Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres kupagyőztes 1996-2021 időszakbeli honlapján!


Keller Ákos Körmenden is mindent megtesz a jó eredményért
2019-09-03

Az idei előszezon egyik legnagyobb szenzációját jelentette, hogy a magyar válogatott oszlopos tagja, Keller Ákos hazatért és az Egis Körmend játékosa lett. Ákos hétfőn este már együtt edzett új csapattársaival. Kedden reggel kérdeztük, hogyan érzi magát új állomáshelyén.

„Fáradtnak érzem magam, az első edzés kicsit hosszabbra sikerült, mint amire számítottam.”

 

Korábban itt csak ellenfélként jártál, általában felfokozott hangulatban. Milyen emlékeid vannak a körmendi csarnokból?

 

„Arra emlékszem, hogy mindig megtaláltak, amikor játszottam. Meccs után viszont nagyon sokan jöttek hozzám, hogy menjek egy italra a büfébe. Úgyhogy igazából tudom, hogy nem volt komoly az ellenszenv a szurkolók részéről. És most is nagyon sok üdvözlő köszöntést kaptam közösségi oldalakon, aminek nagyon örülök. Fepu (Ferencz Csaba, a szerk.) elmondása szerint is nagyon boldogok a szurkolók, de ez nyilván az első meccsen derül majd ki igazán, amikor pályára lépek. Szombaton erre már lesz is lehetőség, hiszen nyílt edzőmérkőzést játszunk.”

 

Az biztos, hogy a játékod nem érzelemmentes, mint ahogy a körmendi szurkolás sem az. Ebből azt gondolhatjuk, hogy gyorsan egymásra fogtok találni.

 

„Remélem úgy is lesz!”

 

Érkezik majd egy korábbi csapattársad is Justin Edwards személyében. Ez mit jelent a számodra?

 

„Nagyon örülök neki, hiszen nagyon szép eredményeket értünk el együtt Székesfehérváron.”

 

Mégis hogyan érzed magad most, amikor egy korábbi riválishoz igazoltál át?

 

„Olyan helyzet ez a számomra, mint amikor Székesfehérvárról az Olajba mentem, aztán később onnan vissza. Igazából mindig erős csapatoknál voltam, itt is mindent meg fogok tenni azért, hogy minél jobb eredményt érjünk el.”

 

Mi lehet itt a feladatod?

 

„Részletesen még nem beszéltünk erről a vezetőedzővel, de annyit mondott, hogy négyes és ötös poszton is számít majd rám, aminek én nagyon örülök, mert így biztosan sokat fogok játszani. A válogatott program után egy hetet kihagytam, de a múlt héten már végeztem egyéni edzéseket, sokat futottam, kondiztam, ugyanakkor a játék hiányzott. Kell pár nap, hogy beleszokjak, hogy érezzem a labdát.”




Törpördög hírek


"




Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /