Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:
2018-10-09 12:02 (164685)
név: kendeffy
hozzászólásai
Lehet Kalifornia, lehet New York is.

Más: érdemes megnézni a Pécs-Sopron meccset. Jobb ez a Pécs mint tavaly, de a Sopront nagyon nehezen verték meg. Viszont a védekezésük nem túl acélos. Irányítóban szerintem a Pongó-Simon Kristóf páros gyengébb a külföldi irányítóknál. Csirics-Budimir semmi meglepő, hozzák amit tudnak rutinból. Az új amerikai mezőnyemberük Taylor viszont ügyes. Szerintem a legjobb játékosuk a szerb centerük. Talán az egyik legjobb 5-ös a ligában. Gyors, kintről is veszélyes. Hortit ismerjük, Pécsett több időt játszik és több labdát kap. Kulcskérdés lesz, hogy mennyire engedik majd a kemény védekezésünket. Pálla tavaly elcsalta. Remélkjük, hogy idén nyerünk.

MTE!

2018-10-09 11:20 (164683)
név: balldontlie
hozzászólásai
Azért nem tudhatjuk még, hogy melyik csapatba megy. Ha egy olyan NBA csapat fiókcsapatához megy, ahol évközben egy sérülés, akármi miatt kap egy 10 napos szerződést, akkor az már egy lépés egy nagyon hosszú úton. Most végzett az egyetemen, igaza lehet, hogy először ilyeneket próbál meg. Vagy idén jól teljesít és a G-ligán belül vált olyan csapathoz, ahol reális esély van arra, hogy felhívják a nagycsapathoz közben.

Nem csodálkoznék, ha LA-be menne valamelyik G-liga csapathoz, mert akkor a UCLA érdekeltségek közel lennének, plusz helyben van két csapat, akiknél volt már edzőtáborban. Huszonegykét évesen szerintem ezt meg lehet még lépni, 25 év körül is lehet európai karriert kezdeni, nem is fog rosszul mutatni a CV-ben...Ha meg hazajön, mert nem sikerült neki, akkor mi meg igazoltunk egyet a G-ligából :-)

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 2 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /