Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 15 ) időrend:
2018-12-07 21:19 (165615)
név: fjoda53
Én nem tudom, de a magyar kosárlabdában mindenki a Szolnokot egy liga feletti csapatként emlegeti! Nem hinném, hogy ennyire jók? Ma is majdnem lefagytak Kecskeméten. Vojvoda + Milosevic + esetenként Andric a három fontos pont, a többi olyan, melyek más csapatokban is vannak. Nem tudom ezt a nagy "benyalunk nekik" stílust elfogadni!
Nagyon bízom a csapatunkban, hogy jövő szombaton el tudjuk kapni Őket. /új seprű jól seper jelmondattal/ Kb. akkora durranás lenne, mint a Kupagyőzelem. Most nekik is vannak gondjaik, légiós cserélnek, betegség, előtte 12.-én fontos kupameccset játszanak. Szóval harcra fel MTE, muzsikáljunk együtt a sikerért!

2018-12-06 21:16 (165604)
név: fjoda53
OK. Köszi a gyors választ, jobbulást neki!
Megjegyezném továbbá, hogy pozitív változásokat tapasztaltam a napokban!
1./ A sajtótájékoztató fordításra került hosszú idő után, aminek nagyon örültem, mivel az angol tudásom nem nagy, ha németül menne - nem lenne gond! /Zollnerre gondolva/
2./ A gyors reakció a sérülésre.
Szerintem ezt kell tenni, hogy a szurkoló érezze a törődést a klub részéről!

Visszatérve a meccsre: szerintem a Takács Kristóftól már most többet és biztatóbbat láttam, mint aki elment Oroszlányba... Meg azt gondolom jóval fiatalabb is - biztató a jövőre nézve, adni kell neki a lehetőséget, ha olyan meccsről van szó!

2018-12-06 20:54 (165602)
név: fjoda53
OK. Köszi a gyors választ, jobbulást neki!
Megjegyezném továbbá, hogy pozitív változásokat tapasztaltam a napokban!
1./ A sajtótájékoztató fordításra került hosszú idő után, aminek nagyon örültem, mivel az angol tudásom nem nagy, ha németül menne - nem lenne gond! /Zollnerre gondolva/
2./ A gyors reakció a sérülésre.
Szerintem ezt kell tenni, hogy a szurkoló érezze a törődést a klub részéről!

Visszatérve a meccsre: szerintem a Takács Kristóftól már most többet és biztatóbbat láttam, mint aki elment Oroszlányba... Meg azt gondolom jóval fiatalabb is - biztató a jövőre nézve, adni kell neki a lehetőséget, ha olyan meccsről van szó!

2018-12-06 19:37 (165600)
név: fjoda53
Kedves Vezetőség! Mi a helyzet Price sérülésével. Ágyékhúzódás, vagy egyéb izomsérülés??? Mi várható a gyógyulást illetően??
2018-12-05 23:20 (165597)
név: fjoda53
Még Zollnerről az első benyomások.
Szerintem első blikkre, régen volt ilyen edző Körmenden. Talán Potocnikhoz tudnám hasonlítani, de azért mégis más. Zollner német és benne van izzig-vérig a német mentalitás /igaz megállapítás volt Güssingben, hogy a "kis Hitler"/
Úgy láttam, hogy nagyon fanatikus, ugyanakkor viszonylag nyugodt, nagyon együtt él a meccsel és kisugárzik belőle, hogy mindene a kosárlabda, szinte csak ennek él /talán ezért is jött egyedül, a család Frankfurt mellett maradt/.
Remélem ezt a német stílusú "kosárfanatizmust" át tudja ültetni, bele tudja nevelni a játékosba! Mert ha ez sikerül neki, szerintem szép évünk lehet!!
Ne feledjük: csak egy hete dolgozik nálunk és a játékosanyag szerintem jó, megfelelő alap ehhez a munkához!
Mér egyszer hangsúlyozom: hagyjuk dolgozni, mert szerintem akkor alkotni fog!!

2018-12-05 21:48 (165593)
név: fjoda53
Zollner még meg sem melegedett és már célkeresztben van! Gratulálok mindazoknak, akik továbbra is kárognak! Úgy látszik itt Körmenden senki sem jó edzőnek.
Tipikus esete a nyúl - sapka storynak!
Jó lenne már, ha egyesek magukba néznének és gondolkodnának - vagy üljenek le a kispadra és megnézzük, mit tudnak felmutatni! Ez ennyire egyszerű, de hogy mindenkibe belekötünk már egy hét után???
Ez a Takács gyerek eddig hol volt?? Ma egész jól nyomta a múltjához képest, az edző meg bőven adott neki időt és bizalmat! Szerintem ez kell a fiataloknak, hogy rutint szerezzenek és fejlődjenek!
Szóval a mai meccs nekem tetszett, sokan és sokat játszottak a fiatalok és a különbség is meglett az előzéshez! Ha szorult a hurok /pl. 8 pontra feljöttek a csehek/, akkor jöttek a nagyok és újból 20 fölé mentünk! Ezt kell szerintem a jövőben tovább erőltetni! A DECIN pedig egy elég durva csapat volt - cseh-magyar barátság...

2018-12-04 20:58 (165574)
név: fjoda53
Ha már a fiatalokról esik szó: mi van a Törpördögökkel? Mostanában semmit nem lehet hallani róluk. Vannak még?? Dolgoznak, hol játszanak??
2018-11-07 20:54 (165167)
név: fjoda53
Igen így van - a következő 3 bajnokit be kell húzni és akkor 7:2-v el már jól fogunk kinézni.
A TF ellen pedig lehet próbálkozni, akár Delas + Csóri együtt legyen fenn.
Most lesz lehetőség 3 bajnoki + 2 bohóc kupameccs - és mind itthon 5 meccs zsinórban, nem kell utazni - HAJRÁ előre a szebb jövő felé!

2018-11-07 20:39 (165164)
név: fjoda53
Penny nem vitatkozni akarok Veled, de:
- a 34%-os mutatót nem az első félidőben produkáltuk, hanem a történtek után...
- amikor ilyen ellenszél van mindenki kosarat akar dobni, hogy ellensúlyozza a nyomást. Ez egy normális emberi ösztön, amin sajnos rosszul sült el, mivel valóban csak 2 trojkák dobtunk az egész meccsen.
- Hammonds 0/6, Fepu talán 01/4, de volt 0/5 is - ez már együtt 1/15 - szóval ez nem jött ma össze.
- szerintem nem kell sokat foglalkozni vele! Egy 20-sal hazaküldjük Őket szerintem biztos és akkor már mi vagyunk a jobbak - ha akarunk azok lenni illetve még vállaljuk a játékot ebben a bohóc kupában??! /lásd a Lévát 77-70-re verték otthon és több mint 20-szal kaptak ki Léván! Komolytalan az egész, nem kellene nekünk ehhez a nevünket és az energiánkat adni! SEMMI ÉRTELME!
- a ZTE is közel 20-szal nyert ma...

2018-11-07 20:15 (165159)
név: fjoda53
Még annyit, hogy a decin kispadja az első félidőben úgy ugrált fel mintha valamilyen döntő lett volna - nagyon meg akartak verni bennünket és ebben a házi bíróik is sokat segítettek.
Az edzőnkkel kapcsolatban pedig: akink nem tetszik a magatartása, annak ajánlom, hogy ilyen helyzetben üljön a kispadra és eméssze meg a jogtalan fújásokat és legyen türelmes és halvérű!!! Nem hiszem, hogy sikerül neki.

2018-11-07 20:11 (165155)
név: fjoda53
Sajnos a második negyedben a bírók átvették az irányítást! A félidőben 16:7 volt a faltarány, a 2. negyedet a Decin 3 falttal fejezte be. Ha nincs ez a hazai pálya a 10 pontos különbség maradhatott volna még így is. A félidő végén pedig kaptak egy 3+1-es fúját /a semmiért volt falt/ de így egál lett a félidő!
Nem játszottunk jól, de bizony így igencsak elveszik az ember kedvét. Amikor a Csóri /szerintem jogosan, 3 cseh vitte földre, de nem volt síp/ reklamált, egyből technikait kapott.
Már tavaly is így voltam vele, miért van erre szükség, csak kiidegelik A HAZI BÍROK A JÁTÉKOSOKAT ÉS AZ EDZŐKET IS. Minel ebben a kupában elindulni - semmi értelme!!! Lásd a tavalyi Zlatorog ellen meccs, am iért még reklamáltunk is az osztrákoknál, de úgy látszik nem történt semmi!
Szerintem csak felesleges pénzkidobás - semmi értelme, még játék oldalról sincs!

2018-10-21 17:18 (164938)
név: fjoda53
Hammonds helyett szerintem is kellene valaki - arra gondoltam, talán Mario-nak van egy kosaras barátja, aki eljönne hozzánk. Így ő sem lenne egyedül...
Azért ezt a Sopront 17-tel megverni, az ALBÁ-t 16-tal - nem rossz eredmény. Remélem elindulunk felfelé, már a bűvös 4. helyen vagyunk!
2 játékosunk is a legjobb 10 között van az átlagaival - ez sem akármi!

2018-10-14 17:18 (164792)
név: fjoda53
A cseréhez szeretnék még néhány mondatot.
- Tónit nem kéne bántani, biztosan jót akar a csapatnak és a szurkolóknak is!
- Azért lehet a karaktere furcsa, mivel dél európai, hirtelen lobbanó ciprusi és mi az ilyen edzőt nem szoktuk meg a csapatnál. / a falcos Odon az más tészta, az bolond/
- Szerintem jobb és jobb csapatot akar és ehhez keresi a lehetőséget. Ha van a cserére forrás, találtak hozzá viszonylag /a múltja alapján/ jó játékost és a régi is hajlandó a szerződést felbontani - akkor minden tiszta,a váltást mindenképp meg kell lépni! Aztán, hogy egyeseknek nem tetszik, az egy dolog. /olyan soha sem lesz, hogy mindenki egyetért/ A szakma így ítéli meg - mi meg bízzunk bennük, hogy igazuk lesz!
Most már egyre többen vannak azon a véleményen, hogy Bergstedt mégsem volt az igazi, ahogy múlnak a napok, csak előjönnek a róla alkotott negatív vélemények.
Hogy jó ember és barátságos volt, az is nagyon fontos, de azért a játéktudás fontosabb!!

2018-10-13 20:27 (164778)
név: fjoda53
Ami elsőre tetszik Marióban, hogy a palánk alatt nem pöcitik, hanem vagy zsákos, vagy behozza! Ezzel a minimálisra szűkül a hibázás lehetősége! /lásd Csóri pöcizéseit és a gyűrű kiköpi/ éves lesz, a legjobb korban van szerintem.
Én bizom benne./ Mandzukic is Mario + horvát és milyen jó a "szakmájában".
Továbbá komoly csapatokban fordult meg eddig és januárban csak 28 éves lesz, a legjobb korban van! MOst az elején fogjuk fel optimistaként a dolgot - a dán azért a 3 meccsen nem nagyon tűnt ki, sőt a Pécs ellen 6 pont, 5 fault és más semmi. Munka közben sok mindenre derül fény, ami a videókból nem derül és nem is derülhet ki, mert akkor nehezebb eladni a játékost.

2018-10-12 21:46 (164738)
név: fjoda53
Bár már nagyon régen szóltam hozzá, de most elszántam magam több év után.
A meccsen, ha megnézitek a statot sok minden kiderül.
1./ A 9 pályára lépett játékosunk közül 3 fő 5 falttal, 3 fő 4 falttal fejezte be a meccset. Ez mindösszesen 15 + 12 = 27 fault. A Pécsnek összesen volt 21.
2./ A Kesár egymaga 18 büntetőt dobhatott /13 kiharcolt fault/,melyből 15-öt be is dobott! /összesen 24 pont/
3./ Sajnos mindhárom középjátékosunk kipontozódott /Csorvási beteg lett.../ - ez sem akármi!!
4./ 4 faultja volt továbbá a Fepunak és Price-nak is! Igy pedig szerintem nagyon nehéz játszani, hogy ott lebeg folyamatosan a kipontozódás veszélye!
Nem véletlen, hogy a 3 negyed végéig partiban voltunk, a 4.-ben jöttek a kipontozódások + az Antóninak sült a keze. Azt azért hozzá tenném, hogy ez a Csanád gyerek eléggé egy antikosaras alkat - kombinációs játékra szerintem alkalmatlan, de van egy jó keze és ha kiáll a sarokba és sül a kéz, az lehet akár 70%os 3-as mutató is!
Szóval így elbuktuk a 4. negyed és a meccset is! Tanulni kell belőle és remélem lesz jobb is! Még az elején vagyunk és idén nem lesz 71 meccsünk biztosan a szezonban.A soron következő 2 hazait nyernünk kell és akkor a 3:2 már jobban néz ki. Hajrá előre

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 15 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /