Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Gasper Potocnik folytatja munkáját az Egis Körmenddel
2018-01-07

Klubunk a vezetőedző lemondását bejelentő nyilatkozata óta azon az állásponton volt, hogy szeretné megtartani őt a posztján. Számos egyeztetést követően arról állapodtunk meg, hogy a Jászberény elleni mérkőzés után ülünk le egy utolsó megbeszélésére, amelyen végső választ ad arra kérdésre, hogy folytatja-e munkáját. Ennek következményeként örömmel tájékoztathatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sikerült Körmenden tartanunk a kiváló szakembert. Gasper Potocnik marad az Egis Körmend vezetőedzője!

A megállapodás után a következőket nyilatkozta minderről a szlovén szakember:

„A Jászberény elleni találkozó előtt komolyan gondoltam, hogy ez lesz számomra az utolsó körmendi mérkőzés, így láttam jónak a jövő tekintetében. Ugyanakkor ezt követően számos dolog történt, amelyek befolyásolták a szándékomat. Vasárnap délelőtt tartottunk egy teljesen nyílt, a csapatunk helyzetét alaposan feltáró beszélgetést Bebes Istvánnal, aki polgármesterként a várost, mint legfontosabb támogatónkat képviselte, illetve Németh Zsolttal, a klub leendő ügyvezetőjével. A megbeszélésen kitértünk minden olyan kérdésre, amely fontos csapatunk tekintetében. Átbeszéltük a gárda jövőjét és annak a lehetőségeit, hogy közösen visszataláljunk a korábban járt útra. Hogy a csapatunk ismét megerősödjön a szezon hátralévő részére. A találkozón elhangzottak alapján elmondhatom, hogy ezeket a tényezőket nagyon hasonló módon látjuk és értékeljük. Ez nagyon fontos a számomra és segített abban, hogy meggondoljam magam, hogy folytatni tudjam a megkezdett munkát. Látom és tudom, hogy milyen kemény munka zajlik a háttérben a csapat működésének biztosításáért, amit nagyon tisztelek és ebben óriási szerepe van a polgármesternek.

A döntésem legfontosabb oka mindenképpen az volt, ahogyan a játékosaim reagáltak erre a helyzetre. Ez nagyon pozitív volt a számomra és sokat segített abban, hogy hogy tárgyaljunk erről és hogy vállaljam a folytatást. A következő ok pedig a szurkolóktól kapott támogatás volt, amit kaptam ebben a helyzetben. Nagyon hálás vagyok mindezért! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek. Nagyon sok pozitív üzenetet, levelet is kaptam, amelyek szintén megerősítették az elkötelezettségemet abban, hogy a klub menedzsmentjével közösen folytassam a munkát a szezon hátralévő részében, az Egis Körmend sikereiért.

Remélem, hogy ettől a pillanattól a kosárlabda mindenki számára örömet jelent Körmenden. Szeretném, hogy a csapat, a játék összekösse a várost, az embereket és ne elválassza őket különböző csoportokra. Fontosnak tartom a jövőre nézve, hogy a drukkerek jóban és rosszban kitartsanak a csapat mellett, hogy egyoldalon állva támogassák a fiúkat.”Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /