Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Gasper Potocsnik marad a vezetőedző
2017-06-26
Klubunk immár hivatalosan is bejelentheti, hogy a következő szezonban is Gasper Potocsnik lesz az Egis Körmend csapatának vezetőedzője.
A szlovén szakember a múlt év decemberében érkezett a csapathoz, és olyan kontraktust írt alá, amely tartalmazta a következő idényre való szerződés lehetőségét is.
Ezzel éltek a felek, így Gasper Potocsnik építi fel a következő idény csapatát. Munkáját továbbra is Hencsey Tamás és Ziga Mravljak segíti.Tájékoztatjuk továbbá szurkolóinkat, hogy a mögöttünk álló idényben mutatott teljesítménye alapján klubunk szerződésajánlatot tett a csapat egyik idegenlégiósának, Lenzelle Smith-nek, aki megmutatta, hogy sokoldalú, kiváló kosaras.
A döntés az ő kezében van, várjuk a játékos válaszát.


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /