Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 661 ) időrend: -> korábbi 611 bejegyzés
2018-11-12 19:50 (165239)
név: EgisKormend
Holnap itt lesz látható a HungarySport, a Körmendi VTV és az MTE Tv közös közvetítése az Egis Körmend - BC Levicki Patrioti Alpok Adria Kupa mérkőzésről.

https://www.youtube.com/watch?v=RtZAKO6MvVs


2018-11-12 14:33 (165235)
név: EgisKormend
Gyászol a körmendi kosárlabdázás

Tahin „Buci” elment


Szomorú szívvel fogadtuk a mai hírt, amely szerint csapatunk egykori technikai vezetője és azóta is kitartó „szerelmese”, szurkolója, Tahin Gyula örökre itt hagyott bennünket.

„Buci”, ahogyan a legtöbben ismertük még néhány évvel az NB I-be jutás, 1975 előtt került a kosarasokhoz. Kézilabdás múlttal érkezett, hiszen akkoriban férfi kézilabda csapat is volt a főiskolán, ahol Kristóf László edzősége mellett büszkén viselte az FMGT 7-es mezét.
Aztán – edzőjével együtt – végleg a kosarasokat választotta, hogy segítse, szolgálja az egyre sikeresebb csapatot.

Részese volt a legendás Palazzo del Gango kialakításának a mai színházterem falai között, ahol végleg eldőlt, hogy a körmendi legények 1976-tól a legjobbak között szerepelnek majd. És szolgálta a csapatot egészen az újabb óriási sikerig, az első bajnoki cím megszerzéséig.

Ezt követően – bár nem dolgozott a csapat mellett – az utolsó pillanatig a mindenkori Körmend híve, szurkolója maradt. Családja mellett ez volt az élete.
A Kecskemét vendégjátékakor még velünk szurkolt, de a TF elleni kosáresőt már nem láthatta a csarnokban.
Az éjjel pedig végleg elköszönt.

Emlékét, odaadását megőrizzük, mint ahogy kézírását is, amelyet 1987. április 12-én oly végtelen boldogsággal jegyzetelt kockás füzetébe, az első bajnoki sikerről, amelyért ő is oly sokat tett…

Nyugodjék békében!


2018-11-12 11:31 (165230)
név: EgisKormend
Folytatódik a dobóverseny

A BC Levicki Patrioti ellen már 40 ezer forint, 100 korsó sör és egy AlteRába bérlet a tét!

Kedden folytatódik a dobóversenyünk! A Sport36 és a Szentély Büfé ajándékai mellett most is ott lesz a 10 éves AlteRába Fesztivál felajánlása.
Miután legutóbb nem vitték el a 30 ezer forintot, így a Sport36-tól negyvenezer forint, a Szentély Büfé részéről pedig újra 100 korsó sör a tét. Aki teljesíti a kihívást, (egy perc alatt ziccert, büntetőt, hárompontost és félpályás kosarat kell dobni) az ráadásul bérletesként ott lehet a jövő nyáron, 10. alkalommal is kiváló zenei felhozatalt ígérő AlteRába Fesztiválon!
Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.
Kedden délelőtt kiderül, ki lesz a szerencsés, aki lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.
Dobásra fel!


2018-11-12 10:41 (165228)
név: EgisKormend
Antonis Constantinides kettős célt fogalmaz meg keddre

Szombaton 63 pontot vert az Egis Körmend a SERCO – BP-TF együttesére, amivel a statisztikák szerint a csapat történetének második legnagyobb különbségű sikerét érte el az MTE.
Kedden viszont már újra pályára lépnek a fiúk, természetesen újra a győzelem reményében. Hogy a 63 pontos idei pontrekord nem forog veszélyben, arra azért nagy összegben fogadhatna bárki, hiszen a Léva jóval erősebb csapat, mint a TF.
Ezt már megtapasztalhattuk a Göcsej Kupán is.
A szombaton bokasérülést szenvedett Németh Ákosra még nem számíthat Antonis Constantinides, de szerencsére Ákos lábában nincs szakadás vagy más komolyabb sérülés, így várhatóan egy hét után ismét segítheti társait.

A vezetőedző így nyilatkozott a keddi mérkőzés előtt:
„Másfél napunk van arra, hogy felkészüljünk a Levicki Patrioti elleni mérkőzésünkre. Tudjuk, hogy erős ellenfél érkezik hozzánk, láttuk őket a felkészülési időszakban, amikor meg is mérkőztünk egymással. Mi legyőztük őket, de végül megnyerték a Göcsej Kupát. És az sem mellékes, hogy a szlovák bajnokcsapatról van szó. Ahogy korábban is elmondtam, az Alpok Adria Kupában kettős célunk van: Megnyerni a mérkőzéseket és minél több lehetőséget adni a saját nevelésű fiataloknak. Többet, mint a bajnoki meccseken. Holnap is ezt szeretnénk megvalósítani: Győzni és szélesebb rotációval játszani. Nagy kihívás lesz ez, mert, ahogy mondtam, az ellenfelünk erős csapat lesz, tapasztalt, jó játékosokkal. Jó mérkőzésre számítok!”

2018-11-12 10:10 (165227)
név: EgisKormend
Bán Tibor gondolatai a BC Levicki Patrioti elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/yDytRyiwx3s


2018-11-12 09:04 (165226)
név: EgisKormend
Itt látható, a mérkőzés alakulását mutató grafikonnál is.
100-67 volt a végeredmény.

Előzmény: kendeffy (165225)


2018-11-10 20:49 (165197)
név: EgisKormend
Sajtótájékoztató az Egis Körmend - SERCO - TF-BP mérkőzés (123-60) után:

https://youtu.be/UdlSz9aeg1Y2018-11-10 09:48 (165188)
név: EgisKormend
Dobóverseny nyertes


A Sport36 dobóverseny szombati fordulójára Herczeg Kristóf nevét sorsoltuk ki, kérjük, hogy legyen ott a pálya mellett az első negyed végére.
Sok sikert kívánunk neki!

A szabályok megegyeznek a legutóbbival:
Ha Kristóf a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése mellett félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, akkor 30 ezer forintot, száz korsó sört és egy AlteRába Fesztivál bérletet nyer az idén jubiláló, 10 éves Rába-parti rendezvényre!

Dobásra fel!


2018-11-10 09:36 (165187)
név: EgisKormend
Az MTE Tv és a HungarySport is közvetíti a mai mérkőzést!


Ahogy korábban jeleztük, továbbra is ingyenes marad a mindiGO Sport regisztráció, egészen addig, amíg a felek nem tudják minden helyszínen biztosítani a mérkőzések zavartalan és megfelelő minőségben történő megjelenítéséhez a helyszíni műszaki és technikai feltételeket.

Ma az is bizonyossá vált, hogy amíg ez az állapot fennmarad, addig a korábbi közvetítések – a mindiGo Sport felülete mellett – az eredeti felületeiken is elérhetőek lehetnek, így a HungarySport és az MTE Tv nézői mindkét csatornán láthatják a mai Egis Körmend -- SERCO - TF-BP kosárlabda mérkőzés élő közvetítését.

Ezek a következő linkeken érhetők el:

https://hungarysport.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=dikPr6VKRoc

De, ahogy jeleztük, a mérkőzés a mindiGO Sport felületén is látható lesz.
Ha nem tudnak személyesen jelen lenni a találkozón, akkor szurkoljanak velünk online!2018-11-09 11:33 (165186)
név: EgisKormend
Ferencz Csaba gondolatai a SERCO - TF-BP elleni mérkőzés előtt:

https://www.youtube.com/watch?v=DB_J6OB_m3Q

2018-11-09 11:13 (165185)
név: EgisKormend
Jegyelővétel a SERCO - TF-BP elleni mérkőzésre


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 18 órakor kezdődő SERCO – TF-BP elleni mérkőzésre ma, pénteken este 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk.
A pénztárak a találkozó előtt 15 órakor nyitnak majd.


2018-11-09 11:06 (165184)
név: EgisKormend
Nem vehetjük félvállról a szombati mérkőzést!


A szerdai, Decinben lejátszott Alpok Adria Kupa mérkőzés után szombaton vár a következő feladat az Egis Körmend csapatára.
A piros-feketék a fővárosi újonc, a SERCO - TF-BP együttesét fogadják, amely hat forduló után még nyeretlen a bajnokságban.
Ötször sima vereséget szenvedtek, de Debrecenben közel voltak egy idegenbeli sikerhez. Ott végül négy ponttal maradtak alul. Időközben hozzájuk igazolt a szezont nálunk kezdő center, Jonas Zohore Bergstedt.
Egyértelműen a mi csapatunk a találkozó esélyese, de ezt a fölényt a pályán is érvényesíteni kell.
Tisztában van ezzel a vezetőedző, Antonis Constantinides is:

„Először is szeretném elmondani, hogy számomra egyértelmű a cél: Folytatni a bajnokságban meglévő hármas győzelmi sorozatunkat! A legutóbbi, Jászberényben elért sikert komoly eredménynek tartom, mivel egy nagyon motivált, erős csapatot győztünk le, amelyik komoly önbizalommal lépett a pályára.
Kevesebb, mint két napunk van arra, hogy felkészüljünk a szombati meccsre. Ezt az időt szeretnénk a lehető legjobban felhasználni.
Nem követhetjük el azt a hibát, hogy a TF Budapest helyezéséből és eddigi eredményeiből indulunk ki! Láttam valamennyi élvonalbeli mérkőzésüket. Szerintem nem a teljes valóság az, amit eddig a pályán mutattak. Ennél biztos, hogy jobb csaptuk van, mint amit az eddigi helyezésük tükröz. Nagyon komolyan kell vennünk ezt a mérkőzést is, koncentráltan kell kimennünk a pályára, ha szeretnénk kézben tartani és biztosan kontrollálni a játékot. Az ilyen helyzetekben csak az lehet üdvözítő, ha keményen, határozottan kezdünk és az első pillanattól irányítjuk a mérkőzést. Így fogunk pályára lépni szombaton!"
2018-11-09 08:50 (165183)
név: EgisKormend
Ma is kinyit a szurkolói shop


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a főpénztár melletti szurkolói shop a jövőben minden pénteken, így ma is nyitva lesz 15 és 17 óra között.
Ebben az időpontban, illetve a mérkőzések előtt várják az érdeklődőket, hogy leadják megrendeléseiket illetve átvegyék a korábban megrendelt ajándékokat.
Tájékozódjanak, érdeklődjenek a termékekről, hiszen minden egyedi megrendelést teljesítenek a Sport36 munkatársai!2018-11-08 18:52 (165180)
név: EgisKormend
Továbbra is ingyenes marad a mindiGO Sport regisztráció!

A mindiGO Sporttól kapott tájékoztatás alapján az eddigiekhez hasonlóan a kosárlabda mérkőzések továbbra is előfizetés nélkül lesznek követhető a mindiGO Sport felületein, egy helyen, élőben és visszanézhető tartalommal.

A szakemberek az egyesületekkel és a Magyar Kosárlabdázók Szövetségével közösen azon dolgoznak, hogy a mérkőzések zavartalan és megfelelő minőségben történő megjelenítéséhez biztosítsák a helyszíni műszaki és technikai feltételeket.

A HUNBASKET csomag értékesítését – tehát a fizetős regisztrációt – a fentiek rendelkezésre állását követően fogják elindítani, amiről tájékoztatni fogják a közvéleményét.


2018-11-07 09:05 (165132)
név: EgisKormend
Itt lesz látható a mai mérkőzés élő közvetítése:

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Basketbal/Pohlavi-Muzi/169412-BK-ARMEX-Decin-Egis-Kormend.htm

2018-11-06 16:25 (165128)
név: EgisKormend
Egyelőre nem tudunk változásról, változtatási szándékról.

A csapat már egy órája megérkezett Decinbe, este edzenek egyet a fiúk, majd holnap délelőtt is. Most mindenki nyújtózhat egyet, hosszú volt az út. :-)
Előzmény: Diesel (165127)


2018-11-05 21:19 (165124)
név: EgisKormend
Ezzel a kosárral nyertük meg a mérkőzést Jászberényben:

https://youtu.be/1zmRk9ckmSI

2018-11-05 17:42 (165120)
név: EgisKormend
Németh Ákos gondolatai a Decin elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/a08fbV3qiRM


2018-11-05 17:34 (165119)
név: EgisKormend
Erre egyelőre nem tudunk válaszolni. A jogtulajdonos engedélyére van szükség.
Meg fogjuk kérdezni!


Előzmény: HardenBocso13 (165117)


2018-11-05 13:08 (165116)
név: EgisKormend
Az Egis Körmend a Decin ellen is folytatni akarja sorozatát


Vasárnap éjfél után érkezett haza Jászberényből az Egis Körmend csapata, amely kedden kora reggel már útra is kel, hogy szerdán megmérkőzzön a cseh BK ARMEX Decin együttesével.
A szerdai vendéglátók eddig két mérkőzést játszottak az Alpok Adria Kupa idei sorozatában. Otthon 77-70-re legyőzték a BC Levicki Patrioti együttesét, Léván viszont sokkal jobban kikaptak. Ott 95-67 lett a vége a házigazdáknak, így a szlovákok oda-vissza jobban állnak a Decinnél.
Az Egis Körmend eddig egyszer játszott ebben a kupában. Akkor Grazban tudott nyerni, 84-71-re.
A csoportkörből a végén két gárda léphet majd tovább, így ez a mérkőzés nagyon fontosnak ígérkezi a továbbjutás szempontjából.

Antonis Constantinides hétfőn reggel mondta el a találkozóval kapcsolatos gondolatait:

„Rövid idő alatt két nehéz mérkőzést játszunk, mindkettőt idegenben. Jászberényben sikerrel jártunk, azon leszünk, hogy Decinben is így legyen. Nincs sok időnk, gyakorlatilag egy frissítő edzésre lesz itthon lehetőségünk aztán egy hosszú utazás vár ránk. Kedden este illetve szerdán délelőtt gyakorlunk majd a találkozó helyszínén. Igyekszünk minél jobban felkészülni. A csapatunk jó formában van, négyszer győztünk zsinórban. Egyszer az Alpok Adria Kupában és háromszor a bajnokságban. Számomra egyértelmű és tisztán látszik, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobban összeáll a gárda. Az Alpok Adria Kupa ugyanolyan fontos nekünk, mint a hazai pontvadászat vagy épp a Magyar Kupa. Az is biztos, hogy a sorozat egyik legnehezebb idegenbeli meccse vár ránk szerdán, hiszen a Decin ebben a szezonban nagyon erős. Ezt bizonyítják a saját bajnokságukban, ahol nyertek például a FIBA EC szereplő Pardubice otthonában, legutóbb pedig 100-79-re győzték le otthon a Bajnokok Ligájában szereplő Opava együttesét. Jó csapat vár tehát ránk, de abban is biztos vagyok, hogy nem erősebbek nálunk. Azon leszünk, hogy nagyon jó mérkőzést játszva győzni tudjunk az otthonukban! Annál biztosan nehezebb dolgunk lesz, mint Grazban volt. De a motivációnk megvan, hiszen tudjuk, hogy ha itt sikerülne nyerni, akkor elég volna a két hazait nyerni a biztos továbbjutáshoz. Igyekszünk lépésről lépésre haladni. Most a legfontosabb, hogy szerdán is legalább olyan teljesítményt nyújtsunk, mint vasárnap, és folytassuk a győzelmi sorozatunkat.”


2018-11-04 13:35 (165059)
név: EgisKormend
Itt lesz követhető a mai mérkőzésünk Jászberényből, a mindiGO Sport oldalán:

https://sport.mindigo.hu/musorujsag/vzYqnmka


2018-11-04 12:18 (165056)
név: EgisKormend
Nem, ez nem ezt jelenti. A felület most már csak a mindoGO Sport lehet. Ott megy majd a közvetítés a korábbi formában.

Előzmény: kadar (165055)


2018-11-03 16:03 (165043)
név: EgisKormend
Lajsz Gergely gondolatai a Jászberény elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/VeZJB5Am7q4


2018-11-02 12:57 (165034)
név: EgisKormend
Antonis Constantinides visszatér a kispadra


Háromból háromszor győzött itthon, viszont idegenben még nyeretlen a csapatunk, az Egis Körmend.
A következő erőpróba Jászberényben, vasárnap, 18 órától vár a fiúkra, itt nyílik az első lehetőség arra, hogy változtassanak ezen a tendencián.
A jászberényi kirándulás sohasem könnyed, de a csapatunk mellett szólhat, hogy vezetőedzőnk, Antonis Constantinides eltiltása október 31-ével lejárt, így ezen a mérkőzésen már ő irányíthatja a csapat játékát a kispadról.

Ez semmit nem számít a felkészülés tekintetében. Ugyanúgy dolgoztunk, mint eddig bármikor. – mondta a vezetőedző. – Egész héten azon dolgozunk, hogy sikeresek lehessünk Jászberényben. Elégedett vagyok a fiúk munkájával. Azon vagyunk, hogy mentálisan és fizikálisan is teljes mértékben készen álljunk a találkozóra. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Jászberény mennyire veszélyes csapat, különösen hazai pályán. Egy olyan csapatról van szó, amelyik – a legutóbbi, pécsi vereségük kivételével, amikor a sérült irányítójuk nélkül léptek pályára – mindig szoros mérkőzéseket játszott. Ezt szem előtt kell tartanunk. A merítési lehetőségük talán valamivel kisebb, mint a miénk, de a játékosaik nagyon tapasztaltak, rutinosak, ez mindenki számára látható, aki figyeli a mérkőzéseiket. Ugyanez mondható el a vezetőedzőjükről is. Kiváló, sokat látott szakember. Mindezt mi is tapasztaltuk a mérkőzések elemzésekor. Láttuk, melyek az erősségeik, ugyanakkor azt is, hogy mi az, amit kevésbé jól csinálnak. Igyekszünk minél hatékonyabban hibákra kényszeríteni őket, és elérni, hogy minél kevésbé tudjanak élni az erősségeikkel.

Ha a rutinról beszéltünk, ez különösen hangsúlyos a Jászberény két centerénél.

Így van, ők nagyon tapasztalt, minőségi játékosok, akár Pantelicsről, akár Alekszandrovról van szó. Utóbbi az Euroligában is szerepelt. Persze nekik is vannak gyenge pontjaik, megpróbáljuk ezeket kihasználni. Ugyanakkor van egy olyan tényező is, amire nehéz felkészülni. A sérülés miatt több hónapra kieső Remon Nelson helyére új irányítót találtak Damier Pitts személyében. Ő nemrég érkezett, először fog pályára lépni új csapatában, így nem igazán tudhatjuk, mire lehet számítani tőle. Ez mindig hordoz veszélyt magában, de mindettől függetlenül igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni erre a mérkőzésre. Akár az új irányítóra, akár más tényezőre gondolunk. A győzelemért megyünk Jászberénybe!


2018-10-30 21:24 (165019)
név: EgisKormend
Lesz közvetítés Jászberényből


Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a vasárnap, 18 órakor kezdődő JP Auto-JKSE –Egis Körmend mérkőzésről a mindiGO Sport felületén lesz élő közvetítés.
Ma szóbeli megállapodás született arról, hogy az Egis Körmend mérkőzéseiről közösen eddig is közvetítő MTE Tv és HungarySport a továbbiakban is a megszokott formában közvetíti online csapatunk mérkőzéseit.
A változás annyi, hogy ezek a közvetítések már csak a mindiGO Sport felületén lesznek elérhetők.
Így lesz ez Jászberényből is, ahonnan ismereteink szerint egyelőre nem lenne más közvetítés.
A mindiGO Sporton a kosárlabda közvetítések november elsejétől már csak előfizetéssel lesznek nézhetők. Az előfizetés részleteiről és a bérleteseknek kínált kedvezmény igénybevételének lehetőségéről szerdára ígértek részletes tájékoztatást. Amint ez megérkezik a klubhoz, közölni fogjuk szurkolóinkkal.


2018-10-29 19:59 (165018)
név: EgisKormend
Itt látható a mai Kosárlabda Magazin, benne az említett interjú a horvát centerrel: (28:20-tól)

https://www.mediaklikk.hu/video/kosarlabda-magazin-27-resz/
2018-10-29 12:58 (165015)
név: EgisKormend
Igen, erre vonatkozott a válasz.
A Szövetség bekérte az adatot, hogy mennyi bérletesünk van, mennyi kuponkódra lesz szükség.
Mi beküldtük a számot. Várjuk a választ, a kuponkódokat.

Előzmény: zsoltkarolyi (165012)


2018-10-29 11:08 (165011)
név: EgisKormend
Erről egyelőre annyit tudunk írni, hogy az MKOSZ kérésére leadtuk a bérletesek létszámát, várjuk az ezzel kapcsolatos választ.


Előzmény: zsoltkarolyi (165010)


2018-10-26 22:09 (164988)
név: EgisKormend

A mai, mérkőzés utáni sajtótájékoztató élő közvetítésének javított felvétele:

https://youtu.be/YRq7UOY2RCw

2018-10-26 20:45 (164985)
név: EgisKormend
A közvetítés:

https://www.mediaklikk.hu/video/kosarlabda-kozvetites-ferfi-kosarlabda-nbi-egis-kormend-kte-duna-aszfalt-merkozes/


2018-10-26 10:17 (164977)
név: EgisKormend
Dobóverseny nyertes


A Sport36 dobóverseny szombati fordulójára Herczeg Bálint nevét sorsoltuk ki, kérjük, hogy legyen ott a pálya mellett az első negyed végére.
Sok sikert kívánunk neki!

A szabályok megegyeznek a legutóbbival:
Aki a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése mellett félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, az most már 20 ezer forintot, száz korsó sört és egy AlteRába Fesztivál bérletet nyer!

Dobásra fel!


2018-10-26 08:42 (164976)
név: EgisKormend
Eddig nem volt elérhető, de most már valóban nézhető!
Csorvási Milán gondolatai a Kecskemét elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/Dr-LeeIg8Lk


2018-10-25 17:11 (164967)
név: EgisKormend
Csorvási Milán gondolatai a Kecskemét elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/Dr-LeeIg8Lk


2018-10-25 12:58 (164966)
név: EgisKormend
Ma nem lesz jegyelővétel!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai napon technikai okok miatt nem tudunk jegyelővételi lehetőséget biztosítani szurkolóink számára.
A holnap, 17 órakor kezdődő Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt mérkőzés előtt a pénztárak 15:30-kor nyitnak majd.

Megértésüket kérjük és köszönjük!


2018-10-24 11:00 (164965)
név: EgisKormend
Bojan Hristovski gondolatai a Kecskemét elleni mérkőzés előttAz Egis Körmend pénteken, 17 órától ismét az M4 Sport kamerái előtt lép pályára hazai környezetben, ezúttal a KTE-Duna Aszfalt együttese ellen. Ezen a találkozón még Bojan Hristovski irányítja majd a csapatot. Vezetőedzőnk, Antonis Constantinides eltiltása október 31-én jár majd le, így a következő, Jászberény ellen esedékes mérkőzésen már ő is ott lehet a kispadon.

Ez lesz tehát az utolsó alkalom, amikor a macedón szakember meccsel, ezért őt kérdeztük, hogyan készül a gárda a következő bajnokira. Az biztos, hogy kemény munkával, hiszen hiába volt a nemzeti ünnep miatt zsinórban több munkaszüneti nap, a csapat számára nem volt hosszú hétvége, ugyanúgy dolgoztak a fiúk, mint máskor.

„A videóelemzés alapján láthattuk, hogy a Kecskemét egy jó csapat. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni erre a találkozóra is, de nincs különbség a munkában, ugyanúgy csinálunk mindent, mint korábban. Nagyon jól dolgoznak a fiúk, minden edzésen kemény munka folyik. Természetesen kielemeztük a leendő ellenfél játékát, tudjuk, hogy mi az, amit nagyon jól csinálnak és azt is, hogy hol lehet megfogni őket. Ezek alapján tervezzük meg a játékunkat. Úgy látom, hogy a Kecskemétnél minden játékos jó formában van, ezért nagyon jó meccsre számítok. Kicsit szokatlan a játékuk, mert a hátvédek sokat mozognak, sokat futnak, de készülünk erre is. Ugyanakkor számunkra nagy előnyt jelenthet, ha ugyanolyan fergeteges támogatást kapunk a szurkolóinktól, mint amivel segítettek minket az eddigi hazai találkozókon. Köszönjük ezt!
Azt tudom ígérni nekik, hogy egy jó meccset fognak látni, amelyen természetesen a győzelemért fogunk pályára lépni!”2018-10-23 22:20 (164963)
név: EgisKormend
Folytatódik a dobóverseny

A Kecskemét ellen már 20 ezer forint, 100 korsó sör és egy AlteRába bérlet a tét!

Pénteken folytatódik a dobóversenyünk, ismét ország-világ előtt, hiszen 17 órától az M4 Sport élőben közvetíti az Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt találkozót. A Sport36 és a Szentély Büfé ajándékai mellett most is ott lesz a 10 éves AlteRába Fesztivál ajándéka.

Miután legutóbb nem vitték el a 10 ezer forintot, így a Sport36-tól 20 ezer forint, a Szentély Büfé részéről pedig újra 100 korsó sör a tét. Aki teljesíti a kihívást, (egy perc alatt ziccert, büntetőt, hárompontost és félpályás kosarat kell dobni) az ráadásul bérletesként ott lehet a jövő nyáron, 10. alkalommal is kiváló zenei felhozatalt ígérő AlteRába Fesztiválon!
Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.

Pénteken délelőtt kiderül, ki lesz a szerencsés, aki lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.

Dobásra fel!


2018-10-20 18:33 (164929)
név: EgisKormend
A mai meccs vége:

https://youtu.be/z17ZvgPpidQ


2018-10-20 18:09 (164926)
név: EgisKormend
A mérkőzés itt nézhető vissza:

https://www.mediaklikk.hu/video/kosarlabda-kozvetites-ferfi-kosarlabda-nb-i-egis-kormend-sopron-kc-merkozes/


2018-10-20 12:10 (164907)
név: EgisKormend
Dobóverseny nyertes


A Sport36 dobóverseny szombati fordulójára Horváth Barnabás nevét sorsoltuk ki, kérjük, hogy legyen ott a pálya mellett az első negyed végére.
Sok sikert kívánunk neki!

A szabályok megegyeznek a legutóbbival:
Aki a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése mellett félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, az 10 ezer forintot, száz korsó sört és új ajándékként egy AlteRába Fesztivál bérletet nyer!

Dobásra fel!


2018-10-19 17:04 (164894)
név: EgisKormend
Bán Tibor gondolatai a Sopron KC elleni mérkőzés előtt:

https://youtu.be/UK-mx-9ZkbE2018-10-19 12:13 (164892)
név: EgisKormend
Pontosítás!

A shop holnap a kapunyitástól, tehát 13:45-től várja az érdeklődőket a főbejáratnál lévő pénztár mellett.


Előzmény: EgisKormend (164891)


2018-10-19 10:06 (164891)
név: EgisKormend
Indul a szurkolói shop!


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Sopron KC elleni találkozó alkalmával hivatalosan is megkezdi működését a szurkolói shop a főbejáratnál lévő pénztár melletti helyiségben.

A Sport36 munkatársai a mérkőzés előtt másfél órával már várják az érdeklődőket, egészen a nagyszünet végéig.

A shopban méretpróbára biztosítanak mintadarabokat, illetve tájékoztató szórólapokat is a termékekkel és azok áraival.
A termékek dekorációit mindenki egyénileg igényelheti, amelynek árát előre kérik kifizetni.

Egyedi, saját fotós termékek rendelésére is van lehetőség, amelyeknek csak a fantázia szabhat határt.
A jövőben a termékek a sport36.hu weboldalán is rendelhetők lesznek, egy külön felületen.

A bérleteseknek járó kedvezményhez szükséges bemutatni a bérletet, webshopos rendelés esetén a bérlet száma és a tulajdonos neve lesz szükséges.

Az Egis Körmend szurkolóinak minden Zeus termékből 40% kedvezményt biztosítanak.

Keressék a szurkolói shopot már szombaton!


2018-10-19 09:50 (164890)
név: EgisKormend
Jegyelővétel a Sopron elleni mérkőzésre


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a holnap, 14:45-kor kezdődő Egis Körmend – Sopron KC mérkőzés előtt ma, pénteken 19-től 20 óráig jegyelővételi lehetőséget biztosítunk a sportcsarnok főpénztárában.

A mérkőzés napján a pénztárak 13:30-kor nyitnak majd.


2018-10-18 21:50 (164889)
név: EgisKormend
Folytatódik a dobóverseny

A Sopron ellen 10 ezer forint, 100 korsó sör és egy AlteRába bérlet a tét!

Szombaton folytatódik a dobóversenyünk, ráadásul ország-világ előtt, hiszen az M4 Sport élőben közvetíti az Egis Körmend – Sopron KC találkozót. A Sport36 és a Szentély Büfé ajándékai mellett ezúttal már a 10 éves AlteRába Fesztivál ajándéka is ott van a nyeremények között.
Miután legutóbb elvitték az előző szezon óta halmozódó 110 ezer forintot, így a Sport36-tól tízezer forint, a Szentély Büfé részéről pedig újra 100 korsó sör a tét. Aki teljesíti a kihívást, (egy perc alatt ziccert, büntetőt, hárompontost és félpályás kosarat kell dobni) az ráadásul bérletesként ott lehet a jövő nyáron, 10. alkalommal is kiváló zenei felhozatalt ígérő AlteRába Fesztiválon!

Jelentkezni ezúttal is csapatunk Facebook oldalán, ez alatt a felhívás alatt lehet.

Szombaton délelőtt kiderül, ki lesz a szerencsés, aki lehetőséget kap arra, hogy teljesítse a kihívást.
Dobásra fel!


2018-10-18 21:07 (164888)
név: EgisKormend
Márton Ádám köszöni a lehetőséget

Egy fotó margójára

Az újságban egy kép. Egy fiatalember és egy érem.
Egy bronz, amelyet az U23-as válogatott tagjaként a 3x3-as világbajnokságon szerzett Márton Ádám, az Egis Körmend kosarasa.
A képet és az érmet látva óhatatlanul az olimpiai helyezettek fotói jutnak az ember eszébe, különösen úgy, hogy tudjuk, a 3x3-as kosárlabda is felkerült az olimpiák programjába.

„Igen, nekem is megfordult már a fejemben a különböző korosztályaink sikerei kapcsán, hogy akár az olimpia is megcélozható ebben a sportágban.”

Visszatérve a VB éremre, ezt távol a hazától és bajnoki sorozat közepette sikerült megszerezni.

„Igen, ezért köszönettel tartozom a klubnak, hogy így is részese lehettem az U23-as világbajnoki keretnek, hogy életre szóló élményt és VB érmet szerezhettem.
Már a nyáron, jóval a felnőtt felkészülés megkezdése előtt komoly munkát végezett az U20-as keret a minél jobb bajnoki szereplés érdekében. Ennek még én is tagja vagyok, így két korosztályban is több mérkőzésről hiányoztam az Egis Körmendből.
Köszönöm, hogy ennek ellenére ott lehettem a Földi Sándor vezette keretben, amit csapattársaimmal együtt azzal igyekeztünk meghálálni, hogy a dobogóig jutottunk, sikert hoztunk a magyar kosárlabdának.”

(Fotóval a hivatalos Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial/photos/a.700252436773513/1434562273342522/?type=3&theater )

2018-10-18 18:13 (164885)
név: EgisKormend
Antonis Constantinides gondolatai a Sopron KC elleni mérkőzés előtt


Csapatunk, az Egis Körmend szombaton, a bajnokság negyedik fordulójában a Sopron KC együttesét fogadja. Sabáli Balázs együttese két komoly skalpot gyűjtött be eddig a szezonban, hiszen a pécsi vereség mellett otthon legyőzték a Falco és a Szolnok csapatát is.
Mindenképpen nagy csatára számíthatunk szombaton délután 14:45-től. A találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti, ezért a szokatlannak mondható kezdési időpont.

„Azt már korábban is tudtuk, hogy a Sopron ebben a szezonban sokkal egységesebb, erősebb, mint az előző bajnokságban. Az ellenük játszott felkészülési mérkőzésen is megtapasztalhattuk ezt, még akkor is, ha nekik is voltak problémáik akkor. Erős csapat, amelyet egy nagyon jó edző irányít. De a saját oldalunkról nézve mi leginkább a mi csapatunkkal kell, hogy foglalkozzunk. Számomra nem kérdéses, hogy a mi csapatunk erősebb, mint a Sopron, de ez az előny csupán papíron létezik, ha nem mutatjuk meg szombaton, hogy valóban jobbak vagyunk, mint ők. Mindent meg kell tennünk szombaton ahhoz, hogy ez a pályán is megvalósuljon. Itthon fogunk pályára lépni, és ezzel kapcsolatban már a szezon előtt megfogalmaztam a terveinket. Nem szeretnénk, ha bárki legyőzne minket a saját pályánkon! Igyekszünk legalább olyan jó teljesítményt nyújtani, mint az Alba Fehérvár ellen. Mindkét következő mérkőzésünket hazai körülmények között játszhatjuk – a jövő péntekit a Kecskemét ellen – nem gondolunk semmi másra, csak a győzelemre.
A Sopron elleni felkészülésre három napunk maradt, hiszen kedden a Graz otthonában Alpok Adria Kupa mérkőzést játszottunk. De így is nagyon jól dolgoznak a fiúk, úgy érzem, hogy remek a légkör a csapaton belül, különösen azóta, hogy megérkezett hozzánk Mario Delaš. Vele még tapasztaltabb, még minőségibb a keretünk.
Az nehezíti a dolgunkat, hogy a csapat még mindig nélkülözni kénytelen a vezetőedzőjét az eltiltás miatt, de ez arra sarkall minket, hogy csapatként még erősebben, még inkább összefogva igyekezzünk a legjobbunkat adni a pályán és megnyerni a mérkőzéseket.
Minden a mi teljesítményünkön múlik, és mi meg is fogunk tenni mindent a győzelemért!”

Mario Delaš érkezésével mi változott, illetve változhat majd a csapat játékában?

„Mario Delaš egy tapasztalt, rutinos játékos, aki három évig az Euroligában is játszott. Ez sokat jelenthet nekünk. Többet, mint általában egy játékos érkezése. Már az első edzésen és a keddi mérkőzésen is megmutatta ezt nekünk. Jobb, stabilabb lehet vele a játékunk a magas posztokon és a kettő-kettő elleni akciókban is. A védekezésünkbe is nagyobb kiegyensúlyozottságot hozhat, amivel voltak problémáink az előző meccseken. Hiszem azt, hogy az ő rutinja sokat adhat nekünk, még akkor is, ha időre van szüksége ahhoz, hogy megtapasztalja, milyen az új társakkal a játék. De biztos vagyok abban, hogy vele napról napra jobbak és jobbak leszünk.”


2018-10-18 09:13 (164878)
név: EgisKormend
Beharangozó:

http://www.kezdo5.hu/magyar-ferfi/blogok-bemelegites--acsoport-alapszakasz--4-fordulo-34258


2018-10-17 18:53 (164875)
név: EgisKormend
Új szurkolói dal debütált tegnap Graz-ban.
Akit érdekel, esetleg szeretné megtanulni, hogy minél többen együtt énekelhessék, az itt találhatja meg:

https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial/videos/247641752582556/2018-10-17 08:18 (164872)
név: EgisKormend
A teljes statisztika fent van Instán és a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/EgisKormendOfficial/photos/a.700252436773513/1433220370143379/?type=3&theater


Előzmény: F.Imi (164871)


2018-10-16 21:14 (164861)
név: EgisKormend
26. P. 45-60.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 661 ) időrend: -> korábbi 611 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /