Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Vendégkönyv
A fórumba a bejelentkezett felhasználók írhatnak.
bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:
2013-11-14 16:53 (133607)
név: gonosz
hozzászólásai
Ahogy tálalod a csapatról az információt
2013-11-14 16:14 (133606)
név: BélaBá
hozzászólásai
Miben látod a marketinget?
2013-11-14 16:12 (133605)
név: gonosz
hozzászólásai
Azért látom nagy marketinges vagy.De egy biztos a mérkőzéseinket büntetés nézni és ezzel egyenesen arányos a csarnokban lévő nézők száma is.
2013-11-14 15:58 (133603)
név: BélaBá
hozzászólásai
Akkor maradjunk annyiban, hogy szerinted nem jó edző.
Látom te is úgy vagy, mint más itt a vendégkönyvben.
Ami jó és jól sikerül, az a szerencse és a csapat érdeme, ami rossz, az meg az edző hibája.

Ehhez csak gratulálni tudok neked és mindenkinek, aki hasonlóan gondolkodik!


2013-11-14 14:11 (133602)
név: red-black
hozzászólásai
így van,a cél a fontos és nem a személyek,akár edzők,játékosok mert ők eszközök a cél elérésében. Az a fontos hogy mi is a célunk? nb 2? Mert akkor nem kell változtatni... De ha jó csapatot,eladható,közönségszórakoztató játékot szeretnénk akkor igenis változtatni kell...mert nem kell félni a változástól...néha jót tesz...és nem kell görcsösen ragaszkodni vkihez csak azért mert Körmendi...de láthatóan+haladja a képességeit a feladat...senki nem mondta h küldjük el a klubbtól,biztos lehetne találni neki más munkakört...de csak azért mert elhivatott,szorgalmas és kötődik a klubbhoz+nem jelenti azt h jó edző és szerintem ez a lényeg...elég sok meccsünk ment el rajta az idén is...azt pedig mindenki tudja h tavaly óriási mákunk volt és ezt beállítani zseniális edzői húzásnak,hát ez azért elég nagy demagógia... Én így gondolom...de persze tévedhetek is...
2013-11-14 12:12 (133597)
név: BélaBá
hozzászólásai
Mivel a céljaink alapvetően ugyanazok, hogy jobb, sikeresebb Körmendet szeretnénk látni a pályán, ezért azt hiszem, hogy alapvetően egy oldalon állunk.

A helyzet mindenki számára világos, legfeljebb a megoldásokban tér el a véleményünk.

Én azt gondolom – és ezért is tetszett a „szimpátiatüntetés” ötlete – hogy ebben a pillanatban nem feltétlenül a változtatás jelentheti a megoldás. Inkább az összezárás. Az, hogy a csapatunk mögé állunk és a támogatásunkkal erősítjük.

Mindenki elhiheti, hogy nekem Hene semmivel sem „szentebb tehén”, mint Sabi vagy Putesz, esetleg épp Fodor Péter volt. De ők már nem minket erősítenek.

Gondoljunk bele:
Mennyi értékünk nincs már Körmenden?
Vagy feltehetném a kérdést úgy is, hogy ki az, aki itt mindig, mindenkinek jó volt? Akit nem ért támadás a sajátjaitól?

Mert bizony valamennyiük céltábla volt, de hozhatnám példának Németh Istit, Zsebe Ferit és még sok más embert, aki sokat tett a körmendi kosárlabdáért, mégis épp itthonról kapott kemény bírálatokat, támadásokat.

(Tudom, az okok mindenkinél mások voltak, de ezekbe nem érdemes belemenni. Nem ez a lényeg.)

De mehetnénk vissza még hátrébb az időben, ott is találnák ilyen példákat. Akár Kristóf Laci bácsitól indulva. Mert ő sem úgy távozott innen, ahogy az általa tett dolgokhoz az méltó lett volna. (Tudom, ő ezt már rég lezárta, feldolgozta magában, de mégiscsak így történt.)
Aztán volt tüntetés Faragó doktor otthona előtt, elég méltatlan hangnemben. Pedig ő is tett le dolgokat az asztalra és nem csak körmendi szinten.

Biztos, hogy sorolhatnám még, de nem az indulatok felkeltése a célom, hanem a példák felmutatása. Hogy ne kövessünk el újra hasonló hibát.

Nekem az hiányzik, és már elég régóta, hogy nem bánunk megfelelően az értékeinkkel, nem becsüljük meg és csak akkor sírjuk vissza őket, amikor már nincsenek.

El lehet gondolkodni azon, hogy ki az a szakember vagy játékos, aki nem vált célponttá a szurkolók egy része szemében valami miatt.
Nekem hirtelen talán csak Érsek István jut eszembe, más nem.
Mert a többiek igen. Az általam felsoroltak közül mindenkit betámadtak már itthon.

Én nem szívesen nézném végig, hogy elkergetjük Henét, aztán görcsölünk majd Peter Stalhokkal vagy Zoran Martic-csokkal. Mire jutottunk velük?

Javaslom, hogy akik ennyire Hene ellen vannak, vagy ennyire nem szeretik őt, üljenek le vele és ismerjék meg az ő hozzáállását, elhivatottságát. Kapjanak egy kicsit tisztább képet arról, mit is vállalt fel ő alig több mint egy éve. Hogy mit tett, tesz azóta is a csapatért. Biztos vagyok abban, hogy árnyaltabban látnák a képet. Még akkor is, ha ő sem hibátlan, mint ahogy senki sem tévedhetetlen. És ezzel ő is tisztában van.

De benne meg van még a körmendi elhivatottság, ami hiányzik a máshonnan idehívott edzőkből.

Volt itt már profinak kikiáltott külföldi edző, beletört a bicskája. És meggyőződésem, hogy ugyanígy járt volna Nenad Asceric is, ha mégis itt köt ki. Hozzáteszem, sokkal több pénzért.

Csak egy példát hoznék, és ezzel be is fejezem:
Vissza lehet olvasni a vendégkönyvet abból az időszakból, amikor az előző bajnokságban elment Matthew Shaw. (Az Hene döntése volt, pedig tudta, hogy nem igazán fogják érteni és bírálni fogják érte.)

A legtöbb ember elkönyvelte, hogy feladtuk a bajnokságot, befejeztük, hiszen egy légióssal nullák leszünk.

Azon kevesek között voltam, akik bíztak abban, hogy ez a lépés jó hatással lesz a csapatra. Az én véleményemet és a reakciókat is nyugodtan vissza lehet böngészni.
És lám!
Milyen mérkőzések következtek? Felemelő, harcos, a körmendiséghez méltó találkozók. Egyetlen légióssal.
Bejött a húzás, amit kívülről nehéz volt megérteni.

Hát ezért gondolom én azt, hogy kicsit több bizalommal kellene lennünk, még ha a helyzet most sem tűnik rózsásnak.
Mert tényleg lehet, hogy ennek a csapatnak éppen az a kis plusz adna erőt, amit a nézőtérről kaphatna meg ahhoz, hogy azok a dobások egy picit pontosabbak legyenek. Nem állunk jól, de egyáltalán nem reménytelen, amit látunk.

Jó lenne azt látni, hogy nem a sajátjaink ellen fordulunk, hanem összezárunk mögöttük és segítjük őket.
Én azt gondolom, hogy ezzel előbbre juthatunk!

Persze – ahogy mindenki – én is tévedhetek.

bejegyzés 1 - 50 ( összes : 6 ) időrend:

Bejelentkezés

Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /