Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!
Szurkolók

 A klub számára hatalmas értéket képviselnek azok a szurkolók, akik hétről hétre 6. emberként buzdítják, űzik hajtják a csapatot. Ezek a szurkolók még a legnehezebb időkben is kitartotottak és tartanak a klub mellett, folytatva tovább a hagyományokat. A szurkolóink az ország különböző tájairól érkeznek hozzánk (Budapest, Sopron, Szombathely, Pécs, Zalaegerszeg, Esztergom és természetesen több más kis település is), hogy megtapasztalják a hétköznapi csodát.

Jelenleg két szurkolói egyesület működik. A nagy hagyományokkal bíró Red Devils, mely követi a hagyományokat és a fiatalokból álló Ultras, akik fiatalkori lendülettel és hévvel buzdítják csapatot.

 


Törpördög hírek


"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /