Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:
2019-04-05 09:13 (167524)
név: andras_
hozzászólásai
Pontosan, az rájátszást ideális esetben az első helyről kellene kezdeni. Ez most annyit jelent, hogy valamennyi hazai meccsünket hozni kell, illetve idegenben verni legalább a Szolnokot. Amennyiben a 8-ból ez az 5 meccs meglesz, akkor szerintem meglesz az 1. kiemelés. A Falco-t nem tartom különösebben esélyesnek, hogy előzzön. Pályaelőnyből meg minden csapat ellen egyértelmű esélyesek vagyunk. Azt gondolom, hogy ezt a 13-0 egyértelműen bizonyítja. Emellett az utóbbi évekkel ellentétben a 4-5. helyezett csapatok (Jászberény, Pécs/Deac/Paks közel sem olyan erősek, mint korábban, ezért a középszakaszban idegenben is könnyebb lesz nyerni, különösen igaz ez, ha a Jászberény összeomlik a sorozatterhelés alatt, amire van reális esély.

Jók az esélyek. Az 1. kiemelést be kell húzni, utána lehet nagyot álmodni. :)

2019-04-04 23:32 (167522)
név: spiritknight
hozzászólásai

Nagyjából én is így látom, annyi különbséggel, hogy én valamivel fontosabbnak tartom az alapszakasz győzelmet. Azért az idegenbeli játékunk az egész szezont figyelembe véve esetlegesebb, viszont hazai pályán szinte verhetetlenek vagyunk. Azért Szombathelyen pályahátrányból nyerni nem egyszerű teljes kerettel sem.

Én az Albát egy teljesen széteső szedett-vedett brancsnak látom, akik nem tudnak egymásért küzdeni. A Paks meg egy eszetlen csapat, ahol ez a világtalan Faust a legjobb játékos. Én egyiktől sem tartok nagyon. Persze a labda gömbölyű.


2019-04-04 21:30 (167521)
név: tommy
hozzászólásai
A Szolnok kvázi kiherélődésével véleményem szerint jó esélyünk van egy nagyon szép szezonra. Semmit nem szabad elkiabálni, mert jó eséllyel már a negyeddöntő sem lesz sétagalopp, ahol egy Dzunicsal felturbózott Paks, vagy még akár az Alba (bár erre pillanatnyilag kevés az esély) is elkaphat bárkit pályahátrányból.

Amit nagyon fontos tudatosítani mindenkinek magában, hogy még fogunk bőven kikapni. Könnyen lehet, hogy már szombaton.
De! És itt jön a legfontosabb rész. Ez egy olyan bajnokság, ahol nincs kiemelkedő csapat. Nekünk viszont olyan Körmend jutott idénre, hogy bárkit képesek vagyunk megverni, még idegenben is.
Ezért ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a végén, a mi szempontunkból a legfontosabb, hogy ne legyen sérülés(ek).
Sokkal fontosabbnak gondolom, hogy a végére is ép maradjon a keretünk, mint azt hogy az első helyről kezdjük a rájátszást.
Csonka kerettel alapszakaszelsőként is kizúghatunk már a negyeddöntőben, viszont teljes kerettel a harmadik helyről is simán lehetünk bajnokok.
Ezért nagyon okosan kell menedzselni a hátralévő időt. Akár még meccset is beáldozni, ha kisebb sérülések vannak, nehogy valaki komolyabban rásérüljön.
A playoff a lényeg, a felsőházi rájátszás egyelőre inkább csak egy fingatórész.

MTE

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 3 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /