Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


®iga Mravljak gondolatai Jagan Mosely leigazolása kapcsán
2020-06-10

„A következő szezonra azt tervezzük, hogy olyan, fiatalokból álló csapatot építsünk, amelyben jó a csapatszellem, ahol a játékosok megfelelő személyes kapcsolatban vannak egymással. Jagan először is egy nagyon kedves ember, jó személyiség, megfelelő hozzáállással. Készen áll arra, hogy keményen dolgozzon minden nap, és világos céljai vannak az életében. Szeretné követni az álmait, hogy magas szinten képzett, profi kosaras legyen. A Georgetown Egyetemről érkezik ,ahol megfelelően felépítették a játékát és a munkamorálját.

Jagan nagyon sokoldalú játékos, ami a jelenlegi helyzetben nagyon fontos a csapatunk számára. Remek védő, de erős fizikuma révén a gyűrűt is jól tudja támadni és távolról is hatékony lehet. Combo guardként érkezik hozzánk, tehát mindkét alacsony poszton számítunk rá. Azt várjuk tőle, hogy a játék szervezéséből is kivegye majd a részét.

Mindannyian várjuk már, hogy elkezdjük a pályán a közös munkát vele és a csapat többi tagjával!”
Törpördög hírek


"
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /