Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:
2019-06-14 11:42 (169011)
név: F.Imi
hozzászólásai
település : Sz.hely
A Szolnok ellen Voján csinált védekezés pont rossz példa. Egy egyemberes csapat esetén működik, de nekünk Bradfordot is ide számítva minden rotációban lesz legalább három emberünk, aki jó százalékkal bevállalja a triplát, és Feput kivéve betöréssel a védelmet is bontja.
Ha a Falco azt a védekezést veszi elő amit Vojvoda ellen csinált, akkor nyerünk. Elég, ha öt perccel később veszik észre, hogy az nem működik.

Én a kulcsot a mezőnyvédekezésünkben látom, külső posztokon labdaszerzés és a nem kreatív passzokba kényszerítés révén.

Csak már ott lennénk!

Hajrá Körmend!

2019-06-13 23:20 (169009)
név: mex63
hozzászólásai
+1 a hsz-ért, tegnap csak azért nem hoztam elő a Bradford-féle dolgot, mert az este a szolid ünneplésé volt.
Gratula a Csapatnak!

Valószínűleg többet vagy inkább mást gondolunk Bradford visszafogottsága mögé mint ami van. Lehetne mást is említeni, de csak egy példa : anyukájával hál' istennek semmi baj.

Nálam is kulcskérdés az ő "visszahozatala" és én is azt gondolom ezen (persze egy csomó más dolog mellett) magasabb százalékkal múlhat a bajnoki cím sorsa, mint máson.

Price és Hammonds nem fognak minden meccsen ketten 50 pontot dobni, kiemelten fognak rajtuk védekezni. Fepu "a WC-re is" díszőrséget fog kapni, az nem kérdéses.
A Falco már a döntőre való felkészülés jegyében a Szolnok ellen behozott egy vegyes zónát, ahol Vojvodát gyilkolták, a többiek pedig nagyon feszesen dolgoztak, szerintem ezt hamar bevetik ellenünk is, több biztos ember kell a
szétzilálására.
Az ilyen dolgok ellen kellene a "régi" Bradford és nem a mostani, aki nagyjából csak továbbadja a labdát.
Ha a várható leosztásokat nézzük (pl. Price-Curry, stb.) akkor neki ott maradhatna a két gyengébben védekező közül az egyik, aki aztán nem is tudna pihengetni a támadásokra.

Szerintem más dolgok mellett ezt már nem bírjuk el...
Plusz ha összejön a Falconak Price és Hammonds féken tartása, kevés ponttal is lehet vinni meccset.
Az meg ahogy mondják, beb---na ;), innen aztán sehogyan-semmikor-semmit :)
2019-06-13 07:53 (168983)
név: F.Imi
hozzászólásai
település : Sz.hely
Hatalmas gratuláció a csapatnak. Ez a mi tempónk! Így játszottunk volna az előző két meccsen, nincs izgalom. Sajnos akkor átvettük a Pécs tötymörgését, de tegnap rátaláltunk a helyes útra. Vagy csak a piros-fekete barátság okán szerettük volna megkönnyíteni az Olaj dolgát?

Ami aggaszt az nem is Mario, azon már túl vagyok, hanem Bredford lelke. Én átérzem, hogy neki most nem könnyű (a pletykák szerint anyukájával történt egy akut dolog) de jó Bredford nélkül nem tudunk bajnokok lenni.

Pszichiátert mellé, vagy valami. Fiatal, távol az otthonától, látszik, hogy fejben nincs itt.

Fel a fejjel Desonta!

Hajrá Körmend!

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /