Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Hírek
A szombati döntő az Egis Körmend célja a Magyar Kupábaninterjú
2019-01-10

Csapatunk vezetőedzője, Matthias Zollner gondolatai a kupasorsolás után:

„Nem mondhatjuk, hogy könnyű sorsolást kaptunk, hiszen mindjárt elsőként azzal a Jászberénnyel találkozunk, amelyik holtversenyben a harmadik-negyedik helyen áll mögöttünk a tabellán, és amely nagyon tapasztalt, rutinos játékosokra épít. Az ilyen csapatok ellen nehéz játszani, különösen akkor, amikor „csupán” három meccset kell nyerni ahhoz, hogy trófeát szerezhessen egy klub. A rutinos játékosok ezt jó tudják kezelni, és képesek alkalmazkodni ezekhez a helyzetekhez. Azért sem könnyű a sorsolásunk, mert ha előre gondolkodunk – és természetesen az a szándékunk, hogy továbblépjünk – akkor láthatjuk, hogy a sorozat erősebb ágán leszünk. Várhatóan a Falco lehet az ellenfelünk az elődöntőben, és velük sem könnyű a párharc, ők is közvetlen üldözőink a bajnoki tabellán. Jelen pillanatban, a bajnoki helyezések alapján őket látom esélyesebbnek a Pakssal szemben, persze addig még sok minden történhet. Változhat a csapatok formája, jöhetnek, vagy épp távozhatnak játékosok. A lényeg, hogy számunkra, mint a bajnokságban második helyen álló gárda számára a minimális cél az, hogy döntőt játszunk Győrben.”

Vendégjegyek Székesfehérvárratájékoztatás
2019-01-08

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 18 órától esedékes Alba Fehérvár - Egis Körmend találkozóra a vendéglátó klub 130 darab jegyet biztosít szurkolóink számára, amelyeket 17 órától a helyszínen lehet majd megvásárolni, a vendég pénztárban, 1800 forintos egységáron.

Xavier Thames marad a csapatnál
2019-01-07

Tájékoztatjuk szukolóinkat és a közvéleményt , hogy Xavier Thames szerződését véglegesítette az Egis Körmend, így Kenyon McNeail távozásával ő a csapat ötödik idegenlégiósa.

Kenyon McNeail távozik Körmendrőltájékoztatás
2019-01-07

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk közös megegyezéssel felbontotta amerikai irányítója, Kenyon McNeail szerződését.

Ez úton köszönjük meg a játékos itt végzett munkáját, mindent, amit a csapatunkért tett.

Kívánunk neki további sikereket a sportban és a magánéletben egyaránt!

Műsorváltozás!
2019-01-01 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az M4 Sport csatorna januárban két mérkőzésünket is tervezi közvetíteni.

A január 12-én, szombaton, 18 órakor esedékes Alba Fehérvár – Egis Körmend találkozót a csatorna online felületén élőben közvetíti, illetve felvételről a televízióban is műsorára tűzi.

A január 19-én, szombatra kiírt Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA találkozót a csatorna kérésére egy nappal korábban, január 18-án, pénteken rendezzük meg, 18 órától. Ezt a mérkőzést a csatorna élőben közvetíti majd.

Sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánunk!
2018-12-31 tájékoztatás

Az Egis Körmend a második helyen zárta az alapszakasz első felét, 10-3-as mutatóval. Biztos résztvevői vagyunk a Magyar Kupa nyolcasdöntőjének.

Köszönjük szurkolóink, szponzoraink eddigi támogatását!

Továbbra is azért dolgozunk, hogy minél több közös sikernek örülhessünk együtt.

A következő mérkőzés január 9-én itthon vár ránk, a Debrecen ellen.

Addig is vidám szilveszterezést, és sportsikerekben, Körmend győzelmekben gazdag, Boldog Újévet kívánunk! Mindörökké MTE!

A vendégjegyek felosztásáról
2018-12-29 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a jövőben a klubnál azokra a mérkőzésekre, amelyre a rendező klub előre megküldi a vendégjegyeket, a következők szerint alakul a belépők értékesítése, amit a mai napon a szurkolói csoportok képviselőivel is egyeztettünk:

A vendégjegyek kezeléséért minden alkalommal az ügyvezető vállal személyes felelősséget. 

A jegyeket százalékos arányban felosztva fogjuk értékesíteni, a következők szerint:

A kapott belépők tíz százalékát saját kezelésében fogja tartani a klub.
Harminc százalékot biztosítunk a szervezett szurkolói csoportok számára.
A jegyek hatvan százalékát előre meghirdetett időpontban, érkezési sorrendben fogjuk értékesíteni szurkolóink között. Személyenként legfeljebb három darabot kiadva, az ügyvezető személyes felügyelete mellett.

A szurkoló nagyon fontos a klub számára
2018-12-27 tájékoztatás

Mindig is az volt és ezután is az lesz.

Azt tudni kell, hogy az idei szezontól a vendéglátó klub nem a befogadóképesség tíz százalékáig, hanem annak minimálisan öt százalékáig köteles a vendég klub kérésére belépőt biztosítani.

A zalaegerszegi klub első körben mintegy 130 vendégjegyet jelzett előre a számunkra biztonsági szempontok és az új szabályozás figyelembevételével.

Természetesen jeleztük, hogy ez – bár az új szabályozásnak valószínűleg megfelel – a drukkereink számára nem lesz elég. Kértük a vendéglátókat, hogy lehetőség szerint ennél jóval több belépőt biztosítsanak. Ezt követően végül 180 jegyet kaptunk.

Tudtuk, hogy ennél nagyobb lesz az igény a belépőkre, ezért az első szándék az volt, hogy most – a korábbi gyakorlattól eltérően – nem adunk ki előzetesen jegyet a szurkolói csoportok számára, hogy minél több embernek biztosítani tudjuk az esélyt a jegyhez jutásra. Többszöri egyeztetés után a fél hatos időpontot is azért alkalmaztuk az árusításnál, hogy lakóhelytől függetlenül bárki, aki a mai meccsre érkezik, odaérhessen a pénztárhoz.

Végül, – a mindenkori idegenbeli támogatásukat és a tevékenységüket elismerve – a szurkolói csoportok számára a klub mégis biztosított negyven darab jegyet, ami a teljes mennyiség egy negyede.

A nagy érdeklődést tekintve úgy éreztük, hogy ez arányaiban méltányos a csoportok felé, még ha az igény az ő részükről is nagyobb volt. Hasonló okból – méltányolva a kiemelt támogatásukat – a vendég belépőkből biztosítottunk több támogatónk kérésére is.

A többi jegy valóban gyorsan elfogyott. Nagyon sajnáljuk azokat, akiknek nem sikerült jegyet váltani! Ez úton kérünk elnézést azoktól, akik csalódottan távoztak a sorból, de arról biztosíthatunk mindenkit, hogy valamennyi belépőt a mi szurkolóink vásárolták meg!

Mert a szurkoló nagyon fontos a klub számára.

Valamennyivel az Egis Körmendet fogják támogatni.

Mindezzel együtt a hasonló helyzetek elkerülése érdekében már ma este szigorú intézkedések történtek a klubnál.

Még egyszer elnézést kérünk! Reméljük, sokan leszünk Zalaegerszegen és sikerül egy újabb győzelembe belehajszolni a csapatot!

Jegyárusítás a ZTE elleni mérkőzésre
2018-12-27 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a december 30-án esedékes Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend mérkőzésre a rendező klub 180 darab belépőt biztosít a vendégszurkolók számára.

Az 1600 forintos egységárú jegyeket a mai, ASE elleni mérkőzés előtt 30 perccel, 17:30-tól fogjuk árusítani a főpénztár melletti ablaknál.

Bízunk abban, hogy így mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy jegyet vásároljon. Egy főnek legfeljebb három darab jegyet fogunk értékesíteni. Türelmüket, megértésüket kérjük és köszönjük!

Jegyek a Kaposvár elleni mérkőzésre
2018-12-21 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton esedékes Kaposvári KK – Egis Körmend mérkőzésre a rendező klub 45 darab vendég belépőt küldött, 1500 forintos egységáron.

A jegyeket a mai napon, 15 órától lehet megvásárolni a Klub Trummerikumban.

113 darab jegy várja szurkolóinkat Szolnokon
2018-12-13 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombaton, 18 órakor kezdődő Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend mérkőzésre a házigazda klub 113 darab vendégbelépőt biztosít 1500 forintos egységáron. A jegyeket, amelyek a megszokott vendégszektorba szólnak, a mérkőzés előtt, a helyszínen lehet majd megvásárolni.

Ma is nyitva van a szurkolói shop!
2018-12-07 tájékoztatás

Már ott vannak a csarnokban a Sport36 munkatársai, akik ma 17:30-ig várják az érdeklődőket!

Győzni akar az Egis Körmend új vezetőedzője
2018-11-26 tájékoztatás

Matthias Zollner Bécsig vonattal tette meg az utat, de nem számított az ausztriai vasutasok sztrájkjára, ami miatt két órával később érkezett meg az osztrák fővárosba. Innen már sima volt az útja új munkahelyére, Körmendre.

Alig egy órával később már arról beszélt, hogy milyen gondolatokkal érkezett.

Matthias Zollner az Egis Körmend új vezetőedzője
2018-11-26 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy Antonis Constantinides távozása után Matthias Zollner veszi át a vezetőedzői feladatokat csapatunknál.

Az edzői karrierjét 2004-ben megkezdő 37 éves német szakember aláírta szerződését, így már hivatalos, hogy az ő irányításával folytatja a munkát az Egis Körmend.

Matthias Zollnert ismerhetik azok, akik figyelemmel követték a Körmendtől kevesebb, mint 30 kilométerre, Németújváron működő csapat, a Güssing Knights fénykorát, hiszen a gárda az ő irányításával nyert kétszer bajnokságot és egyszer osztrák kupát. (2014-ben és 2015-ben) Ebben a két évben a legjobb edző címet is megkapta Ausztriában.

Nemzetközi színtéren is megmutatták magukat, és az Eurochallenge sorozatban a legjobb 16 közé jutottak.

Matthias Zollner 2013-ban dolgozott a német válogatott másodedzőjeként, majd németújvári szerepvállalása után osztrák szövetségi kapitányként is.

Ezt a szezont Prishtinában kezdte, de ott alig két hónap után megszűnt a szerződése.

Az új vezetőedző hétfőn délután megérkezett a városba, ahol szerdán kezdi meg a munkát az Egis Körmend játékosaival.

Elővétel és pénztárnyitás
2018-11-23 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődéssel várt holnapi, vasi rangadó előtt ma, pénteken este 19 és 20 óra között lesz lehetőség arra, hogy elővételben vásárolják meg belépőjegyeiket.
A mérkőzés előtt a pénztárak 16 órakor nyitnak ki majd.

Magyarország egyik legpopulárisabb szurkolói szolgáltatását hozza el az Egis Körmend a szurkolóinak
2018-11-14 tájékoztatás

Büszkén osztjuk meg szurkolóinkkal a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazás elérhető lesz szombattól a csapatunkat biztatóknak.

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül szurkolóink, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosainkat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

Együtt a győzelemért! A Seyu már Körmenden is!
2018-11-14 tájékoztatás

Csinálj szelfit, válassz személyes üzenetet és posztold a meccsen a Seyu‐val!

Akár a helyszínről, akár az ország vagy a világ bármely pontjáról küldhetsz képet és szurkolói üzenetet kedvenc csapatod számára.

Ehhez nem kell más, mint hogy letöltsd az ingyenes Seyu alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból.

Gyors regisztráció után már csak a csapatodat kell kiválasztanod és küldheted a fotód, a támogatásod, amely megjelenik a csarnokban elhelyezett ledes felületeken!

https://www.facebook.com/seyuapp/

 

Gyászol a körmendi kosárlabdázás, Tahin „Buci” elment
2018-11-12 tájékoztatás

Szomorú szívvel fogadtuk a mai hírt, amely szerint csapatunk egykori technikai vezetője és azóta is kitartó „szerelmese”, szurkolója, Tahin Gyula örökre itt hagyott bennünket.

„Buci”, ahogyan a legtöbben ismertük, még néhány évvel az NB I-be jutás, 1975 előtt került a kosarasokhoz. Kézilabdás múlttal érkezett, hiszen akkoriban férfi kézilabda csapat is volt a főiskolán, ahol Kristóf László edzősége mellett büszkén viselte az FMGT 7-es mezét.

Aztán – edzőjével együtt – végleg a kosarasokat választotta, hogy segítse, szolgálja az egyre sikeresebb csapatot.

Részese volt a legendás Palazzo del Gango kialakításának a mai színházterem falai között, ahol végleg eldőlt, hogy a körmendi legények 1976-tól a legjobbak között szerepelnek majd. És szolgálta a csapatot egészen az újabb óriási sikerig, az első bajnoki cím megszerzéséig.

Ezt követően – bár nem dolgozott a csapat mellett – az utolsó pillanatig a mindenkori Körmend híve, szurkolója maradt. Családja mellett ez volt az élete.

A Kecskemét vendégjátékakor még velünk szurkolt, de a TF elleni kosáresőt már nem láthatta a csarnokban.

Az éjjel pedig végleg elköszönt.

Emlékét, odaadását megőrizzük, mint ahogy kézírását is, amelyet 1987. április 12-én oly végtelen boldogsággal jegyzetelt kockás füzetébe, az első bajnoki sikerről, amelyért ő is oly sokat tett…

Nyugodjék békében!

Jegyelővétel a SERCO - TF-BP elleni mérkőzésre
2018-11-09 tájékoztatás

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 18 órakor kezdődő SERCO – TF-BP elleni mérkőzésre ma, pénteken este 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.

A pénztárak a találkozó előtt 15 órakor nyitnak majd.

1. oldal1. oldal 1./77 oldal 2. oldal77. oldal


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /