Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Antonis Constantinides visszatér az Egis Körmend kispadjára
2021-03-04

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a korábban már nálunk dolgozó Antonis Constantinides veszi át az Egis Körmend vezetőedzői posztját.

A ciprusi szakember a szezon végéig látja el ezt a feladatot.

 

Antonis Constantinides 2018 áprilisában, szintén szezon közben érkezett csapatunkhoz, Gasper Potocnik és Ziga Mravljak távozását követően.

 

Az idény zárása után megbízást kapott a következő szezonra is, majd 2018 novemberének végén jelentette be, hogy családi okok miatt távozik Körmendről. A Falco elleni, 92-88-ra megnyert mérkőzésen ült utoljára az Egis Körmend kispadján. A találkozót követő sajtótájékoztatón akkor így zárta gondolatait:

„Nagy kihívás és büszkeség volt itt dolgozni, és remélem, hogy a jövőben egyszer újra lesz erre lehetőségem! Köszönöm mindenkinek!”

Ez a lehetőség 2021 kora tavaszán már meg is adatott Antonis Constantinidesnek, aki a tervek szerint vasárnap érkezhet meg Körmendre.Törpördög hírek

"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /