Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Viseljük a maszkot vasárnap!
2020-10-16

Tisztelt Szurkolóink!

 

Vasárnap végre elkezdődik az új idény számunkra is. Csapatunk, az Egis Körmend a Kaposvári KK együttesét fogadja 14:10-től.

Ahogy jeleztük már, klubunk azt szeretné, ha a hazai mérkőzéseket akár telt ház előtt rendezhetnénk meg, létszámkorlátozás nélkül.

Erre akkor lesz lehetőségünk a jövőben is, ha valamennyien fegyelmezetten betartjuk az egészségügyi rendszabályokat.

A beléptetésnél most is mindenkinek meg fogjuk mérni a testhőmérsékletét. Amennyiben ez eléri vagy meghaladja a 37 fokot, úgy a beléptetést nem engedélyezhetjük.

Mindenkit számára kötelező a kézfertőtlenítés, ehhez a bejáratoknál biztosítani fogjuk a fertőtlenítő szereket.

Kérjük, hogy a büfében egyszerre legfeljebb tíz ember tartózkodjon, a másfél méteres távolság betartásával. A helyiségben csak a vásárlás erejéig tartózkodjanak, az ételeket és italokat ne ott fogyasszák el.

Ha az időjárás megengedi, akkor a legjobb, ha ezt a csarnokon kívül teszik meg.

És ami talán a legfontosabb, hogy végig mindenki viselje a maszkot, hogy vigyázzunk egymásra, hogy minimalizáljuk az esetleges fertőzés lehetőségét.

A maszkviselést figyelni fogják minden mérkőzésen, ráadásul ezúttal országos televízió kamerái előtt rendezzük a találkozót, és ha azt tapasztalják, hogy nem teszi meg azt mindenki, ha nem vagyunk fegyelmezettek, akkor be fogják vezetni a létszámkorlátozást, ami ülőhelyeknél minden egyes ember között két üres széket illetve egy üres sort jelentene. Állóhelyen sem lehetne egymáshoz közelebb lenni másfél méternél. Ebben az esetben mintegy 400-450 ember tekinthetné meg a helyszínen a mérkőzéseket. Sokan kívül maradnának a csarnokból, ami a csapat számára is hátrányt jelentene.

Mindannyiunk érdeke tehát, hogy fennmaradhasson az az állapot, hogy aki szeretne jönni, az ott lehessen a hazai mérkőzéseken.

Viseljük a maszkot, szurkoljunk minél többen a csapatunknak!Törpördög hírek

"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /