A háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes honlapja
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 1864 ) időrend: -> korábbi 1814 bejegyzés
2017-06-03 23:42 (156581)
név: sztamassz
Majdhogynem sajnos teljesen mindegy, mert még ha elfogadták is volna az óváselutasítás elleni fellebbezésünket, akkor sem engedték volna lejátszani, hiszen már rég megvannak a döntő időpontjai, tv-vel is egyeztetve.
Magyarul ha nekünk adnak igazat, az egész bajnokságot el kellett volna tolni, pláne ha újrajátszuk,s nyerünk, akkor minimum 1 vagy másfél héttel...
...de szerdán már bajnoki döntő kezdődik...

Tanulság: az egész "óvás" lehetőséget meg is kéne szüntetni az MKOSZ-nek, hiszen ha így ha úgy döntenek, nem is fér bele a bajnokságba...az ellene küzdésnek meg csak harag a vége, csak azt értük el, hogy mumusok lettünk,s egy darabig le sem mossuk magunkról.Véleményünk erről az egészről persze ettől még megvan...
Előzmény: BélaBá (156576)


2017-06-01 23:41 (156534)
név: sztamassz
Tud valaki valamit a felleblezés elutasításának a felleblezéséről? Arról mikor lesz döntés? Nevetséges az MKOSZ, hogy formai okokra hivatkozva meg sem közelíthető...(akkor meg minek kitalálni az óvást...
2017-05-30 23:00 (156469)
név: sztamassz
Én azért gratulálok a csapatnak a szezonért, mert sok sok jó meccset, örömteli kosárlabda játékot kaptunk tőlük! Remélem a magyar mag mindig még ennél is több esélyt fog kapni a jövőben, Fepu legyen iránymutató példa,meg Csorvási a mostani keretből a fiataloknak!
S persze légiósoknak is gratula, hiszen amíg erejük bírta, küzdöttek.
S a szakmai stábnak is, edzőknek,hiszen ők is a maximálisat kihozták abból,ami van, de a végére sajnos kevesen lettünk,s ki is fáradtunk.
Persze, kár, hogy nem jutottunk a bajnokságban döntőbe, de az is jó, ha kisvárosban mindig ott vagyunk a topban, s évek óta ütős erőnlétet képviselünk,s tudunk járni meccsekre szorítani a csapatért. Aztán egyszer remélem beérik, hogy döntőig is ott leszünk 2003 után,de ez a jelen körülmények között egyre nehezebb lesz. (de nem lehetetlen persze...csak ugye 2003ban is mennyire más volt minden e sportban még..)

S azért ne feledjük, ott voltunk a legjobb 16-ban, induló csapatok közül a 8 ban nemzetközi szintéren, ami európai színvonalat hozott e kisvárosba,s öröm volt e meccsekre menni, hányszor voltunk a FIBA EuroCup címlapján, ne felejtsük, aztán ott voltunk a Győri kupadöntőben, ott pont kiütöttük a Gigantikus Ó hatalmas Nagy Falcót,aztán ha tovább nem is jutottunk,de azért a bajnokságban is szépen meneteltünk, csak a végére kijött az ,ami a létszám miatt sajnos korábban kijött, nem a döntő végén. Ez is lehet egy tanulság a jövőre nézve.

Ettől függetlenül visszatérve az elődöntőre jár a gratuláció a hatalmas giganagy Falcónak,ahogy a szurkolók becézik, magasztalják,ezeket a becézéseket annyira nem értem, mondjuk idén most joggal, hiszen tényleg extrát nyújtanak, ilyen nem nagyon volt még talán, hogy huszonX meccsből egyszer sem kapnak ki otthon, szinte csodába illő világszerte is talán stb, uh a bajnokság végére az a helyzet, hogy most többek-ha nem is jobbak-, erőnlétben is, kicsivel. Bár szerintem ez a döntőben egy Alba ellen kevés lesz .
Viszont a bíróknak én sem gratulálok, mert nagyon ellenünk tevékenykedtek sajnos. De azon is gondolkodtam, hogy nem feltétlenül azért ,mert direkt ellenünk akarnak valami vélt valós harag sérelem miatt fújni, hanem szerintem egész egyszerűen itt tart a játékvezetői szint, színvonal,s ez most rajtunk csattant.
Végképp nem értem, hogy a gyűrűt nem érő labdát hogy lehetett elérni, vagy hogy a nyilat hogyan forgatták, de sajnos itt tartunk, a játékvezetésben sajnos nem lehet légiósokkal javítani a színvonalon,hanem fejlődésen kellene átmenniük, ami nincs tempóban egész egyszerűen a bajnoksággal.

Ez van,menni kell tovább. Bronzért persze előre :)
Remélem jövőre kicsivel több szerencsénk,erőlétünk, rotációs lehetőségünk lesz,ez utóbbi elengedhetetlen,ahogy megtapasztaltuk!
S AKKOR IS MI VAGYUNK A LEGJOBBAK! :)))
CSAK AZ MTE!


2017-05-19 20:17 (156032)
név: sztamassz
GRATULÁLOK!
4ben vagyunk, innen bármi lehet, akár...előre a döntőért :)
CSAK AZ MTE!!!!

2017-05-12 18:38 (155847)
név: sztamassz
Sajnálnám,ha ìgy èrne vèget a szezonunk,de ettől mèg nem szidnám a csapatot ès nem keresnèk felelősöket,mert mindenki a legjobbat akarja,s mert örûlni kell,hogy ebben a kisvároaban èvtizedek òta lehet járni kosármeccsekre,mert lètezik egy nb1es klub.

S azt sem felejtsük el,hogy bizony van ilyen s volt is rá pèlda mikor egy csapatnak a rájátszásra megy el a szezonja. Lásd Kaposvár 2003ban. Pedig jòk voltak ők is s előről zárták az alapszakaszt. Mègis lèteznek s nem ettèk meg őket...Ja akkor pont mi ütöttük ki őket s bajnokok lettünk :) Ha most a Pècs megy tovább megèrdemlik s sok sikert nekik.
Nekünk meg fel a fejjel mert van mèg s lesz is Körmenden csapat :)

Csak az MTE! :)))

2017-04-30 19:57 (155448)
név: sztamassz
Ha jól néztem Allen április 9-én, 21 napja, Patty pedig április 13-án 17 napja játszott utoljára.
Remélem nincs komoly baj, s nem ennyi volt a szezon, mert akkor kevesek leszünk. Viszont nélkülük is zseniális meccseket játszottunk, még a mai is nagyon jó helytállás volt, majdnem szorosabb is lehetett volna a vége, úgyhogy gratulálok a csapatnak a küzdésért.
S igen,még elsők is lehetünk, hiszen kikapott a Fehérvár is.
Még nincs gond, hiszen ha ezt az győzelem-vereség arányt tudjuk előre aláírjuk.
S persze sokat sem kell várni a csapattól, csak ugye mindegyikünkben bennünk van, hogy most van lehetőségünk minél jobb eredményre,s ki tudja jövőre vagy utána lesz e erre hasonló lehetőségünk,így persze ,hogy éhes a sikerre a szurkoló,én is :)

Csak előre, csak az MTE! :)))

2017-04-27 23:49 (155385)
név: sztamassz
Látom a győzelem ellenére vannak negatív beírások,én meg csak gratulálni szeretnék a csapatnak, ha lehet! Ez férfimunka volt! Óriási! :))
S csak így tovább! A következő két meccsen is minden lehet. Sokan furcsállották,de én örültem a fiatalok bevetési taktikájának. Én mindig is ezt hangsúlyoztam (pláne ha sérülések vannak), s több szempontból is jó volt ma is!

Csak az MTE! :)

ui: Esernyőkre és ruhatárra visszatérve jelzem: Sem Zegen, sem Szhelyen, sem Szolnokon, sőt sehol sincs az egész országban, soha nem is volt, ez nem színház. AC DC koncert szabadtéren volt anno Ausztriában, aki a bejárathoz esernyőt vitt, egyenesen kukába dobták elvéve azt. Oldja meg mindenki máshogy, ez egy sportesemény. Lehet pl kocsiból kabátban, esőköpenyben, s egyéb megoldásokkal is meccsre jönni. Ez teljesen természetes, hogy esernyőt nem engednek be...ebbe aki rosszat lát, az igen unatkozik...

2017-04-23 21:18 (155274)
név: sztamassz
Az az igazság, hogy a Zte most nagyon jó formában van,s elegen is vannak.
Meg sem lepődtem, hogy nyertek. De ha belegondolunk, ebben az 5ben már nincs rossz csapat. Falconak idegenben továbbra sem megy, nekünk őket is érdekes lesz megállítani Szhelyen. S bizony a Szolnok is olyan helyzetbe került, hogy győzni akar. S az Alba is keményen oda teszi majd magát ellenünk az utcsó középszakaszbeli fordulóban.
Úgyhogy nincs könnyű meccsünk egy sem, ez van.
S ha eljutunk a 4-be (szerintem igen,ezzel a csapattal ez alap) , akkor nagyon nem mindegy, hogy kit kapunk, s ki kezd otthon ebből az 5ből, mert szerintem ebből az 5ből (velünk együtt) fog kikerülni az első play off kör után. Jó lenne megtartani a második helyet,de nagyon nagyon nehéz lesz...

2017-04-22 23:43 (155257)
név: sztamassz
Engem màr a Szolnok meccs èrdekel. Többi sèrültjeink hogy vannak? Remèlem tudnak màr jàtszani..ha nem, fiatalok kaphatnànak több esèlyt èn bennük is bìzom. Kellene a csütörtöki győzelem hiszen utàna kèt nehèz idegenbeli következik, amiken bàrmi lehet..

Na persze ha ìgy ha úgy,ebben a szezonban màr könnyű meccs nincs..
...de csak előre :)))

2017-04-22 23:04 (155253)
név: sztamassz
Ja,hàt jólvan.Ettől függetlenül èn derülàtó vagyok. A finalfourban majd e törtènet is törtènelem lesz.:)
2017-04-22 22:38 (155250)
név: sztamassz
Szerintem meg egy légiósból (ha csak nem extra,s csúszik mászik a pályán...hál'Isten van ilyen idén)) nem kell ekkora ÜGYET csinálni, vagy lelkizni. JAJJMÁR! :D

Nem mindegy, hogy elment? Nem voltunk idén amúgy sem nagyon többen vele,s nagy valószínűség szerint nem is játszott volna már idén sokat (vagy egyáltalán nem) a térdsérülés miatt. Akkor meg?
Kit érdekel, hogy önkényesen vagy önkénytelenül elmegy, legyen,ő döntése, persze ettől még jobbulást és sok sikert neki.
A klubot sem értem,minek küld ügyvédeket utána a szerződés miatt, hiszen nem oszt nem szoroz ez az egész történet.
Inkább az idei évvel kell foglalkozni, pláne, hogy ettől még nincsenek veszélyben idei céljaink!

Pletykák meg előzetes félhírek meg mindig is voltak,mindig is lesznek.
Mint ahogy hivatalos hírek is szerencsére. Kisváros, így is úgy is tudni lehet dolgokat. S nincs is ezzel az égvilágon semmi baj :)

No para és csak az MTE! :)

2017-04-21 20:36 (155202)
név: sztamassz
A lényeg az, hogy itt van. Azt ha nem lesz itt,mert volt valami ügye,akkor meg csak megoldja a klub. Amúgy nem is érdekel, hogy éppen mit csinált mit nem, vagy hogy mit pletykálnak róla, max csak hogy van e vagy nincs,s ha utóbbi, lesz e megoldás. Ezt meg meg is válaszoltad, ezért is kértem csak hivatalos infót.
Köszi! :)

Meg hát egy a lényeg, hogy győzelmekre fel a minél szebb eredményekért.
Én jobban örülök annak, hogy vannak jó magyar játékosaink is a légiósok mellett, s azért a fiatalok is jól bevethetőek. Utóbbiaknak örülnék is,minél több lehetőség jutna nekik is. Pl Zalaegerszegen is szívesebben láttam volna őket többet, hiszen a hat ember ki is merült rendesen.

Csak az MTE! :)

Előzmény: BélaBá (155198)


2017-04-20 21:48 (155178)
név: sztamassz
Tudom,vàrjam meg a hivatalos infót de mâr bb1en összeírnak róla mindent.
Most akkor mi törtènt Dickersonnal???

(Termèszetesen hivatalos infót adóktól kèrdezem...)
Előzmény: tazo (155176)


2017-04-09 15:59 (154902)
név: sztamassz
Vendègkönyv elemzèst kèrek az első fèlidőről..ne csak Bâderèk elemezzenek a stúdióban.....szerintetek mi lehet a baj s mit kène tenni ?
2017-04-02 21:26 (154816)
név: sztamassz
A bb1-en is, kommentekben lassan Körmendi oldalról is egyre többen elítélik a bb1 cikket, mert provokatív. Lehet, van benne igazság. De azért annak a súlyát érezni kéne, hogy itt nem arról van szó, hogy a Körmend tábor is Zeg Zeg Zegezik,s néha káromkodik, hanem arról, hogy a Zte rigmusai kimondottan rasszista, a bírókkal szemben pedig konkrétan anyázós volt.

S ezért e kettő nem ugyanaz,mint egy sima szidás feszült hangulatban. Teljesen sportszerűtlen volt a Zte szurkolása, szerintem ezért emelte ki ezeket egyoldalúan a bb1 cikk szerkesztője, hozzáteszem nem védeni akarom.
Na de nehogy már ilyen irányba menjen el a dolog, hogy mindent lehet.
Ott elől egy páran bontogatták mindezek mellett a reklámtáblákat. Végén még össze törnek zúznak minket, s akkor is páran majd azt mondják, "ugyan már,nem kell hangulatot kelteni" ..

..nem kell,de ma azért volt különbség.
Csodálom, hogy senki nem kérte, hogy mondják be, hogy "tessék sportszerűen szurkolni".
Ha a Körmend tábor tenne rasszista kifejezéseket, vagy a bírókat anyázná,minket tuti megbüntetnének, más meg megteheti nálunk "itthoni pályán".
.

Előzmény: balldontlie (154815)


2017-04-02 20:56 (154813)
név: sztamassz
Ennek az egész rasszizmus elleni felhívásoknak meccseken semmi értelme, úgysem lesz következménye, lásd mai Zte tábor megnyílvánulása.
Akkor meg mit érnek a felhívások...csak a sportszövetség égeti magát vele, úgysem tudják megtorolni....legalábbis gondolom én, hiszen nem hallottam, hogy volt erre példa. Persze tisztelet a kivételnek, lehet csak párakra vonatkozik ez a Zte táborban,de amiket kiabáltak, ha tv adta volna,akkor sem lenne következménye?

Úgy látszik szigorítások ide-oda,mindent lehet.

amúgy gratulálok a győzelemhez, csak így tovább! MTE! :))

2017-03-28 22:44 (154754)
név: sztamassz
Mindegy, jó ez így, mert ez tényleg úgy van, hogy ahányan vagyunk,annyi igény lenne. Még mindig jobb, mintha mondjuk mittomén, hétfő és csütörtök délelőtt lennének a meccsek. Akkor hogy oldanánk meg...max szabadságot venne ki 2ezer ember. S még a többi klub szurkolóit nem számoltam. :D :)


2017-03-28 14:54 (154747)
név: sztamassz
Na, az M4 csak a szolnoki meccseket tűzte műsorra? Mármint nálunk..

..egyébként mindegy is. A lényeg, hogy ez már fix, gondolom,s nem változhat még nem tudom hányszor ment közben ugye? Mert gondolom sokan úgy alakítják majd az áprilisi időbeosztásukat, hogy tudjanak meccsre menni,s csak ne leygen sok variálás.
(Hát igen,diákoknak nem a legkedvezőbb a vasárnap..)


Előzmény: BélaBá (154745)


2017-03-27 17:48 (154730)
név: sztamassz
Kihirdették az alsóházi és középházi menetrendet (bb1en már reggel óta fenn van) ,érdekes, hogy a felsőházit nem. Remélem nem egy hét múlva derül ki, hogy ne tudjanak a csapatok előre egymásból készülni..meg a szurkolók is, hogy mikor menjenek meccsre :D :)
Na mindegy, biztosan szerda szombat,kivéve amibe a tv nem szól bele.
Lehet pont a tv miatt nem tudja az MKOSZ a felsőházi menetrendet kihirdetni, csak ki tudja mikor..

2017-03-26 20:08 (154712)
név: sztamassz
Gratulálok a második helyhez, ilyen egy vasárnapi kellemes kosárkikapcsolódás.
Csak így tovább.
A másik alattunk lévő csapatoknak egyforma a győzelem-vereség arányuk, izgalmas lesz a középszakasz is.
Várom a sorsolást.

2017-03-20 03:47 (154615)
név: sztamassz
Tudom,pont titeket is vettelek,ezt viszont nem adta az M4...
....egyèbkènt nektek nem mindegy? Ilyen kedvem volt. Videóztam fotóztam. Màs is mosolygott akkor nektek minek? :))
Előzmény: mindörökké mte (154612)


2017-03-19 21:25 (154604)
név: sztamassz
Következő fordulót elfogadom így.
Na most a vasárnapira a tippek, ha nyerünk:

Körmend 18-8
Szolnok:17:9
Falco (kikap Jászberénybe is sztem) : 16:10
ZTE (sztem Pakson buknak) : 16:10
Kaposvár (nyer szeged ellen) 17:9

Így akkor mi lennénk a második,aztán Szolnok-Kaposvár-Falco-ZTE

Ha kikapunk itthon Szolnoktól, akkor Szolnok második-amúgy tuti a szövetség és a füttymesterek ezen lesznek,s mindent elkövetnek, bár ne legyen igazam, de a maiak láttán,mintha Alba-Szolnok döntőt szeretnének,s mi harmadikak lennénk, vagy negyedikek? Mert a Kaposvár ellenink egál ,11el vertük őket itthon,s pont ennyivel kaptunk ki ott...s utánunk jönne Falco-ZTE. Utóbbi kettő persze nyerhet is, de akkor borul minden, hiszen az is gond lehet, hogy Falco jobb pontkülönbségben. Pfff...

Szóval hozzuk mindkettőt, akkor egyszerűbb számolgatni!

Csak az MTE!! :)))

Előzmény: psz (154599)


2017-03-19 20:53 (154596)
név: sztamassz
Matek. Ha mondjuk Vasast verjük,de jövő vasárnap a három füttymester során megint alulmaradnánk, akkor hányadik helyen zárhatunk?
Bár lehet, hogy középszakasz előtt felesleges matekozni, ha 5.nél rosszabbak nem lehetünk, ot még az 1-2 vereségkülönbség semmit nem jelent..

Mai nap ilyen volt,mindenkinek biztosan van benne oka,s lehet vitatkozni,min múlott,s mi lett volna ha,meg jobb volt az Alba, de :
AMIT MA A BÍRÓK MŰVELTEK, AZ SZÉGYEN AZ EGÉSZ MAGYAR KOSÁRLABDÁRA! ŐKET NEM LEHET SZANKCIÓZNI?

Csak az MTE!

2017-03-17 18:50 (154545)
név: sztamassz
Áprilisban a középszakasz fordulónapjait (nyílván változhat stb stb...) tudja már valaki? Ez valahol fenn van MKOSZ honlapján? Hol lehet megtekinteni? :)

2017-02-17 09:12 (153919)
név: sztamassz
4-500-an biztos voltunk, de nem tudom. A lényeg, jó sokan. Győr ilyen szempontból egyszerűbb nyílván,mint Bp, Körmendről.
Ha döntőbe jutnánk, szerintem lennénk helyszínen 1500-an is, saccolom csak persze.
Előzmény: caratos34 (153918)


2017-02-17 00:03 (153915)
név: sztamassz
Gratulálok a csapatnak! De úgy mindenkinek, mert nagyon jók voltunk,s élmény volt a meccs. Sima hátradőlős volt,s lesz az Alba elleni is! Nem nagyképűség,de nagy az elszántságunk, az Albának van több félnivalója,mi meg simán lazán csak előre!

CSAK AZ MTE! :))))

2017-02-16 12:17 (153864)
név: sztamassz
Biztosan igen.
Azt ha tovàbbjutunk,akkor èrdemes lesz inkàbb itt online venni jegyet(ha valaki nem tud akkor ismerősèvel) ,mert az lesz egyszerűbb...
...elòdöntőkre döntőkre gondolom holnap lesznek megnyitva a jegyszektorok,a semlegesekben van egyenlőre nyitott egy-kettő...:)


Előzmény: kendeffy (153863)


2017-02-16 11:12 (153861)
név: sztamassz
Nézem eventim.hu "interaktív ülésrendjét" a 4 körmendi szektorba,ami durván 572 ülőhely, ha jól számoltam, bár lehet tévedtem, eddig 208-an vettek mára jegyet. Az nem rossz létszám ahhoz képest,hogy Győrbe van a meccs,s még csak első meccs,nem döntő..
S gondolom lesznek,akik este úgy jönnek, hogy még ott vesznek.

Hát akkor ma zúgjon az MTE! :)))

2017-02-16 09:56 (153855)
név: sztamassz
Egyébként én nem félek ettől, szerintem bevethetők a fiataljaink, ha jól koncentrálnak,nem lesz gond velük...
Előzmény: redandblack (153854)


2017-02-14 22:11 (153789)
név: sztamassz
Geröly Imre, az Egis Körmend bèrletes szurkolója, egy igaz Körmend fan, a mai napon hìrtelen,tragikus körülmènyek következtèben eltàvozott közülünk...
....legyen könnyű neki a föld.

Örök MTE szurkolókènt köztünk maradsz,s a csapat èrted is jàtszik,s az ègben te is tudom,hogy a piros feketèèrt szurkolsz :( :( :(

2017-02-12 21:43 (153724)
név: sztamassz
Gratulálok én is a csapatnak, szép volt! :)

CSAK AZ MTE!

2017-02-11 20:20 (153617)
név: sztamassz
Holnapi meccsel kapcsolatban: vendègszektor ugyanott van,mint tavaly?
Volt valami àthelyezèsi macera a szektorokkal...vagy a hazait helyeztèk àt? Volt valami előzetes ezzel kapcsolatban,szokàsos biztonsàgi leìràsok èrkezèsnèl stbt sem làttam holnapra...

Köszi előre az infót ha valaki tud valamit...

2017-02-08 20:09 (153543)
név: sztamassz
Ezt a Chalont ma senki nem verte volna meg,mèg az Alba sem...hàt ez van,menni kell tovâbb. Így is szèp volt eddig az EC.

Csak az MTE :)

2017-02-06 17:58 (153503)
név: sztamassz
Jelen helyzetben szegèny Gibbset màr rendesen sajnàlom,mert ő màr nem csak csuklik,hanem olyan feketemàgia àldozata,amelyben valaki màr biztosan Gibbs-Woodoo bàbukat,s szurkàlja...

..komolyra fordìtva a szót èn nem tudom megitèlni h jó e vagy sem, de ha nincs màs itt, akkor szerintem had jàtszon nyugodtan,nem? :)

2017-02-06 17:35 (153502)
név: sztamassz
Azon gondolkodtam,vajon lesz e valaha olyan èv,hogy a vendègkönyv nem akar csapatot összeàllìtani a szakmai stàb helyett.
Hanem olyan minden rendben van èv s senki nem ìr jàtèkosokról. Max az adott meccsekről.
Vagy ez csak azoknàl a csapatoknàl lehetsèges ahol sok a pènz,s a vendègkönyvben mindig lesz vàltoztatàsi szàndèk?

Nekem mondjuk ez mindegy is,csak nyerjünk kupàkat meg bajnoksàgot.2003as döntő mèg mindig bennem èl...azóta mennyi minden vàltozott...:))
2017-02-06 06:53 (153487)
név: sztamassz
Feput èn az elejère tennèm,az ő küzdèse kellett az elejèn hogy feltàmadjunk s utàna jól jàtszunk...de amúgy ok.

Szerdàn mindent bele,iràny a 8!!! :))
Előzmény: zoller (153486)


2017-02-04 19:32 (153457)
név: sztamassz
Kèrnèm a c szektor 1.sor 5.szèk felett a tetőt vagy lègkezelőt megcsinàlni mert folyik be a vìz! El kellett ülnöm!!!!

Köszönöm!!!

2017-02-04 18:01 (153451)
név: sztamassz
Jaja.Èrtem.Na majd remèlhetőleg leközelebb.Csak jussunk tovàbb:))
Előzmény: BélaBá (153450)


2017-02-04 16:32 (153449)
név: sztamassz
Értem. Meg hát a gesztus is szép.
Na de nem lehetne legalább olyat, hogy pl:

"...minimum 160 ember jelentkezését várjuk X hó y napig. Ennyi főnél a költség kb X ezer Ft. Ez alatt nem indítunk,mert nem éri meg, illetve ha megközelítő létszám lesz, akkor tájékoztatjuk jelentkezőknek, hogy kb mennyi plusz költséggel lehetne vállalni..."

Szerintem többen jelentkeznének.
Előzmény: BélaBá (153448)


2017-02-04 14:41 (153447)
név: sztamassz
Pedig így csak az fog jelentkezni a jövőben is, akinek mindegy mennyi lesz, csak a csapattal elmenne egy meccsre külföldre így is úgy is, s tisztában van az átlag repjegyárakkal...
Ha legalább nagyságrendileg tudnák, hogy kb ennyi/fő, az más, s persze akkor sem biztos, hogy annyian bevállalnák, de így meg pláne.

Ez éppen olyan, ha egy üdülésszervező hirdetné,hogy lehet jelentkezni kirándulni, s az ár csak induláskor derül ki. Oda csak az jelentkezne biztosra, aki így is úgy is odamegy..
Előzmény: BélaBá (153446)


2017-02-03 16:24 (153430)
név: sztamassz
Viszont csak 1471 db össz jegyet adtak ki magyarok számára a Román-Magyarra, magyarul akármekkora mega-giga csarnokban lesz a meccs, nem lehet magyaroktól hangos.
De gondolom ezt a román szövetség jóelőre kitalálta....

Kíváncsi lennék, románoknak mennyi a belépő,s hogy ők is csak csomagban vehetik e meg 6 kifizetett platinaárú meccsel, mert ha igen,akkor félház sem lesz szerintem,s hangulat sem.

2017-02-03 16:16 (153428)
név: sztamassz
Én is köszi, akkor kiszámolva átlagosan 8-9 ezer Ft 1 jegy 1 mérkőzésre a csoportmeccsekre.

Az első két fázisban viszont csak csomagban lehet venni jegyet, így aki a Román-Magyar meccsen ott akar lenni,az csak platina csomagban vehet vagy 56ezer Ft-ért, vagy 49 ezer Ft ért csomagot, ha biztos ott akar lenni.

56 ezer+ukg+szállás+ellátás+szabadság/fő tehát az EB ára,a biztos Román-Magyarral..
Viszont akkor mind az 5 magyar meccs+ egy idegen meccs benne van..


2017-02-03 09:55 (153423)
név: sztamassz
Engem is èrdekelne..ha döntőbe jutunk,akkor az szombaton 20 órakor van???
Előzmény: caratos34 (153421)


2017-02-02 10:35 (153407)
név: sztamassz
Jajj, na,poén akart lenni...ha nem így sült el, elnézést, grafikonkészítőtől is :)
Igen, feleslegesen nem kell mindig írni (nekem sem) ,csak hát na, "rá lehet szokni a vendégkönyvre" :)

De OK , igazatok van!

Elnézést :)))

2017-02-02 00:39 (153401)
név: sztamassz
Elemezte már itt valaki ki a grafikont?
1/3-ad utáni részénél lévő exponenciális növekvés a majdnem sinus görbe mentén lévő tendenciát mutat.
Ti erről mit gondoltok, ez miért van?
Ráadásul sok esetben ez megfigyelhető, ha nem a deriválját vesszük alapértékül.
Nem?

Azért nem egyszerű elkészíteni ilyen görbéket sem, egyszer nat.Geo-n láttam egy tudományos műsort, hogy hogy készülnek az NBA görbéi..

Gondolom mindenkinek evidens, s itt már sokan kielemezték a görbéket itt rajtam kívül, bocsánat, hogy erről is diskurálni akarok, de ha már van, érdemes lenne elemezni,nem?

S egyszer egy kívánsággörbét egy meccsen nagy lapra festve kihúzni a B-középnek, sokat jelentene..

Milyen lenne szerintetek az aktuális görbe, aminek mindenki örülne, vagy egy átlag jó csapat teljesítményét tükrözne?
Limesz valahová?
(Na nem akarok határértéket számolni..)

Csak az MTE! :)))
Előzmény: Torta János (153387)


2017-02-01 19:51 (153385)
név: sztamassz
Jó ez jogos mindemellett. Meg a szűk keret is. 6-7-8 embert forgatni, s több helyen helyt állni kevés, illetve ilyen sérülések okozta mély gödröt idéz elő.
Majdnem mondhatni, számítható,várható volt, hogy lesz ilyen,mint most a Kaposvári-Pécsi szereplésünk..
Csak ahhoz meg kicsik vagyunk, hogy még nagyobb állományunk legyen (pénz..), szerintem...
Előzmény: balldontlie (153384)


2017-02-01 19:45 (153383)
név: sztamassz
Jó ez jogos mindemellett. Meg a szűk keret is. 6-7-8 embert forgatni, s több helyen helyt állni kevés, illetve ilyen sérülések okozta mély gödröt idéz elő.
Majdnem mondhatni, számítható,várható volt, hogy lesz ilyen,mint most a Kaposvári-Pécsi szereplésünk..
Csak ahhoz meg kicsik vagyunk, hogy még nagyobb állományunk legyen (pénz..), szerintem...
Előzmény: balldontlie (153378)


2017-02-01 19:37 (153376)
név: sztamassz
Mivel a fő baj a sérülés, szerintem sajnos itthon is nehéz lesz a Kecskemét ellen...az a meccs most nem hiányzik nekünk szombaton,de lesz ami lesz, akkor is szurkolunk :)))


2017-02-01 19:15 (153368)
név: sztamassz
Egy csapat sosem sz.r le semmit, nem kell ez a provokáció.
Egyszerűen sérülés vannak, s annak mérlegében biztos kell fontolgatni, hogy azokra is érdemes e mégjobban rásérülni a megerőltetésekkel..fontos a bajnokság az MK és az EC is 1000%...CSAK: a bajnokiba még itt elmegy az, hogy nehogy mégjobban rásérüljünk,egy mk-n,ec-n nem...
...szóval szerintem nincs szó beáldozásról. Egyszerűen sérülten most ENNYI VAN BENNE...s menni kell tovább :))
Előzmény: tazo (153366)


2017-02-01 19:10 (153364)
név: sztamassz
Németh Ákos játszik,de úgy tudom neki is van sérülése,azért nem sokat..ha jól tudom..Gibbs sem egészséges, talán sérülés mellett megfázása is van,levegőt sem kap meccsen emiatt, Petty végkép két kézre is sérült még az irányítók közül..s emellett centereinknek sem megy igazán mostanában,sőt asszem ők is sérültek,vagy mi...
Előzmény: Owen (153360)


bejegyzés 1 - 50 ( összes : 1864 ) időrend: -> korábbi 1814 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /