Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:
2019-06-01 23:49 (168684)
név: mex63
hozzászólásai
Úgy van ahogy mondod, de sajnos ez csak a jéghegy csúcsa.
Ez a sérülés egy csomó dolgunkat alapjaiban fogja megváltoztatni.
Főleg a védekezésünk lesz kevésbé variálható, illetve néhány dolog ellen kevesek leszünk. Az nagy kérdés ezeket a lyukakat mivel tudjuk majd pótolni, mit tudunk újítani, vagy helyette játszani.

Ráadásul egy "okos-rutinos" bírói közreműködéssel pillanatok alatt megboríthatóak leszünk. Hármastól felfelé szétcsúszhatunk teljesen és többeknek többször jönni fog a nem saját posztos játék, mondjuk ez utóbbihoz azt hiszem majd faultproblémák sem fognak kelleni.

Most Zollner és a szakma is bebizonyíthatja hogy mennyi spiritusz van bennük, mert ez a szituáció bizony komoly gond, komoly megoldásra váró probléma, k-va nehéz feladat.

Gratulálok a csapatnak, nálam már volt egy-két pillanat amikor úgy gondoltam ebből baj lesz, de szerencsére nem úgy alakult.
Gratula "magunknak", a szurkolóknak is (kiemelten a B-közép részének), mindenki keményen tette a dolgát.

Innen kutya nehéz lesz.....

2019-06-01 21:27 (168679)
név: spiritknight
hozzászólásai

Óriási baj, hogy kiesett Delas, mert ezzel a rejtett irányítónkat vesztettük. Ezzel együtt hazai oályán még mindig érzek elég erőt a csapatunkban, hogy megnyerjük. Kutya kemény lesz. Emlékszem, mikor kiesett Mujanovic, maradt Edmonson, és egy szem cserénk. És betoltuk magunkat az aranyig, de eszméletlen összetartásra van szükség.


bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /