Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Edzõmérkõzést játszik az Egis Körmend
2021-05-12

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy május 14-én, pénteken, 18 órától hazai környezetben lép pályára csapatunk, az Egis Körmend, amely a Sopron KC együttesét fogadja edzõmérkõzésen.

A találkozón a keret magyar tagjai lesznek jelen, az idegenlégiósok már nem lépnek pályára.

 

A mérkõzésre a belépés díjtalan, de a fennálló szabályozások értelmében 18 év felettiek csak akkor lehetnek részesei annak, ha már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Fontos tudni, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. 18 év alatti személy csak védettségi igazolvánnyal rendelkezõ felnõtt kísérõ jelenlétében léphet be a sportcsarnokba, és életkorát neki is igazolnia kell arcképes igazolvány felmutatásával.

 

A kormányzati intézkedések értelmében a szervezõknek meg kell tagadniuk a belépést attól, aki életkorát vagy a védettségi igazolvány érvényességéhez személyazonosságát nem tudja igazolni a jogszabályban elõírt módon!

Gyakran felmerülõ kérdés, hogy a védettségi igazolvány megérkezése elõtt az oltási igazolás is elegendõ-e a belépéshez. Ebben a tekintetben egyértelmû a szabályozás, az igazolás önmagában nem jogosít részvételre.

 

Az MKOSZ döntése alapján a játékosokon, edzõkön és játékvezetõkön kívül mindenki más számára továbbra is kötelezõ a maszk használata a mérkõzés teljes ideje alatt, kérjük ezt tartsák be az érkezõk.

A korábbi, még nyitott kapuknál bevezetett intézkedéseknek megfelelõen ezúttal sem engedélyezett az érintkezés a nézõk és a mérkõzés hivatalos résztvevõi – játékosok, stábtagok, játékvezetõk, stb. – között.

 

Várjuk szeretettel szurkolóinkat!
Törpördög hírek

Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /