Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:
2013-02-04 21:20 (128878)
név: Jay-X
hozzászólásai
"Szerintem a szurkoló is ugyan úgy keményen végzi a munkahelyén a munkát hol sikeresen hol nem és neki is ugyan úgy elmondja a kritikát a felettese,ha megsértődik,ha nem."

Mármint a szurkoló a felettese a játékosoknak, esetleg a klub dolgozóinak? Ez nekem új.

Én azt látom problémának, hogy előtérbe került az a szemlélet, hogy ha én valamiért pénzt fizetek rögtön csesztessem ha nem tetszik. A körmendi szurkolói közeg sosem erről volt híres! Senki nem leste hogy mennyit adott a bérletért, a jegyért, a meccseken csak a győzelembe hajszolás számított, semmi más! Anyagias világ...

Megvenni a jegyet, bérletet, meccsre járni továbbra sem kötelező. A neten anyázni: megakadályozhatatlan.


2013-02-04 16:33 (128867)
név: gonosz
hozzászólásai
Úgy gondolom a kritikán nem megsértődni kellene,csak vannak szurkolók akik ettől a csapattól jóval többet várnak 19 forduló után.Mert,ha a szezon elején tartunk itt akkor nem lenne ekkora vita.De én jelen pillanatban sem látok fejlődő védekezést és támadást.Valóban én is abban bíztam,hogy három nyert meccs után talán elindul a csapat teljesítménye felfelé,de be kell látni nem így történt.
Szerintem a szurkoló is ugyan úgy keményen végzi a munkahelyén a munkát hol sikeresen hol nem és neki is ugyan úgy elmondja a kritikát a felettese,ha megsértődik,ha nem.

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /