Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:
2018-03-11 20:04 (161570)
név: red-black
hozzászólásai
Látom nem akarod érteni.

Én meg csak az utolsó támadásról beszéltem...

Ami szembement a józan ésszel.


MTE!

2018-03-11 19:35 (161569)
név: gjkmd
hozzászólásai
Tegnap nagyon fontos eredményt értünk el. Több lehet ez a végén, mint egy bajnoki megnyerése. Gyakorlatilag nyílttá vált az alapszakasz első hely. Mi is lehetünk még azok. Jövő szombaton Szolnok - Falco. Valamelyik máris elvérzik. Nekünk illik nyerni itthon. A folytatás nagyon izgalmas lesz, minden meccs hatalmas téttel bír majd. Mindenkinek.
2018-03-11 19:18 (161568)
név: KovIst
hozzászólásai
Azt mindenki másképp ítélheti meg, hogy ilyen helyzetben (?? minden helyzet más...) mit érdemes (nem pedig kell) játszani.
Azt a többi edző, játékos is elmondhatja, hogy kívülről azért könnyebb megítélni ezeket a helyzeteket, hogy ki, hogyan oldaná meg.
(Egyébként én a triplavállalásról nem írtam egy szót sem.)

Ezt a meccset ez a stáb meccselte végig, jó taktikával, jó reagálásokkal az ellenfél dolgaira. Eleve jó kezdéssel, amivel sikerült zavart kelteni a Szolnok soraiban. És nagyrészt kézben tartva a játékot.

Ez mind nem véletlen, hanem szakma.

A végén pedig a meccs tapasztalatai, az ellenfél várható védekezése, a saját játékosok állapota és még oly sok minden alapján így döntöttek.
És megnyertük a meccset.
A listavezető és a kupát remek játékkal megnyerő Olajjal szemben, saját otthonában.

Lehet persze ezt másképp nézni, értékelni, de sajnos mi még győzelmeknél is szinte mindig mákról beszélünk meg szakmai hibákról. Pláne, ha nem nyer a csapat. Akkor arról, hogy ki miért van még itt, miért nem tud kosárlabdázni, miért kellett volna már rég elküldeni, miért nem való ide, miért nem ért hozzá. Meg a többi.

Erről jut eszembe a régi mondás. És ahogy az eddigiek sem, úgy ez sem személyes, csak nagyon nem tetszik, ami itt nagyrészt megy általában:
"Minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak?!"

Előzmény: red-black (161566)


bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /