Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Cole Dickerson visszatér Körmendre
2017-02-22
A mai napon hivatalossá vált, hogy az előző szezon egyik meghatározó játékosa újra magára ölti az Egis Körmend mezét.
Cole Dickerson várhatóan pénteken megérkezik korábbi állomáshelyére, ezzel a piros-feketéknél is hat idegenlégiós áll majd a szakmai stáb rendelkezésére.
Hosszú évek játékoskeringői után az előző szezonban olyan légiós ötöst sikerült igazolni Körmendre, amellyel a csapat megnyerte a Magyar Kupát és bajnoki bronzérmet szerzett, sőt, közel volt a finálé eléréséhez is. A vezetőedző személye mellett ennek komoly oszlopa volt a tudatos kiválasztásnak köszönhetően megfelelő emberi és játéktudású külföldi kosarasok leigazolása. Közülük a második tér most vissza egykori csapatához.
Az elmúlt hetek sérüléshulláma megmutatta, hogy – Lasan Kromah leigazolása után is – szükség van az erősítésre, aminek lehetőségével több hazai rivális is élt már.
Cole Dickerson játékával bizonyította az előző szezonban, hogy sokoldalú, a csapat számára nagyon hasznos, kiegyensúlyozott teljesítményre képes kosaras, aki ismeri a várost, a közeget és több játékostársát is, ami megkönnyítheti az újbóli beilleszkedését.


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /