Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:
2018-12-05 22:10 (165596)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Teljes mértékben igazat írtál.

Pont ezt várjuk sok éve, hogy végre valaki vagy valakik magukba nézzenek. Értékeljék helyesen a helyzetüket, a feladataikat.
Legyenek képesek végre ott dolgozni és úgy ahogy azt a helyzet megkívánja, ahol igazán szükség van rájuk; ne akarjanak szakmázni pláne akkor ne ha egyébként szakembereket kérnek fel a szakmázásra. Legyenek képesek bizalmat szavazni a szakembereknek és megtenni mindent azért, hogy amit ők vállaltak azt a megfelelő időintervallumban kivitelezzék.

Talán akkor újra bajnokok leszünk!

Hajrá Körmend!

2018-12-05 21:48 (165593)
név: fjoda53
hozzászólásai
Zollner még meg sem melegedett és már célkeresztben van! Gratulálok mindazoknak, akik továbbra is kárognak! Úgy látszik itt Körmenden senki sem jó edzőnek.
Tipikus esete a nyúl - sapka storynak!
Jó lenne már, ha egyesek magukba néznének és gondolkodnának - vagy üljenek le a kispadra és megnézzük, mit tudnak felmutatni! Ez ennyire egyszerű, de hogy mindenkibe belekötünk már egy hét után???
Ez a Takács gyerek eddig hol volt?? Ma egész jól nyomta a múltjához képest, az edző meg bőven adott neki időt és bizalmat! Szerintem ez kell a fiataloknak, hogy rutint szerezzenek és fejlődjenek!
Szóval a mai meccs nekem tetszett, sokan és sokat játszottak a fiatalok és a különbség is meglett az előzéshez! Ha szorult a hurok /pl. 8 pontra feljöttek a csehek/, akkor jöttek a nagyok és újból 20 fölé mentünk! Ezt kell szerintem a jövőben tovább erőltetni! A DECIN pedig egy elég durva csapat volt - cseh-magyar barátság...

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /