Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:
2018-06-14 10:10 (163309)
név: andras_
hozzászólásai
Egyetértek, az utóbbi meccseken, amikor megkapta a lehetőséget, megvolt a bizalom, akkor kifejezetten jól játszott. A játékszervezése, labdakezelése rendben van. A passzkiválasztásán kell javítani, a betörései szerintem már most is rendben vannak, a védekezése is egyre jobb, egyre jobban lépést képes tartani a légiósokkal is. A dobásán kell még javítani, illetve valószínű, hogy nem lesz vajkezű, de ha a betöréseit képes még dinamikusabbá tenni, akkor igenis helye van a csapatban. Az üres helyzeteket meg, ha nem gondolkozik, akkor szerintem aránylag jó százalékkal bedobja. Sokat kell még fejlődnie, de a lehetőség megvan a játékában. Szerintem a következő szezonban lehetőséget kell neki biztosítani. Így, hogy Pongó nem jön, ahogy írtam lehetne a csereirányító egy légiós mögött, és ha meccsenként stabilan 10-15 percret kapna, akkor a szezon végére már megalapozott véleményt is ki lehetne alakítani a játékáról.
2018-06-14 09:56 (163308)
név: balldontlie
hozzászólásai
Egyedül a dobásban van igazad. De tegyük hozzá, ahhoz kell egy kialakult gameshape, ami meg nehéz, ha az első rá nem emelt dobásnál őrjöng a lelátó. Fizikálisan sokat erősödött, látszik amúgy is, de leginkább ott látszik meg, hogy egyre jobban bírja lábon, lepattanót szerez, kétszer akkorát ugrik mint tavaly. Légiósokat szokott fogni, legutóbb pl Simpsont... Ha úgy alakult, Kovácsot megette. Sok magyar játékosnak van nála rosszabb fizikuma. Amúgy meg én jóval nyugodtabb vagyok, ha az ő kezében van a labda, mint mikor Halász hozza fel...
2018-06-13 23:53 (163305)
név: mertakörmend
hozzászólásai
Így van. 3 éve nézzük azt, hogy nem mer kosárra se dobni,3 kg izmot felszedni képtelen és ott verik meg ahol akarják 1-1-ben. De még nézhetjük pár évet ahol minden aktuális edzőnk jegeli aztán talán elviszi az OSE. Sokaknak fáj az igazság. Bár nem tudom hol élnek.
2018-06-13 21:54 (163301)
név: Peter
hozzászólásai
Kadar néven iragató . Azért kiváncsi lennék mi a bajod Németh Ákossal. Aki szerintem semmivel sem nyújtott kevesebbet mint Halász vagy Bán .Véleményem szerint igen is van Ákosban potenciál.
2018-06-13 18:21 (163297)
név: kadar
hozzászólásai
Ha tudunk indulni az EC-ben akkor szinte biztos, hogy megint selejteznünk kellene. Ez ugye azért baj, mert egy légiósnak ez nem elég, így el kell adni neki az Alpok Adria kupát is, hogy micsoda csodakupa, amivel még nincs is baj, a baj azzal van, hogy el is kell benne indulni. :) Így megint két kupa lenne, amit ugye nem kell ecsetelni, hogy teljesen értelmetlen, pláne 8 játékossal. (köztük egy Németh Ákossal)


2018-06-13 18:01 (163294)
név: Jay-X
hozzászólásai
Mivel három olyan csapat végez előttünk akik (egypár saját szurkolónkkal ellentétben) pontosan tudják és értik, hogy a nemzetközi kupaindulás alapvető feltétele egy magyar bajnokesélyes csapat kialakításának, én azzal számolok hogy jelen felállás szerint Európát buktuk.

Így kalkulálva viszont méginkább a szerencsén, a pénzen, és a játékosügynökök céljain múlik a légiósok őszi minősége. Lehet csesztetni az ideieket is, tavaly is lehetett a tavalyiakat, csak most nagyobb esélyét látom az ilyen Krayem/Richards-féle arcok visszatérésének. Ami ugye, szintén nem jó.

Meghatározó magyar játékos meg mégis mi a fenéért jönne ide? Fel tudtok sorolni indokokat, pláne EuroCup nélkül?

Talán még egy jó AlpokAdriával be lehetne paliztatni valakit :D

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /