Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Folytatódik a dobóverseny, tízezer forintért és száz korsó sörért!
2018-03-22

Immár a Sport36 jegyében folytatjuk és bővítjük dobóversenyünket!
A szombati, Alba Fehérvár elleni találkozótól kiegészítjük a kihívást, hiszen aki a ziccer, a büntető és a tripla sikeres teljesítése után félpályáról is betalál a megadott 60 másodpercen belül, az – a HungarySport ajándéka, a póló mellé – száz korsó sört és tízezer forintot is nyer a Szentély Büfé és a Sport36 jóvoltából.
Ha nem viszik el a pénznyereményt, akkor az addig halmozódik, amíg valaki meg nem nyeri, így a szezon vége felé akár a százezret is közelítheti a jutalom a száz korsó sör mellé.
Szombattól mérkőzésenkét egy szerencsés dobhat majd. Első alkalommal ez alatt a felhívás alatt, csapatunk Facebook oldalán lehet jelezni a szándékot. 
Dobásra fel!Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /