Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!


A csapat megköveti a szurkolókat!
2017-05-11
A bajnoki rájátszás első mérkőzése szerdán nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük és vártuk volna akár a klub, akár a csapat, akár szurkolóink körében.
Csapatunk a mai nap folyamán alaposan átbeszélte a tegnap történteket, amelyekért valamennyien együtt vállalják a felelősséget.
A játékosok és az edzői stáb tagjai ez úton kérnek bocsánatot a szurkolóktól a tegnap mutatott játékért, amely nem volt méltó a szezon eddigi eredményeihez, de a klub hagyományaihoz és a szurkolók kitartó támogatásához sem.
Az elvesztett pályaelőnyt – amiért a bajnoki rajt óta a nemzetközi szereplést is vállalva megdolgozott a gárda – most már csak idegenbeli sikerrel tudjuk visszaszerezni.
Egyöntetű volt a kiállás a mai napon amellett, és erre ígéretet is tettek a csapat tagjai, hogy tudásuk legjavát adva, a lehető legjobb hozzáállással fognak pályára lépni a folytatásban.
Ezt egy nap múlva igazolni is akarják a negyeddöntő második mérkőzésén, a PVSK otthonában.Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /