Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


Búcsú Bodor Ferenctől
2017-08-24
A tegnapi napon végső búcsút vettünk Szombathelyen Bodor Ferenctől, a Feleki- és Életműdíjas újságírótól, akinek érdemeit hosszan sorolhatnánk.
Bár nem volt mindig népszerű Körmenden, mert egyéniségéhez tartozott, hogy véleményét mindig egyenesen megfogalmazta, nem rejtette véka alá, de az elvitathatatlan tőle, hogy a nagy szerelem, a Haladás mellett mindig is a körmendi kosárlabdázás elkötelezett híve, barátja volt. Ez elhangzott abban a megható és méltó búcsúbeszédben is, amellyel Novotny Zoltán, legendás sportriporter köszönt el Bodor Ferenctől a Jáki úti temető ravatalozójában. Hosszan lehetne sorolni azokat a kollégákat, legendás sportolókat, sportvezetőket, barátokat, akik ott voltak, hogy elkísérjék utolsó útjára Bodor Ferencet. Sokan voltunk, mert sokan szerettük, tiszteltük őt.
A körmendi kosárklub nevében mi is meghajtjuk fejünket, tisztelettel emlékezünk rá, emlékét megőrizzük!
A Magy Sportújságírók Szövetsége saját halottjának tekintette egykori alelnökét. A szervezet honlapján így számolt be a szerdai búcsúztatóról:


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /