Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
GUESTBOOK
User login required to write.
entries 1 - 50 ( total : 6 ) chronology:
2019-06-19 11:00 (169193)
name: ForeverMTE
Legyünk büszkék és BÜSZKÉK is vagyunk!
Alapszakasz győztesek, Középszakasz győztesek és Alpok Adria Kupa győztesek vagyunk idén! Nem mellesleg a döntőben vagyunk! Ha nincs az a fránya sérülés...
De van és ezt nem tudjuk már megmásítani!
Ami a Körmendi kosárlabdát körülveszi, országszerte irigyelve nézik! (Hiába tagadják!)
Mint sok mindenre, erre is büszkék lehetünk és legyünk is!
Nemcsak akkor veszi körül ez a fanatizmus és szeretet a csapatot, amikor sikerek vannak, hanem szinte mindig, ez itt nálunk egészen másról szól, mint sok divat csapatnál!
Liverpoolban van hasonló (Never walk alone...), amikor csak az számít, hogy a mi játékosunk, a mi csapatunk - akiknek SZURKOLUNK! Ahogy mi is: Tűzön vízen át!
Próbáljuk meg pénteken hozni a hazait, ahogy a Liverpool is legyőzte 0-3-ról a Barcat! Higgyünk ebben és hitessük el a játékosainkkal is!
MTE FOREVER!

2019-06-13 15:59 (168998)
name: ForeverMTE
Ha bebiztosítottuk volna a Falco otthonában az 1. helyet, akkor a Szolnok meccset feladtuk volna? NEM!
Nyilván hazai pályán nem tehettük volna meg akkor sem, hogy 20 ponttal (vagy éppen 1-el) kikapjon a cseresor.
Azt hogy a Szolnokot hazai pályán megverjük szinte borítékolható volt! Ez tuti benne volt a fejekben, ahogy a középszakasz pécsi meccsén is, ahol sima vereség lett.
Az látszik, ha 80-90%-on játszunk, akkor bárkitől kikaphatunk. HA 100%-osan, akkor bárkit bárhol legyőzünk. (Lásd Szombathely 17-0-ról.)
Mezőnyposzton partiban vagyunk a Falcoval, SŐT ide billen a mérleg nyelve!!
Nálunk mind a 4 légiós EXTRA! Balmazovics, meg Bruisma inkább hasznos, mint extra.
Ha ilyen támogatást kap a csapat,mint az elmúlt meccseken, ha ilyen koncentráltak leszünk végig és amikor nagyon kell behúzzuk, akkor meglehet a 4.!
Nyilván a szakmai stáb már dolgozik, hogy a magas ember posztokon mi a stratégia... Talán csak Reddic okoz egyelőre fejtörést, de a többi megoldható lesz! Delassal nyilván nem lenne probléma, de Delas nélkül sem lesz, Csorvási is hasznos, ponterős, NINCS MITŐL FÉLNÜNK! Bele kell hajszolni a csapatot a győzelembe... Először szombaton!
MTE!
Előzmény: Penny (168997)


2019-06-13 14:37 (168994)
name: ForeverMTE
GRATULÁLOK a tegnapi győzelemhez és s szurkoláshoz! Ez Körmend!
Nem biztos, hogy baj, hogy ritmusban vagyunk és éles meccseket játszottunk!
Nem biztos, hogy a Falco hasonlóan jó lesz csapatjátékban (és dobóformában), mint volt a Pécs. Nyilván jobb egyéni képességek mellett.)
Amikor kellett, megvertük a Falco-t, az egy vesztes meccsünkön nekünk nagyjából mindegy volt...
Szerencsére a játékpercek jól eloszlottak tegnap, így nagy fáradtság talán nem lesz. De ha van is fáradtság, ez a bajnoki DÖNTŐ, mindenki oda is fogja magát tenni!Nyilván ha edzettünk volna, ott is lett volna valamennyi terhelés!
Ezekből a PVSK elleni meccsekből mi még jól jöhetünk ki!
A Falco csúcsformában VOLT a középszakasz végén (reméljük korai volt az!), de Kecskemét, meg Szolnok cseresor ellen nyilván nehéz fenntartani azt a formát. És látszott, hogy nem is tudják... Ebben is bízhatunk, hogy nincs már csúcsforma náluk! De ha lenne, akkor sincs mitől félnünk!
Előre a 4.-ért!
MTE!

2019-06-05 08:58 (168784)
name: ForeverMTE
A távolság miatt nincs lehetőségem minden hazai meccsen ott lenni, nem voltam a múltkori hazai PVSK ellenin sem, viszont voltam tegnap Pécsett!
Szeretnék gratulálni, de inkább nagy betűvel GRATULÁLNI a YOUTH-nak!!!
Ez a siker a CSAPAT akaratán, küzdésén, jó játékán kívül nagyban nekik volt köszönhető! Ez a szurkolás, ez a szenvedély aranyat érhet! Jó érzés volt körmendinek lenni!
Le a kalappal srácok, csak így tovább!
És nagyon jó érzés, hogy a Körmend szurkolókról mindenhol elismeréssel beszélnek, főképp pont ezért, a szurkolás ilyen szintű minőségén! Maradjon is ez mindig így.
Nekünk a CSAPAT a legfontosabb és nyilván időnként vannak kivételek, bírózások, vagy Hortizás - de ez a kevesebb!
Aki szurkoló, mindenki tudta tegnap is, hogy azzal nem leszünk előrébb, ha a Hortit szidjuk, ellenben ha támogatjuk a csapatot, ha végig szurkolunk az visz előre! Így is lett!
És reméljük, hogy a bajnokság végén más valami is így LESZ, LESZ...
4.-re!
Ha ugyanígy HISZÜNK ebben, ha ez a fanatizmus megmarad, ez átragad játékosra, edzőre, mindenkire, márpedig akkor nem lehet megállítani bennünket!
MTE Forever!

2019-05-15 22:02 (168366)
name: ForeverMTE
Szép volt fiúk!
De azért ne értékeljük túl, ez a Szolnok nem egy világverő csapat! Hoztuk a kötelezőt!
Szombaton kezdődik a bajnokság!
Szerezzük meg a 4.-et!!!!!
MTE

2019-05-13 19:24 (168318)
name: ForeverMTE
Egy nagyon komoly menetelésben zsinórban megnyert bajnokik, április 15-én megnyertük az Alpok Adriát. Ápr. 18-án kicsit fáradtan legyőztük itthon a Pécset, majd 21-én a Falcot amit tudtuk, hogy meg kell nyerni és meg is nyertük. Azt is tudtuk, hogy Szolnokon nehéz nyerni és nem is muszáj mindenáron, de talán azt is sejtettünk, hogy akárhogyan is, de itthon megverjük majd a rövid szünet után a Jászberényt. Eközben nagyjából sejtettük, akárhogy alakulnak az ellenfelek meccsei a következő húzós meccsünk, amit meg kell nyerni, az itthon a Szolnok elleni. És ebben benne volt, hogy akár Pécsen akár Szhelyen is kikapunk. De azt már április 21-én biztosan tudtuk, hogy a Szolnok a következő kötelezően nyerendő meccs. (Nagyjából minden terv szerint alakult, kivéve talán, hogy a Falco mákosan legyőzte a Szolnokot, de ez semmit nem befolyásol, így is úgyis nyernünk kellett volna a Szolnok ellen.) Mivel Május 18-tól megkezdődik a play-off, meccs lesz meccs hátán,2-3 naponta, így ha valaki még kicsit erőt akart gyűjteni, fizikálisan felkészülni erre a menetelésre, akkor ez az idő kb. 3-4 hét, ideális lehetett ilyen célból is! Nagyon reméljük, hogy ez áll a háttérben. És ez miatt vagyunk tompábbak és ezért kerültünk hullámvölgybe. Amikor Zollnert megkérdezték, hogy sikerült-e pihenni a Jászberény meccs előtti több mint 1 hétben, azt mondta, nem pihentünk, keményen edzettünk. Pécsen is akart a csapat, de tompábbak voltunk, lassabbak a lábak, fáradtabbnak tűntünk. Ha jól csináltuk ezt az elmúlt 3 hetet, akkor a play-offra illetve a Szolnok elleni hazai meccsre időzítettünk. A Magyar Kupa előtt voltunk hasonló hullámvölgyben, és sajnos az MK-ban is, de ezt követően szinten minden ellenfelünknél fizikálisan voltunk jobbak és szárnyalt a csapat! Holnap sok minden kiderül!! Ha legyőzzük a Szolnokot alapszakasz elsők vagyunk. Ha nem, akkor sincs veszve semmi, mert láttuk, hogy ha elkapjuk a fonalat, bárkit legyőzhetünk bárhol, így a Szolnokot és a Falcot is. Amikor kellett győztünk Szombathelyen is. A Falco a középszakaszban minden meccsen éles volt, márpedig hullámvölgy majd náluk is lehet. Meglátjuk! Egy biztos, szerdán nyerni kell és szerintem nyerni is fogunk! Ezek után pedig várjuk vissza Ákost, mert fontos tagja a csapatnak és a rotációnak! MTE!
entries 1 - 50 ( total : 6 ) chronology:

Login

Törpördög news
Hungarian Champion: 1987 - 1996 - 2003        Hungarian Cup Winner: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /