Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:
2018-01-13 17:16 (160122)
név: krstic
hozzászólásai
Lehet nincs mit (kit).
MTE!!!

2018-01-13 12:04 (160118)
név: Oszi
hozzászólásai
Bakker itt vagyok 2 órája és nem tudtam meg semmit, pedig itt van mindenki aki tudni szokta. Már ez sem a régi!😁
2018-01-10 16:05 (160050)
név: Colombus
hozzászólásai
település : Vasvár
Csupán annyi a baj, hogy a Hunorban nem járnak több ezren, így sokan innét tájékozódnak- teljesen érthető módon.

MTE

2018-01-10 15:45 (160049)
név: songoku
hozzászólásai
És amúgy ennek az infónak olyan nagy értelme van?

Tudjuk, mi történt? Nem
Mi van Wright-tal? sérült, de ezt eddig is tudtuk... a hiperszuper orvosi stáb összerakt és ő galád módon ismét rásérült - lehet, hogy a csúcsstáb benézte és mégsem volt gyógyult korábban.... csak nehogy olyan sérülése legyen aztán, ami miatt 2 hét múlva kénytelen lesz egy nyugati kluban pályára léptni..
Keresünk embert? ezt már mindenki tudta a hunorban is régóta.. sőt.. korábban lehetett tudni, mint azt a saját edzőnk tudta volna..


2018-01-10 14:39 (160047)
név: kadar
hozzászólásai
Tényleg nem kötekedésként, de akkor már csak azt kellene megélni, hogy ezekért az infókért ne kelljen könyörögni. :) Mert ebben aztán tényleg semmi olyan nincs, amit titokként kell kezelni, vagy amire "hivatalos aláírást kell várni."

MTE


2018-01-10 14:19 (160045)
név: EgisKormend
hozzászólásai
Tisztelt Szurkolóink!

Nehéz időszakon ment keresztül csapatunk az elmúlt hetekben, amelynek történéseihez hozzájárul a gárda elsőszámú irányítójának, Marquis Wrightnak a hiánya is. Nélküle a csapat többi tagjának is sokkal nehezebb a dolga a pályán. Az elmúlt napok sikerei között tarthatjuk számon vezetőedzőnk, Gasper Potocnik megtartását, ami fontos volt a munka folyamatossága szempontjából.
Ugyanakkor a kezdő irányító hiánya továbbra is gondot okoz.

Marquis jobb lábában egy olyan ín körüli gyulladás alakult ki, ami önmagában nem mondható súlyos problémának, de olyan fájdalmat okoz, amivel a kosaras nem képes játszani.
Sajnos az ilyen sérülések kezelése, gyógyítása hosszadalmas és nem lehet előre tudni, hogy mennyi idő alatt gyógyul.
Az Alba Fehérvár elleni mérkőzés előtt Marquis már tünetmentes volt, pályára is lépett azon a találkozón, de nem sokkal később a fájdalom kiújult nála.
A csapat mellett dolgozó, magas szakmai színvonalat képviselő orvosi stáb tagjai folyamatosan kezelik a sérült lábat. Ennek része az is, hogy Marquis rögzítő sínt kapott, amely tehermentesíteni volt hivatott a sérült lábát, segítve ezzel a gyógyulást. Emellett más kezeléseket is kap a játékos, de a probléma jellegéből adódóan a legjobb ellátás ellenére sem lehet pontosan tudni, hogy mikor lehet teljesértékű játékos az irányító.
Ezért a vele végzett gyógyító munka mellett a klub már hetek óta keresi azt a játékost, aki a játékmester posztján magas színvonalon segítheti a csapatot. Több kiszemetünk is volt, de eddig még – különböző okok miatt – nem sikerült olyan játékost szerződtetni, aki megfelelő lenne erre a feladatra.

Mindkét fent említett munka, tehát a sérülés kezelése, gyógyítása és az új irányító keresése is folyamatosan zajlik.
Amint változás történik, arról tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /