Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:
2019-08-17 18:56 (170164)
név: zsotya
hozzászólásai
Sztem Neked mindegy mit mond, hiszen nem Kmdi, így soha nem lesz jó...:
Bb1 meg remélhetőleg megszűnik előbb utobb

2019-08-17 16:56 (170159)
név: Bubi_
hozzászólásai
Jonni!
Mi már a fikásoktól tudjuk, hogy "Körmend egy koszos falu", miért is kellet ezt a csávóval elmondatni?
A gyereket az eszéért nem fogják ellopni, az biztos!

2019-08-16 11:21 (170156)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Keszthelyről Veszprémen át vezetett Körmendig Habel Andrich Clemens útja

Ha nem is a véletlennek, de egy szerencsés találkozásnak köszönhető, hogy Clemens is Körmenden folytatja pályafutását. A fiatalember négyéves szerződésének aláírásakor mondott néhány szót magáról, eddigi pályafutásáról.

„Keszthelyről indultam, de Veszprémben kezdtem el komolyabban kosárlabdázni. Az általános iskolában csak heti két edzés volt, de amikor gimnazistaként Veszprémbe kerültem, akkor ismerkedtem meg komolyabban a sportággal, ott szerettem bele a játékba. Azóta már a mindennapok fontos részét képezi számomra, és távolabbi terveim is vannak vele. Szeretnék profi sportoló lenni, más országokban is játszani majd, így kerültem ide.”

A hírek szerint ez egy nyári tábornak köszönhető, itt figyelt fel rád Ziga Mravljak, aki az itteni fejlesztő programot vezeti.

„Igen, így van! Szlovéniában találkoztunk egy New Era Campen, ahol a harmadik napon odajöttek hozzám, hogy nagyon szívesen látnának itt, úgyhogy a tábor vége után már itt is voltam, készen az edzésekre. Most pedig már alá is írtam a szerződést.”

Ez nagyon gyorsan ment. Mi az, amit tudtál korábban a körmendi kosárlabdázásról?

„Természetesen követtem a bajnokságot, tisztában voltam azzal, hogy ez egy nagyon erős klub, amely nagyon komoly lehetőséget kínál a fejlődésre. A célom az, hogy felkerüljek a felnőtt csapatba és minél inkább meghatározó játékos legyek.”bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /