Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Körmend is gyászolja Váradiné Szarka Ildikót
2021-04-01

Mély szomorúsággal fogadtuk a hírt, hogy elhunyt Váradiné Szarka Ildikó, aki rengeteg fiatallal ismertette és szerettette meg a sportolást, a kosárlabdázást. Tanítványai közül sokan váltak kiváló sportolókká.

Tudtuk, hogy élete nagy küzdelmét vívja, egy olyan ellenfél ellen, amely nem ismeri a sportszerûséget. De bíztunk abban, hogy tanítványaihoz hasonlóan megnyerheti akár azt a mérkõzést is, amelyben nem egyenlõk az esélyek.

Most, a gyászhírrõl értesülve az Egis Körmend nevében osztozunk mindazok fájdalmában, akiket szomorúsággal tölt el Váradiné Szarka Ildikó elvesztése.

A családdal, az utánpótlás bázissal, a várossal együtt gyászolunk egy kiváló embert, testnevelõt, utánpótlás kosárlabda edzõt.

Emlékét tisztelettel megõrizzük!

Egis Körmend
Törpördög hírek

Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /