Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Ma este nyilvános edzőmérkőzést játszik az Egis Körmendtájékoztatás
2019-09-19

Ahogy korábban is jeleztük, ma 18 órától a DEAC ellen játszik nyilvános felkészülési mérkőzést csapatunk.
A találkozót 500 forintos belépőjegy megvásárlásával tekinthetik meg szurkolóink. 8 éves kor alatti gyermek számára nem kell belépőt venni és – a körmendi gyáregység 50. születésnapja alkalmából – az Egis munkatársai is ingyen léphetnek be a csarnokba, ha felmutatják munkahelyi belépőkártyájukat. 

Az OTP SZÉP kártya felhasználásával kapcsolatos problémát sikerült elhárítani, így a K&H-s kártya mellett ma este már ezt is el tudjuk fogadni.
Ahogyan korábban is jeleztük, a mai mérkőzés miatt a bérletárusítás ezúttal a találkozó után kezdődik majd.

Várjuk szurkolóinkat!

A mai napon az OTP Szép kártyákat technikai okok miatt sajnos nem tudjuk elfogadnitájékoztatás
2019-09-18

Tisztelt szurkolóink!

A mai napon az OTP Szép kártyákat technikai okok miatt sajnos nem tudjuk elfogadni.

A bankoktól kapott tájékoztatás alapján ma már el tudtuk fogadni két pénzintézet SZÉP kártyáját, ugyanakkor sajnos kiderült, hogy az OTP esetében klubunkon kívülálló ok miatt ez a lehetőség egyelőre nem érhető el.
Az OTP illetékeseitől kapott információk alapján holnap reggel megpróbálják elhárítani a műszaki problémát.

Kérjük, figyeljék internetes oldalainkat, amelyeken tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat arról, hogy a délelőtti árusításra sikerül-e megoldani a problémát.

Megértésüket és türelmüket kérjük!

Az OTP-s és a K&H-s SZÉP kártya már használható bérletvásárlásratájékoztatás
2019-09-18

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai naptól már el tudjuk fogadni bérletvásárlásnál az OTP-s valamint a K&H-s SZÉP kártyákat.

Az MKB bankhoz tartozó kártyák felhasználhatóságáról később tudunk információt adni.

„Van még javítanivalónk, de jó úton járunk”interjú
2019-09-18

Matthias Zollner gondolatai a Mogyorósy Szilárd Kupa után

Korábban, a Hopsi Polzela elleni edzőmérkőzés előtt azt mondta csapatunk vezetőedzője, Matthias Zollner, hogy a Mogyorósy Szilárd Kupára kell igazán versenyképesnek lennie a csapatunknak. A torna után azt kérdeztük tőle, hogy elégedett-e azzal, amit a csapattól látott a két nap alatt.

 

„Természetesen nem lehetek elégedett, hiszen nem nyertük meg a kupát. Ugyanakkor azt mondják, hogy sohasem jó jel megnyerni a saját rendezésű felkészülési tornát, jónak kell lenni a vendégekhez, hagyni kell őket győzni. Persze ez csak vicc volt!

Komolyra fordítva a szót: Az első napon nagyon jól játszottunk, sok tekintetben azt mutattuk, amit majd egész szezonban szeretnék látni. Nagyon agresszív volt a játékunk. A második napon ugyanezt szerettük volna mutatni, de először is erősebb volt az ellenfél, másodszor pedig nem tudtuk úgy megvalósítani az elképzeléseinket, mint egy nappal korábban. Természetesen nem voltam boldog emiatt, de láthattuk, mit kell tennünk, hogy javítsunk ezen. Összességében azért elmondhatom, hogy sokat léptünk előre a korábbi hetekhez képest. Jó úton haladunk a csapatépítésben, keményen dolgozunk, fejlődünk, számomra ez a legfontosabb.”

Hetedszer is Egis Körmend
2019-09-13 interjú
legutóbbi
2019-06-21, 18:30
Körmend89
Szombathely96
következő
2019-09-28, 18:00
Körmend
Oroszlány

Legújabb fényképek

2019-2020 Magyar NB I/A
alapszakasz

Nem hivatalos tabella, pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredményeket nem veszi figyelembe.

FERENCZ Csaba

NÉMETH Ákos

OROSZI Bence

Érsek Marcell

KISS Benedek

KISS Mátyás

Takács Kristóf


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /