Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
<- következő 52034 bejegyzésbejegyzés 52035 - 52084 ( összes : 54330 ) időrend: -> korábbi 2246 bejegyzés
2012-05-08 00:59 (122261)
név: kovacssandor09@vivadsl.hu
hozzászólásai
település : Körmend
Gratulálok a kiszenvedett győzelemhez.
Ez a filkó egy undorító,mocskos játékot játszik folyamatosan,ezért is volt nehéz a meccs.Remélem,hogy megkapják a büntit.
Köcsögkönyökköpködős kálmán mire fogja tanítani játékosait,ha edző lesz???
Már előre félek.

Janinak,Fepunak külön gratula,nélkülük nem lett volna meg a meccs.
Tónit ki nyugtatózta le a kezdés előtt? Egy támadó lepi,hát nem sok.
Hiányoltam még Bécit és Cseh is kaphatott volna több lehetőséget.

Szerintem csütörtökön meg lesz...

2012-05-08 00:46 (122260)
név: Gömb
hozzászólásai
Kicsit gyorsan gépeltem az előbb, ráadásul angol billentyűzetem van, így néha egy-egy ékezetes betű mellé megy, bocs érte. Még 1 dolog jutott eszembe, ahogy itt a hozzászólásokat olvasgattam. Tegyünk meg ismét mindent ami tőlünk telik és minél többen menjünk az Arénába. Nehogy mi is megkapjuk, hogy foghíjas az MTE szektor.
Az első meccsen nagyon sok gyerek és nő volt körülöttem, ezért volt picit visszafogottabb a bközép hangereje, de azért szurkolt mindenki ahogy tőle tellett. Ezt azért írom csak, mert itt korábban valaki fikázott, hogy nem volt szurkolás, pedig mi mind berekedtünk. Szóval a lényeg az lenne, hogy most mindenki oroszlánként szurkoljon! VÉGIG! Apraja és Naggya!! :-) Amit tudunk adjuk ki magunkból!
Ennyit tehetünk, és ha mi odatesszük magunkat, akkor elvehetjük a pályaelőnyüket!
Mindenki Szombathelyre és összejön!!!!!!


2012-05-08 00:31 (122259)
név: pancs
hozzászólásai
tvben néztem a meccset és amikor a kamera állásból mutatták a jelenetet akkor lehetett látni az egészet, csak azt 1x sem játszották vissza
esetleg valaki megkereshetné a jelenetet aki felvette...

MTE

2012-05-08 00:29 (122258)
név: Gömb
hozzászólásai
Először is gratulálok a csapatnak, hogy kiszenvedte a győzelmet. Aztán örülök a poszternek is, megy a többi mellé. Igazi erekjeként, hogy erőt adjon a mindennapokra.
Egyébkén meg pár gondolat. A Towns egy kalap sz*r volt ma is a nulla ismétlem 0-a pont (légióstól) és Szombathelyen is a 25 pontja ellenére. Egyszerűen nem látom benne a tüzet sem. A szombathelyiek minden labdáért mentek, csósztak másztak. Tóni a legtöbb esetben nézzétek csak majd meg a kezét sem emeli fel annyira beleszarik a védekezésbe. Ma is volt, hogy az irőnyító tört be mellette és dobott gólt, és még csak meg sem próbálta lesapizni, holott a derekáig ér a srác. A másik meg pl Szombathelyen az első negyedben nem ment oda a büntetőhüz sem, hogy esetleg a hibás dobást követően legyen esélyünk a lepire. Bezzeg a Pantelicsnek ezt nem kell tanítani, minden meccsen vért iszik úymegy fel a pályára. Ha ma Tóni ilyen hozzáállás mellett lenne 0-pontos, dá látom rajta a küzdést nem is írom ezt most ide. De egyetértek a Spiritknight-al, mert el kellene vele beszélgetni, hogy akar e itt játszani. A Janika minden meccsen meghal a pályán. Ennek a fele elég lenne a Tónitól. A kiállítást a tesóm kb 10 szer visszanézte videon, mivel felvette a meccset, tehát nekünk megvan az eredeti anyag, amit a sportklubb véletlen nem talál. Nos azon az látszik, hogy a Lacika futás közben előszür könyökkel vágta nyakon a Dejant, majd alkar-tenyér kombinációval ars és fül között, erre a Dejan test mellé szorított kezekkel nekifutott és mellel fellökte. Ezt követően szinész lacko eldobta magát ahogy szokta. Majd jön a bb1en látható rész, ahol még le is köpte részben a Dejant részben a bírót. Ennyi röviden.
a Rujitól is több koncentráció kellene, olyan jü meglátásai vannak, a következő pillanatban meg ökör labdákat ad, mint egy amatőr elszórja a nehezen megharcolt labdát. Az első meccsen ha 50% al dobjuk a büntetőt, (pedig nem volt sok, szeritnem sima hazai fújást kapott az alapszakasz győztes), akkor most 2-0 nem tudom miért nem gyakoroljuk. Ma is majdnem ezen kaptunk ki,egy szerencsénk volt, a Falco is szarul dobta. De ők hazai pályán talán egyet sem hibáztak, mi meg 25% ra rippelem amit összehoztunk. És ha nem pontozódik ki a tejes kezdő5-ösük komoly gond lehetett volna. Aztán amikor mindenkinek 4 faltja volt nem értem miért nem erőltetjük ezeken a játékosokon a betörést. A 3 dobóinkat kajakra levédték azért lett csak 2 trink, de mi mégsem éltünk ezzel a lehetőséggel percek kellettek Bellnek is mire rájött. Ez nem vall profizmusra. Na mind1 okuljunk a hibákból és Szombathelyen be kell húzni a 2.-at! Előre az aranyért!!!!!! CSAK AZ MTE!!!!!!

2012-05-07 23:44 (122257)
név: spiritknight
hozzászólásai
Könyökös Laciból köpködős Laci lett. Ennyi.

A játékról sokat nem érdemes beszélni, a győzelemért jár a gratuláció.

(Azért jó, hogy Szanati, Will, Simon L. és Harazinhoz nem csatlakozott Jarosevits, mert a végén még kikaptunk volna.)

Edzőbá helyében megkérdezném, hogy te Darian, akarsz te itt kosarazni? Mert ha nem, Mike kivisz a bécsi reptérre.

2012-05-07 23:42 (122256)
név: hanitib
hozzászólásai
település : Szombathely
BB1-en valaki ugyanezt írta, és ő állítólag látta. Egy faultért nem jár kiállítás. A köpésért viszont egyből az, sőt eltiltás. A Dejan, ha higgadtabb akár meg is úszhatta, volna. Bár az is lehet akkor a sporik semmit nem fújnak. Így viszont nem tehették meg, hogy csak a Dejant büntetik.

Előzmény: sztamassz (122253)


2012-05-07 23:22 (122255)
név: harsi
hozzászólásai
település : SZEKSZÁRD
HALIHÓ KEDVENCEIM!NAGYON NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK A MAI NAGYON NEHEZEN KIHARCOLT GYŐZELEMHEZ MINDEN JÁTÉKOSNAK/KÜLÖN FEPUNAK,JANINAK,RUJINAK/,EDZŐKNEK,NO ÉS TERMÉSZETESEN ZSEBE FERINEK,MEG A RENDKIVÜL EGYSÉGESEN A GYŐZELEMBE ŰZŐ SZURKOLÓ TÁBORNAK!NAGYON SZORITOK,H SZOMBATHELYEN IS NYERJEN A CSAPAT!HAJRÁ-HAJRÁ KÖRMEND!!!!HARSI
2012-05-07 23:03 (122254)
név: sztamassz
hozzászólásai
Ja, majd elfelejtem:
Watson, köszi a posztert ,én simán elsétáltam mellette, habár félidőben még jutott volna :))

MTE Info ugyan nem volt-irgum burgum-,konfletti papírszíveső sem, de egye fene, ha van poszter és táncoslányok, valamint Fanni ,akkor azért valahogy "ki lehet bírni" :D :)))

2012-05-07 22:56 (122253)
név: sztamassz
hozzászólásai
Gratulálok a csapatnak!
Első félidőben azért féltem, hogy a rossz dobószázalék megbosszulja magát. De szerencsére második félidőben felpörögtünk, s fokozatosan miénk lett a meccs!
Szombathelyen is meg lehet a meccs, ha koncentráltabban és higgattabban dobunk. Nem kell idegeskedni. Oké,hogy a védekezés jó,de ha a dobás csak egy picivel jobb,már meglesz Szhelyen is.

Kálmán Laci meg színészkedett egyet, oszt kár is erről többet beszélni,legalábbis szerintem. (Na de aki jár meccseke, az tudja,hogy ez benne van, kész.) Csak most nem jött össze neki,visszanéztem videón bb1en, sokat nem láttam,de az látszott,hogy Mladenovics szándékosan tuti nem csinált semmit.Sőt,mintha fel is akarta volna segíteni a hátraszaltózó Lacikát,s ekkor történt valami-szerintem Kálmán köpött egyet-, amitől elszabadultak az indulatok.

Csütörtökön mindent bele! Csak az MTE! :)))

2012-05-07 22:54 (122252)
név: flimo
hozzászólásai
Bocs, de már korábban elmentem, nem tudtam írni. Sajnos mint kiderült hiába reklámozták a facebook oldalukon nem volt sportklubjuk. Remélem azért sikerült nézned valahol.
Előzmény: Ghael (122215)


2012-05-07 22:50 (122251)
név: acélszív
hozzászólásai
település : etyár mindnei
Nézem a Szolnok-Alba statot, Trotter 7/7,Horváth Á. 5/4 trojka, azt a betyár mindenit... Na jó, először jussunk túl a Filkón! :)
2012-05-07 22:48 (122250)
név: kadar
hozzászólásai
Szánalmas falco tábor! Folyamatosan sír a szátok, hogy nem fértek el, meg kevés a jegy, aztán 100-an jöttök el az elődöntőre!

EGY TÁBOR VAN VAS MEGYÉBEN HEJ HEJ !

2012-05-07 22:43 (122249)
név: wendriner
hozzászólásai
te ezeket babobánól írod be, nehogy tényleg bejöjjön, mintegy inverz elkiabálás gyanánt?

izgalmas meccs sok-sok hibával. a Körmend rutinból, ill. lelkesedésből hozta.
reméljük Townesnál pillanatnyi elmebaj, ill. sérülés hozta elő a mai produkciót.
reméljük sikerül erőt meríteni a most már nem első megnyert szoros végjátékból. csütörtökön be kell húzni!
Előzmény: marsal (122241)


2012-05-07 22:43 (122248)
név: acélszív
hozzászólásai
Nagyon akart ma mindenki, felszántották a fiúk a pályát, ilyen megalkuvás nélküli küzdőszellem kell Szombathelyen is! A szurkolás alakul, végre csuromvizesen és fél süketen távoztam a dühöngőből! :))
2012-05-07 22:42 (122247)
név: marsal
hozzászólásai
település : szhely
Érdekes a statisztikád. nekem fel sem tűnt, hogy csak két triplát dobtatok, már mi sem dobtunk szerintem többet, és az sem tűnt fel, hogy a Szombathelyen 25 pontig jutó Townes ma nem szerzett pontot. A leírtak alapján a kiállításokat túlzottnak tartom. Max. egy technikait, vagy sportszerűtlent, ért volna meg az eset. Mi jöttünk ki volna jobban ebből a döntésből, még ha Lacika ellen fújják is a sportszerűtlent, vagy technikait.
Előzmény: psz (122244)


2012-05-07 22:41 (122246)
név: lhegedus
hozzászólásai
település : London
En most is azt mondom, rajatszasra kulfoldi birokat. Ilyen kielezett meccsen, es csapatoknal egy egy "jo" idoben befujt/be nem fujt fault eldonthet egy meccset. Minden jatekos 1000%-al porog, az idegek feszultek. A gyozelmunk ellenere nem vagyok megelegedve a birok tevekenysegevel (igy TV-n keresztul). Teny, nem lattuk mi tortent a kiallitasnal, de biztos nagyobb veszteseg Falconal Lacika kiallitasa, de meg csak 1-1.

A "kotelezo" hazai palya meg van. A vedekezes persze jo volt mindket oldalon, de szamomra inkabb az jott le, hogy a tamadojatek volt gyenge. Bar ez nezopont kerdese. Minden csapat annyi pontot tud dobni, amennyit az ellenfele hagy neki. Igazi rajatszas merkozes volt. Nem volt szep de gyoztunk. Townes betlije..... Lehet legkozelebb az O vezetesevel nyerunk.

Szep volt fiuk, nagy kuzdes, szep munka volt.

HAJRA KORMEND!!!!!!

2012-05-07 22:40 (122245)
név: jháza
hozzászólásai
Azért Zelenyánszkynak valaki megmondhatná,hogy ez nem az a Timberlake,akitől így el kell élvezni,az gy másik és zenész...
Basszus bármit csinált,üvöltött a faszi mint az állat!:-)
Viszont a legnagyobb kérdést a másik riporter tette fel Szabó Zsoltnak :-) ;
"-nem érzed úgy,hogy a csapatod szinte minden bírói fújásnál reklamál?"
A meccsről,kurva nehéz volt,remélem most már visszajön a dobóformánk,mert ez siralmas!
Jó lenne nyerni Szombathelyen...


MTE!

2012-05-07 22:29 (122244)
név: psz
hozzászólásai

Ez nagyon nagy csata volt! A végére azért elég magabiztosan behúztuk. Azt nem hittem volna, hogy úgy nyerünk meccset, hogy összesen 2 triplát dobunk, Townes nem szerez pontot, és a fele büntetőt kihagyjuk.

A kiállítás nem vot túl bonyolult, Kálmán szokása szerint nekifutott az ellenfélnek majd dobott egy hátast, Dejan meg felháborodott a színészkedésen, aztán volt egy minimális harc és 2 kiállítás. Kb. ennyi.

Ami a statisztikából szembetűnő, hogy szinte minden mutató közel azonos, de amíg nekünk 50 kettes rádobásunk volt, addig a Falconak csak 34. Ez azért nagy különbség, tehát sokszor a dobásig sem hagytuk eljutni őket.

2012-05-07 22:29 (122243)
név: tibininja
hozzászólásai
Szép volt fiúk!
Gratulálok!

MTE

2012-05-07 22:22 (122242)
név: paky
hozzászólásai
A jó védekezés döntött. Támadásba, ha a triplák bemennek, sima a meccs. Ezt a falcot ilyen kemény védekezéssel és jobb támadójátékkal meg lehet verni Arénában is. Úgy gondolom, hogy Martic munkája azért látszódik a csapaton. Eilingsfeld nagyon jó volt, Townes betli.

Előre a győzelembe csütörtökön, mert LESZ, LESZ, LESZ

MTE

2012-05-07 22:22 (122241)
név: marsal
hozzászólásai
település : szhely
Igazad van ! Megkaptátok a hazai pályát. Sakknyelven szólva Dejan egy vezéráldozatot hozott. Nem tudom, hogy Lacit miért állították ki, bár őszintén szólva Dejan kiállítását sem értem teljesen. Megvan a továbbjutásotok.A bizottság tuttira megy. Nem bízzák a véletlenre, hogy Kálmán és Pantelics meggyógyul-e , majd május 10-én mindkettőjüket elkaszálják és nem játszathatnak ellenetek. Na jó, lehet Dejan sem, de ez mondjuk Szanati-szintű veszteség nektek.
Előzmény: lhegedus (122236)


2012-05-07 22:21 (122240)
név: szasza45
hozzászólásai
Szép volt fiúk! A Falco szerintem teljesen elkészült az erejével, a Timberlaket is meg lehetett fogni. Szombathelyen nem szabad levegőhöz jutni őket! Hajrá fiúk!!!
2012-05-07 22:18 (122239)
név: kendeffy
hozzászólásai
Bebrusztoltuk. Hozzátette a magáét Jones, Ruji, a végén Fepu. Bell meg csak akkor nem akarta megverni a védőjét, amikor nem akarta. Hazai pályánk meg volt, viszont reméljük, hogy többet nem dob Townes 0 pontot, és a hármas is jobb lesz mint 2/14. Tipikus rájátszás volt mindkét meccs eddig, persze ezt is vártuk.
2012-05-07 22:14 (122238)
név: Mörtön
hozzászólásai
Fepu jött és győzött. Gratulálok a győzelemhez, de kicsit kevésbé görcsösen Szhelyen, és nyerhetünk.
Mindörökké MTE!

2012-05-07 22:11 (122237)
név: tothzsb
hozzászólásai
település : Budapest
Gratulálok fiúk, ez nagyon szép győzelem volt! Előre a második győzelemért!

Mindörökké Körmend!!!

2012-05-07 22:09 (122236)
név: lhegedus
hozzászólásai
település : London
Igazi play off meccs volt. A birok kritikan aluliak voltak (szerintem most azert megkaptuk a hazai palyat).

SZEP VOLT FIUK!!!!!!

HAJRA KORMEND!!!!!!

2012-05-07 22:09 (122235)
név: snasze12
hozzászólásai
Ezaz! gyenge játékkal de nyertünk! Csütörtökön nyerni fogunk! MTE!
2012-05-07 21:45 (122234)
név: Mörtön
hozzászólásai
Hát ez aztán tipikus play off meccs! Kéne még valaki Ruji, Bell És Jones mellé. Istire és Fepura gondolok. Mindent bele! A bírók viszont velünk vannak.
2012-05-07 21:30 (122233)
név: Mörtön
hozzászólásai
Ez a Sport klub semmit nem mutatott,mi történt, de Kálmán és Dejan ki lett állítva. Mi jártunk jobban, Dejan is bűn gyenge.
2012-05-07 21:27 (122232)
név: snasze12
hozzászólásai
Basszus. Ha ma kikapunk, kiesünk szerintem mindenki tudja:( De remelkedjünk!! MTE!
2012-05-07 21:25 (122231)
név: bujaga
hozzászólásai
Nem,de egy jo English nagyon hiányzik.
MTE!!!

Előzmény: snasze12 (122230)


2012-05-07 21:23 (122230)
név: snasze12
hozzászólásai
English játszik?
2012-05-07 21:18 (122229)
név: Mörtön
hozzászólásai
Nagyon jól védekezik mindkét csapat, de a Falco könnyebben tud vhogy helyzetbe kerülni. Ami a mi malmunkra hajthatja a vizet, hogy sok a faultjuk.
Mindent bele! Hajrá MTE!!!

2012-05-07 21:16 (122228)
név: psz
hozzászólásai

Dobjunk triplát és meglesz !!

MTE


2012-05-07 21:15 (122227)
név: hanitib
hozzászólásai
település : Szombathely
http://195.56.77.56/n4/?hun_ply_1422

Néha nekem is akad, de azért nem olyan vészes.

2012-05-07 21:13 (122226)
név: snasze12
hozzászólásai
mennyi az állás? Van esélyünk mert ha ma nyerünk, csütörtökön Ezerrel szurkolunk 30 falcosnak esélyük nem lesz!! Statot is adhatnátok.
2012-05-07 21:04 (122225)
név: bujaga
hozzászólásai
Szoros meccs.Mindkét csapat sokat hibázik,s a dobásaink sem ülnek sajna.Mindent bele fiúk!
MTE!!!

2012-05-07 20:59 (122224)
név: lhegedus
hozzászólásai
település : London
stat vagy hangkozvetites valahol? vagy mukodo tv link, nalam elvezhetetlen, rettenetesen akadozik!

HAJRA KORMEND!!!!!!

2012-05-07 20:49 (122223)
név: bujaga
hozzászólásai
Townes egy csőd! Hol van aza régi Townes?
MTE!!!

2012-05-07 20:44 (122222)
név: hanitib
hozzászólásai
település : Szombathely
A sporik persze megint jókor fújtak hülyeségeket. De k...a gyengék vagyunk.
2012-05-07 20:42 (122221)
név: stoki
hozzászólásai
Bocsi, bejött! :P
HAJRÁ KÖRMEND!!!

2012-05-07 20:38 (122220)
név: stoki
hozzászólásai
Sehol nem tudjuk követni ezt a nyomorult meccset? Se a sportklub nem jön be, sem itt az oldalon!
MTE!!!

2012-05-07 20:08 (122219)
név: adi10
hozzászólásai
köszi!
2012-05-07 20:03 (122218)
név: tibininja
hozzászólásai
Szia!

Elvileg itt lehet majd: http://onlinetv.gportal.hu/

(bal oldalon)

MTE!!!
Előzmény: adi10 (122217)


2012-05-07 20:00 (122217)
név: adi10
hozzászólásai
tudtok segÍteni link ügyben? lehet nézni neten a meccset? köszi!
2012-05-07 19:44 (122216)
név: BélaBá
hozzászólásai
Nem tudom, hogy játszik-e, de hogy nevezzük Englisht, az már biztos.
Isti és Kálmán Laci nyilatkozott, aki tévén nézik, őket fogják majd hallani.
Egyelőre kevesen vagyunk, de van még idő.

2012-05-07 19:16 (122215)
név: Ghael
hozzászólásai
Bocsánat a spamért, de még Flimo-tól kérdezném, hogy gongban lenti vagy fenti tv-n lesz a meccs?
Előzmény: Ghael (122213)


2012-05-07 19:15 (122214)
név: chrys-ice
hozzászólásai
település : celld- szhely
köszönöm mindenkinek aki gondolt rám és megkeresett, sajnos már tárgytalan a meccsre utazós ügy! TVn keresztül szurkolok a csapatnak és csütörtökön lekiabáljuk az aréna mennyezetéről a vakolatot! MÉG1SZER KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
LESZ, LESZ, LESZ, CSAK AZÉRT IS LESZ, A MARC KÖRMEND ÚJRA MAGYAR BAJNOK LESZ!!! LESZ, LESZ, LESZ...

2012-05-07 19:09 (122213)
név: Ghael
hozzászólásai
Én szívesen csatlakoznék, ha lehet. Valami ismertetőjel? Bár meccs közben úgyis kiderül :)
Előzmény: flimo (122212)


2012-05-07 18:11 (122212)
név: flimo
hozzászólásai
Ha más is Pesten van, és társaságban nézné a meccset, a Wesselényi utcánál található Gong Café 2-ben leszünk páran.
<- következő 52034 bejegyzésbejegyzés 52035 - 52084 ( összes : 54330 ) időrend: -> korábbi 2246 bejegyzés

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /