Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 1134 ) időrend: -> korábbi 1084 bejegyzés
2019-08-16 11:21 (170156)
név: EgisKormend
Keszthelyről Veszprémen át vezetett Körmendig Habel Andrich Clemens útja

Ha nem is a véletlennek, de egy szerencsés találkozásnak köszönhető, hogy Clemens is Körmenden folytatja pályafutását. A fiatalember négyéves szerződésének aláírásakor mondott néhány szót magáról, eddigi pályafutásáról.

„Keszthelyről indultam, de Veszprémben kezdtem el komolyabban kosárlabdázni. Az általános iskolában csak heti két edzés volt, de amikor gimnazistaként Veszprémbe kerültem, akkor ismerkedtem meg komolyabban a sportággal, ott szerettem bele a játékba. Azóta már a mindennapok fontos részét képezi számomra, és távolabbi terveim is vannak vele. Szeretnék profi sportoló lenni, más országokban is játszani majd, így kerültem ide.”

A hírek szerint ez egy nyári tábornak köszönhető, itt figyelt fel rád Ziga Mravljak, aki az itteni fejlesztő programot vezeti.

„Igen, így van! Szlovéniában találkoztunk egy New Era Campen, ahol a harmadik napon odajöttek hozzám, hogy nagyon szívesen látnának itt, úgyhogy a tábor vége után már itt is voltam, készen az edzésekre. Most pedig már alá is írtam a szerződést.”

Ez nagyon gyorsan ment. Mi az, amit tudtál korábban a körmendi kosárlabdázásról?

„Természetesen követtem a bajnokságot, tisztában voltam azzal, hogy ez egy nagyon erős klub, amely nagyon komoly lehetőséget kínál a fejlődésre. A célom az, hogy felkerüljek a felnőtt csapatba és minél inkább meghatározó játékos legyek.”2019-08-16 10:50 (170153)
név: EgisKormend
Ralf Martinez tanulni, fejlődni jött Körmendre

Tegnap írta alá négy éves szerződését az Egis Körmendhez Ralf Martinez, akit egy rövid bemutatkozásra kértünk ebből az alkalomból.

„Lassan tizenegy éve lesz, hogy a Budapesti Honvédnál elkezdtem kosárlabdázni és egészen eddig ott játszottam. Azért döntöttem most az Egis Körmend mellett, mert szerintem itt nagyon profi munka folyik és Körmend kisváros, itt nincs semmi, ami el tudná vonni a figyelmemet, így még inkább tudok csak a kosárlabdára koncentrálni.”

Ezzel kapcsolatban sokan úgy vélekednek, hogy azért nehéz a fővárosból idehívni fiatalokat, mert számukra a kisváros sokkal kevesebb lehetőséget, elfoglaltságot nyújthat, mint Budapest. Akkor számodra ez nem probléma?

„Nekem biztosan nem, hiszen én Budapestnek minden olyan részét kihasználtam a fiatalságom alatt, amit kellett, számomra valóban jót tett ez a környezetváltozás.”

Most már részese vagy az itt zajló munkának, milyennek látod? Erre számítottál?

„Igen! A klub sok fiatalt hívott ide, de az itt nevelkedett srácok is nagyon jók. Professzionális edzőkkel, igencsak jó munka zajlik itt, nem lehet panaszunk semmire.”

Milyen célokkal, tervekkel vágtál bele az itteni munkába?

„Először is szeretnék stabil tagja lenni az élvonalbeli, felnőtt csapatnak, és persze szeretném bővíteni az eddigi repertoáromat. Ahogy mindenki, aki ezt a sportágat választja, én is azt tervezem, hogy minél sikeresebb lehessek, minél tovább a kosárlabdából tudjak megélni. Ehhez pedig az kell, hogy mindenben előbbre tudjak lépni.”


2019-08-15 18:00 (170141)
név: EgisKormend
Ma két fiatal írt alá az Egis Körmendhez

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a fiatalokat fejlesztő program két újabb résztvevője írt alá ma szerződést klubunkhoz.
Ralf Martinez a Budapesti Honvéd kötelékéből érkezett hozzánk. A 3-as és 4-es poszton bevethető fiatalember négy évre írt alá.

Az Egis Körmend kosarasa lett Habel Andrich Clemens is, aki 198 centiméter magas. Az alsó posztokon bevethető játékos a veszprémi utánpótlásból érkezett hozzánk és szintén négy évre kötelezte el magát Körmendre.

2019-08-15 16:52 (170139)
név: EgisKormend
Szeptember közepén újra nemzetközi tornával emlékezünk Sziszire

Alig egy hónap múlva, szeptember 13-án és 14-én rendezzük meg Körmenden a Mogyorósy Szilárd Emléktornát. Immár 14. alkalommal idézzük fel sokunk barátjának, csapatunk egykori játékosának, bajnokának emlékét.
Ezúttal is nemzetközi lesz a kétnapos felkészülési torna, amelynek részleteiről klubunk sajtótájékoztatón számol majd be.
Terveink szerint szurkolóink egy héttel a kupa előtt, egy edzőmérkőzés keretében láthatják először hazai pályán az új szezonra formálódó, megújult Egis Körmendet.2019-08-15 11:37 (170138)
név: EgisKormend
Beszéljük most akkor a felnőtt keretről, amely még nem teljes, van még egy kiadó idegenlégiós hely.

„Igen, hely van még és folyamatosan azon dolgozunk, hogy építsük, erősítsük a csapatot. Ugyanakkor tudjuk, hogy néha jobb nem kapkodni, nem sietni. Amúgy is van még időnk, az első tétmérkőzés szeptember végén vár majd ránk. Elkezdtük a hathetes felkészülést, Travis Taylor megérkezése után már három külföldivel, a jövő héten pedig a válogatottak programja is véget ér, ismét bővül a keret. Szerintem a jelen pillanatban a helyzetnek megfelelően állunk, de ahogy mondtam, folyamatosan figyeljük, hogyan erősíthetjük a csapatot.”

Azt a csapatot, amelyet most – nyilván a lehetőségek szabta határokon belül – a saját elképzelése szerint alakíthat ki. Milyen játékot vár majd, milyen típusú keretet szeretne építeni?

„Ha nemzetközi kupában is indulunk és sikeresek szeretnénk lenni a hazai bajnokságban is, akkor mindenképpen mélyebb keretre van szükség, mint a legutóbbi szezonban. Tulajdonképpen 7-8 játékossal játszottuk végig az idényt, a folytatásban hosszabb kerettel szeretnénk dolgozni. Természetesen ebben az is benne van, hogy a fiataloknak szeretnénk több lehetőséget biztosítani. Nekik agresszívebbnek kell lenniük védekezésben és gyorsabbnak támadásban. Még atletikusabb és talán még inkább csapatorientált gárdát szeretnék majd látni. Az előző szezonban igazán jó kosárlabdát játszottunk, egységesek voltunk, ezért szerettünk volna visszahívni játékosokat az akkori keretből, de természetes, hogy egy sikeres szezon után mindenki szeretne több pénzért játszani. A klub viszont nem tud 40-50 százalékkal többet fizetni mindenkinek. Hiába voltam elégedett velük, el kell fogadnunk, hogy nem tudjuk visszahozni őket. Előre kell néznünk, és olyan csapatot építenünk, amely jól dolgozik együtt, nagyon atletikus, nagyon gyors. És persze olyan, amely újra megfelelő hozzáállású, jó karakterekből áll, amilyenek az előző szezon játékosai voltak. Azt gondolom, hogy jó úton járunk. Támadásban gyors, dinamikus csapatot szeretnék, amely emellett nagy hangsúlyt fektet a védekezésre is. Fontos lesz a jó védelem, és azt várom, hogy a játékosaim minden mérkőzésen harcoljanak a sikerért.”

Néhány nap után hogyan látja, miként dolgoznak a fiúk?

„Minden évben úgy van, hogy az első két-három nap nagyon jó az edző számára, mert mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni. A teljes képet kicsit később láthatom majd, de amit eddig tapasztaltam, az teljesen rendben van. Ahogy mondtam, igyekeztünk emberileg is megfelelő játékosokat kiválasztani, akik persze egyénileg is jók. A jövőről ilyenkor még nehéz bármit is mondani, most a munka ideje van. Dolgoznunk kell, aztán meglátjuk, mi sülhet ki mindebből.”


2019-08-15 11:29 (170137)
név: EgisKormend
Matthias Zollner atletikus, gyors, jól védekező csapatot szeretne építeni

Ezen a héten az Egis Körmend felnőtt keretének tagjai is elkezdték a felkészülést az előttünk álló szezonra. A létszám még nem teljes, de a jelenlévők nagy lendülettel vetették magukat a munkába. Ezt megerősítette a csapat vezetőedzője, Matthias Zollner is, akit először arról kérdeztünk, jutott-e ideje pihenésre a nyáron.

„Nagyon kevés időm volt nyaralásra, mert az előző szezon nagyon hosszú volt, amit után szinte azonnal megkezdtük a felkészülést a következő évadra. Nagyon sok játékost megnéztünk és itt nem csak külföldiekre gondolok, hiszen rengeteg magyar fiatal teljesítményét is áttekintettük. A nyár nagy része ezzel telt, hogy feltérképezzük azokat a kosarasokat, akiket meghívhatunk a csapathoz. Így nagyon rövidnek tűnt a nyár, de egyben nagyon izgalmas is volt.”

Már a felnőtt csapat felkészülése előtt megkezdték a munkát a fiatalok, akik egy új rendszerben és a korábbinál nagyobb létszámban dolgoznak. Mi a véleménye erről a programról, mi lehet ennek az eredménye?

„Ha körülnézünk Európában, és megvizsgáljuk, hogy mondjuk Franciaországban, Németországban, Oroszországban vagy épp a törököknél a top csapatoknál ez hogyan csinálják, azt látjuk, hogy kivétel nélkül működik fejlesztő program saját nevelésű fiatalok számára. Ahogy az előző évben láttam, Magyarországon ez nagyon nehéz, mert szinte nincs is olyan 18 éves vagy fiatalabb kosaras a felnőtt bajnokságban, aki értékelhető mennyiségű játékpercet kap. Az én véleményem szerint ez nem a játékosok hibája, hanem elsősorban a miénk, edzőké, mert nem adunk nekik elegendő bizalmat, megfelelő játéklehetőséget. Azt is látom, hogy kevesen vannak olyan gyerekek az alsóbb korosztályokban, akik komoly szintű képzést kapnak. Gondolok itt már a 10 éves korosztálytól felfelé. Ezen szeretnénk változtatni itt a klubnál, és szeretnénk egyre jobb, egyre magasabb szintű programot létrehozni, ami példaértékű lehet Magyarországon. Természetesen építjük a stábot is, amely képes ezt végrehajtani. Úgy látom, hogy nagyon tehetséges fiataljaink vannak a klubnál, ezt mutatja, hogy többen ott voltak nyáron is a korosztályos válogatottakban, és szerintem számos srác nagyon közel van ahhoz, hogy szintén válogatott kerettag lehessen. Néhányuknak már csak egy évük van az utánpótlásban, de nagyon tehetségesek, szeretnénk őket is minél magasabb szintre hozni. Nagyon örülök, hogy elindítottuk ezt a programot, melyet a város is teljes mellszélességgel támogat és örülök, hogy nem csak a felnőtt csapatot, de az egész klubot igyekszünk fejleszteni közösen. És ha ettől nem is remélhetünk fél vagy egy év alatt komoly eredményt, remélem, hogy hosszabb távon kiépül egy olyan program, amely vonzó lesz a fiatalok, gyermekek számára, hogy ide jöjjenek Körmendre és részesei legyen ennek, akár már 10 esztendős korban is, hogy aztán a felnőtt csapatig juthassanak."

Folyt. köv.

2019-08-13 17:06 (170123)
név: EgisKormend
Újabb saját nevelésű fiatal kötelezte el magát az Egis Körmendhez

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a mai napon hosszútávú szerződést írt alá nevelőegyesületéhez Takács Kristóf. A múlt szezonban már a felnőtt csapatban is többször lehetőséghez jutó, korosztályos válogatott fiatalember négy évre kötelezte el magát az Egis Körmendhez.

Kristófnak az egész nyár kosárlabdával telt, de a szerződés aláírásakor is örömmel tekintett az újabb felkészülési időszak elé:

„A nevelőegyesületemnél nagyon jó lehetőségeket biztosítanak a fiatalok számára, és szeretnék a Körmend csapatához tartozni, ezért köteleztem el magam hosszabb időre. Fontos az is, hogy a közönség itt a legjobb az egész országban, remek dolog ilyen hangulatban pályára lépni és játszani!”2019-08-11 09:32 (170074)
név: EgisKormend
A tervek szerint lesz ötödik külföldi játékos, de a tárgyalások még zajlanak.
Két idegenlégiós megérkezett, (Jordon Varnado és Kerwin Roach) Travis Taylor a hét első felében itt lesz, Erjon Kastrati pedig a válogatott program után jön majd.


Előzmény: balldontlie (170073)


2019-08-09 18:21 (170063)
név: EgisKormend
Kiss Mátyás hosszú távra kötelezte el magát


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy négy évre szóló megállapodást írt alá nevelőegyesületéhez Kiss Mátyás, aki az előző szezonban már többször játéklehetőséget kapott a felnőtt csapatban is.
A 2001-ben született, az U16-os és U18-as válogatottakat is megjárt fiatalember tehát a következő években is az Egis Körmend játékosa lesz.
Mint a szerződés aláírásakor elmondta, nagy változást nem jelent számára mindez, hiszen itt nevelkedett, ugyanakkor neki is jó, hogy immár a felnőttkor küszöbén hosszútávra kötelezte el magát Körmendre.

„Köszönöm szépen a klubnak ezt a lehetőséget, nagyon örülök, hogy megkaptam! Úgy éreztem, hogy mindenképpen itt szeretném megkezdeni a profi karrieremet, amihez nagyon jó lehetőségeket biztosít a klub. Most elindult nálunk a fiatalok fejlesztését célzó program, amiben sokan részt veszünk és úgy láttam, hogy ez nagyon jó lesz, ezért is vágtam bele ebbe a megállapodásba.”


2019-08-09 16:23 (170060)
név: EgisKormend
Lajsz Gergely Jászberényben folytatja


Új klubja hivatalosan bejelentette, hogy Lajsz Gergely Jászberényben folytatja pályafutását. Lajszi a múlt nyáron érkezett csapatunkhoz, az Egis Körmendhez és egész idényben fegyelmezetten, odaadóan végezte munkáját. Ezúton is köszönjük mindazt, amit a csapatunkért tett!
A center a következő gondolatokkal köszönt el Körmendtől:

„Szeretném én is megköszönni mindenkinek, hogy itt lehettem, nagyon tanulságos egy év van mögöttem, sokat tanultam ez alatt az idő alatt. Nagyon sajnálom, hogy el kell mennem, hiányozni fog sok minden. Emberek, a csarnok, minden. Itt éltem egy évet, és nekem ezek fontos dolgok, én eléggé ragaszkodó vagyok, a változásokat nehezen élem meg. De tényleg köszönöm, hogy itt játszhattam és sok sikert kívánok a csapatnak!”


Köszönjük mi is Lajszinak és kívánunk további sikereket mind a magánéletben, mind pedig sportolói pályafutása során!


2019-08-09 10:17 (170057)
név: EgisKormend
Kozma Gergő is az Egis Körmend játékosa


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy újabb fiatal játékos írt alá klubunkhoz. Kozma Gergő a mai napon három évre kötelezte el magát az Egis Körmendhez.
Gergő Szombathelyen, a Falco játékosaként nevelkedett és az utánpótlás korosztályok után a felnőtt csapatban is ott mutatkozott be.
Majd egy amerikai szezon következett számára, legutóbb pedig a TF Budapest együttesének keretében kapott helyet.
Jelenleg részese a klubunknál indult fejlesztő programnak, ahol bizonyíthatja, hogy a felnőtt csapatban is az Egis Körmend segítségére lehet.

A közelmúltban a Hungary Sport foglalta össze Gergő eddigi pályafutását:
https://hungarysport.hu/kozma-gergo-keszen-all-az-ujabb-kihivasokra/


2019-08-08 16:33 (170053)
név: EgisKormend
Pörög a fiatalok fejlesztő programja

Ziga Mravjak irányításával készül a közvetlen utánpótlást jelentő korosztály a későbbi kihívásokra. Néhány nap után kértük a szlovén szakembert, hogy beszéljen az általa irányított programról.

„Mindenekelőtt nagyon hálás vagyok a klubnak ezért a lehetőségért, hogy létrehozhatok egy ilyen programot Magyarországon. A célunk az, hogy olyan munkát végezzünk, amelynek segítségével a fiatalok a lehető legmagasabb szintre juthatnak hazájukban és persze akár túl a határokon is. Az elmúlt három-négy évben követtem a magyar kosárlabdázás történéseit és azt láttam, hogy kevés hazai nevelésű játékos van a csapatokban és egyáltalán, a magyar piacon. Ezért volt fontos a számomra, hogy belevágjunk ebbe a munkába. Az egyik legfontosabb része ennek, hogy kiépítsünk egy különleges környezetet és programot az ország számos pontjáról ide hívott tehetséges, ifjú kosarasok számára. Olyan helyet, ahol minden a kosárlabdáról szól, ahol ez lehet a legfontosabb a számukra. Egy helyet, ahol napról napra keményen dolgozhatnak, ahol jobb játékosokká, jobb emberekké válhatnak és lehetőséget kapnak arra, hogy még magasabb szintre lépjenek. Szeretnénk olyan versenyhelyzetet teremteni a fiatalok számára, amelyben komoly nyomás alatt végezhetnek kemény munkát. Ennek következményeként még felkészültebben állhatnak a felnőtt csapat rendelkezésére. A jelenlegi munka még csak a kezdet, ugyanezt szeretnénk piramis szerűen kialakítani az U18-as és az U16-os korosztályra, egymásra épülő formában, természetesen együttműködve az utánpótlást nevelő klub munkatársaival.”

Hány fiatalt ölel fel most ez a program?

„Néhány napja kezdtük meg a közös munkát. Terveink szerint 14-15 játékossal fogunk dolgozni. Jelenleg várunk még kosarasokat a korosztályos válogatottakból és érkeztek hozzánk olyanok is, akik jelenleg próbaidőn vannak nálunk. A következő néhány napban eldőlhet, hogy maradnak-e nálunk vagy esetleg máshol folytatják majd tovább a kosárlabdát. A korábbiakban felhívták magukra a figyelmet, most előttünk bizonyíthatnak ezekben a napokban. A velünk dolgozók közül néhányan a jövő héten már a felnőtt csapattal is megkezdik a felkészülést, ami a tervek szerint 12-én, hétfőn indul.”

Kik alkotják az edzői stábot?

„Ez ismét egy olyan dolog, amiért hálás vagyok a klubnak, hiszen komoly stábbal dolgozhatunk. Itt van velünk Patai Benjamin, aki az előző szezon végén már a klubnál dolgozott. És velünk egy helyi fiatalember, Németh Levente, aki tanulja ezt a szakmát, és aki nagyon sokat segít nekünk. És hoztunk a klubhoz egy erőnléti edzőt, aki nem csak a fiatalokra lesz figyelemmel, de a felnőtt csapat játékosaira is. Ő Saša Ogrizović, aki az elmúlt hét évben a KK Olimpija munkatársa volt, de 12 éves tapasztalata van már a felnőtt kosarasoknál. Korábban dolgozott olyan játékosokkal, akik később az Euroligába illetve az NBA-be jutottak. Ő kiváló személy arra, hogy segítse és rendszeresen ellenőrizze a fiatalok fejlődését, amire nagy szükség van.
Korábban nem dolgozott ekkora stáb Körmenden a fiatalokkal és talán az erőnléti munka sem kapott ekkora hangsúlyt. Pedig ez nagyon fontos dolog! Ezeknek a srácoknak szükségük van arra, hogy felépítsék a testüket, hogy mozgékonyabbak, atletikusabbak legyenek. Ez nem csak a jó játékhoz kell, de a sérülések megelőzéséhez is.”

Ziga Mravljak korábban együtt dolgozott csapatunk frissen igazolt idegenlégiósával, Erjon Kastratival. Kíváncsiak voltunk arra, ő hogyan vélekedik a játékosról, és hogy mire számíthatunk tőle.

„Erjon Kastrati hosszú éveken át nagyon magas szintű játékot mutatott és még fiatal, 25 éves, de már így is sok tapasztalatot gyűjtött. Pár nehéz szezonon van túl, amelyekben nem azt mutatta, amire valóban képes a pályán. De hiszem, hogy ő jó választás volt az Egis Körmend számára. Remek ember, aki keményen veti magát a munkába, és emellett nagyon jó védőnek tartom. Különösen a kezeivel dolgozik kiemelkedően védekezésben és mindig keményen harcol a csapatáért. Támadásban tud segíteni irányítóként, de kettes és hármas poszton is bevethető. Atletikus a testfelépítése, gyorsan tudja befejezni a támadásokat és zsákol is, ha kell. A kinti dobásaira is számíthatunk, persze mindez attól is függ majd, hogy miként fogjuk használni őt. Sok múlik rajtunk, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle.”

2019-08-05 21:42 (170008)
név: EgisKormend
Új szemléletű fejlesztési program indult fiatalok számára


Ahogy korábban is jeleztük, mostantól – a hazájában szerzett tudás és tapasztalatok felhasználásával – Ziga Mravljak irányítja az Egis Körmend közvetlen utánpótlásának munkáját, ami a mai napon hivatalosan is elkezdődött. A szlovén szakember szakmai felügyelete mellett még két tréner és egy erőnléti edző segíti majd az új szemléletű, szigorú feltételrendszerre épülő képzést. Reményeink szerint ennek köszönhetően sok tehetséges hazai, illetve máshol nevelkedett, de a munkába itt bekapcsolódó fiatalnak lesz lehetősége arra, hogy megvalósítsa álmait, kosárlabdával kapcsolatos terveit.


2019-08-04 21:08 (170004)
név: EgisKormend
Ziga Mravljak aláírta szerződését


Ahogy korábban is jeleztük, Ziga Mravljak visszatér az Egis Körmend csapatához. Az előttünk álló két szezonban Matthias Zollner másodedzőjeként illetve az U20-as csapat koordinátoraként fog dolgozni. A szakember ma megérkezett Körmendre és a korábbi, szóbeli megállapodás után kézjegyével szentesítette a szerződését, így hivatalossá vált, hogy nálunk folytatja a munkát.
2019-08-03 22:48 (169963)
név: EgisKormend
Jordon Varnado is az Egis Körmendben kezdi meg profi pályafutásátTájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy egy újabb amerikai fiatalemberrel bővült csapatunk, az Egis Körmend kerete, miután aláírta a neki kínált szerződést Jordon Varnado.

Az 1997. május 12-én született, 201 centiméter magas kosaras egyetemi évei alatt a Troy University játékosa volt. Utolsó idényében 33.9 perc alatt 21.45 pontot átlagolt. A triplákat 40.7, míg a büntetőket 71.7 százalékkal értékesítette. Átlagban 7.8 lepattanót szedett és 1.15 blokkot adott. Teljesítménye alapján meghívást kapott a Toronto Raptors NBA Summer League keretébe, ahol három mérkőzésen lépett pályára. Első hivatásos idényében a négyes poszton számítunk tőle meghatározó teljesítményre az Egis Körmend játékosaként.

Utolsó egyetemi idényének legszebb megmozdulásai itt láthatók:
https://www.youtube.com/watch?v=bzFKV_w7wdM2019-08-02 10:35 (169947)
név: EgisKormend
Durázi Krisztofer az Egis Körmend játékosa


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk két évre szóló szerződést kötött Durázi Krisztoferrel, aki a Zalakerámia-ZTE KK együttesétől érkezik Körmendre.

Az 1998-ban született, 200 centiméter magas fiatalember 13 éve kosárlabdázik, a Falco korosztályos csapataiban játszott, majd a múlt évben távozott nevelőegyesületétől. A neve már ekkor felmerült csapatunknál is, de akkor a Zalaegerszeget választotta.
Most a két klub megállapodása alapján a következő két szezonra az Egis Körmendhez szerződött. Ez úton is köszönjük a Zalakerámia-ZTE KK vezetőinek korrekt eljárását, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy Krisztofer nálunk fejlődhessen tovább.


2019-07-29 16:27 (169910)
név: EgisKormend
Az Egis Körmend alapszakasz mérkőzéseinek tervezete:


1. 2019. szeptember 28. szombat Egis Körmend—OSE Lions F1AF 0015
2. 2019. október 5. szombat Sopron KC—Egis Körmend F1AF 0026
3. 2019. október 12. szombat Egis Körmend—Szolnoki Olajbányász F1AF 0037
4. 2019. október 19. szombat Atomerőmű SE—Egis Körmend F1AF 0047
5. 2019. október 26. szombat Pécsi VSK-VEOLIA—Egis Körmend F1AF 0056
6. 2019. november 2. szombat Egis Körmend—Naturtex-SZTE-SZEDEÁK F1AF 0065
7. 2019. november 9. szombat KTE-Duna Aszfalt—Egis Körmend F1AF 0074
8. 2019. november 16. szombat Egis Körmend—Alba Fehérvár F1AF 0083
9. 2019. november 23. szombat Jászberényi KSE—Egis Körmend F1AF 0092
10. 2019. december 14. szombat Egis Körmend—Falco-Vulcano Energia KC Szombathely F1AF 0101
11. 2019. december 21. szombat Egis Körmend—DEAC F1AF 0112
12. 2019. december 26. csütörtök Zalakerámia ZTE KK—Egis Körmend F1AF 0123
13. 2019. december 29. vasárnap Egis Körmend—Kaposvári KK F1AF 0134
14. 2020. január 4. szombat OSE Lions—Egis Körmend F1AF 0145
15. 2020. január 11. szombat Egis Körmend—Sopron KC F1AF 0156
16. 2020. január 18. szombat Szolnoki Olajbányász—Egis Körmend F1AF 0167
17. 2020. január 25. szombat Egis Körmend—Atomerőmű SE F1AF 0177
18. 2020. február 1. szombat Egis Körmend—Pécsi VSK-VEOLIA F1AF 0186
19. 2020. február 8. szombat Naturtex-SZTE-SZEDEÁK—Egis Körmend F1AF 0195
20. 2020. március 7. szombat Egis Körmend—KTE-Duna Aszfalt F1AF 0204
21. 2020. március 11. szerda Alba Fehérvár—Egis Körmend F1AF 0213
22. 2020. március 14. szombat Egis Körmend—Jászberényi KSE F1AF 0222
23. 2020. március 18. szerda Falco-Vulcano Energia KC Szombathely—Egis Körmend F1AF 0231
24. 2020. március 21. szombat DEAC—Egis Körmend F1AF 0242
25. 2020. március 25. szerda Egis Körmend—Zalakerámia ZTE KK F1AF 0253
26. 2020. március 28. szombat Kaposvári KK—Egis Körmend F1AF 02642019-07-29 15:15 (169908)
név: EgisKormend
Természetesen igen.

Előzmény: kotam_tazo (169907)


2019-07-29 14:00 (169906)
név: EgisKormend
Elkészült az alapszakasz tervezete, persze később alakul majd még, ahogy írják, az egyeztetés még ezt követően lesz.

http://hunbasket.hu/hir/52059/elkeszult-a-ferfi-a-csoport-2019-2020-as-szezonjanak-menetrendje

Annyi pontosítást a táblázathoz, hogy BC Körmend nevű csapat nincs a magyar bajnokságban.
A mi csapatunk hivatalos neve: Egis Körmend.2019-07-28 16:25 (169875)
név: EgisKormend
Travis Taylor az Egis Körmend játékosa


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy tapasztalt, mozgékony center igazolt 1+1 évre csapatunkhoz az amerikai Travis Taylor személyében, akinek sem Magyarország, sem pedig vezetőedzőnk személye nem ismeretlen.
A 203 centiméter magas kosaras a Matthias Zollner által irányított Güssing Knights játékosaként kezdte meg profi karrierjét. Ebben a két szezonban nem csak két osztrák bajnoki címet szerzett, de az Euro Challenge sorozatban is stabil teljesítményt mutatott.
Ezt követően a francia Le Havre együtteséhez igazolt, ahonnan szezon közben tette át székhelyét Sopronba. 2016 nyarán a svájci Fribourg Olympic játékosa lett, a következő szezont pedig Bulgáriában, a Rilski Sportist keretében töltötte. A legutóbbi idényt Németországban kezdte, öt találkozó erejéig pályára lépett a Basketball Löwen Braunschweig csapatában, majd Törökországban, a Bandirma Banvit Kirmizi együttesénél játszott, ahol 22 meccsen közel 30 játékpercet valamint 12,5 lepattanót átlagolt.
Travis Taylortól a palánk alatt a klasszikus, statikus pozíciós játék helyett dinamikus, atletikus kosárlabdára számítunk.


2019-07-27 09:23 (169861)
név: EgisKormend
Kerwin Roach Körmenden kezdi meg profi karrierjétAz 1996. október 24-én született, 193 centiméter magas, 82 kilogramm súlyú amerikai fiatalember egyetemi éveit az University of Texas csapatában töltötte, ahol felhívta magára a játékot szeretők figyelmét. Már első évében beválasztották a Big 12 torna legjobb újonc ötösébe is. Az egyes és kettes poszton is bevethető kosaras elfogadta az Egis Körmend ajánlatát, így egyetemi évei után piros-feketében kezdi el felnőtt pályafutását.
Az elmúlt évben ő volt az egyik legatletikusabb játékos az egyetemén, ahol utolsó szezonjában 15.1 pontot, 4.4 lepattanót és 3.3 gólpasszt átlagolt. A róla kapott információk alapján azt várjuk, hogy a triplák értékesítése és a zsákolások mellett a stabil védekezés lehet az igazi erőssége.


Kerwin Roach legutóbbi szezonjának emlékezetes pillanatai:
https://www.youtube.com/watch?v=Vg38irG1m-02019-07-24 15:23 (169844)
név: EgisKormend
Az Egis Körmend programjának tervezete a FIBA Europe Cup első csoportkörében


Ahogy korábban is jeleztük, csapatunk, az Egis Körmend a FIBA Europe Cup „H” jelű csoportjában szerepel majd október 23. és november 27. között.


Két csapat a Champions League selejtezőjéből érkezik majd a csoport első (Mobile Prishtina, Legia Warszawa, Nizhny Novgorod, rövidítve: PRIS, WARS, NIZH) és második helyére. (Keravnos, Bakken Bears, röv.: KERA, BAKK) A miénk a csoport harmadik helye, míg a negyediket az észt Tartu University vagy a finn Kataja Basket foglalhatja el az október 2-án és 9-én rendezendő selejtező mérkőzések eredménye alapján.
A sorsolás helyszínén csak a két utóbbi csapat képviselői voltak jelen, ráadásul a többi ellenfél kiléte is csak később derül ki, így nem sok lehetőség volt a személyes egyeztetésre, de elkészült egy előzetes programtervezet a csoport mérkőzéseire. Az biztosnak látszik, hogy az Egis Körmend hazai mérkőzéseit mindig szerdán, 18 órás kezdéssel rendezzük.

A jelenlegi tervezet a következő:

1. forduló, október 23. KERA/BAKK – Egis Körmend

2. forduló, október 30. 18.00 Egis Körmend – PRIS/WARS/NIZH

3. forduló, november 06. 18.00 Egis Körmend – Tartu/Kataja

4. forduló, november 13. 18.00 Egis Körmend - KERA/BAKK

5. forduló, november 20. PRIS/WARS/NIZH – Egis Körmend

6. forduló, november 27. Tartu/Kataja – Egis Körmend2019-07-24 14:34 (169842)
név: EgisKormend
Ziga Mravljak visszatér Körmendre


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy újra az Egis Körmend másodedzője lesz Ziga Mravljak, aki korábban Gasper Potocnik mellett – Hencsey Tamással közösen – már dolgozott ebben a pozícióban klubunknál.

A fiatal szakemberrel egyelőre két évre szóló megállapodást kötöttünk, de hosszabb távra tervezünk vele. Ziga Mravljak, akit az Olimpija Ljubljanától sikerült visszahívnunk, egyrészt Matthias Zollner segítője lesz a felnőtt csapatnál, másrészt pedig az otthon megszerzett tudása alapján az U20-as korosztály munkájának koordinátoraként dolgozik majd. Ő fogja felügyelni a játékoskiválasztást, az egyéni képzéseket és a korosztályos csapatnál elvégzett további feladatokat.

Ziga Mravljak elmondta, hogy remek évet zárt az Olimpia Ljubljanánál, de nagy örömmel tér vissza Körmendre:

„Nagyon hálás vagyok, hogy az Egis Körmend vezetősége engem választott és visszahívtak Körmendre. Mindig öröm visszatérni olyan helyre, ahol szerettek, ahol az ember jól érezte magát és ahol ilyen fantasztikus közönség, szurkolótábor van, mint itt! A stáb valamennyi tagjával együtt a tudásunk legjavát fogjuk adni és mindent megteszünk azért, hogy a csapat sikeres legyen minden sorozatba, ahol szerepelni fog. Saját hitvallásomat fogom követni, ami nem más mint kemény munka és eltökéltség abban, hogy a klub a csúcson, a legjobbak között lehessen a jövőben is! MTE!”

Ziga felsorolta azokat az eredményeket is, amelyekkel az elmúlt szezon végén büszkélkedhetett az Olimpijával:

„Első helyezést értünk el az U17-es csapattal, harmadikak lettünk az U19-esekkel.
Másodedzőként második helyet értem el a Petrol Olimpija felnőtt csapatával, valamint a negyedikből a harmadik osztályba jutottunk a Petrol Olimpija ifjúsági együttesével.
Harmadik helyen zártunk az ABA Junior (U19-es) tornán Zadarban és negyedikek lettünk az U18-as Euroleague tornán Belgrádban.
Vezetőedzőként pedig a bajnokság első szakaszában hozzásegítettem az első csapatunkat ahhoz, hogy megnyerje a szlovén bajnoki címet!”

Ziga Mravljakkal klubunk szóban mindenről megállapodott, a szakember néhány napon belül írja majd alá szerződését.2019-07-24 12:55 (169841)
név: EgisKormend
település : Körmend
A helyszínről kapott információk alapján a korábban kiadotthoz képest változott a kupa menetrendje.

A selejtezőket október 2-án és 9-én rendezik, az első csoportmérkőzés időpontja október 23.
A 2. október 30., a 3. november 6., a 4. november 13., az 5. november 20. és a 6. nap november 27.
2019-07-24 12:13 (169840)
név: EgisKormend
Egyetlen leendő ellenfelünk sem biztos még a FIBA EC "H" csoportjában

Ma Münchenben megtartották a FIBA Europe Cup 2019/20-as kiírásának sorsolását. Ahogy az már korábban kiderült, csapatunk, az Egis Körmend selejtező nélkül, egyből az első csoportkörben csatlakozik a 32 gárda alkotta mezőnyhöz.
Az eseményen a „H” csoportban kapott helyet együttesünk, amelybe két olyan gárda is csatlakozik majd, amelyek a Champions League mezőnyében kezdik a nemzetközi szereplést.

A csoport első helyére érkezhet az orosz Nizhny Novgorod, a koszovói Z-Mobile Prishtina vagy a lengyel Legia Warszawa, illetve második helyre a ciprusi Keravnos vagy a dán Bakken Bears.

A Champions League mezőnyéből érkező két leendő ellenfél mellett az észt Tartu University vagy a finn Kataja Basket lesz a csoport negyedik szereplője, a selejtező eredményétől függően, míg csapatunk a harmadik helyre kapott besorolást.

A csoportmérkőzéseket október 16. és november 20. között rendezik meg.

2019-07-24 11:27 (169837)
név: EgisKormend
További képek és információk szintén az oldalunkon:

https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial


2019-07-24 11:25 (169836)
név: EgisKormend
Sorsolásra várva

Természetesen klubunk is képviselteti magát a FIBA Europe Cup mai sorsolásán Münchenben.

Az információkat közölni fogjuk szurkolóinkkal!

(Fotók a hivatalos Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial/photos/pcb.1660104487454965/1660104397454974/?type=3&theater )2019-07-24 11:14 (169835)
név: EgisKormend
Leyton Hammonds Lengyelországba igazoltTájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy – bár klubunk szerette volna megtartani a játékost – Leyton Hammonds a következő szezonban a lengyel Asseco Arka Gdynia játékosa lesz.
Folyamatosan kapcsolatban voltunk Leytonnal és ügynökével, korrekt ajánlatot tettünk a számukra, de a kosaras végül a lengyel klub szerződését fogadta el.
Sok sikert kívánunk neki a folytatásban!


2019-07-18 21:18 (169744)
név: EgisKormend
Koszovói születésű játékos, de szlovén állampolgár, hozzánk is így érkezik.

2019-07-18 21:10 (169742)
név: EgisKormend
Jogos a felvetés, korrigálnunk kell a korábbi közleményt. Elnézést kérünk!


Egykori szlovén utánpótlás-, jelenleg koszovói válogatott játékos igazolt az Egis Körmendhez


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk 1+1 évre szóló megállapodást kötött Erjon Kastratival, aki háromszoros szlovén bajnok (a Krkaval kétszer, az Olimpijával egyszer) és ugyanennyi alkalommal kupát is nyert (szintén a Krkaval) a szomszédos országban.
A szlovén bajnokság mellett az ABA Ligában és az Euroligában is pályára lépett játékos 1994. december 30-án született.
Az elsősorban kettes poszton játszó, de hármas pozícióban is használható, 198 centiméter magas kosaras a Cedevita Olimpia együttesétől érkezik Körmendre.
Erjon Kastrati augusztus 18-án csatlakozik új csapatához, addig a koszovói válogatottal dolgozik majd.2019-07-18 12:26 (169727)
név: EgisKormend
Erről nem szólt a Fiba Europe levele, az viszont benne van, hogy sem a Champions League, sem pedig a FIBA Europe Cup sorsolásánál nem vesznek figyelembe földrajzi elhelyezkedést. Tehát ez alapján nincs irányítás.

Előzmény: lhegedus (169726)


2019-07-18 10:39 (169725)
név: EgisKormend
Az Egis Körmend a csoportkörben kezdi a FIBA Europe Cup sorozatát


A FIBA Europe tájékoztatása alapján csapatunk, az Egis Körmend ott van a FIBA Europe Cup idei mezőnyének 12 kiemelt gárdája között, így selejtező nélkül, a csoportkörben csatlakozik a nemzetközi sorozathoz, amelyre összesen 22 együttes jelezte indulási szándékát.

A kiemelt együttesek a következők:
Spirou Basket (belga)
Brussels Basket (belga)
Egis Körmend
Pécsi VSK-Veolia
Bahcesehir (török)
Medi Bayreuth (német)
CSU Sibiu (román)
Landstede Basketball Zwolle (holland)
Ironi Ness Ziona (izraeli)
Levski Lukoil (bolgár)
Enisey Krasnoyarsk Territory (orosz)
Apoel BC (ciprusi)


A 12 kiemelt melletti tíz gárda selejtezőt játszik a csoporthelyekért, míg 15 együttes érkezik a Champions League kiesői közül. Amennyiben onnan kevesebb együttes vállalja a szereplést ebben a sorozatban, úgy a selejtezők legjobb vesztesivel töltik fel a helyeket.

A selejtezőt játszó tíz csapat a következő:
A kiemeltek:
Dnyipro (ukrán), ZZ Leiden (holland), Karsiyaka (török), U-BT Cluj-Napoca (román), Kataja Basket (finn).

Nem kiemeltek:
Borisfen (belorusz), BC Rahoveci (koszovói), Kfum Boras Basket (svéd), BC Beroe (bolgár), Tartu University (észt).


A kupa sorsolását július 24-én rendezik Münchenben.


2019-07-16 22:24 (169671)
név: EgisKormend

Korosztályos válogatott center igazolt az Egis Körmendhez

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy klubunk megállapodást kötött Filipovic Stefannal, így az 1998-ban született, 4-es és 5-ös poszton is használható, 208 centiméter magas játékos az Egis Körmend kosarasaként folytatja pályafutását. A játékos szereplését régóta figyelemmel követte klubunk és már egy éve is szóba került a szerződtetése, de ezt akkor még nem követte egyesség. Most 3 évre állapodtunk meg az utánpótlás válogatottban is szerepelt játékossal, aki a Serco TF – Budapest együttesétől igazol hozzánk és elmondása szerint rendkívül boldog, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnál kezdheti meg tényleges felnőtt élvonalbeli karrierjét. Mint mondta, mindent megtesz azért, hogy csapatunk hasznos tagjává tudjon válni. Jelenleg Belgrádban tartózkodik, céljai érdekében egyéni edzéseken és képzéseken vesz részt elismert szakemberek irányításával, majd a felkészülés kezdetén természetesen csatlakozik csapatunkhoz.

2019-07-08 07:35 (169569)
név: EgisKormend
Változás a klubnál


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy változás történt klubunk vezetésében.
Németh Zsolt ügyvezetői megbízatása 2019. június 30-án lejárt. A csapat tevékenységét több mint húsz éve segítő kommunikációs szakember folytatja munkáját a klubnál, sajtófőnökként dolgozik tovább.
A mindennapi feladatok még hatékonyabb elosztása érdekében az ügyvezetéssel járó tennivalókat július elsejétől Hajba Ádám vette át, aki már hosszú évek óta a klub nemzetközi kapcsolattartójaként segíti a munkát.


2019-06-28 19:43 (169447)
név: EgisKormend
Matthias Zollner marad a körmendi kispadon


Miután a német szakember aláírta a következő két szezonra szóló megállapodását klubunkkal, eldőlt, hogy ő marad csapatunk, az Egis Körmend vezetőedzője.

Matthias Zollner szezon közben, tavaly novemberben érkezett Körmendre, hogy átvegye a csapat szakmai munkájának irányítását. Vele ért fel a csúcsra az Alpok Adria Kupában és szerzett ezüstérmet a bajnokságban a gárda.
A vezetőedző a nemzetközi kupaprogramtól függően, várhatóan augusztusban kezdi meg a munkát a következő szezon játékoskeretével.


2019-06-27 23:29 (169442)
név: EgisKormend
Rólunk:

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/a-kormend-alpok-adria-kupa-gyozelemmel-es-bajnoki-ezusttel-zart-3104309/


2019-06-25 15:28 (169371)
név: EgisKormend
A körmendi kosárlabdáról az M1-en:

https://www.m4sport.hu/kosarlabda/cikk/2019/06/25/varhatoan-kulfoldi-jatekosok-erkeznek-az-ezustermes-kormendhez


2019-06-24 21:52 (169365)
név: EgisKormend
Milán elköszönt:

“Mit is mondhatnék… 3 év , 3 csodálatos év!

Az a megtiszteltetés ért, hogy 3 évig magamra húzhattam azt a piros-fekete mezt, amire gyerekkoromban csak célként tekinthettem (joggal). Éveken át csak TV-ből láthattam a csarnokot, majd megadatott, hogy szegedi, fehérvári és kecskeméti színekben is pályára léphessek a Körmend pályáján.

De ez 2016-ban megváltozott, mert Körmend lett a hazai pálya számomra, értünk szurkolt a sok ezer ember. Az a hihetetlen tűz és szenvedély, amit itt minden meccsen megtapasztalhattam végig fogja kísérni a pályafutásomat.

A kosárlabda mellett ugyanúgy Körmenden érkeztem el életem legfontosabb állomására: Apa lettem!

Csakis hálával tartozok mindazért a törődésért és szeretetért, amit a családomnak nyújtottatok!

Fájdalmas számomra a búcsú… Köszönettel tartozok nektek. Nehéz mindenkit külön kiemelni. Ezért csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNÖM KÖRMEND!!!! Ti vagytok a legnagyobbak!!!

MTE!!!🔴⚫ “

Mi is mindent köszönünk Milán! MTE!

2019-06-21 23:11 (169241)
név: EgisKormend
Sajtótájékoztató az Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (89-96) mérkőzés után:

https://youtu.be/dDjxxIMfFHA


2019-06-21 11:55 (169213)
név: EgisKormend
Dobóverseny nyertes


A Sport36 dobóverseny mai fordulójára Závecz Péter nevét sorsoltuk ki, kérjük, hogy legyen ott a pálya mellett az első negyed végére.
Sok sikert kívánunk neki!

Tartalék játékosunk ezúttal Szívós Patrik lesz, ő akkor dobhat, ha az elsőként kisorsolt játékos valamilyen okból kifolyólag nem él a lehetőséggel.

A Taverna Pizzéria tulajdonosa úgy döntött, hogy mivel a döntőig nem nyerte meg senki az általa biztosított százezer forintot, az összeget felajánlja a szurkolás látványosabbá tételére. A pénzt megkapta a Youth szurkolói csoport, hogy felhasználhassák erre a célra.

A dobóversenyünk már legutóbb visszatért a korábban megszokott felajánlásokhoz.
Ha a versenyző a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése mellett félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, akkor ezúttal százötvenezer forintot, száz korsó sört és egy AlteRába Fesztivál bérletet nyer az idén jubiláló, 10 éves Rába-parti rendezvényre.

Dobásra fel!


2019-06-20 21:51 (169209)
név: EgisKormend
A mérkőzés napján, pénteken 16:30-tól kinyitnak a pénztárak


A mai elővétel során sokan vásárolták meg belépőjüket a bajnoki döntő pénteken, 18:30-kor kezdődő harmadik mérkőzésére, de maradt még kiadható jegy, így holnap, a meccs előtt két órával kinyitnak majd a pénztárak, lehet még belépőt venni a találkozóra.


2019-06-20 14:39 (169207)
név: EgisKormend
Németh Ákos gondolatai a bajnoki döntő 3. mérkőzése előtt:

https://youtu.be/GmqQEnJ-LOU


2019-06-20 10:47 (169206)
név: EgisKormend
Holnap meccsnap!

Tisztelt Szurkolóink, Közönségünk!

Pénteken nálunk folytatódik az idei férfi kosárlabda bajnoki döntő, a harmadik találkozóval.
Az előző két mérkőzésen szurkolóink megmutatták, hogy a mérkőzés állásától illetve végeredményétől függetlenül, teljes mellszélességgel kiállnak a csapat mellett és hatalmas energiával, sportszerűen tudják buzdítani a piros-feketéket.

Ez úton is köszönjük mindenkinek, aki részese volt ezeknek a példamutató eseményeknek!

Sajnos az első mérkőzésen olyan is volt, aki papírt illetve folyadékot tartalmazó poharat dobott a pályára.
Tudjuk, hogy a téttel együtt az emberek kedélyállapota is fokozódik, de határozottan kérjük, hogy ilyen ne történjen meg a továbbiakban, semmit ne dobjanak be a pályára, a szurkolás maradjon meg sportszerű keretek között!

A dobálással nem csak, hogy semmit pozitív eredményt nem érnek el, de komoly hátrányba hozhatják a csapatot, sérülésveszélyt is okozhatnak és ennek következményeként minden bizonnyal büntetést szabnak ki a klubra.
Korábban is jeleztük már, hogy ha ilyen történik és be tudjuk azonosítani azt, aki elkövette, akkor ellene eljárást indítunk, és a büntetést továbbterheljük rá.

A bajnoki döntőt a televízió nyilvánosságán keresztül nagyon sokan követik, így csapatunk, támogatóink megítélésének sem tesz jót, ha ilyesmi történik.
Hiába szurkol példamutatóan és a végsőkig kitartva a többség, ha néhány meggondolatlan ember klubunk, csapatunk, városunk rossz hírét kelti.

Nyomatékosan kérünk mindenkit: ne tegyék, semmilyen esetben sem!

További fontos kérésünk, hogy a csarnok Kossuth Lajos utca felőli oldalánál a menekülőajtók elé senki ne parkoljon!
Ezeket a területeket felfestettük, hogy láthassák, hol tilos megállni gépjárművel.
Aki ennek ellenére ott parkol, az a távozásra való felszólítás mellett bírsága is számíthat.

A B közép és minden jó érzésű szurkolónk megmutatta az első két meccsen, hogy milyen az, amikor teljes szívvel, de sportszerűen állnak ki a csapat mellett. Történjen bármi, alakuljon bárhogy a találkozó, legyen mindenki társ ebben!

Legyen a döntőhöz méltó ez az este is!

Szurkoljunk együtt! Hajrá Körmend! Mindörökké MTE!

A parkolás és a csarnokban való mozgás tekintetében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a következő közleményt adta ki:

A hazai szurkolók a Sportcsarnokba a Kossuth Lajos utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Thököly Imre utca felől biztosított.
A vendégszurkolók parkolás céljából a Thököly Imre utcában lévő parkolót használhatják. A hazai szurkolók a Sportcsarnok mellett kialakított zárt területen parkolhatnak járműveikkel.

2019-06-20 10:42 (169205)
név: EgisKormend
A bajnoki döntő 3. meccsén is folytatódik a dobóverseny!

A pénteken, 18:30-kor kezdődő hazai mérkőzésen százötvenezer forint, valamint 100 korsó sör, egy AlteRába bérlet a tét!
A Sport36 és a Szentély Büfé ajándékai mellett ezúttal is ott lesz a 10 éves AlteRába Fesztivál ajándéka.
Miután legutóbb nem vitték el a száznegyvenezer forintot, így a Sport36-tól százötvenezer forint, a Szentély Büfé részéről pedig újra 100 korsó sör a tét. Aki teljesíti a kihívást, (egy perc alatt ziccert, büntetőt, hárompontost és félpályás kosarat kell dobni) az ráadásul bérletesként ott lehet az idén nyáron, 10. alkalommal is kiváló zenei felhozatalt ígérő AlteRába Fesztiválon!

Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.
A meccs délelőttjén kiderül, ki lesz a szerencsés, aki lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.

Ezúttal is sorsolunk egy tartalék versenyzőt is, aki abban az esetben, ha az elsőként kisorsolt játékos valamiért nem tudja vállalni a játékot, akkor lehetőséget kaphat a versenyben való részvételre.
Kérjük, hogy a dobásra csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban szeretnének részt venni abban!
Akit kisorsolunk, de valami miatt mégsem tud jelen lenni, az kérjük, időben jelezze felénk.
Továbbá csak olyan nevezéseket tudunk elfogadni, amelyeket személyesen ad le a dobni szándékozó, tehát mások benevezését nem fogjuk figyelembe venni.
Akinek nincs Facebook regisztrációja, de szeretne dobni, kérjük, legkésőbb a játék napján, délelőtt 10 óráig jelezze szándékát az mte@bckormend.hu e-mail címen, így részt vesz a sorsoláson.

Dobásra fel!

2019-06-19 11:16 (169194)
név: EgisKormend
Senki nem szorul védelemre a csapatunkból, de az mindenképpen a tegnapi nap krónikájához tartozik, hogy Csorvási Milán korántsem egészségesen lépett pályára.
Aznap jelentkezett nála egy várhatóan gyors lefolyású, ám nagyon kellemetlen betegség, de ő mindenképpen játszani akart.
Orvosi segítséggel, injekcióval lépett pályára, hogy segítse a csapatot.


2019-06-19 10:38 (169192)
név: EgisKormend
Jegyinformációk a döntő 3. mérkőzése előtt


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a bajnoki döntő pénteken, 18:30-kor esedékes harmadik mérkőzésére csütörtökön 19 órától válthatják meg elővételben belépőiket, a sportcsarnok főpénztárában.
A találkozó előtt a pénztárak 16:30-kor nyitnak.

Hazai győzelem esetén a döntő negyedik mérkőzésére szóló vendégjegeket az előző gyakorlatnak megfelelően (fejenként legfeljebb két darabot, 2200 forintos egységáron) a találkozót követően, a sajtótájékoztató vége után kezdjük árusítani a főpénztárban.2019-06-19 09:33 (169189)
név: EgisKormend
Csütörtökön, 19 órától. Még ma kint lesz a hivatalos tájékoztatás.


Előzmény: Ultrasboy (169188)


2019-06-18 11:56 (169147)
név: EgisKormend
Bálizs Zsuzsa fotógalériája az első mérkőzésről:

https://photos.app.goo.gl/8zCRLs5bWDH3aaHQ62019-06-17 21:09 (169136)
név: EgisKormend
Közben elkelt az a kettő is.

Előzmény: Ultrasboy (169133)


2019-06-17 20:56 (169134)
név: EgisKormend
Az utolsó kettő is gazdára talált:

500 körmendi drukker már biztosan lesz a döntő második mérkőzésén

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy valamennyi vendég belépő elfogyott a bajnoki döntő második, kedd esti találkozójára, így minimum ötszáz drukker fogja támogatni a piros-feketéket az Aréna Savariában.

Kérjük, már ne keressék a klub munkatársait a jegyek miatt!
Köszönjük!

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 1134 ) időrend: -> korábbi 1084 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /