Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 51505 ) időrend: -> korábbi 51455 bejegyzés
2019-11-12 00:10 (171579)
név: zsotya
hozzászólásai
+1
2019-11-11 20:26 (171578)
név: fjoda53
hozzászólásai
+ 1
2019-11-11 19:10 (171577)
név: Tamás
hozzászólásai
A Delas-témában szégyelld magad. Ha nem sérül meg, bajnokok vagyunk vele. És most a Körmend játszik a BL-ben, nem pedig a Falco.
Edwards, Turner és Kastrati kapcsán emlegesd csak az ár-érték arányt.
Delast a szilveszteri kabaré főműsorsávával párhuzamba állítani kifejezetten gusztustalan.
Mario a mi pályánkon, a mi csapatunkért harcolva sérült meg. Ezt soha ne felejtsük el.
Én visszahoznám.
Előzmény: mertakörmend (171570)


2019-11-11 11:32 (171576)
név: Raptor
hozzászólásai
település : Körmend
Csak még annyit, hogy a kétirányítós játék alatt szerintem itt senki sem az irányító+Delas felállást érti, hanem pl, hogy tavaly nagyon sokszor játszottunk úgy, hogy egyszerre pályán tartózkodva, egymást váltogatva játszott irányítót pl. Thames és Bradford.
Ettől függetlenül, hogy segített (jól irányította:) helyezkedésben a társakat mind védekezésben, mind támadásban, az vitathatatlan!
Előzmény: mertakörmend (171570)


2019-11-11 11:26 (171575)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Szerdán eldönthetjük a továbbjutás, esetleg a csoportelsőség sorsát is. Dániában sikerült nyerni a Bakken ellen. Mi kell ahhoz, hogy most is sikerüljön?

„Igen, valóban eldönthetjük a továbbjutást szerdán. Úgy látom, hogy Dániában jól játszottunk, de voltak gondjaink a védőlepattanókkal. A Bakken egy nagyon magas szerkezetű csapat, számos pozícióban magasabbak, mint a mi játékosaink. Ott van például Jukic a kettes poszton, közel kétméteres magassággal, de Evans is játszik hármast 202 centiméterrel, és még sorolhatnám. Nálunk teljesen más a helyzet. Például Jordon Varnado sokat van magas posztokon, pedig egyszerűbben játszana mondjuk hármasban. De Ferencz Csaba is játszik néha négyesben, pedig tudjuk, hogy inkább kettes-hármas. Emiatt ez a mérkőzés különböző stílusok összecsapása lesz. Használnunk kell a sebességünket, a mozgékonyságunkat és keményen kell dolgoznunk a kizárásokon, hogy ne engedjük őket lepattanókhoz. Meg kell akadályoznunk, hogy rendszeresen bejátsszák a labdát a gyűrű közelébe, ez pedig nem lesz egyszerű, mert nincs meg hozzá a magasságunk. Hétfőtől szerdáig nem tudjuk tíz centivel megnöveszteni a játékosainkat, ez nem lehetséges. Más módszert kell választanunk. Oda kell figyelnünk az apró részletekre, kézben kell tartanunk a lepattanózást. És ha a kiváló szurkolótáborunk ugyanúgy tol minket előre, mint mindig, akkor lesz esélyünk arra, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.”

2019-11-11 11:18 (171574)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Különböző stílusok összecsapása lesz
Interjú Matthias Zollnerrel


Pénteken egyetlen ponttal veszítettünk bajnokit Kecskeméten. Egy nagy hajrával visszahoztuk a reményeinket, vezettünk is, de végül a hazaiak örülhettek. Természetesen először erről kérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Matthias Zollnert, mielőtt a szerdai FIBA EC meccsről beszéltünk volna.

A Kecskeméten lejátszott mérkőzésünk olyan volt, mint egy hullámvasút. Jól kezdtünk, aztán visszaestünk, mélyről visszajöttünk, de nem sikerült élni az utol lehetőséggel. Hogyan látta, mikor veszítettük el azt a meccset?

„A Kataja elleni mérkőzés után átbeszéltük a teljesítményünket és megegyeztünk abban, hogy sokkal jobban kell kezdenünk a meccseinket. Ez most sikerült is. De azt is mindenki láthatta, hogy talán kicsit fáradtak voltunk. A mérkőzés középső szakaszában nem játszottunk a legdinamikusabb szinten, próbáltunk kicsit spórolni az energiával. Ezzel együtt nem ez volt a legjobb napunk a dobás tekintetében sem. De úgy érzem, hogy a védekezéssel, a küzdéssel nem volt gond, elég energiát vittünk a játéknak ebbe a részébe és hazai pályán mindössze 75 pontot engedtünk a Kecskemétnek, ami nem rossz. A végjátékban egy alig 17 éves fiúval játszottunk, de nem szabad ebben keresni a verség okát, nem ezen múlt. Ugyanakkor, ha szeretnénk komolyan felépíteni a játékosokat, akkor így tudunk elegendő önbizalmat adni nekik, amire szükség van. Láthattuk, hogy a másik oldalon Wittmann és négy külföldi volt a pályán, nálunk pedig magyarként egy fiatal játszott és így tudtunk visszajönni mínusz tízről, esélyt teremtve a győzelem megszerzéséhez.”

Milyen tanulságai voltak ennek a meccsnek? Mit mondott a játékosoknak erről?

„Elmondtam nekik, hogy azt nagyon szeretem, ha mindig, minden helyzetben harcolnak. Ez az, amit mindig, minden esetben el is várok a csapatomtól. És ez működik most is. Mindegy, hogy épp mennyi az eredmény, ha esetleg rossz napot fogunk is ki, de a küzdés az alap. Ilyen volt például a pécsi meccsünk, ahol valóban nagyon rossz napunk volt, rosszul játszottunk. Már harminc pont is volt a hátrányunk, de ekkor sem adtuk fel és nagy küzdéssel 11 pontig zárkóztunk. Hasonló volt Kecskeméten is. Négy perccel a vége előtt tízzel voltunk hátrébb, talán mindenki azt gondolta, hogy eldőlt a meccs, ennek már vége. Aztán feljöttünk és megteremtettük az esélyt a győzelemre. Igaz, a védőlepattanókkal volt gondunk, de támadásban leszedtünk kettőt, és volt tiszta dobásunk a győzelemért, sajnos ez nem ment be. Az utolsó támadást pedig mindenki láthatta, nem szeretném kommentálni, ami akkor történt. Szóval a tanulság az lehet, hogy tovább kell javulnunk, fejlődnünk kell, tartanunk kell a harcosságot és sokkal több meccset kell nyernünk, mint amennyit elvesztünk. Szerintem egyébként Kecskeméten nem sok csapat fog nyerni.”

Előzetesen nem örültünk a pénteki időpontnak, viszont így talán több idő maradt felkészülni a Bakken ellen, a FIBA Europe Cup csoportrangadójára. Hogyan telnek ezek a napok?

„Egyik oldalról igaz, hogy így több idő maradt a Bakken elleni felkészülésre, de a másik oldalról teljesen lerombolta a ritmusunkat. A profi kosárlabdában pedig nagyon fontos dolog a megfelelő ritmus. Heti két meccsnél egyszer van három nap a felkészülésre egyszer pedig kettő. Így viszont egyszer maradt egy nap egyszer meg négy. Ez nem jó, de meg kell találnunk újra a ritmusunkat, és készülni a Bakken ellen. A következő ellenfél pedig sokkal jobb, sokkal versenyképesebb annál, mint amit a jelenlegi állás mutat. A táblázaton most ők a másodikak, és ha meg tudjuk oldani, hogy legyőzzük őket szerdán, az nagyon jó lesz a számunkra!”

Folyt. köv.

2019-11-11 10:04 (171573)
név: Raptor
hozzászólásai
település : Körmend
Na ezt jól sikerült megértened, bár elismerem nem részleteztem, hogy a védekezés irányítása nem azonos a másik irányítással! :)
Bár ezt nem említettem, de Keller "irányításával" kapcsolatosan meg javaslom nézd meg a vele készült interjút, mert maga beszél erről!
De gondolom fennakadtál Delason, aki nem csinált semmit. :) Szerinted!!
A tavalyi csapatot meg jó volt nézni, sok örömet szerzett, aminek voltak alapjai pusztán ezekből próbáltam párra rávilágítani, nem kell egyetérteni vele!
Attól még a tények makacs dolgok maradnak, az eredmények meg magukért beszélnek,
és ez sokkal lényegesebb puszta szimpátiánál!

Egyébként nyugodj meg, ha TUDUNK olyat hozni aki védekezésben tudja stabilan amit leírtam, támadásban pedig jobb mint pl. Delas, akkor ne izgulj nem fogom tökön szúrni magamat bánatomban :)

Amúgy sehogy se izgulj nem én döntöm el :)
Előzmény: mertakörmend (171570)


2019-11-10 21:52 (171572)
név: Torta János
hozzászólásai
Az eredmény alakulása
Kecskemét - Körmend
https://ibb.co/kxrkVw8
U20
https://ibb.co/31mpS7J

2019-11-10 21:31 (171571)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Keller nem irányított semmit. Hozott egy szintet, egy stabilitást és melózott, kosárlabdázott. Delas meg vergődött. Ez a k..va nagy különbség.
Előzmény: Raptor (171567)


2019-11-10 21:28 (171570)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Két dolog.

Delas "mint az egyik irányító" egy totálisan kosárlabdától testidegen kényszer megoldás. Nem mérvadó csapatok csinálnak ilyen vergődést, hogy jajj hát csak egy fél irányítónk van de ott a másik fél irányító a palánk alatt... Na ne már. Ezzel el lehet vergődni...egy darabig.

A másik: nem tudott védekezni és lepattanót sem szedett, támadásban full betli volt. Akkor került a kezébe a lepattanó ha kinyújtotta. De sokszor még arra sem volt kedve. Az év vicce volt ár érték arányban tavaly, most meg a Szilveszteri kabaré fő műsorszáma lenne, ha visszahoznánk.

Vagy vak vagyok.

MTE!!!
Előzmény: Raptor (171567)


2019-11-10 21:22 (171569)
név: pancs
hozzászólásai
Szted mivel egy éves szerződése volt velünk abban valószínűleg a nem így volt megfogalmazva, hogy a Tőlünk nem igazolhat másik magyar csapathoz, hanem , hogy a 2019/20-as bajnokságban nem igazolhat másik magyar csapathoz.

Ezt így szokták megírni a szerződésekben..
Előzmény: ramon1964 (171564)


2019-11-10 20:14 (171568)
név: Raptor
hozzászólásai
település : Körmend
Ezt a védekezést stabilan nem tudja sem Varnadó, sem Taylor!!
Már csak az irányító védekezésén való zavarást sem nagyon merik bevállalni, mert nem tudnak jól helyezkedni, nem érnek vissza!
Félreértés ne essék nem szapulni akarom őket, hiszen nagyon jó mentalitású keményen küzdő játékosok, de védekezésben az említettek nagyon fontos dolgok, igencsak hiányzik az ebből fakadó stabilitás!

(még egy „apró” dolog. Pl. Perl játéka, és most a finneknél is volt egy srác aki egyéni játékában nagyon sokszor operál(t) azzal, amikor is a center besegít az irányító zavarásába, akkor elindul oldalra majd egy hirtelen irányváltással beüti a labdát kettejük közé a „védőfalba”, és vagy fault és büntető, vagy a mögöttük lévő szabad területet kihasználva ziccer. Esetleg a besegítő késésével gól jó plusz fault szitu.)

Szerintem ez az első opció, egyszerűen előbbre lépésnek kell lennie ebben,(mert idén sem játszunk mást mint tavaly) és minden más csak utána jön, ha szükséges lesz! Pl. Kastrati cseréje.

2019-11-10 20:04 (171567)
név: Raptor
hozzászólásai
település : Körmend
Még egy kis vasárnapi szösszenet, ha már így belejöttem az okoskodásba 

Szerintem a Zollner interjúk világosan felfedik, hogy első opcióként magas poszton kell a csapatban változtatás. És szerintem a változtatás alatt legelőször is nem személyi változtatásról volt szó, hanem arról, hogy védekezésben tudunk e változtatni Keller távozásával!
Azóta világossá vált, hogy nem tudtunk!
Mégpedig:
Manapság már nagyon sok csapat játssza, próbálja játszani ugyanazt a gyors játékot amit mi is szeretnénk, ami viszont amúgy is jobban magában hordozza a hibázás lehetőségét, de a védekezés szervezettségének mértékével arányosan, még több hibára lehet kényszeríteni az ellenfelet!
- Az első opció a labdafelhozatal, azzal együtt a támadásépítés lehetőségének a lassítása, akadályozása szinte állandó kettőzéssel, ezekből eladott labdák kikényszerítése, és könnyű kosár.
- A második opció a kettő-kettő játék elemei, ami ellen, jó reakciók, jó csapat szintű védekezés szükséges!
Egyrészt a magas emberek is besegítenek az irányító zavarásába a fent említettek miatt, (ezért is lejárt már a nagy benga, lomha centerek ideje) ill. meg akadályozzák, az un. felső kettő-kettők megjátszását, amikor is a támadó csapat centere fellép elzárni az irányító védőjét, -amivel megpróbálják a védekező magas embert elhozni a támadó magas ember ill. gyűrű környékéről annak hatékony védése és a lepattanózás miatt- majd leválik a gyűrű irányába, a támadó irányító pedig ha olyan, akkor egyből megjátssza ezt a magas ember marad alacsonyabb védővel szituációt, mely után a magas vagy befejezi a kisebb ellen, vagy jön a besegítés és kijátssza a labdát távoli dobásra, amit ha jó ütemben játsszanak, akkor ezzel sikeresen felborítható egy csapatvédekezés, mindig lesz üres ember! Lásd. Pécs, hogy zilálta szét a védekezésünket mindezzel!!
Persze nyilván azért abban szerepe volt a fáradtságnak is. De

Keller és tavaly Delas is, (Bergstedt cseréjével szinte azonnal stabilizáltuk a csapatszintű védekezésünket!) nagyon jó helyezkedéssel és kellő agresszivitással oldották meg a védekezést úgy, hogy közben a labdás nem tudta megjátszani a hatékony védő nélkül maradt támadó csapat magas emberét, ill. visszaértek jó pozíciót felvéve, ha oldalra ment a passz és onnan lett volna a bejátszás a magasnak, onnan sem tudták megtenni! Mindemellett Keller a lepattanózásban is nagyon hatékony, Delas pedig nagyon jól irányította ebben a többieket!
Amivel a mérkőzések nagy részében jól tudtuk biztosítani a csapatvédekezés stabilitását!!
Nagyrészt ennek köszönhető a tavalyi csapat stabil szereplése, sok szerzett labdája, mert a többi védőnek kevésbé arra kellett koncentrálnia, hogy hova is segítsen be, hanem tudtak jobban a passzsávokra koncentrálni, és az így szerzett labdákból aztán sok könnyű kosarat tudtunk elérni .
Persze azt is ki kell emelni, hogy a tavalyi légiósok egytől-egyig nagyon jó hatékonysággal dobtak!
Folyt.köv.

2019-11-10 19:44 (171566)
név: fjoda53
hozzászólásai
Az igaz, hogy a körmendi szerződés lejárt, de van íratlan szabály, lelkiismeret, parasztbecsület.Keller pedig szerintem egy jó fiú, nem zsivány!
Én bízom benne! Ha hazajön nálunk folytatja tovább a megkezdett utat!
A remény hal meg utoljára!

2019-11-10 19:32 (171565)
név: Raptor
hozzászólásai
település : Körmend
Szerintem Keller visszatérése nagyon is komolyan gondolható, pontosan azért amit Ákos nyilatkozgat!
Arra gondolok, hogy aki kijelenti, hogy mindenáron külföld, az bizony mindenáron meg is akarja azt lépni. :) Namármost ilyen saját magára "kényszerített" helyzetekben azért (előfordult már biztos sokunkkal) nem biztos, hogy igazán jó döntéseket tud hozni az ember!!
Lehet Ákos látta, hogy bár szép a tengerpart és jó kávézók vannak, de bizonyára testközelből átélni a Zadar vergődését, azért mégiscsak más!
Lehet felötlött benne, (tudod a kényszer) lehet mégis jobb lenne valami jobb helyen, és esetleg továbbra is nyitva szerette volna tartani a kiskaput, csak nem jött be?
De lehet rájött mégiscsak jobb esélyeket teremtett volna magának, az EC-ben egy izmosabb statisztikával, vagy egész egyszerűen akár az is elképzelhető, hogy csak úgy nem jött be? :)

Tehát azt simán el tudom képzelni, Ákos bölcsen belátta, hogy ez egy nem jó döntés volt!
Még azt is, bár egy kicsit már nehezebben,(ámbár ha azt a törököt megkörnyékeztük) hogy a posztra tett keresgetésünk során esetleg olyat mondtunk neki, hogy (a fentiek tekintetében) már mégsem szeretne annyira külföldön?
Azt viszont végképp nem, hogy a horvátok küldenék el!

Mivel az számomra egy nagyon nagy probléma amire ramon rávilágít, ezért én bízom a jászi gyerek "megérzéseiben", hiszen azt még csak elképzelni sem szeretném, hogy más csapathoz, mert sajnos az csak egy csapatot jelenthetne!
Bár ott meg lehet tavaly nagyon kiverték a biztosítékot?

Lehet hamarosan úgyis minden kiderül :)

2019-11-10 18:56 (171564)
név: ramon1964
hozzászólásai
Keller "Ha jön, akkor csak Körmendre igazolhat Mo-on" ezt írod. Szerintem ez nem igaz.Tőlünk nem mehetett más magyar csapathoz,de a Zadartól simán oda igazol ahová akar. A Körmendi szerződés már semmis.
Előzmény: fjoda53 (171558)


2019-11-10 17:39 (171563)
név: gjkmd
hozzászólásai
Én is remélem hogy lesz egy center még a csapatban. Nevet viszont én nem tudok.
Előzmény: ramon1964 (171555)


2019-11-10 17:31 (171562)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Én azt a részt nem értettem(aztán lehet elfogult vagyok)... de nekem piszkosul úgy tűnt, hogy Keller nálunk lett "tanár", megérett, beérett...miért nem használta ki ezt a helyzetet... Aztán lehet csak a szemem rossz...Kastratiban is láttam potenciált, most meg elzavarnám...

MTE!!!
Előzmény: fjoda53 (171558)


2019-11-10 17:30 (171561)
név: Diesel
hozzászólásai
Nem kell fujni a hülyeség lufit...
Előzmény: fjoda53 (171559)


2019-11-10 17:28 (171560)
név: balldontlie
hozzászólásai
Lehetett hallani ezt-azt, de elvileg az nem téma már. Ott kommentben említett játékost hallottam én is többektől, szóval valószínűleg tárgyalhattunk vele, de én nagyon csodálkoztam volna. Mindenesetre az pozitív a vezetőség részéről, ha bátran merünk ajánlatokat tenni szezon közben is magyaroknak. Aztán meg az is lehet, hogy semmi valóságalapja nem is volt a dolognak :-) Lassan őrölnek ezek a malmok, legjobb lenne már valami kézzelfogható infó, de persze azt se bánom, hogy nem hoztunk kapkodva egy Touyo szintű centert, csak hogy legyen.
Előzmény: fjoda53 (171559)


2019-11-10 17:00 (171559)
név: fjoda53
hozzászólásai
BB1 - van más magyar is Körmenden talonban.../???/
2019-11-10 16:32 (171558)
név: fjoda53
hozzászólásai
Vissza Kellerhez. Delas most nem kell - szerintem nem illik ebbe a csapatban, meg ugye még nem is játszott meccset a rehab után./amennyire én tudom/.
Szóval én igen el tudom képzelni Ákost, jó gondolta a 2 hét próbaidő, meg aztán lehet, hogy a sok horvát nem fogadta be, nem adtak neki labdát /27 perc 4 pont, DE: 10 lepattanó/. Pofozógépek az ABA-ban, lehet, hogy Ákos sem így gondolta és inkább választja a biztosat. Ha jön, akkor csak Körmendre igazolhat Mo-on /így így tudom/ meg ugye azért a 2 hónap alatt megérezte a körmendi varázst + jó állunk a nemzetközi kupában is, egy újabb kör kinéz nekünk. Azt jó lenne már Ákossal együtt teljesíteni.
Ákossal valóban meghatározó lenne a csapatunk a bajnokságban illetve maradt még mellette későbbre egy opció a Kastrati cseréje - ha lesz pénz rá?!
Szerintem ezt a csapatot logikusan nagyon tovább lehetne építeni /Edwards teljesítményét támadásban mielőbb fel kellene hozni /ehhez talán Ákos visszatérése is pozitív hatással lenne/és akár a Falconak is komoly vetélytársa lehetnénk.
Szóval lenne realitása az építkezésnek a mai hírek alapján és nem is akár hóvá eljutva. Én nagyon bízom ebben a variációban!
Még annyi, már eddig is figyeltem, hogy ez berényi gulyás nem nagyon szokott betlizni! Amit leírt az nagy %-kal meg is VALÓSULT!! Így legyen - Amen!

2019-11-10 16:27 (171557)
név: zsotya
hozzászólásai
Amúgy meg ha jól emlékszem a 8 a cél idén. Arra ez a keret is elég...

MTE!

2019-11-10 15:51 (171556)
név: mertakörmend
hozzászólásai
A másik(3.) pletyka akit Delasnak hívnak nem szedi le azt a 11-et. Remélem nem benne gondolkodunk.


Előzmény: kendeffy (171554)


2019-11-10 13:54 (171555)
név: ramon1964
hozzászólásai
Az illetékes bizalmi ember már tegnap is ejtett el konkrét mondatokat közösségi programon, csak nem hivatalosan. Majd kiderül, hogy hazudós, vagy feszkó szító!!
Előzmény: gjkmd (171553)


2019-11-10 12:51 (171554)
név: kendeffy
hozzászólásai
Persze igazad van. De ez ember látja, hogy lyukas a keretünk és lehet, hogy a -11 lepattanó miatt buktunk Kecskeméten. Ilyenkor minden félhírre/álhírre ráugrunk és reménykedünk. Mondjuk ez természetes, csakúgy mint, hogy a keret akkor változik, amikor hivatalosan bejelentik.
Előzmény: gjkmd (171553)


2019-11-10 10:42 (171553)
név: gjkmd
hozzászólásai
Néhány napja páran itt, egy törököt vártak. Most Kellert visza. Mindenkinek joga van elmélkedni a csapaton és azt akár itt le is írni. Nincs ezzel gond. Komolyan venni viszont nem nagyon kell, csak azt, ami hivatalosan megjelenik. Majd tudatják az illetékesek, ha lesz valami változás a keretben. Remélem hogy lesz.
Előzmény: pelike (171552)


2019-11-10 09:38 (171552)
név: pelike
hozzászólásai
Ezt most remélem nem gondoljátok komolyan.
Önként ment el, korábban milliószor lenyilatkozta, hogy külföldön akar játszani, a Zadar lecserélte a korábbi magasemberét stb.

Örülnék, ha így lenne, nagyon, de nem lesz.

2019-11-10 09:35 (171551)
név: kendeffy
hozzászólásai
Ákos!

Gyere vissza, ott a helyed a csapatban!

MTE forever!

2019-11-10 08:52 (171550)
név: kadar
hozzászólásai
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy igaz lenne ez a dolog.
Max abban az esetben, ha úgy írt alá Zadarba, hogy 2 hetes próbajátékkal, mert a 2 hét most telik le. És akkor nem tartanak rá igényt.

Viszont abban egyetértek, hogy nem volt jó választás ez a horvát csapat számára.
Már Teo lenyilatkozta annak idején, hogy a magyar bajnokság erősebb a horvátnál, nyilván az ABA liga nem, de ott meg pofozógépnek lenni nem a legjobb dolog..
Most ez kb olyan mint Tiby esete, hogy jó játékos volt a Paksban, de az a Paks kb a mindenkori leggyengébb paksi csapata volt..

Fiba kupában szerintem Ákos jóval nagyobb eséllyel felhívhatta volna magára a figyelmet, eleve már azzal, hogy a csapat akár a 8 közé vagy még tovább is juthat az idei kiírásban..(persze vele, nem nélküle..)

Kiderül.


2019-11-10 08:45 (171549)
név: paky
hozzászólásai
Csak úgy jöjjön vissza,hogy ne nyitott szerzödéssel. Az komédia lenne. Azért aluljáròt ne csináljunk a csarnokbòl...
Nyerne itthon pld Magyar kupát, jò stattal jobb lehetösége is lenne nyáron,mint a pofozògép Zadar.

MTE

2019-11-10 08:43 (171548)
név: Jos
hozzászólásai
Ugyanez a jászberényi két hónapja azt pedzegette, hogy Keller Körmendről Jászberénybe igazol. Ezzel együtt most legyen igaza.
2019-11-10 08:14 (171547)
név: kendeffy
hozzászólásai
Lehet, hogy ezért nem rohantunk az új játékos keresésével... Vagy legalábbis remélem.
2019-11-10 07:35 (171546)
név: DEZSŐ
hozzászólásai
Nem hiszem hogy vissza jönne..
Ha még mégis akkor szezon végéig!
Én azért örülnék neki!
De akkor is változtatni kellene a kereten.

2019-11-10 00:39 (171545)
név: balldontlie
hozzászólásai
Elég érdekes lenne, ha valaki Jászberényből tudná a tutit, mi meg csak itt találgatunk. Még érdekesebb, ha igaza van. A fix szerződés természetesen alap lenne nálam is.
2019-11-09 22:06 (171544)
név: kadar
hozzászólásai
Nyílván, ha jön, csak és kizárólag úgy jöjjön hogy fix szerződéssel, szezon végéig.


Előzmény: red-black (171543)


2019-11-09 22:03 (171543)
név: red-black
hozzászólásai
Főleg ha megint lelép 2 hónap múlva...

Az elején is azt mondtam amit most :
Vagy egész szezonra, vagy inkább ne.

Most meg szívunk mert lelépett.
Előzmény: kadar (171542)


2019-11-09 21:55 (171542)
név: kadar
hozzászólásai
Nem tudom mennyi valóságalapja van Ákos visszatérésenek de ha jönne, újra lehetnének nagy reményeink a szezonra :)


2019-11-09 21:44 (171541)
név: mertakörmend
hozzászólásai
A hülyeség az volt, hogy Zadarba ment. Egy német, olasz, francia középcsapat esetében értettem volna...de Zadar? Nálunk a Fiba-ban összehoz egy combos teljesítményt esetleg döntőt játszik itthon és jövőre más pedigrével indulhat neki a légiós életnek. A sok volna... :)

MTE!!!
Előzmény: vargabee (171536)


2019-11-09 21:44 (171540)
név: tot
hozzászólásai
Ám legyen! 🙂
Előzmény: fjoda53 (171539)


2019-11-09 21:43 (171539)
név: fjoda53
hozzászólásai
Tényleg Ákos visszatér?? Van ennek valóságalapja?? Nagyon nagy hír lenne!!
2019-11-09 21:40 (171538)
név: Hunnia
hozzászólásai
Keller vissza???!
2019-11-09 21:23 (171537)
név: kotam_tazo
hozzászólásai
Mi várható? Vagy ki várható? :)
Előzmény: vargabee (171536)


2019-11-09 21:18 (171536)
név: vargabee
hozzászólásai
Most vagy hülyéskedik a BB1-es komment szekció, vagy valami érdekesség várható
2019-11-09 17:12 (171535)
név: webmester
hozzászólásai
ezt lenne jó elfejteni :-)
Előzmény: mte02 (171534)


2019-11-09 12:51 (171534)
név: mte02
hozzászólásai
Azt azért ne felejtsük el hogy kecskemétre nem nyerni járunk.
Ha jól emlékszem 7 évvel ezelőtt nyertünk ott utoljára (javítsatok ha tévedek)

De abban teljesen egyetértünk hogy mindenképp kell egy magasmeber, mert Taylor nem nagyon bírja egyedül ott palánk alatt..
MTE!!

2019-11-09 11:43 (171533)
név: josef
hozzászólásai
Jól látod 😁
Előzmény: Misi (171523)


2019-11-09 11:09 (171532)
név: Jay-X
hozzászólásai
Top 4-hez biztosan kell még egy jó magasember, ha csak 8 a cél az csont nélkül meglesz így is. De akkor bizony legyenek fenn Kristófék akár a meccsek végén is.


2019-11-09 11:09 (171531)
név: pelike
hozzászólásai
Bár a leírás nem tökéletes, de azt gondolom ez 6 megtekintésnél többet érdemel:

https://www.youtube.com/watch?v=0Eg6FEKHmZk

2019-11-09 09:45 (171530)
név: josef
hozzászólásai
Kell egy magas ember kérdés meddig várunk.Ha öt, hat cél arra jók vagyunk ezzel a kerettel is de ha többet akarunk akkor cserélni kell időben. Hallani több játékost is meg látjuk ki lesz a mi emberünk. MTE!!
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 51505 ) időrend: -> korábbi 51455 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /