Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


A Versenybizottság dönt, hogy mikor rendezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend mérkőzést
2018-01-10

A találkozó eredeti időpontja január 31., de ekkor a körmendiek Litvániában lépnek pályára a FIBA Europe Cup második csoportkörében, a BC Nevezis vendégeként.

A házigazda Falco szeretné február 9-én lejátszani a találkozót, amiről a klub tájékoztatta is a Versenybizottságot. Ugyanakkor a ZTE KK - Egis Körmend mérkőzés a Magyar Kupa döntője időpontjának változása miatt február 17-ről visszakerült az eredeti, február 10-ei időpontra, ezt viszont a ZTE jelentette be.

Az Egis Körmend a szombathelyi találkozó lejátszására a március 3-ai időpontot javasolta, a Falco viszont ekkor a Sopron KC elleni találkozóját rendezi meg.

A Magyar Kupa sorsolása előtt történt egyeztetésen nem sikerült mindenki számára megfelelő megoldást találni, és mivel két nap alatt két bajnoki találkozót nem lehet játszani, így a mérkőzés végleges időpontjáról a Versenybizottság fogja meghozni a döntést.Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /