Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
<- következő 52039 bejegyzésbejegyzés 52040 - 52089 ( összes : 52668 ) időrend: -> korábbi 579 bejegyzés
2012-03-29 08:54 (120594)
név: szabzo
hozzászólásai
település : Sárvár
Elárulom a titkot. A NASA üléseket csak azért nem szerelték fel, hogy Ivko Papa már az első alkalommal ne hogy szétrúgja.
Előzmény: mte1987 (120592)


2012-03-29 08:34 (120593)
név: watson
hozzászólásai
Negyedik negyed egyik szurkolói bekiabálása:"Mikor lesz már vége?"
Ha a meccsre vonatkozott meg tudom érteni.
Csak a győzelemhez tudok gratulálni a többi nulla!

2012-03-29 08:23 (120592)
név: mte1987
hozzászólásai
tegnap azért játszottunk ilyen szarul mert nem voltak felszerelve a nasa ülések.
arra gondoltak a csapatnál hogy a nasa ülés szélesebb, mint a korábbi kispad?

2012-03-29 07:45 (120591)
név: Gábor85
hozzászólásai
Arról van esetleg valami információ, hogy a kupadöntőre mikor lehet jegyeket vásárolni nekünk Körmendieknek? Előre is köszönöm a választ! Mindenki kapja össze magát, aztán próbáljunk meg valamit elérni ebben a szezonban. Nem lesz könnyű, sőt... De csak azért is: MTE!!!!
2012-03-29 07:45 (120590)
név: BélaBá
hozzászólásai
Már a főoldalon is olvasható, de ide is beillesztem:

"Április 22-én ünnepel a körmendi kosárlabda

Hónapok óta folyamatos munkával készíti elő a klub ünnepnapját az a csoport, amelynek tagja Dr. Kristóf László, Bebes István, Dr. Faragó Gábor, Zsebe Ferenc, Csák Tamás, H. Vörös Márta, Sákovits László és Németh Zsolt. Korábban ígértük, hogy pontos programmal is szolgálunk.
Eljött az idő, íme, ezekkel a programokkal ünnepli a klub a körmendi kosárlabdázás fél évszázadát és az első bajnoki cím 25. évfordulóját:

2012. április 22-én, vasárnap 9.30 –kor indul a program egy „Emlékidéző sétával”, amely a körmendi kosárlabdázás legendás, történelmi helyszíneit járja be a szakképző iskola, az egykori főiskola technológia épületétől a Batthyány kastély északi kertjén át (ahol salakos, majd bitumenes pályán játszott a csapat) a színház épületéig, ahol a legendás „Palazzo del Gango” volt. A séta „idegenvezetője” Dr. Kristóf László lesz.
A résztvevőket a Rázsó iskola melletti parkolóba várják.
A séta végén a színház aulájában lesz idő és lehetőség kötetlen beszélgetésre, emlékidézésre.

Ezt követi a „CSAKAZÉRTIS LETT!” – A Körmendi Kosárlabdázás 50 éve című kiállítás megnyitója, és az azonos című könyv bemutatása.
Ennek helyszíne a Batthyány kastély. (Sala Terrena Galéria vagy Városi Kiállítóterem, ez később dől el.)
A kiállítást Sterbenz Tamás, az MKOSZ főtitkára nyitja meg, a kötetet pedig annak szerkesztője, Németh Zsolt mutatja be.

11.30–ra, emléktábla leleplezésre várnak mindenkit a Sportcsarnoknál.
A márványtáblát Bebes István, Körmend város polgármestere leplezi le, köszöntő gondolatainak kíséretében.

14:00 órától gálamérkőzések kezdődnek a sportcsarnokban.
Elsőként a körmendi utánpótlás, a Törpördögök képviselői játszanak egy bemutató találkozót, majd a piros csapat a feketék ellen mérkőzik.
Mindkét gárdában a máskor a nézőtéren helyet foglaló kritikusok, vagyis a szurkolók pattogtatnak majd.

Ezt követően az egykori kedvencek lépnek pályára, nem akármilyen felosztásban, hiszen a korábbi idegenlégósok az „Öregfiúk” ellen játszanak.

A belépés ingyenes lesz, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy bárki adománnyal járuljon hozzá az utánpótlás munkájának segítéséhez.

Reméljük, hogy minél többen részt vesznek a programokon, és minden résztvevő számára emlékezetes lesz a jubileumi ünnepségsorozat.

Várjuk szurkolóinkat, a körmendi kosárlabda barátait!"

2012-03-29 07:06 (120589)
név: peca
hozzászólásai
Kivétel a Falco, ahol 5/3 jött össze.
Előzmény: sztamassz (120586)


2012-03-29 07:03 (120588)
név: Hory74
hozzászólásai
Következő szezonban English-Mladenovics mehet! Ezzel a statikus játékkal nem lehetünk komolyak támadásban. Thomas vissza Körmendre, Csirics és Bell légiósokkal képzelném el a csapatot. Tudom, akkor nem lesz igazi centerünk, de volt már így. Sok sikert a rájátszásban és remény még él, de tegnapi játékkal ase-n sem lépünk át.

MTE

2012-03-29 06:17 (120587)
név: sztamassz
hozzászólásai
Javítás előző beíráshoz:
-m , tehát maga pontátlagját.
(Nem tudom, hogy került oda az m,nekem nincs pontátlagom :DDDD)

2012-03-29 06:13 (120586)
név: sztamassz
hozzászólásai
Bell sem rossz, ő a magam pontátlagát mindig hozza-még ha nincs meccs, akkor is (s nem tudom hogy csinálja :D ) -de tőle meg úgy kell kiimádkozni a labdát, hogy passzoljon is......na de ez mindig így volt.
Hát igen, a Jászberény otthon is szorongatott meg csapatokat-még anno a Szolnokot is-, úgyhogy vigyázni kell. S a Jászberénynek fontos a meccs, hogy minél előbbre végezzenek. Uh. én sem hiszem, hogy ott majd 30 pontokkal nyerünk, de azért remélem, hogy hozzuk azt a kötelezőt...:)
Előzmény: kovacssandor09@vivadsl.hu (120583)


2012-03-29 06:08 (120585)
név: sztamassz
hozzászólásai
Na ez az,mikor mégis ott hagyom a hírújságot, pedig haza akartam hozni.
Április 22-én lesz,most időbeosztást pontosat nem tudok de délelőtt 9 vagy 9:30-kor már indul a közös séta a városban (csapat-szurkolók-szervezők ), idegenvezetéssel. Itt bemutatják a fontosabb állomáshelyeket a városban,lesz benne múzeumi rész is, és később emléktábla avatás is. De utóbbi azt hiszem, hogy a séta után.
S délután 14 óra körül indulnak a labdás programok, szurkolók között, régi légiósok,öregfiúk, stb...
Nemrég alakult ki a végleges program, de hamarosan biztosan felteszik a honlapra is. Legelőször az MTE Infóban lehetett értesülni erről, tegnap.
A jubileumi napra ingyenes lesz a belépő, de utánpótlás támogatásra lesz majd lehetőség adományokat adni..:)
Előzmény: piedone52 (120584)


2012-03-29 05:53 (120584)
név: piedone52
hozzászólásai
Hol tudok meg több infot a jubilleumi ünnepségekről....??
Előre is köszönöm...!!!

2012-03-29 01:03 (120583)
név: kovacssandor09@vivadsl.hu
hozzászólásai
település : Körmend
Azért Bell majdnem összehozott egy tripla-duplát,24 pont,st...,37 VAL.
Őt és Istit lehet dícsérni,és az első félidő védekezését.
Fepu 1/9,ez ma gyengére sikeredett a tríket nézve.
Az is baj,hogy totál látszik, még mindíg nincs összeszokottság,megértés,improvizálás,ha elakad a figura,pumpálás,benyomni az utolsó másodpercekben Tóninak vagy Bellnek,oszt oldják meg.
Ez így kevés lesz,még Jászberényben is.

2012-03-28 22:54 (120582)
név: harsi
hozzászólásai
település : SZEKSZÁRD
Mörten!Tudod,ha ilyen a játék, nem lehet nagybetűkkel irni!Mintha nem is az én Körmendemet láttam volna!Telón azért gratuláltam Zsebe Ferinek-Ő igazán nem tehet róla-Furcsa nekem ez a sok csere,meg az légiósok játéka nem igazán tetszik,nagyon sok alapvető hibát vétenek....Németh Istit lehet csak dicsérni meg egy-egy meccsen a Feput,Ő viszont nem kap sok játéklehetőséget /kivétel talán a mai meccs volt/!Igen, ezt a Kecskemétet, otthon 20-30 ponttal kellett volna verni.Bizom azért a játékosokban,h ennel azért jóval többre képesek és végül, érmet tudunk nyerni!
TOVÁBBRA IS CSAK,- HAJRÁ KÖRMEND- HARSI

2012-03-28 22:32 (120581)
név: mex63
hozzászólásai
A mai meccs úgy nézett ki, mintha szándékosan tesztelni akarnánk magunkat, hogy egy feszültebb végjátéknál mi van...
Ez persze nem igaz, de az viszont igen, hogy ismét mindent elkövettünk azért, hogy elba@zarintsuk mindenki hangulatát. A mi jó kedvünk is fontos, de fontosabb lenne hogy a csapaton belül jöjjön meg egy kicsit a "hangulat", hogy ne feszülten kelljen játszani, hogy vissza(meg)jöjjön az önbizalom.
Ahelyett, hogy elmentünk volna 20-25 ponttal (a lehetőség meg volt rá...), egy aránylag 2-2 és fél negyedes tűrhető védekezés mellett sorban hagytuk ki a büntetőket és zsinórban hagytuk ki az üres triplákat.
Mert mi van akkor, ha ilyen vezetésnél (amiért ráadásul ODAKONCENTRÁLVA megdolgoztunk) találnak két triplát, meg leindítanak bennünk, meg dobnak egy gyors duplát a védekezési hibánkból, meg mondjuk kapnak két jogtalan (vagy jogos) büntetőt? Semmi, ill. semmi komoly vagy veszélyes...
Nem lesz hirtelen pár pont a különbség, amikor aztán megy a rinya a pályán, az ellenfelet meg teljesen belelkesítjük, hanem legrosszabb esetben is maradt bő 10 pont fór és lehet rendezni a sorokat...
Nem, mi megtesszük sokadszorra azt a szívességet, hogy egy kifejezetten szarul játszó ellenfél felálljon a padlóról vagy mint a szombati meccsen éppen egál után ismét elmenjen 10-15 ponttal, hogy nyugodta(bba)n játszhassa azt a nem túl bonyolult, de a képességeikre szabott és jó százalékkal fegyelmezetten végre is hajtott játékát (azért azt láttuk ugye, hogy ebben tudunk zavart okozni és nem túl könnyen váltanak más típusú dologra...)
Azaz a Falco ellen sem kellett volna sokkal több, két visszarakott labdát mi szedünk le, két alapvédekezést nem rontunk el, 2 triplát a sok üres közül bedobunk, 2 palánk alólit Tóni bedob, nem adunk el kényszerítés nélkül egy raklap labdát és a 4-5 létszámfölényes leindításunkból nem mi kapunk 4 pontot, hanem mi dobunk 6-8-at.
Ez 6-7-féle (alap)dolog, leírva talán soknak tűnik, pedig Ti is tudjátok hogy nem az és amiből ha csak a felét jól csináljuk, számoljátok ki bármelyik hármat pontban és akkor az ezen a meccsen már bőven elég mindenféle extra teljesítmény nélkül...

ISTI előtt pedig le a kalappal, minden elismerésem az övé..., nem ragozom miért, egyértelmű.

Fegyelmezettség, koncentráció és bár a fegyelmezettséghez nem mindig illik, de egy kicsit felszabadultabb, kreatívabb játék, ez hiányzik. (na meg persze még más is, de ne merüljünk bele...)
Mi most akkor lazázunk, amikor precíznek és egyszerűnek kellene lennünk és akkor "precízkedünk" amikor vagánynak kellene lennünk...

Isti... "áldozd" be magad légyszíves és kérd el az irányító posztot... English-Mladenovics eggyel feljebb és kész... Tudom-tudom, nem vagy irányító és nem is szereted, de meggyőződésem hogy ez az egyetlen esélyünk valamiféle normális dologra idén...
(Bocs, megint hosszú lett...:D, de bosszús vagyok :D)

2012-03-28 22:12 (120580)
név: sztamassz
hozzászólásai
Egyébként most kíváncsi lennék, hogy ha lenne szurkolói ankét, ott vajon kitől és mi hangzana el. Régebben kisebb gödröknél is volt,nem is egy. Lehet,hogy nem ártana a rájátszás előtt,aztán lehet,hogy már mindegy.
Ha mást nem,annyi kontakt nem ártana "kifelé" ...
Most nem azért,de ezek az úgynevezett "kölcsönhatások" (csapatjáték-szurkolók) ,amiről előzőleg írtam, sajnos nézőszámban is megmutatkoznak. 10 perccel meccs előtt félig üres a csarnok. Nem emlékszem,mikor volt ilyenre utoljára példa,mióta meccsre járok,nem nagyon,csak ebben a szezonban.
Jó, utána valamennyire összejön vagy 1500 fő vagy mennyi (ha annyi,legalábbis az írások azt írják), meg ok, most hétköznap volt, de még az ülőbérletes helyek is foghíjasak.

S ugye ma volt az alapszakasz utolsó itthoni meccse (még jó,hogy nem lett vereség.pfff)

Ezeket csak azért írom,mert ezek a dolgok összefüggésbe vannak egymással.
Ma is eszembe jutott meccs előtt 10 perccel itt a honlap alján lévő idézet:
EZT MÁR FURCSA OLVASNI, SAJNOS:
"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni."

Hát, bízom benne,egyszer még visszajön mindenkinél ez az érzés. Csapatnál is, szurkolóknál is,de.....hmmmm

2012-03-28 21:55 (120579)
név: bunki
hozzászólásai
Még mindig katasztrófa!
2012-03-28 21:53 (120578)
név: Bandi0804
hozzászólásai
Sziasztok!A látottak alapján kezdek aggódni a szezonunk miatt.Semmi figura rossz dobások egymás meg nem értése stb.A fél pályánál pumpálunk támadó idő fele elmegy az utolsó pillanatokban eldobjuk ha jó jó ha nem akkor gond van.Ilyen gyenge Kecskemétet ép hogy megvertünk.Csak Istibe látom a tűzet.Ha Ő most nem lenne még nagyobb gondba lennénk!Hajrá Körmend!MTE
2012-03-28 21:53 (120577)
név: jháza
hozzászólásai
Respect! Minden szóval egyetértek!

MTE!
Előzmény: sztamassz (120575)


2012-03-28 21:53 (120576)
név: sztamassz
hozzászólásai
A helyesírási hibákért elnézést, gyorsan írtam sokat, de talán érthető,mit akartam írni:))

2012-03-28 21:48 (120575)
név: sztamassz
hozzászólásai
A mai meccs pozitívumai-ha már mindenki a negatívummal kezdi-három ilyet tudok:

1,Jót röhögtem Pálla bíró úron, amikor Bellnek meg akarta magyarázni, hogyan kell cserénél bejönni. S mikor először ezt szabálytalannak tartotta, birodalmi lépegetőként megközelítette Bellt, hogy menjen ki, majd jöjjön be újra. Bell meg meg kettőt hátralépett, majd egyet előre, mint a Csacsacsa nevű táncban, mosolyogva,s akkor az már tetszett a bírónak,s feljöhetett. Ugyanezt a "szabályos pályára gyaloglás" fegyelmezést megcsinálta a Kecskemétnél is :DDDDDD

2,Németh Isti jól játszik, ha nem jó a helyzetünk, akkor is. Ezúton is gratula neki!

3,ELOLVASTAM AZ MTE INFÓT! Igaz,most volt a legrövidebb terjedelemre,ám fontos írás a jubileumi napról (a nap programismertetője-lesz egy közös séta a városban,stb stb). Sajnos viszont hazavinni nem tudtam az MTE Infót, elvesztettem félidőben, vagy csak más olvasta el,azt nála maradt,mindegy végülis :D :)))

A meccsről: Nekem nem újdonság, hogy tragédia volt összességében ez. Sajnos ez egy hosszú negatív folyamat volt, már régóta gödörben vagyunk. Mindenki vár egy nagy feltámadást, de sajnos úgy néz ki,ez nem jön el,s már idő sincs rá.
Persze ne menjünk feltartott kézzel senki ellen sem meccsre, de azt sem felejtse el senki, hogy CSAK ANNAK KÖSZÖNHETŐ A NEGYEDIK HELYÜNK,MERT A SZEZON ELSŐ RÉSZE JÓL MENT.(ehhez is az első helyen kellett lenni, hogy csak ideáig essünk vissza...különben még nagyobb baj lett volna...)
Az utóbbi pár hónappal nem lennénk benn a nyolcban sem, ezt valljuk be.Mivel senki nem érti,mi ez a nagy visszaesés, ezért várja mindenki még most is,mikor rohamtempós meccsek jönnek, hogy majd most ,csak feltámadunk.
Hát, én azt mondom legyen így, de jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a reális esély erre egyre kevesebb, sajnos. (Nincs csapatjáték-egy vagy két játékos épp ezért hiába is küzd....),nincs összeszokottság, légiósok visszaestek, dobások nem mennek be. Még a védekezésben valamit nyújtunk, meg cserélünk,ha nem betegszik le mindenki,s ennyi nagyjából...)

Ennek tekintetében én sajnos nem tudunk így számolni, hogy ha majd a Pakson tovább jutunk, Falco ellen ki tudja mi lesz,és akkor. Ahhoz egy kiegyensúlyozott alapszakaszt kéne magunk mögött tudni, hogy lehessen így számolgatni. Ez viszont nincs idén. Ezzel a játékkal újra megverne volna a Falco,akár milyen nem játszanak ők sem most kiválóan,sőt, a Kecskeméttől is kikaptunk volna, ha Isti nem érezte volna annyira a triplákat. A végén meg szerencsénk is volt ugye, hogy nem lett hosszabbítás..

A hangulat a fentiek tekintetében sajnos a legutóbbi Sopron elleni meccs nyomába sem érhetett sajnos sehogy sem. De hogy is érhetett volna? Magunknak dalolásszunk? Ok, hogy a csapatért mindig szorítani kell,meg ilyesmi,de ha nincs meg a kölcsönhatás,nem jönn vissza a pályáról valami,amiről azt lehet mondani,hogy körmendi kosárlabda az oroszlánbarlangban-katlanban,Szentély Arénában, akkor hiába énekelnénk, hogy nyitva van a pálya, meg hogy mi leszünk a bajnokok, elég keserű lenne...

Mindenesetre csak előre, fel a fejjel,csak az MTE!!!:)))
S természetesen titkon azért én is reménykedek a nagy feltámadásban,s a győzelmekben, hiszen más csapatok is hibázhatnak. Csak a realitás,de hát....

2012-03-28 21:47 (120574)
név: Bandi0804
hozzászólásai
Sziasztok!A látottak alapján kezdek aggódni a szezonunk miatt.Semmi figura rossz dobások egymás meg nem értése stb.A fél pályánál pumpálunk támadó idő fele elmegy az utolsó pillanatokban eldobjuk ha jó jó ha nem akkor gond van.Ilyen gyenge Kecskemétet ép hogy megvertünk.Csak Istibe látom a tűzet.Ha Ő most nem lenne még nagyobb gondba lennénk!Hajrá Körmend!MTE
2012-03-28 21:45 (120573)
név: wind
hozzászólásai
Az alapszakasz negyedik helyének bebiztosításán kívül sok pozitívum nem mondható el a mai meccsről. Ugyanazok a gyermeteg hibák, hasonlóan rossz megoldások, a csapatjáték esetlegessége mind-mind előjött, ami az elmúlt időszakban (sajnos) jellemző ránk.
A nagy feltámadást nem igazán látom... :(((
Így nagyon nehéz lesz bármilyen eredményt is elérni a kupában és a bajnokságban.
A Paks ellen is nagyon-nagyon fel kell szívni magunkat, hogy továbblépjünk!!
A csodában még mindig bízva: HAJRÁ KÖRMEND!!

2012-03-28 21:44 (120572)
név: Bandi0804
hozzászólásai
Sziasztok!A látottak alapján kezdek aggódni a szezonunk miatt.Semmi figura rossz dobások egymás meg nem értése stb.A fél pályánál pumpálunk támadó idő fele elmegy az utolsó pillanatokban eldobjuk ha jó jó ha nem akkor gond van.Ilyen gyenge Kecskemétet ép hogy megvertünk.Csak Istibe látom a tűzet.Ha Ő most nem lenne még nagyobb gondba lennénk!Hajrá Körmend!MTE
2012-03-28 21:15 (120571)
név: gggabor16
hozzászólásai
Hol a csapatunk!? miez..
2012-03-28 21:09 (120570)
név: peca
hozzászólásai
A mai produkciónk olyan volt,ami illeszkedik az eddigiekhez! Borzalom! Semmilyen esélyt nem látok a jó szereplésre. Nagyon tartok a Pakstól. Nem vagyunk acélosak saját pályán sem...
2012-03-28 20:44 (120569)
név: Mörtön
hozzászólásai
Harsi a győzelem után kisbetűkkel írt! Itt a vég, ha már te sem lelkesedsz! :)
Már Zsebének sem gratuláltál, de meg értelek egy picit. Nem volt nagy szám egy egy légióssal felálló csapat ellen hazai pályán.
Előzmény: harsi (120565)


2012-03-28 20:38 (120568)
név: kendeffy
hozzászólásai
A mai játékot nem kommentálnám, mindenki látta a meccset. Biztos 4-ikek vagyunk a Paks-sal fogunk játszani. A következő meccseket nyugodtan fel lehet használni formába hozásra, és csapatépítésre. Egyelőre valószínűleg nem Szolnokon kell győznünk, hanem Szombathelyen később, az meg szerintem nem lehetetlen. A Kecskemét is így játszotta le az utóbbi 3 meccsét. Szerintem a Paks nem fog győzni Körmenden. Egyelőre még nem dőlt el a szezonunk, most jön a java.
2012-03-28 20:31 (120567)
név: partizan
hozzászólásai
település : Körmend
Ez nem csapat! Tóni iszonyat nagyképű(a játékát elnézve én nagyon meghúznám magam a helyében)! Talán nem akar beállni a sorba Marticsnál?
Sorolhatnám a többi dolgot.
MTE!!!

2012-03-28 20:09 (120566)
név: gjkmd
hozzászólásai
Gyenge muzsika volt.
Lényeg a győzelem. :)

2012-03-28 20:05 (120565)
név: harsi
hozzászólásai
település : SZEKSZÁRD
Hú Kedvenceim!A győzelemhez gratulálok,de a mutatott játék sok kivánnivalót hagyott maga után!Rengeteg hiba,mind támadásban,mind pedig a védekezésben!Élvezhetetlen volt a játék!Remélem, s bizom Bennetek,h lesz ez jobb is!Nagyon szurkolok,h Szolnokon nyerjen a csapat! TOVÁBBRA IS HAJRÁ KÖRMEND!!!!HARSI
2012-03-28 20:04 (120564)
név: kabócamadár
hozzászólásai
Álmokat, illúziókat elfelejteni! Van egy „kosárlabda-iparosok”-ból álló, ma már sokadszor ötlettelenül játszó, erős középcsapatunk.
2012-03-28 19:58 (120563)
név: pokolgép
hozzászólásai
ez mi volt.....(megint)
2012-03-28 19:57 (120562)
név: vannak
hozzászólásai
település : Budapest
Óriási változásnak kell lennie hogy a szolnoki túráinkon legyen valami esélyünk!Szarrá vernek minket ott ha így játszunk!!Pedig olyan jól kezdődött minden......
2012-03-28 19:57 (120561)
név: mici
hozzászólásai
Ez egy nagy nulla, ez semmi!
2012-03-28 19:51 (120560)
név: vannak
hozzászólásai
település : Budapest
Ez 1szerűen katasztrófális!!!!!!
2012-03-28 19:16 (120559)
név: caratos34
hozzászólásai
koszonom
2012-03-28 19:12 (120558)
név: BélaBá
hozzászólásai
Windows media player beépülő modul kell!
Előzmény: caratos34 (120557)


2012-03-28 19:10 (120557)
név: caratos34
hozzászólásai
nekem se megy, de uj a gep, szoval talan valamit le kell toltsek...

valami otlet?

2012-03-28 18:59 (120556)
név: kendeffy
hozzászólásai
A játék küzdelem jellege dominál. 0/8 hármasból csak javulhat. Győzünk és a Szolnok is győz Pakson oszt jó napot, és a 4-ik helyről indulunk,
2012-03-28 18:31 (120555)
név: Mörtön
hozzászólásai
Hajrá MTE! A védekezés a régi, a támadás akadozik néha, de nem rossz. Triplák viszont még mindig nem mennek. Idén be vagyunk oltva ellene?
2012-03-28 18:27 (120554)
név: hanitib
hozzászólásai
település : Szombathely
Hétköznap van.
De hajrá!
Előzmény: csak körmend4 (120553)


2012-03-28 18:26 (120553)
név: csak körmend4
hozzászólásai
18-8!Ezaaz! Minden ok a közvetítéssel,a hangulat lehetne kicsit jobb vagy inkább nagyon!HAJRÁ!

2012-03-28 18:14 (120552)
név: savage
hozzászólásai
Sziasztok! Nálam nem megy a közvetítés, másnak is van ilyen problémája?
2012-03-28 18:00 (120551)
név: BélaBá
hozzászólásai
Köszönöm szépen a visszajelzéseket!
Remélem marad is így!

2012-03-28 17:58 (120550)
név: lhegedus
hozzászólásai
település : London
Belaba,

Minden OK

HAJRA KORMEND!!!!!!

2012-03-28 17:49 (120549)
név: Juju6
hozzászólásai
település : Morganville,New Jersey
Hajra Kormend ale,Hajra Kormend ale,MINDIG OTT VAGYOK ES NEKTEK SZURKOLOK ale,ale,ale!!!!!Koszi BelaBa a hangot es a kepet!MTE!
2012-03-28 16:43 (120548)
név: BélaBá
hozzászólásai
Szívesen! :-) Üdv! Jó szurkolást!
Előzmény: piedone52 (120547)


2012-03-28 15:21 (120547)
név: piedone52
hozzászólásai
Köszönöm...!!! Üdv
2012-03-28 14:50 (120546)
név: BélaBá
hozzászólásai
www.mtetv.eu

Innen ugrás az élő közvetítés oldalra, vagy közvetlenül:
http://mtetv.eu/onlinetv.php


Előzmény: piedone52 (120545)


2012-03-28 14:31 (120545)
név: piedone52
hozzászólásai
Ma sajnos nem tudok hazamenni a meccsre.Kérek valakitől infót, hogy hol tudom nyomon követni. Köszönettel az Egál
<- következő 52039 bejegyzésbejegyzés 52040 - 52089 ( összes : 52668 ) időrend: -> korábbi 579 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /