Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
<- következő 50 bejegyzésbejegyzés 51 - 100 ( összes : 50135 ) időrend: -> korábbi 50035 bejegyzés
2019-08-16 11:06 (170154)
név: watson
hozzászólásai
Na nem is lesz gyenge a magyar magunk.
Sőt..
Előzmény: EgisKormend (170153)


2019-08-16 10:50 (170153)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Ralf Martinez tanulni, fejlődni jött Körmendre

Tegnap írta alá négy éves szerződését az Egis Körmendhez Ralf Martinez, akit egy rövid bemutatkozásra kértünk ebből az alkalomból.

„Lassan tizenegy éve lesz, hogy a Budapesti Honvédnál elkezdtem kosárlabdázni és egészen eddig ott játszottam. Azért döntöttem most az Egis Körmend mellett, mert szerintem itt nagyon profi munka folyik és Körmend kisváros, itt nincs semmi, ami el tudná vonni a figyelmemet, így még inkább tudok csak a kosárlabdára koncentrálni.”

Ezzel kapcsolatban sokan úgy vélekednek, hogy azért nehéz a fővárosból idehívni fiatalokat, mert számukra a kisváros sokkal kevesebb lehetőséget, elfoglaltságot nyújthat, mint Budapest. Akkor számodra ez nem probléma?

„Nekem biztosan nem, hiszen én Budapestnek minden olyan részét kihasználtam a fiatalságom alatt, amit kellett, számomra valóban jót tett ez a környezetváltozás.”

Most már részese vagy az itt zajló munkának, milyennek látod? Erre számítottál?

„Igen! A klub sok fiatalt hívott ide, de az itt nevelkedett srácok is nagyon jók. Professzionális edzőkkel, igencsak jó munka zajlik itt, nem lehet panaszunk semmire.”

Milyen célokkal, tervekkel vágtál bele az itteni munkába?

„Először is szeretnék stabil tagja lenni az élvonalbeli, felnőtt csapatnak, és persze szeretném bővíteni az eddigi repertoáromat. Ahogy mindenki, aki ezt a sportágat választja, én is azt tervezem, hogy minél sikeresebb lehessek, minél tovább a kosárlabdából tudjak megélni. Ehhez pedig az kell, hogy mindenben előbbre tudjak lépni.”


2019-08-16 08:06 (170151)
név: balldontlie
hozzászólásai
Valamelyik edzői nyilatkozatban volt, hogy a cél az, hogy a jövőben tíz éves kortól megkapják a legjobb képzést.
Előzmény: kobe (170148)


2019-08-16 08:05 (170150)
név: wind
hozzászólásai
Ralf Martinezről egy-két infó.
https://www.youtube.com/watch?v=MZDac0KYP3Y

2019-08-15 22:54 (170149)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Hát eszembe jutott pár dolog de mivel én is nagy tisztelettel gondolok rá inkább nem elemezgetném. Ártani nem ártana az biztos ha itt lenne, de nagy dolgokat nem kéne rábízni; fő az egészség. De ezt jól megfogalmaztad, tuti lenne egy két meglátása, a szeme mindig is jó volt és biztos vagyok benne, hogy most is az. Ahogy a karizmája is.

MKJ meg hááááát, jöhetett volna inkább hozzánk. Pont a Bonn? Aztán lehet idén megint meghatározó német csapatot építenek.

MTE!!!
Előzmény: fjoda53 (170147)


2019-08-15 22:30 (170148)
név: kobe
hozzászólásai
Jó kezdeményezésnek tartom a programot, de a fejlesztést szerintem nem a 16+ éveseknél kell kezdeni.

Jó lenne, ha ez a fiatal fejlesztő program már a legkisebbeknél kezdődne, és mindenkire odafigyelve folyna, hogy az amúgy csekély mennyiségű helyi gyerekekből, akik amúgy nagyon lelkesek később minnél több megkaphassa a lehetőséget. Stabil alapokra lehet normálisan építkezni!

2019-08-15 22:26 (170147)
név: fjoda53
hozzászólásai
Bizony nehéz követni, de reméljük ezzel lerakjuk a csapat jövőjének alapjait!
A Puteszt vajon nem érdekli ez a fajta fiatalítás? Vagy nem is akarunk vele kapcsolatot teremteni? Vagy Ő még mindig csak "a Főnök" akar lenni? Pedig egy kompromisszumos megoldással biztosan tudna segíteni illetve neki is jót tenne. Nem tudom ill. nem ismerem a vele kapcsolatos jelenlegi helyzetet, nem tudom az új ügyvezető és az Ő kapcsolatát. Mindenesetre egy ilyen projektben biztosan lenne neki is egy-két jó meglátása, ötlete. Vagy már elavultak azok a módszerek? Csak felvetettem, mert egy ilyen fiatalítási projekt során az embernek csak eszébe jut az Ő körmendi ténykedése! Hát ennyit akartam felvillantani.
Tre Mckenny - Telekom Bonn!

2019-08-15 22:19 (170146)
név: pelike
hozzászólásai
Azt le lehetne írni arról, aki nem magyar, hogy milyen nemzetiségű, mióta van Mo-n, mikor lesz kosármagyar (nem számít légiósnak a bajnokságban), ilyesmi?
Persze, csak ha nem hadititok és más csapat ezt megtudhatja..:)

2019-08-15 22:06 (170145)
név: Mörtön
hozzászólásai
Igaz, igaz, már nem is tudom követni, annyian jöttek. Remélem, beérik ennek a munkának a gyümölcse. Én ráérek várni.
Előzmény: kendeffy (170143)


2019-08-15 21:03 (170144)
név: dtamas
hozzászólásai
Sztem nagyon komoly amit lenyomunk utánpótlás terén most, nagyon tetszik!

MTE

2019-08-15 20:05 (170143)
név: kendeffy
hozzászólásai
Végül is magas pozícióban ott van Filipovics, Durázi, Kelechi, Balogh Máté, Martinez.
Előzmény: Mörtön (170142)


2019-08-15 19:08 (170142)
név: Mörtön
hozzászólásai
Azt hiszem 2-3-as posztra az utánpótlásban megvagyunk, sőt talán sokan is. 4-5-ös poszton viszont elég kevesen.
2019-08-15 18:00 (170141)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Ma két fiatal írt alá az Egis Körmendhez

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a fiatalokat fejlesztő program két újabb résztvevője írt alá ma szerződést klubunkhoz.
Ralf Martinez a Budapesti Honvéd kötelékéből érkezett hozzánk. A 3-as és 4-es poszton bevethető fiatalember négy évre írt alá.

Az Egis Körmend kosarasa lett Habel Andrich Clemens is, aki 198 centiméter magas. Az alsó posztokon bevethető játékos a veszprémi utánpótlásból érkezett hozzánk és szintén négy évre kötelezte el magát Körmendre.

2019-08-15 16:52 (170139)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Szeptember közepén újra nemzetközi tornával emlékezünk Sziszire

Alig egy hónap múlva, szeptember 13-án és 14-én rendezzük meg Körmenden a Mogyorósy Szilárd Emléktornát. Immár 14. alkalommal idézzük fel sokunk barátjának, csapatunk egykori játékosának, bajnokának emlékét.
Ezúttal is nemzetközi lesz a kétnapos felkészülési torna, amelynek részleteiről klubunk sajtótájékoztatón számol majd be.
Terveink szerint szurkolóink egy héttel a kupa előtt, egy edzőmérkőzés keretében láthatják először hazai pályán az új szezonra formálódó, megújult Egis Körmendet.2019-08-15 11:37 (170138)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Beszéljük most akkor a felnőtt keretről, amely még nem teljes, van még egy kiadó idegenlégiós hely.

„Igen, hely van még és folyamatosan azon dolgozunk, hogy építsük, erősítsük a csapatot. Ugyanakkor tudjuk, hogy néha jobb nem kapkodni, nem sietni. Amúgy is van még időnk, az első tétmérkőzés szeptember végén vár majd ránk. Elkezdtük a hathetes felkészülést, Travis Taylor megérkezése után már három külföldivel, a jövő héten pedig a válogatottak programja is véget ér, ismét bővül a keret. Szerintem a jelen pillanatban a helyzetnek megfelelően állunk, de ahogy mondtam, folyamatosan figyeljük, hogyan erősíthetjük a csapatot.”

Azt a csapatot, amelyet most – nyilván a lehetőségek szabta határokon belül – a saját elképzelése szerint alakíthat ki. Milyen játékot vár majd, milyen típusú keretet szeretne építeni?

„Ha nemzetközi kupában is indulunk és sikeresek szeretnénk lenni a hazai bajnokságban is, akkor mindenképpen mélyebb keretre van szükség, mint a legutóbbi szezonban. Tulajdonképpen 7-8 játékossal játszottuk végig az idényt, a folytatásban hosszabb kerettel szeretnénk dolgozni. Természetesen ebben az is benne van, hogy a fiataloknak szeretnénk több lehetőséget biztosítani. Nekik agresszívebbnek kell lenniük védekezésben és gyorsabbnak támadásban. Még atletikusabb és talán még inkább csapatorientált gárdát szeretnék majd látni. Az előző szezonban igazán jó kosárlabdát játszottunk, egységesek voltunk, ezért szerettünk volna visszahívni játékosokat az akkori keretből, de természetes, hogy egy sikeres szezon után mindenki szeretne több pénzért játszani. A klub viszont nem tud 40-50 százalékkal többet fizetni mindenkinek. Hiába voltam elégedett velük, el kell fogadnunk, hogy nem tudjuk visszahozni őket. Előre kell néznünk, és olyan csapatot építenünk, amely jól dolgozik együtt, nagyon atletikus, nagyon gyors. És persze olyan, amely újra megfelelő hozzáállású, jó karakterekből áll, amilyenek az előző szezon játékosai voltak. Azt gondolom, hogy jó úton járunk. Támadásban gyors, dinamikus csapatot szeretnék, amely emellett nagy hangsúlyt fektet a védekezésre is. Fontos lesz a jó védelem, és azt várom, hogy a játékosaim minden mérkőzésen harcoljanak a sikerért.”

Néhány nap után hogyan látja, miként dolgoznak a fiúk?

„Minden évben úgy van, hogy az első két-három nap nagyon jó az edző számára, mert mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni. A teljes képet kicsit később láthatom majd, de amit eddig tapasztaltam, az teljesen rendben van. Ahogy mondtam, igyekeztünk emberileg is megfelelő játékosokat kiválasztani, akik persze egyénileg is jók. A jövőről ilyenkor még nehéz bármit is mondani, most a munka ideje van. Dolgoznunk kell, aztán meglátjuk, mi sülhet ki mindebből.”


2019-08-15 11:29 (170137)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Matthias Zollner atletikus, gyors, jól védekező csapatot szeretne építeni

Ezen a héten az Egis Körmend felnőtt keretének tagjai is elkezdték a felkészülést az előttünk álló szezonra. A létszám még nem teljes, de a jelenlévők nagy lendülettel vetették magukat a munkába. Ezt megerősítette a csapat vezetőedzője, Matthias Zollner is, akit először arról kérdeztünk, jutott-e ideje pihenésre a nyáron.

„Nagyon kevés időm volt nyaralásra, mert az előző szezon nagyon hosszú volt, amit után szinte azonnal megkezdtük a felkészülést a következő évadra. Nagyon sok játékost megnéztünk és itt nem csak külföldiekre gondolok, hiszen rengeteg magyar fiatal teljesítményét is áttekintettük. A nyár nagy része ezzel telt, hogy feltérképezzük azokat a kosarasokat, akiket meghívhatunk a csapathoz. Így nagyon rövidnek tűnt a nyár, de egyben nagyon izgalmas is volt.”

Már a felnőtt csapat felkészülése előtt megkezdték a munkát a fiatalok, akik egy új rendszerben és a korábbinál nagyobb létszámban dolgoznak. Mi a véleménye erről a programról, mi lehet ennek az eredménye?

„Ha körülnézünk Európában, és megvizsgáljuk, hogy mondjuk Franciaországban, Németországban, Oroszországban vagy épp a törököknél a top csapatoknál ez hogyan csinálják, azt látjuk, hogy kivétel nélkül működik fejlesztő program saját nevelésű fiatalok számára. Ahogy az előző évben láttam, Magyarországon ez nagyon nehéz, mert szinte nincs is olyan 18 éves vagy fiatalabb kosaras a felnőtt bajnokságban, aki értékelhető mennyiségű játékpercet kap. Az én véleményem szerint ez nem a játékosok hibája, hanem elsősorban a miénk, edzőké, mert nem adunk nekik elegendő bizalmat, megfelelő játéklehetőséget. Azt is látom, hogy kevesen vannak olyan gyerekek az alsóbb korosztályokban, akik komoly szintű képzést kapnak. Gondolok itt már a 10 éves korosztálytól felfelé. Ezen szeretnénk változtatni itt a klubnál, és szeretnénk egyre jobb, egyre magasabb szintű programot létrehozni, ami példaértékű lehet Magyarországon. Természetesen építjük a stábot is, amely képes ezt végrehajtani. Úgy látom, hogy nagyon tehetséges fiataljaink vannak a klubnál, ezt mutatja, hogy többen ott voltak nyáron is a korosztályos válogatottakban, és szerintem számos srác nagyon közel van ahhoz, hogy szintén válogatott kerettag lehessen. Néhányuknak már csak egy évük van az utánpótlásban, de nagyon tehetségesek, szeretnénk őket is minél magasabb szintre hozni. Nagyon örülök, hogy elindítottuk ezt a programot, melyet a város is teljes mellszélességgel támogat és örülök, hogy nem csak a felnőtt csapatot, de az egész klubot igyekszünk fejleszteni közösen. És ha ettől nem is remélhetünk fél vagy egy év alatt komoly eredményt, remélem, hogy hosszabb távon kiépül egy olyan program, amely vonzó lesz a fiatalok, gyermekek számára, hogy ide jöjjenek Körmendre és részesei legyen ennek, akár már 10 esztendős korban is, hogy aztán a felnőtt csapatig juthassanak."

Folyt. köv.

2019-08-15 11:27 (170136)
név: josef
hozzászólásai
Hatalmasat játszott megint 😂
Előzmény: Milos (170135)


2019-08-14 22:07 (170135)
név: Milos
hozzászólásai
https://www.fiba.basketball/eurobasket/2021/pre-qualifiers/game/1408/Kosovo-Luxembourg#tab=boxscore
2019-08-14 21:44 (170134)
név: Jos
hozzászólásai
Korábban az volt a hír, hogy Hencsey hívja a MAFC-hoz.
Előzmény: krstic (170133)


2019-08-14 20:08 (170133)
név: krstic
hozzászólásai
https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/fokuszban-az-utanpotlas-kormenden-3200992/?fbclid=IwAR1OxJEjlI8Vh4XM0UW3mtY_9kbDxjeF4zQ9ad_9ml7FoA8dWkfzS3VnjB0

Oroszi Bencéröl nem esett szó,remélem vele is hosszabb távon számolunk!


MTE!!!

2019-08-14 16:42 (170132)
név: gjkmd
hozzászólásai
Pontosabban sehol nem volt róla szó. BB-1 nevű pletykaportálon írta be egy kommentelő. Az nem hír.
Előzmény: simaboru (170129)


2019-08-14 13:52 (170131)
név: Mörtön
hozzászólásai
Jövő héttől indul a komoly munka, úgy hogy a héten biztos kiderül, de ősszel még biztos cserélünk egyet (jó szokásunkhoz híven).
2019-08-14 13:18 (170130)
név: Jay-X
hozzászólásai
Pletyka lehetett.

A VN cikk alapján se Hammonds, se Thames se Smith nem marad/nem jön, de egy légióssal még mennek a tárgyalások. A többi minden csak találgatás.
Előzmény: simaboru (170129)


2019-08-14 13:09 (170129)
név: simaboru
hozzászólásai
Pár nappal ezelőtt szó volt 2 komoly igazolásról! Azokról semmi hír? Vagy kamu volt?

2019-08-14 10:06 (170128)
név: kendeffy
hozzászólásai
A görögök ráígértek:-)))
Előzmény: krstic (170127)


2019-08-14 09:15 (170127)
név: krstic
hozzászólásai
Smith "meggondolta magát"?!

https://www.bggoettingen.de/kader-komplett-lenzelle-smith-wechselt-nach-goettingen/

Ma meg már Iraklis játékosaként szerepel. :)


MTE!!!
Előzmény: krstic (170120)


2019-08-14 08:23 (170126)
név: pelike
hozzászólásai
Ez az igazolás nagyon sokat fog érni nekünk 1-2 év múlva.
Előzmény: EgisKormend (170123)


2019-08-14 07:53 (170125)
név: watson
hozzászólásai
Hazai bajnokság plusz két kupa miatt jogosnak érzem.
Minden év végén elfogytunk.

Előzmény: EgisKormend (170123)


2019-08-13 19:45 (170124)
név: mindigittvagyunk
hozzászólásai
+1
Én nagyon adom!
Még akkor is, ha nem jutnánk tovább a csoportból...
Előzmény: balldontlie (170122)


2019-08-13 17:06 (170123)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Újabb saját nevelésű fiatal kötelezte el magát az Egis Körmendhez

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon hosszútávú szerződést írt alá nevelőegyesületéhez Takács Kristóf. A múlt szezonban már a felnőtt csapatban is többször lehetőséghez jutó, korosztályos válogatott fiatalember négy évre kötelezte el magát az Egis Körmendhez.

Kristófnak az egész nyár kosárlabdával telt, de a szerződés aláírásakor is örömmel tekintett az újabb felkészülési időszak elé:

„A nevelőegyesületemnél nagyon jó lehetőségeket biztosítanak a fiatalok számára, és szeretnék a Körmend csapatához tartozni, ezért köteleztem el magam hosszabb időre. Fontos az is, hogy a közönség itt a legjobb az egész országban, remek dolog ilyen hangulatban pályára lépni és játszani!”2019-08-13 14:08 (170122)
név: balldontlie
hozzászólásai
Én a csapat helyében az ifiprogramban részt vevő fiatalokat nevezném oda. Tavaly és előtte hiába mondtuk, hogy majd a fiatalok, amikor volt öt darab körülbelül,de most ennyien úgysem tudnak majd a felnőtt csapathoz leülni bajnokin,így legalább játszanának, eredménykényszer nélkül,de szerintem egy jó sorsolással ebben a sorozatban megvan az esélyük rájátszásig eljutni. Akár úgy,hogy Zsiga meccsel.
Előzmény: kimye (170121)


2019-08-13 13:34 (170121)
név: kimye
hozzászólásai
Ezt minden evben elmondjak, aztan tudjuk mi a vege.
Előzmény: pelike (170114)


2019-08-13 10:42 (170120)
név: krstic
hozzászólásai
Igy már nagyon kiváncsi vagyok 5. légiósra. :)

Lenzelle Smith amugy Terry Allen csapattársa lesz Göttingenben.


MTE!!!
Előzmény: balldontlie (170118)


2019-08-13 09:35 (170119)
név: pelike
hozzászólásai
Azért jövőre amikor a csapat eredményei jönnek akár így, akár úgy, tartsuk észbe, hogy meghatározó magyar megtartására nem volt pénz (ezzel szemben Perlre, Váradira volt), meghatározó 4-es játékos megtartására nem volt pénz (ezzel szemben Reddicre volt), korábbi mezőnyamcsi visszahozatalára nem volt pénz, ezért inkább hoztunk újoncot.

Teljesen más kávéház vagyunk, mint a Falco jelenleg, de jó lenne ezzel a realitással végig tisztában lenni a szezon során.

2019-08-13 08:24 (170118)
név: balldontlie
hozzászólásai
Én is sajnálom,de mindenképpen biztató,hogy az ötödik helyre egy Smith/Thames szintű játékost keresünk,aki nem rookie.
Előzmény: kadar (170117)


2019-08-13 07:28 (170117)
név: kadar
hozzászólásai
Nem is tudom mi lesz ezzel a szerencsétlen magyar bajnoksággal, ha ezek a "padra bőven jó", "meghatározó", "használható" magyar játékosok egyszer nem lesznek; Velkey, Polyák, Bognár, Tóth Norbi, Dénes és társaik.. :D


Smitht sajnálom, ő volt az egyikük, akiről hallani lehetett az elmúlt napokban.


2019-08-12 21:41 (170116)
név: kendeffy
hozzászólásai
Velkey jó lesz Berénybe, vagy az NB1B-be.
Előzmény: red-black (170115)


2019-08-12 21:39 (170115)
név: red-black
hozzászólásai
Komolyan, néha olyan hülyeségeket tudsz írni hogy csak na.
Előzmény: paky (170111)


2019-08-12 20:47 (170114)
név: pelike
hozzászólásai
'A FIBA Europe Cupban szeretnének továbbjutni a csoportból, emellett az idén is elindul a csapat az Alpok Adria Kupában, ahol elsősorban a fiataloknak szánnak nagy szerepet.'

Hoppá..
Remélem AAA-ban Fepu és a légiósok egy percet sem játszanak akkor.

2019-08-12 20:45 (170113)
név: balldontlie
hozzászólásai
Nem Thames lesz:

"– A tavalyi légiósaink közül szerettük volna megtartani Leyton Hammondsot, sokáig tárgyaltunk vele, de végül Lengyelországot választotta. Xavier Thames volt a másik, akihez ragaszkodtunk volna, ott is közel volt a megegyezés, de nem jött össze. Nem titok az sem, hogy korábbi játékosunk, Lenzelle Smith is a kiszemeltjeink között volt, de anyagi okok miatt ő is máshová szerződött."

2019-08-12 20:35 (170112)
név: balldontlie
hozzászólásai
Uh nehogy. Ma pont azon poénkodtunk, hogy még a végén ő lesz a beharangozott bombaigazolás. Ő tipikusan az a játékos, aki miatt nem éri meg mellőzni egy fiatalunkat sem.
Előzmény: paky (170111)


2019-08-12 20:31 (170111)
név: paky
hozzászólásai
Velkey is szabad. Padra ö is jó szerintem. Nemhiszem hogy nagyon dràga lenne.
2019-08-12 14:53 (170110)
név: Jay-X
hozzászólásai
Türelem? Jó lenne. Én mindig reménykedem ebben, aztán majd nézzük mi lesz itt az első edzőmeccs után :D
Előzmény: tapy-noe (170108)


2019-08-12 11:55 (170109)
név: Milos
hozzászólásai
Hápog az rendesen.
Előzmény: fjoda53 (170080)


2019-08-12 11:30 (170108)
név: tapy-noe
hozzászólásai
Én nagyon elégedett vagyok ezzel az átigazolási szezonnal eddig...
Onnan indultunk, hogy Milán elment, alig volt felnőtt meccsen használható magyarunk, nem volt ügyvezetőnk, se vezető-, de másodedzőnk. Ez volt június végén.

Ehhez képest, hosszútávra elkezdtük építeni a csapatunkat, odáig jutottunk, hogy az U16, U18-as korosztály krémjének egy részéből mi válogattunk, és hosszútávú szerződéseket kötöttünk velük. Felállt egy - Zigát ismerve- nem kamu képzési program fiataloknak, akik pár év múlva nálunk érnek be.
Jövő júniusban, ha beválnak a felnőttcsapatba igazolt fiatalok ( Filipovity, Durázi), akkor nem is kell magyart igazolni, keresni. SŐT! Ha az utánuk következő fiatalok is beválnak ( ennyi nálunk képződő fiatalból csak lesz egy csapatravaló... :-), akkor ez évekig így lehet....
A légiósok közül is lehet, hogy jövőre, csak kettő vagy három újat kell igazolni.

Szóval már most látszik a jövő évi csapatunk magja...

Ilyen is igen régen volt már....

Tudom, kicsit sok a "ha". De a tehetség megvan minden igazolásunkban. Attól sem félek, hogy Zollnerék nem követelik meg a sok-sok munkát.... Ez azért így együtt nekem előrevetíti a szép jövőt...

És engem az sem zavar, ha ebben a bajnoki idényben mondjuk csak ötödikek leszünk....

Végre elindult valami építkezés, hosszabbtávú stratégia megvalósítása....

Azt gondolom, mindehhez tőlünk, szurkolóktól három dolog kell:

TÜRELEM, TÜRELEM, TÜRELEM....

És, ha otthon élnék Körmenden, már most megvenném a bérletemet három évre előre... :-)

MTE!

2019-08-12 11:12 (170107)
név: Diesel
hozzászólásai
8-ban lenni a cél,nem? Durázi,Filipovic is tehetséges és remek ,hogy itt vannak,de nem 20 perces játékosok még,ami nekünk kellene a magyar szabály miatt. Ezért sztem nem véletlen a célkitüzés. A két ujonc is jónak tünik,de bennük is ott a rizikó jócskán.Taylor se rossz,de ok h mozgékony és ruganyos,de C-be 202cm-rel és kilencven pár kg-val lehet gondja. Kastrati meg nagy kérdöjel mit tud majd. Nem negataivoskodni akartam ,csak ezt gondolom. :D Hajrá Körmend ;)
2019-08-12 10:56 (170106)
név: pelike
hozzászólásai
Szerintem a padunk hosszabb lett, de második legjobb magyarunk egyértelműen
gyengébb lesz, mint Milán volt.
Illetve Fepu munkához való hozzáállása és éppen ezért fizikai formája tényleg lenyűgöző, de ebben a szezonban már betölti ő is a 35. évet, neki 20 perceknél többet igazából nem kellene játszania, hogy tavaszra friss lehessen, amikor igazán kell.
Előzmény: watson (170105)


2019-08-12 10:42 (170105)
név: watson
hozzászólásai
Ha a légiósok beválnak a padunk erősödött.
Jobbak leszünk mint tavaly.
Előzmény: kendeffy (170104)


2019-08-12 09:43 (170104)
név: kendeffy
hozzászólásai
Igazad van. Az egyszeri szurkoló azonban mindig jobbat remél.

A jelenlegi keretek alapján nehéz felmérni, hogy ki milyen helyen végez majd. Nálunk a mindenki által javasolt/támogatott fiatalítás és jövőkép kialakítása megtörtént. Lehet, hogy ez rövid távon az eredményesség kárára megy majd. De szerintem, ha látjuk, hogy küzdünk és akarunk, akkor a közönség is elfogadja a helyzetet. Vagy legalábbis remélem.

Ettől függetlenül, ha erősödök a keret, az csak üdvözlendő lenne:-)))))

MTE forvever!
Előzmény: pelike (170103)


2019-08-12 09:26 (170103)
név: pelike
hozzászólásai
Mindig bizakodjon a szurkoló, de javaslom, hogy csak szerényen.
Elment egy válogatott szintű magyarunk (Milán), aki helyett fiatalok jöttek.
Volt magyar szinten 5 extra légiósunk, akik mentalitásban is rendben volt, védekezni is akartak, nem volt hiszti, most lesz egy teljesen új légiós sorunk, akikről egyelőre semmit nem tudunk. Titokban mindenki bízik benne, hogy Price vagy Thames lesz az ötödik légiós, de 4 új emberünk akkor is lesz.

<- következő 50 bejegyzésbejegyzés 51 - 100 ( összes : 50135 ) időrend: -> korábbi 50035 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /