Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Halász Ákos rövid intejút adott klubunknak
2017-06-11
Minden játékos számára álom, hogy egy nagycsapat játékosa legyen, ezért nagyon örültem a Körmend megkeresésének! – mondta kérdésünkre válaszolva Halász Ákos.
– Mindenki szeretne nagy célokért küzdeni, így vagyok ezzel én is. de több oka is van annak, hogy elfogadtam az invitálást. Egyrészt úgy éreztem, hogy hat év után szakmailag, a játékban is jót tenne nekem a váltás, de igaz ez általában az életemre is.
Természetesen beszéltem Gasper Potocsnikkal, aki elmondta, hogy milyen szerepet szán majd nekem. Nagy kihívás a számomra, hogy itt is megfeleljek az elvárásoknak. Még akkor is, ha tudom, hogy valamivel kevesebb idő juthat nekem, mint korábban Pécsett. És fontos tényező a nemzetközi kupaszereplés is, amire Körmenden lesz lehetőségem.
Voltam már a városban három napot, átestem egy alapos orvosi kivizsgáláson, ami teljesen jó eredménnyel zárult. Horti Bálinttal régóta ismerjük egymást, hiszen korábban együtt játszottunk. Ebben a három napban nála laktam, sokat beszélgettünk és ő is jókat mondott az itteni dolgokról, ahogy Csorvási Milán is. Megismerkedtem a klub részéről Zsebe Danival és Rácz Reni vel is, sokat segítettek mindketten. Nagyon jól éreztem magam a városban, bár tudom, hogy más az élet, mint Pécsett, de már nagyon várom, hogy megkezdődjön az itteni munka. A nyáron is dolgozni fogok keményen, hiszen a korábbi sérülésem miatt sem tehetem meg azt, hogy úgy érkezzek az alapozásra, hogy előtte hónapokig pihenek. A vezetőedzőtől is azt a feladatot kaptam, hogy a nyáron erősítsek, aztán augusztusban már együtt készülhetek új csapattársaimmal.


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /