Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Cole Dickerson önkényesen távozott Körmendről
2017-04-22
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy Cole Dickersonra a továbbiakban nem számíthat klubunk. Sérülésére hivatkozva – információink szerint – ma elhagyta a csapatot és a várost.
A játékos Körmendre érkezése után alapos orvosi vizsgálaton esett át, amely azt állapította meg, hogy egészséges, de megelőzésképpen a korábban sérült térdére olyan kezelést kapott, amely segítette az ízületek megfelelő működését.
Ennek ellenére később Cole sérülésre panaszkodott és nem tudott pályára lépni.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy klubunk minden, a szerzősében vállalt kötelezettségének maradéktalanul eleget tett Cole felé. Visszafelé viszont ez már nem mondható el. A kontraktusban szerepel, hogy sérülés esetén a klub magyarországi vizsgálattal tájékozódhat a játékos állapotáról, de ő ezen nem volt hajlandó részt venni, így csak az ő elmondására hagyatkozhattunk az állapotával kapcsolatban.
Mivel Cole elutazott a városból, ezért ügyvédi levélben fogjuk őt informálni hivatalos álláspontunkról, mely szerint szerződésszegést követett el. Erről tájékoztatni fogjuk a nemzetközi szövetséget is.
Sajnáljuk, hogy így alakult a helyzet, mert az elmúlt évi teljesítménye alapján bíztunk abban, hogy a játékos segítségünkre lehet céljaink elérésében, de ő ebben most nem volt partner.
 
                                                                               Zsebe Ferenc
                                                                                ügyvezető


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /