Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Az idén is MTE Sportkarácsony!
2017-12-18

Ebben az évben sem szakad meg a hagyomány, most is szeretnénk meglepetésekkel és közös bulizással köszönteni az esztendő legszebb ünnepét, a Karácsonyt, és búcsúztatni a kosaras esztendőt.

Az év utolsó hazai mérkőzése ad erre alkalmat, amelyen az Atomerőmű SE együttese lesz csapatunk, az Egis Körmend vendége 15:45-tól.

Már a mérkőzés alatt és után is meglepetésekkel, értékes tombolanyereményekkel várjuk szurkolóinkat, akiktől kérjük, hogy érkezzenek pirosban!

Égjen ismét a „vörös pokol”, teremtsünk együtt emlékezetes, ünnepi hangulatot!

A találkozó után, az udvaron felállított rendezvénysátorban pedig a FeelGood zenekar és Németh Lacika szórakoztat mindenkit, ahol természetesen a finom meleg és hideg innivalók is szerepelnek a kínálatban!

Bulizzunk együtt december 23-án a csarnokban majd azt követően a rendezvénysátorban!Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /