Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:
2019-06-13 15:59 (168998)
név: ForeverMTE
hozzászólásai
Ha bebiztosítottuk volna a Falco otthonában az 1. helyet, akkor a Szolnok meccset feladtuk volna? NEM!
Nyilván hazai pályán nem tehettük volna meg akkor sem, hogy 20 ponttal (vagy éppen 1-el) kikapjon a cseresor.
Azt hogy a Szolnokot hazai pályán megverjük szinte borítékolható volt! Ez tuti benne volt a fejekben, ahogy a középszakasz pécsi meccsén is, ahol sima vereség lett.
Az látszik, ha 80-90%-on játszunk, akkor bárkitől kikaphatunk. HA 100%-osan, akkor bárkit bárhol legyőzünk. (Lásd Szombathely 17-0-ról.)
Mezőnyposzton partiban vagyunk a Falcoval, SŐT ide billen a mérleg nyelve!!
Nálunk mind a 4 légiós EXTRA! Balmazovics, meg Bruisma inkább hasznos, mint extra.
Ha ilyen támogatást kap a csapat,mint az elmúlt meccseken, ha ilyen koncentráltak leszünk végig és amikor nagyon kell behúzzuk, akkor meglehet a 4.!
Nyilván a szakmai stáb már dolgozik, hogy a magas ember posztokon mi a stratégia... Talán csak Reddic okoz egyelőre fejtörést, de a többi megoldható lesz! Delassal nyilván nem lenne probléma, de Delas nélkül sem lesz, Csorvási is hasznos, ponterős, NINCS MITŐL FÉLNÜNK! Bele kell hajszolni a csapatot a győzelembe... Először szombaton!
MTE!

2019-06-13 15:41 (168997)
név: Penny
hozzászólásai
Azért már azzal a meccsel is bebiztosíthattuk volna első helyet, nem volt annyira mindegy. De az az egy meccs volt eddig, ahol a teljes falco keret ellen játszottunk, előtte mindig volt hiányzójuk.
Ritmusba vagyunk, gyakoroltuk éles meccseken a small ballt. 3poszton pl egy Balmazovics kaliberen (Budimir, Ciric) kellett védekeznie Pricenak, Fepunka. Nehéz lesz, az biztos. A falco egy tartalékos Szolnokon jutott tovább, ahol nehezen pörögtek fel, elhihetik, hogy jó formában vannak, de azért nem voltak annyira meggyőzőek. Nekünk talán a Pécs 3-ik, 4-ik meccs volt a hullám völgy, megint jöhet a jó széria.
MTE

2019-06-13 14:37 (168994)
név: ForeverMTE
hozzászólásai
GRATULÁLOK a tegnapi győzelemhez és s szurkoláshoz! Ez Körmend!
Nem biztos, hogy baj, hogy ritmusban vagyunk és éles meccseket játszottunk!
Nem biztos, hogy a Falco hasonlóan jó lesz csapatjátékban (és dobóformában), mint volt a Pécs. Nyilván jobb egyéni képességek mellett.)
Amikor kellett, megvertük a Falco-t, az egy vesztes meccsünkön nekünk nagyjából mindegy volt...
Szerencsére a játékpercek jól eloszlottak tegnap, így nagy fáradtság talán nem lesz. De ha van is fáradtság, ez a bajnoki DÖNTŐ, mindenki oda is fogja magát tenni!Nyilván ha edzettünk volna, ott is lett volna valamennyi terhelés!
Ezekből a PVSK elleni meccsekből mi még jól jöhetünk ki!
A Falco csúcsformában VOLT a középszakasz végén (reméljük korai volt az!), de Kecskemét, meg Szolnok cseresor ellen nyilván nehéz fenntartani azt a formát. És látszott, hogy nem is tudják... Ebben is bízhatunk, hogy nincs már csúcsforma náluk! De ha lenne, akkor sincs mitől félnünk!
Előre a 4.-ért!
MTE!

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /