Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Antonis Constantinides marad az Egis Körmend vezetõedzõje
2021-05-29

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend vezetõsége megállapodott a folytatásról Antonis Constantinides-szel, aki korábban is volt már csapatunk vezetõedzõje és az elõzõ idényben is õ vette át a gárdát az edzõváltást követõen.

Több jelöltünk is volt a posztra, köztük magyar szakemberek is, akikkel tárgyalásokat folytattunk a közös munkáról. 

Klubunk mindenképpen olyan szakembert szeretett volna a csapat mellett látni, aki ismeri a magyar bajnokságot és a körmendi közeget is.

Antonis Constantinides megfelel ezeknek az elvárásoknak és a személyében egy olyan edzõ viszi tovább a szakmai munkát, aki elkötelezett a körmendi kosárlabda felé. Ennek õ maga is többször hangot adott a nyilvánosság elõtt.

 

A ciprusi szakember már aláírta a szerzõdését, amely egy plusz egy idényre szól.

Az elmúlt szezon tapasztalatairól és a jövõt illetõ terveirõl õ maga nyilatkozik majd klubunk internetes felületein.

 
Törpördög hírek


"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /