az Egis Körmenddel azonosítja. Hiszen itt nevelkedett, itt vált egyre meghatározóbb, egyre nagyobb tudású játékossá, aminek gyümölcsét minden magyar sportkedvelő élvezhette, amikor a nemzeti válogatottban játszott remekül és szerzett sorsdöntő kosarakat.

Ma már bátran állíthatjuk, hogy Ferencz Csaba nem csak egy a városunkban nevelkedett és meghatározóvá vált kosarasok közül, de méltán mondhatjuk rá, hogy a körmendi kosárlabdázás játékos ikonja.

És ez az ikon a következő két szezonban is a mi színeinkben, piros-feketében, nekünk fog ragyogni!

Köszönjük Fepu!

Szerződést bont a szlovén edzőpárossal az Egis Körmend
2018-04-21 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk, az Egis Körmend közös megegyezéssel felbontja Gasper Potocnik vezetőedző és Ziga Mravljak másodedző szerződését.

 

Justin Tuoyo hazautazott az Amerikai Egyesült Államokba
2018-04-21 tájékoztatás

A pénteki napon játékosunk jelezte a klubvezetés felé, hogy édesanyja súlyos betegséggel kórházba került, ezért szeretne minél hamarabb hazamenni. Justin Tuoyo ma reggel el is utazott haza. Visszaérkezésének időpontja édesanyja állapotának függvényében, később fog eldőlni.

Ma megszületett csapatkapitányunk kislánya
2018-04-17 tájékoztatás

Ez úton is szívből gratulálunk Ferencz Csabának, feleségének és valamennyi családtagjának ahhoz, hogy ma, nem sokkal déli 12 óra után megszületett Ferencz Zselyke.
A pici és édesanyja is jól van az örömteli esemény után. 
Kívánunk minden jót, sok boldogságot és egészséget az egész családnak! 
Legyenek nagyon boldogok együtt!

Jegyelővétel
2018-04-17 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni találkozóra.

 

Jegyelővétel
2018-04-17 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, kedden este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. Este 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni találkozóra.

 

Kezdődik a középszakasz, jegyek Székesfehérvárra
2018-04-05 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy csapatunk, az Egis Körmend szombaton, április 7-én kezdi meg a bajnoki középszakaszt Székesfehérváron.

Az Alba Fehérvár elleni találkozó 19 órakor kezdődik az Alba Regia Sportcsarnokban.

A rendező klub a mérkőzésre 150 darab vendégbelépőt biztosít 1800 forintos egységáron, amelyeket a mérkőzés előtt, a helyszínen biztosított vendég pénztárban lehet majd megvásárolni.

Jegyelővétel a megszokott módon és időben
2018-03-23 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, pénteken este is biztosítunk jegyelővételi lehetőséget a szombati, Alba Fehérvár elleni találkozóra. A főpénztár 19 és 20 óra között lesz nyitva.

Folytatódik a dobóverseny, tízezer forintért és száz korsó sörért!
2018-03-22 tájékoztatás

Immár a Sport36 jegyében folytatjuk és bővítjük dobóversenyünket!
A szombati, Alba Fehérvár elleni találkozótól kiegészítjük a kihívást, hiszen aki a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése után félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, az – a HungarySport ajándéka, a póló mellé – száz korsó sört és tízezer forintot is nyer a Szentély Büfé és a Sport36 jóvoltából.
Ha nem viszik el a pénznyereményt, akkor az addig halmozódik, amíg valaki meg nem nyeri, így a szezon vége felé akár a százezret is közelítheti a jutalom a száz korsó sör mellé.
Szombattól mérkőzésenkét egy szerencsés dobhat majd. Első alkalommal ez alatt a felhívás alatt, csapatunk Facebook oldalán lehet jelezni a szándékot. 
Dobásra fel!

id. Morgen Frigyes emlékére
2018-03-20 tájékoztatás

Az Egis Körmend csapatát, vezetőségét is lesújtotta a hír, ami tegnap érkezett.

Életének 61. évében elhunyt id. Morgen Frigyes, az Atomerőmű Sportegyesület Örökös Bajnoka, válogatott kosárlabdázó.

A személyében egy tiszteletre méltó egykori ellenfelet, egy kiváló sportembert veszítettünk el.

Osztozunk mindazok gyászában és fájdalmában, akit szomorúsággal tölt el id. Morgen Frigyes halála!

 

Az Egis Körmend vezetősége

 

Jegyelővétel és időpontváltozás
2018-03-16 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy ma, pénteken este is jegyelővételi lehetőséget biztosítunk szurkolóink számára. A főpénztárban 19 és 20 óra között vásárolhatják belépőiket a holnapi, Naturtex-SZTE-Szedeák elleni találkozóra.

Egyúttal szeretnénk tudatni szurkolóinkkal, hogy változott a 21. fordulóból elmaradt Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend mérkőzés időpontja. Ezt korábban március 28-ára, szerdára írták ki, de a vendéglátó klub kérésére a találkozót egy nappal később, 2018. március 29-én, csütörtökön, 18:00 órától rendezik meg.

Az U20-as mérkőzés időpontja 15:30.

Élőben a mai mérkőzés is!
2018-03-14 tájékoztatás

Itt lesz látható a mai internetes közvetítés.

(A találkozót a DigiSport 1 ezúttal is élőben közvetíti!)

https://www.youtube.com/watch?v=2gkOW-ncUjQ

 

 

Jegyelővétel
2018-03-12 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdai FIBA Europe Cup mérkőzésre is elővételben vásárolhatják meg a belépőiket kedden este, 19 és 20 óra között. A főpénztár nyitvatartásának végéig tartjuk fenn az ülőhelyeket bérletes szurkolóink számára.

Megértésüket köszönjük!

 

Dobóversenyre hívjuk szurkolóinkat
2018-03-12 tájékoztatás

Csapatunk, az Egis Körmend szerdán fogadja FIBA Europe Cup mérkőzésen az Umana Reyer Venezia együttesét.

A találkozón vendégünk lesz három kiváló sportoló: Storcz Botond, háromszoros olimpiai bajnok kajakos, és két világbajnok kenus, Vasbányai Henrik valamint Németh Szabolcs, akik a Bereki Bárkás Egylet Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályának meghívására érkeznek városunkba.

Az ő köszöntésük mellett dobóversenyre is invitáljuk szurkolóinkat.

Az első illetve a harmadik negyed utáni kisszünetben kell egy perc alatt ziccert, büntetőt és hárompontost dobnia annak, akinek kedvez majd a szerencse. A jelentkezéseket szerdán délig csapatunk Facebook oldalán várjuk, ennek a posztnak a kommentjeként. Ezt követően fogjuk kisorsolni a dobókat. Aki mindhárom dobást sikeresen teljesíti, az tíz korsó sört nyer, amelyet a Szentély Büfé ajánlott fel, illetve megkapja a HungarySport ajándékát is.

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban tudják teljesíteni a feltételeket. 18 év alatti nyertes helyett pedig csak felnőtt kísérő veheti át a büfé által felajánlott nyereményt.

Élő közvetítés ma is
2018-03-10 tájékoztatás

Itt lesz látható a mai mérkőzés élő közvetítése az MTE Tv oldalán:

https://www.youtube.com/watch?v=MxGRy19L67A

 

 

Jegyek Szolnokra
2018-03-08 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton esedékes Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend mérkőzésre a vendéglátó klub 116 darab vendégjegyet biztosít.

A belépőket a 17 órai nyitás után a vendégpénztárban lehet megvásárolni diákoknak 500, felnőtteknek 1000 forintos áron.

1. oldal1. oldal 1./73 oldal 2. oldal73. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /