Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 5 ) időrend:
2018-12-04 21:02 (165575)
név: spiritknight
hozzászólásai

Köszönöm az érdemi választ. Valóban a kritika nem használ, a tények látása annál inkább. És ami a lényeg, mindenkinek az lenne a jó, ha elmondhatnánk, a közvetlen utánpótlásunk mérhető módon képes egy-egy meccsen hozzátenni a játékhoz.


2018-12-04 14:21 (165573)
név: pajcs
hozzászólásai
Nem sértődtem meg, és lehet túl is reagáltam. A fiataloknak még rengeteg hiányossága van, és sokat kell még fejlődniük, az A csoporthoz, de néhányukban igenis van potenciál. Ami hiányzik (bár lehet ezt én gondolom csak így, hogy hiányzik) az, az egyéni fejlesztés. Ahogy Te is írod, ahhoz, hogy bedobó poszton játszhasson Ákos, a dobását kellene ("csak") fejleszteni, ami szerintem még nem késő, de ezzel komolyan foglalkozni kellene. Szerintem pont azért használjuk most inkább 1-es poszton, mert ez hiányzik, pedig a többi adottsága alapján szerintem, és ez szubjektív vélemény, ott lehetne jobban használni. Meg fog Ő tanulni dobni, csak valaki álljon mellé.
Azt gondolom a magyar utánpótlásnevelés alapjaiban rossz. Gyenge minőségű edzők,nem az utánpótlásra használt támogatási összegek, hiányzó alapok, és abszolút hiányzó egyéni felkészítés. Mivel ezek nincsenek meg a legtöbb gyerek nem tudja megugrani az utánpótlásból, felnőtté válás lépcsőjét.
Évek óta téma Körmenden, hogy sok a három általános iskola, mert nincs annyi gyerek. Adja magát a kérdés, miért nem csinálnak a Somogyiból akadémiát, esetleg helyet biztosítva a kézis lányoknak is? Csak egy ötlet...Miért nem hozunk egy délszláv szakembert, aki tudja a receptet, és fel tudja mindezt építeni. Azt talán senki nem kérdőjelezi meg, hogy ők értenek az utánpótlás neveléshez...és még kb. 100 ilyen kérdést fel lehetne tenni, amire sok esetben tudja is az ember a választ. Akik döntéseket hozhatnak, és komolyan befolyásolhatnák, hogy a körmendi utánpótlásnevelés újra helyes mederbe terelődjön, fel se fogják milyen szerencsések, hogy mindezt meg tudnák valósítani. Nem kéne hozzá más csak egy inspiráló cél, ami túl mutat az önös érdekeken. Nyitottság az újra, a fejlődésre. Motivált, felkészült szakemberek, És persze bátorság mindehhez.
Amit mi tudunk jelenleg tenni a fiatalokért, hogy nem kritizáljuk, hanem biztatjuk Őket. Így talán nem megy el maradék kedvük is az egésztől.

2018-12-02 22:09 (165569)
név: spiritknight
hozzászólásai

Bocs, még szurkolói szemmel én úgy látom, hogy pl. Ákosnak az egyetlen poszt ahol érvényesülni tud (tudhat), az az irányító, ahol a legtöbbször szóhoz jut jelenleg. A játékintelligenciája itt kamatozhat. Ha nem sértődtél meg, érdekelne, hogy Te hogy látod?
2018-12-02 21:22 (165567)
név: pajcs
hozzászólásai
Szerinted most azon a poszton játszatják, ahol a legjobbat tudja nyújtani? Szerintem nem...én is azt mondom mindegy. Te is ugyanolyan szakértő vagy itt mint, mindenki. Nem tudom miért gondolod magad különbnek. MTE!!
2018-12-02 13:36 (165562)
név: spiritknight
hozzászólásai
Gyerekek, tehetséges fiatal játékosok kapcsán szeretném bevallani, hogy a vendégkönyvnek köszönhetően szürkületi vakságot, skizofréniát és bipoláris zavart diagnosztizáltam magamon egyidőben. Köszönöm. Továbbá kérdezném: Mit jelent az, hogy meg kell találni Németh Á. posztját? Na mindegy.


bejegyzés 1 - 50 ( összes : 5 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /