Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


A válogatott szünettel kapcsolatos információk
2017-11-22

Szeretnénk néhány gondolatot megosztani szurkolóinkkal a válogatott világbajnoki selejtezőivel kapcsolatos szünet idejére vonatkozóan.

Mint köztudott, csapatunk kapitánya, Ferencz Csaba korábbi döntése után, mely szerint átadja a helyét a válogatott keretben, mégis meghívót kapott a mostani összetartásra is. Bár ő nem utazott Lengyelországba a csapattal, de a héten, Kecskeméten tartózkodik, és ismereteink szerint a vasárnapi, Koszovó elleni találkozón búcsúztatják el hivatalosan a nemzeti válogatottól.

A nyári felkészülési időszakban Csorvási Milán is képviselte csapatunkat a válogatott keretben, de ő – klubcsapatával történt egyeztetést követően – úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kíván részese lenni a nemzeti csapatnak.

Ott van viszont hazája válogatott keretében csapatunk osztrák légiósa, Sebastian Koch, így – Ferencz Csaba mellett – rá sem számíthatunk ebben az időszakban, a két Alpok-Adria Kupa találkozón. De mint Gasper Potocnik korábban többször elmondta, ez a sorozat amúgy is a fiataloknak és a máskor kevesebb játékpercet kapó kosarasoknak biztosíthat majd több játéklehetőséget.Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /