Üdvözöljük a háromszoros magyar bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes Egis Körmend honlapján!
Változik az Egis Körmend felkészülési programjatájékoztatás
2019-08-21

És ez a változás örömteli lehet szurkolóink számára, hiszen a korábban jelzett időpontnál hamarabb láthatják a pályán csapatunkat.

A klubvezetés döntése alapján a korábban zártkapusnak tervezett felkészülési mérkőzés nyilvános lesz augusztus 31-én, szombaton, 18 órától, amikor a szlovén Helios Suns Domzale csapata ellen játszik együttesünk. A ma esti edzésen egyébként már együtt dolgozott társaival csapatkapitányunk, Ferencz Csaba és Erjon Kastrati is.

Okoh Viktor Kelechi aranyéremért dolgozik napról naprainterjú
2019-08-21

Nem túl korán, 14 évesen kezdett kosárlabdázni odahaza. Eleinte csak szabadtéren, egypalánkra tudott játszani, ezért tanulni jött Európába és most ő is négy évre szerződött az Egis Körmendhez. Okoh Viktor Kelechit arról kérdeztük, miért vállalta, hogy elkötelezi hosszabb távra magát Körmendre.

 

„Az első ok az volt, hogy úgy látom, itt sokkal magasabb szintű a szakmai munka, mint a többi városban Magyarországon. A másik, hogy szeretnék minél magasabb szintre jutni a játékban, szeretném minél jobban képezni magamat, hogy minél jobb játékos legyek. Ehhez pedig itt minden lehetőség megvan. A legjobb edzőkkel dolgozhatunk, mint Ziga Mravljak, Patai Benjamin, Matthias Zollner és a többiek. Nagyon jó volt már eddig is a munka velük és biztosan így lesz a következő években is.”

Melyek a terveid, céljaid erre az időszakra?

„Szeretnék minél magasabb szinten kosárlabdázni. A célom, hogy aranyérmet szerezzek! Ha nem is egyből a felnőtt csapattal, de mindenképpen az a legfontosabb célom, hogy aranyérmet kaphassak majd a nyakamba! Hogy ez az U20-ban vagy a felnőtt csapatban lesz, nem lényeg, csak aranyszínű legyen!”

Kiss Benedek mindent megtesz azért, hogy sikeres lehessen a felnőtt csapatban istájékoztatás
2019-08-21

Erről a négy évre szóló szerződésének aláírásakor beszélt a fiatal játékos.

 

„Először is szeretném megköszönni a klubnak, hogy megkaptam ezt a lehetőséget! Nagyon örülök annak, hogy a nevelőegyesületemnél folytathatom a kosárlabdát. Úgy gondolom, hogy profi szakmai munka zajlik Körmenden és ez a jelző igaz a stábra, az edzőkre is, akikkel nap, mint nap azért dolgozunk, hogy elérjük a céljainkat.”

Számodra melyek ezek a célok?

„Először is mindenképpen a saját korosztályomban szeretnék jól szerepelni, aztán természetesen szeretnék a felnőtt csapatban is lehetőséget kapni. Én mindent meg fogok tenni azért, hogy bekerüljek oda és ott is eredményes legyek!”

Ma újabb két fiatal írta alá hosszútávú szerződését az Egis Körmendheztájékoztatás
2019-08-21

Unokatestvére, Kiss Mátyás után ma Kiss Benedek is elkötelezte magát nevelőegyesületéhez, hiszen ő is ellátta kézjegyével a négy évre szóló megállapodást.

Ugyanígy tett a nigériai center, Okoh Viktor Kelechi, aki a Rátgéber Akadémiától érkezett hozzánk. Edzői szerint is kiváló fizikai adottságai vannak, sokat remélnek tőle. 

Lajsz Gergely Jászberényben folytatja
2019-08-09 tájékoztatás
Pörög a fiatalok fejlesztő programja
2019-08-08 tájékoztatás
legutóbbi
2019-06-21, 18:30
Körmend89
Szombathely96
következő

Legújabb fényképek

0
2019-2020 Magyar NB I/A
alapszakasz

Nem hivatalos tabella, pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredményeket nem veszi figyelembe.

FERENCZ Csaba

NÉMETH Ákos

OROSZI Bence

Érsek Marcell

KISS Benedek

KISS Mátyás

Takács Kristóf


Törpördög hírek
Magyar bajnok: 1987 - 1996 - 2003        Magyar kupa győztese: 1990 - 1993 - 1994 - 1995 - 1997 - 1998 - 2016

"Leszállt az este és a kis vasi városkában, Körmenden népes csoportok, vagy magányos emberek vonulnak a Kossuth Lajos utca irányába, hogy belépve a fénnyel megáztatott csarnokba, megpillantva a mi színeinket viselő játékosokat, valami ismét elinduljon a gyomor és a szív tájékán, valami különös, szorító, ugyanakkor boldogító érzés, ami nélkül egy gyógyíthatatlan betegségnek örvendő szurkoló képtelen létezni." / Fodor Sándor /