Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 4 ) időrend:
2019-06-16 16:31 (169111)
név: kadar
hozzászólásai
Off

splity kosárszakértő úr a nyugat.hu-n összekeveri a szezont a fazonnal, ez csak azért gáz, mert 20 hozzászólásából 18 a Körmenddel foglalkozik.

:_D

On


2019-06-16 15:39 (169109)
név: borden
hozzászólásai
nekem is bizseregnek az ujjaim...

5 + gyakran egy 1/2 , és egy 1/4 játékossal...Sajnos!

Tegnap este beszélgettünk arról, hogy talán ez a tizedik döntőnk, amiből háromszor értünk fel a csúcsra, hatot sajnos elbuktunk.
Kettőt a zte ellen, egyet a Honvéd, meg kettőt a Paks ellen
Ott az utóbbit egy azóta is feldolgozhatatlan, ordas nagy csalással veszítettük el...
Elérkezve a 2008-as döntőhöz, ahol a bár tény, hogy rendkívül jó csapatuk volt, de azzal a falcóval játszottunk, akiknek legalábbis számomra a létezésük is megkérdőjelezhető, érthetetlen, én nem tehetek róla, de egy rákos daganatnak tartom őket a Magyar kosárlabda térképén.
Vas megyének egy top kosárlabda csapatra, a tradíciók alapján, és egyébként is, RÁNK lenne szüksége, és egy jó focicsapatra, a Haladásra!
Visszatérve az akkori döntőhöz, ott is szerencséjük volt, mert nálunk az Occiti és a Jackson is talán sérülten játszottak, konkrétan nagyon ugrani sem tudtak.
Nem feledem azt sem, szerencsére látva mindet, hogy a valaha Magyarorzságon megfordult összes légiós közül a két legellenszenvesebb, legundorítóbb, legprovokatívabb (bocs Sztojan), nem sportpályára való légiós, szóval a doyne, és a kazlauskas akkor náluk játszott.
És elérkeztünk a mostani döntőhöz ahol MEGINT, újra.. qva nagy szerencséjük van! Kisöpörtek egy teljesen széteső Kecskemétet, egy öt standard emberét nélkülöző Olajt, és most 11 év után megint velük nézünk farkasszemet, pihentebben jöttek, többen, nálunk pedig nincs Delas...
Valamiért nem kedvel minket a sors, mert említhettem volna a Szolnok elleni döntőt pont a falcó előttit, ahol nem volt Marci, Ledoux és még valaki, már nem emlékszem, bár így is nyerhettünk volna ott az első meccsen, de a sárgák kiverése okozta eufória által generált, Körmenden talán a valaha volt legnagyobb buli, ünneplés után, nem sok idő maradt az első meccsig, és a végét nem bírtuk...az a döntő is elment...

Én a magam nevében köszönöm a CSAPATNAK a tegnapit, a küzdést, az akarást, sajnos egy null oda, de menni kell tovább, kedden odatenni mindent amink van, és talán akkor az sors visszad valamit abból amit már annyiszor elvett tőlünk, vagy nem... De akkor is MINDÖRÖKKÉ MTE!!!

2019-06-16 13:22 (169104)
név: tommy
hozzászólásai
Annyiszor leírtad ezt már más fórumokon is (bb1, index), többször bizsergett az ujjam, hogy billentyűt ragadok, de mégse helyes saját játékost ekézni, te kiprovokálod.

Szóval csak röviden Lajszról:
Az egész mozgása, sebessége, reakcióideje olyan a srácnak, mint a kispályás haveri focikon az ötvenes apukáknak. Azon csodálkozom, hogy nem szólt még neki senki, hogy fiam túltoltad a csirke-rizs kombót, most már jó lenne vagy 10 kilót leadni. Pedig még valami erőnléti edzőt is hoztunk elvileg.

A nagyobbik baj, hogy védekezni sem lehet beküldeni, mert a pick&rollokkal szétszivatnának. Csorvási sem a gyorsaságáról híres, de ő legalább elméletben (agyilag) tudja, hogy hol kéne állni és olykor össze is jön neki. Lajsznak sajnos fogalma nincs arról, hogy mikor, hova kéne futkoznia vagy állnia. Ezen nem nagyon tudsz fejleszteni.

A kosárlabda nem csak abból áll, hogy Tóth Norbit kell fogni. Néhány másodperc alatt egy elzárás után már Govenst vagy Perlt kéne lekövetnie lábon.

Ez van sajnos, 7 emberrel kell lenyomni a döntőt.

2019-06-16 10:54 (169092)
név: kendeffy
hozzászólásai
Tények:
Fepu;32 perc, Milán és Hammonds:31 perc.

Ott: Reddic 28 és Tòth Norbi 11 perc.

Miért nem lehet felküldeni Lajszot, akkor amikor Tòth Norbi van fent?

Ezek a percek sokat érnének főleg Milánnak.

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 4 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /