Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 5 ) időrend:
2019-06-16 16:11 (169110)
név: kubatovaferencváros
hozzászólásai
Én meg mondjuk azt láttam tegnap,h elég jól szétszivattak bennünk a Csorvásival is.Lehet,h tudja elméletben,de ezt kb pont ugyanúgy meg...tuk,mint ,ha Lajsz lenne ott,aki nem tudná.Az is lehet,h túltolta a csirke-rizst,de így legalább oda tudná tenni magát kicsit a palánk alatt,mert kb már ezzel előrébb lennénk...Csorvási ráadásul egy tizessel többet van így a pályán mint amennyit talán még bírna.
A jelenlegi kettő közül sajnos egyik sem képes arra,h keményen játsszon,mert ha képes lenne akkor bizony néha nekik is került volna pattanó a kezükbe...
Bizonyára egyébként nem tud kosárlabdázni a Lajsz,de 31 perc alatti 3 egész pattanót meg 6 kemény pontot kellett volna néhány percre feledtetnie....

2019-06-16 15:39 (169109)
név: borden
hozzászólásai
nekem is bizseregnek az ujjaim...

5 + gyakran egy 1/2 , és egy 1/4 játékossal...Sajnos!

Tegnap este beszélgettünk arról, hogy talán ez a tizedik döntőnk, amiből háromszor értünk fel a csúcsra, hatot sajnos elbuktunk.
Kettőt a zte ellen, egyet a Honvéd, meg kettőt a Paks ellen
Ott az utóbbit egy azóta is feldolgozhatatlan, ordas nagy csalással veszítettük el...
Elérkezve a 2008-as döntőhöz, ahol a bár tény, hogy rendkívül jó csapatuk volt, de azzal a falcóval játszottunk, akiknek legalábbis számomra a létezésük is megkérdőjelezhető, érthetetlen, én nem tehetek róla, de egy rákos daganatnak tartom őket a Magyar kosárlabda térképén.
Vas megyének egy top kosárlabda csapatra, a tradíciók alapján, és egyébként is, RÁNK lenne szüksége, és egy jó focicsapatra, a Haladásra!
Visszatérve az akkori döntőhöz, ott is szerencséjük volt, mert nálunk az Occiti és a Jackson is talán sérülten játszottak, konkrétan nagyon ugrani sem tudtak.
Nem feledem azt sem, szerencsére látva mindet, hogy a valaha Magyarorzságon megfordult összes légiós közül a két legellenszenvesebb, legundorítóbb, legprovokatívabb (bocs Sztojan), nem sportpályára való légiós, szóval a doyne, és a kazlauskas akkor náluk játszott.
És elérkeztünk a mostani döntőhöz ahol MEGINT, újra.. qva nagy szerencséjük van! Kisöpörtek egy teljesen széteső Kecskemétet, egy öt standard emberét nélkülöző Olajt, és most 11 év után megint velük nézünk farkasszemet, pihentebben jöttek, többen, nálunk pedig nincs Delas...
Valamiért nem kedvel minket a sors, mert említhettem volna a Szolnok elleni döntőt pont a falcó előttit, ahol nem volt Marci, Ledoux és még valaki, már nem emlékszem, bár így is nyerhettünk volna ott az első meccsen, de a sárgák kiverése okozta eufória által generált, Körmenden talán a valaha volt legnagyobb buli, ünneplés után, nem sok idő maradt az első meccsig, és a végét nem bírtuk...az a döntő is elment...

Én a magam nevében köszönöm a CSAPATNAK a tegnapit, a küzdést, az akarást, sajnos egy null oda, de menni kell tovább, kedden odatenni mindent amink van, és talán akkor az sors visszad valamit abból amit már annyiszor elvett tőlünk, vagy nem... De akkor is MINDÖRÖKKÉ MTE!!!

2019-06-16 15:37 (169108)
név: kendeffy
hozzászólásai
Nincs köztünk vita. Azt próbáltam feszegetni - miközben tudom/látom, hogy nem Sabonisról van szó -, hogy egy próbát megérhet egy Tóth Norbis periódusban. Milánnak szemmel láthatóan sok a 31 perc. Ha nem jön be, lehet cserélni.

De lehet, hogy nincs igazam.

2019-06-16 15:36 (169107)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Nagyjából ugyanezek igazak Némethre is csak pepitábancsak, csak egyik kap lehetőséget másik nem. Egyik az mvp gúny tárgya a másikat babusgatni kell még itt a fórumon is a 10 per 0 3 pontos és 2 perc alatt 3 eladott labda után is csak dícsérni szabad. Tegnap nem passzolt neki már senki. Így nem lehet meccset játszani.

De maradjon ez az ubiszezonra.

Most más dolgok a fontosak!

Mte!

2019-06-16 13:22 (169104)
név: tommy
hozzászólásai
Annyiszor leírtad ezt már más fórumokon is (bb1, index), többször bizsergett az ujjam, hogy billentyűt ragadok, de mégse helyes saját játékost ekézni, te kiprovokálod.

Szóval csak röviden Lajszról:
Az egész mozgása, sebessége, reakcióideje olyan a srácnak, mint a kispályás haveri focikon az ötvenes apukáknak. Azon csodálkozom, hogy nem szólt még neki senki, hogy fiam túltoltad a csirke-rizs kombót, most már jó lenne vagy 10 kilót leadni. Pedig még valami erőnléti edzőt is hoztunk elvileg.

A nagyobbik baj, hogy védekezni sem lehet beküldeni, mert a pick&rollokkal szétszivatnának. Csorvási sem a gyorsaságáról híres, de ő legalább elméletben (agyilag) tudja, hogy hol kéne állni és olykor össze is jön neki. Lajsznak sajnos fogalma nincs arról, hogy mikor, hova kéne futkoznia vagy állnia. Ezen nem nagyon tudsz fejleszteni.

A kosárlabda nem csak abból áll, hogy Tóth Norbit kell fogni. Néhány másodperc alatt egy elzárás után már Govenst vagy Perlt kéne lekövetnie lábon.

Ez van sajnos, 7 emberrel kell lenyomni a döntőt.
Előzmény: kendeffy (169092)


bejegyzés 1 - 50 ( összes : 5 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /